FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad kakav dobar stoper, dobro krilo sto zna vrtit loptu ala Veselinovic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Dosli ovi da nas cupaju 

Samo strpljenjaa
Samo strpljenjaa
Nigdje logike golmana dovest. Ćosić treba biti prvi golman, njega se može i unovčit.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Najnepotrebniju poziciju su trenutno doveli
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Konkurencija na poziciji=napredak.BiHSportman je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:29Šta je odlično ovdje….Ferroviere1987 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:28Eh sad mozemo ocekivat napredak Tarika kad se njih dvojica krenu nametat a imas i malog koji jedva ceka priliku. Reklo bi se golmanska pozicija za sezonu zavrsena i vise nego odlicno![]()
Rupe nisu to vec znamo, nek se bore za jedinicu pa cemo vidjet, za nas win win situacija.
Pa nisi valjda ocekivo neko "ime" na golu?
Ne znam kakav je goldzija al ima fizicke predispozicije, kaze @irfo zna lopte a trener nam igra na posjed
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Pa gdje su ti novi igraci? Ja na zvanicnoj samo novog golmana vidim.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Problem i jeste sto se dugovi nabijaju i niko za to neodgovara. Ja jos nisam cuo i vidio da su navijaci uprli prstom na nekog bivseg uposlenika, osim Amara ( znamo da su uzeli lovu za onu bruku).Da li je neko od bivsih uposlenika odgovara za nabijanje dugova , nije!Levin je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:17Pošteno. Nek pokrije one gubitke što su nastali tokom i zbog njegovog upravljanja pa ćemo mi navijači ganjati one prije njega.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:50Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetuDanas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
Vi ako sanjate nekakvu budalu koja ce dati pare onim ublehama u klubu ,to dozivjeti necete.
Ko daje pare taj diktira pravila i kraj price.
Nas sunovrat je poceo mnogo ranjie , kada se raja podijelila na dvije struje , bilo je nesto neutralnih, svi su branili zivotima svoje poglavice na stetu kluba.
Borba oko imovine ,politicari koriste ovo nase stanje za samopromociju, razni menadjeri se vrte oko kluba , sumljivi likovi vrte se oko kluba , omladinski pogon bukvalno unisten.
Za sve ovo je kriv Mirvic , koji je pokusao da klepi na nama neki dolar ,ovi ostali svi posteni.
Ja razumije neke forumase po instrukcijama pisu kako je sve bajno ili kako ce biti sve bajno. Ja to gledam iskljucivo kao navijac Zelje i gledam kako mi klub propada iz godine u godinu.
Dokle ce trajati ova nasa stabilizacija kluba , da li cu ja docekati da budemo stabilan klub , da li ce klub voditi pametni ljudi , da li ce u skupstini sjediti ljudi koji iza sebe imaju neke uspjehe , dosta mi je poltrona i raznih ubleha.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Doći će još igrača, slažem se da golman nije toliko potreban, ali eto, možda i hajrujemo od njega
Željezničar za život cijeli!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nek nas FIFA suspenduje za prijavljivanje novih igraca, to bi za nas pozitivan sok bio.
Kad je bio Rudar u ligi daj spance, sad kad dovedeš španca ne valja. Kakav degenerican narod
Ne znam za vas ali jedva cekam Karpaty - Zeljeznicar
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Siptomacino je da su se takvi dušobrižnici pojavili nakon Mirvica. Opet pitam sve pa i tebe sto niste pet godina spominjali skupstinu, upravu a isti se ljudi vrte tad i sad? Čak ste pisali da rade odličan posao, ti ako ne pises po instrukcijama onda ne vidim nikakvu logiku u ovome sto pises.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:38Problem i jeste sto se dugovi nabijaju i niko za to neodgovara. Ja jos nisam cuo i vidio da su navijaci uprli prstom na nekog bivseg uposlenika, osim Amara ( znamo da su uzeli lovu za onu bruku).Da li je neko od bivsih uposlenika odgovara za nabijanje dugova , nije!Levin je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:17Pošteno. Nek pokrije one gubitke što su nastali tokom i zbog njegovog upravljanja pa ćemo mi navijači ganjati one prije njega.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:50Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetuDanas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
Vi ako sanjate nekakvu budalu koja ce dati pare onim ublehama u klubu ,to dozivjeti necete.
