Gdje sam ja reko da necu da idem na utakmice? Cinjenica je da u klubu sjede ljudi koji dzaba ulaze na stadion.IronTurtle je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:25Onda da pustimo klub da se ugasi, a ? To je rjesenje, jel ?WeekendOffender je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:16Ne dam ba ni marke vise, ove sezone cu ko gospoda iz skupstine dzaba ulazit na stadion
Isto pitanje za tebe gasenje, bojkot, **** sve ovo, jel tako ?mavi je napisao/la: ↑18 jul 2026, 12:58Je li te, barem malo, stid što si ovo napisao?LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 12:19
Nadam se da ce se probuditi svijest navijača u ovoj situaciji, i da ce PR sluzba krenuti sa boljom promocijom sezonskih, članskih, FS itd...
Svaka marka je golema u ovoj situaciji, kad nam poreska dise za vratom.
Nakon što su klubom prodefilovali i rastalili se Tuna, Tana, Adžem, Badžo, Nijaz...
Puno pričate, djela 0, javite se na pp barem da nekome **** mater kad necemo klubu da damo marku zbog gore navedenih, ne zajebavam se.....
Sa takvom pricom gurate Zeljeznicar jos dublje i u veci problem. Zeljeznicar se raspadao masu puta do sada, vazda smo bili kokuzi, jedina konstanta su navijaci, al eto, dodje internet i dodjose pizde ko vas dcojica ( izvinjavam se pizdama na teskim rijecima ).
Neces da ides na tekme, sve u redu, javno odgovarati ljude i siriti defetizam je za samara. Ne brukajte se bezveze.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Curva Sud
Jesu to ti momci što bi trebali doći?kosuljaplava je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:33Abdul Kader Yamaeogo
Alfonso Vitorino
Aaron Appiah
Yacouba Dabo
Benato Bekima
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetu
Danas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
Vi ako sanjate nekakvu budalu koja ce dati pare onim ublehama u klubu ,to dozivjeti necete.
Ko daje pare taj diktira pravila i kraj price.
Vi ako sanjate nekakvu budalu koja ce dati pare onim ublehama u klubu ,to dozivjeti necete.
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Haj te insajderi danas neki crnac viđen na stadionu slikaje se ??
Ko je stranac
??
Ko je stranac
- MisterBlue
- Kontakt:
Idu pojačanja iz treće portugalske, druge litvanske, prve latvijske. Zakucaj ekser Juka zakucaj ga jako prikucaj gaaaaaa zovi badžu da ti pomogne u kucanju.
- BiHSportman
- Kontakt:
Gledaj pojačanja. Taman za druge lige. Žestoka će ovo biti borba za opstanak.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nasa pojacanja ,sto crnji to bolji 
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Kad se mlade garonje razlete po ovim našim livadama.BiHSportman je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:03Gledaj pojačanja. Taman za druge lige. Žestoka će ovo biti borba za opstanak.
- BiHSportman
- Kontakt:
Hahahahahahaha. Kad im oni iz Zrinjskog sakriju loptu zijanit će se.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:10Kad se mlade garonje razlete po ovim našim livadama.BiHSportman je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:03Gledaj pojačanja. Taman za druge lige. Žestoka će ovo biti borba za opstanak.
Na hajr i na dobro. Kokuzluk i ne moze bolje. Kako god sretno, svakako smo prosjek nazalost. Rudar Prijedor 2 izgleda.
Pošteno. Nek pokrije one gubitke što su nastali tokom i zbog njegovog upravljanja pa ćemo mi navijači ganjati one prije njega.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:50Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetuDanas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- WeekendOffender
- Kontakt:
Angel Gimenez (24) golman ponikao u Granadi, branio u trecoj ligi Spanije. Vidim zastupa ga agencija Luiz Diaza,Bruna Fernandesa
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Namladji debitant Granade u La Ligi
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Bar ce trcat ako nista volimo mrkalje 
Ima visinu, zna lopte
Ja sam zadovoljan, sretno mu
Ja sam zadovoljan, sretno mu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako ne može neki naš omladinac biti prvi golman kvalitetom samo strance dobiti, jer su profesionalni 100 pouta od ove naše seljadije u ligi i prekodrinskih vlaha da dovodimo.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Eh sad mozemo ocekivat napredak Tarika kad se njih dvojica krenu nametat a imas i malog koji jedva ceka priliku. Reklo bi se golmanska pozicija za sezonu zavrsena i vise nego odlicno 
- BiHSportman
- Kontakt:
Šta je odlično ovdje….Ferroviere1987 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:28Eh sad mozemo ocekivat napredak Tarika kad se njih dvojica krenu nametat a imas i malog koji jedva ceka priliku. Reklo bi se golmanska pozicija za sezonu zavrsena i vise nego odlicno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.