Nas sunovrat je poceo mnogo ranjie , kada se raja podijelila na dvije struje , bilo je nesto neutralnih, svi su branili zivotima svoje poglavice na stetu kluba.
Borba oko imovine ,politicari koriste ovo nase stanje za samopromociju, razni menadjeri se vrte oko kluba , sumljivi likovi vrte se oko kluba , omladinski pogon bukvalno unisten.
Za sve ovo je kriv Mirvic , koji je pokusao da klepi na nama neki dolar ,ovi ostali svi posteni.
Ja razumije neke forumase po instrukcijama pisu kako je sve bajno ili kako ce biti sve bajno. Ja to gledam iskljucivo kao navijac Zelje i gledam kako mi klub propada iz godine u godinu.
Dokle ce trajati ova nasa stabilizacija kluba , da li cu ja docekati da budemo stabilan klub , da li ce klub voditi pametni ljudi , da li ce u skupstini sjediti ljudi koji iza sebe imaju neke uspjehe , dosta mi je poltrona i raznih ubleha.
Ovo je gore nego kad je psiholog dovodio “svoje” igrače

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ide veznjak
Inace Sosic, Hodzic, Pejic, Gojak, Dragovic, Foco.. nek se izbore za minutazu.
Zaboravio sam Mhanda i Radovca. Ma daj nam jos kakvog dmfa.
J*** vam majku u UO, NO, odboru za hitnost.. i svakome ko podrzava ovo ubleharenje u klubu.
Inace Sosic, Hodzic, Pejic, Gojak, Dragovic, Foco.. nek se izbore za minutazu.
Zaboravio sam Mhanda i Radovca. Ma daj nam jos kakvog dmfa.
J*** vam majku u UO, NO, odboru za hitnost.. i svakome ko podrzava ovo ubleharenje u klubu.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 18 jul 2026, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nama je jedina nada da Spanci proigraju, ocito se nece stati na ovome
Daj sta das, Spanci su pokazali prosle sezone kako znaju Hlopte, opstanak je tu valjda
Daj sta das, Spanci su pokazali prosle sezone kako znaju Hlopte, opstanak je tu valjda
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 jul 2026, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
nije ni cudo sto nam se ovo sve desava karma je cudo kakvi navijaci i klub takav
ne valja nista ...
hajmo sad gazeleeee slikaj crne mambee
ne valja nista ...
hajmo sad gazeleeee slikaj crne mambee
Pa Rudar se posprdao s ovim Špancima s nama prošle sezone, a i nadigrao većinu timova, ne kontam šta hoćete, bolje njih dovodit nego polovnjake iz Hrvatske i Srbije
Željezničar za život cijeli!
Ako nisi čuo onda nisi dobro čitao. Amar, Misimović, Badžak, Salčin... u sve je njih uprijeto prstom. Druga je stvar što nije niko ni za šta odgovarao.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:38Problem i jeste sto se dugovi nabijaju i niko za to neodgovara. Ja jos nisam cuo i vidio da su navijaci uprli prstom na nekog bivseg uposlenika, osim Amara ( znamo da su uzeli lovu za onu bruku).Da li je neko od bivsih uposlenika odgovara za nabijanje dugova , nije!Levin je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:17Pošteno. Nek pokrije one gubitke što su nastali tokom i zbog njegovog upravljanja pa ćemo mi navijači ganjati one prije njega.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:50Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetuDanas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
Zato opet pozivam sve navijače da preuzmu dio odgovornosti i što više se angažuju u rad kluba. Možda i preživimo ovu krizu ali ovaj sistem upravljanja klubom se mora mijenjati jer će se desiti nova kriza jako brzo. Neće tu pomoći ni skraćenje Skupštine i zatvaranje kluba u još manju interesnu skupinu.
Nijedan od navedenih iznad nisu pokazali neki zavidan nivo poštenja i znanja ali što je ovaj "mesar" nas uvalio to je posebna priča.
Majke ti koji to forumaši pišu po instrukcijama?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
jasta nema vise sporanera u fusbalu, kakvi nasi svi ko vagon se krecu
ma samo crne mambe naprijed, krila spic cak i ofanzivni vezni sve crne mambe
iza mogu ovu spanci gdje treba malo pameti i samo im gore sibicat nek sprintaju
Zadnja izmjena: berjan, dana/u 18 jul 2026, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)