FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
86
18%
2. Borbu za Evropu
185
39%
3. Sredinu tabele
84
18%
4. Borbu za opstanak
119
25%

Ukupno glasova: 474

dubioza144
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dubioza144 » 18 jul 2026, 14:30

Sad kakav dobar stoper, dobro krilo sto zna vrtit loptu ala Veselinovic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 18 jul 2026, 14:33

Dosli ovi da nas cupaju 😂😂😂

Samo strpljenjaa

Redfire16
Kontakt:

Post Postao/la Redfire16 » 18 jul 2026, 14:34

Nigdje logike golmana dovest. Ćosić treba biti prvi golman, njega se može i unovčit.

ZeljeznicarUberAlles
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 18 jul 2026, 14:35

Najnepotrebniju poziciju su trenutno doveli
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 18 jul 2026, 14:35

BiHSportman je napisao/la:
18 jul 2026, 14:29
Ferroviere1987 je napisao/la:
18 jul 2026, 14:28
Eh sad mozemo ocekivat napredak Tarika kad se njih dvojica krenu nametat a imas i malog koji jedva ceka priliku. Reklo bi se golmanska pozicija za sezonu zavrsena i vise nego odlicno :thumbup:
Šta je odlično ovdje….
Konkurencija na poziciji=napredak.
Rupe nisu to vec znamo, nek se bore za jedinicu pa cemo vidjet, za nas win win situacija.
Pa nisi valjda ocekivo neko "ime" na golu?
Ne znam kakav je goldzija al ima fizicke predispozicije, kaze @irfo zna lopte a trener nam igra na posjed :D :kafa:

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 18 jul 2026, 14:36

Pa gdje su ti novi igraci? Ja na zvanicnoj samo novog golmana vidim.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 jul 2026, 14:38

Levin je napisao/la:
18 jul 2026, 14:17
TMmanija2012 je napisao/la:
18 jul 2026, 13:50
Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetu :urnebes: Danas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
Vi ako sanjate nekakvu budalu koja ce dati pare onim ublehama u klubu ,to dozivjeti necete.
Ko daje pare taj diktira pravila i kraj price.
Pošteno. Nek pokrije one gubitke što su nastali tokom i zbog njegovog upravljanja pa ćemo mi navijači ganjati one prije njega.
Problem i jeste sto se dugovi nabijaju i niko za to neodgovara. Ja jos nisam cuo i vidio da su navijaci uprli prstom na nekog bivseg uposlenika, osim Amara ( znamo da su uzeli lovu za onu bruku).Da li je neko od bivsih uposlenika odgovara za nabijanje dugova , nije!
Nas sunovrat je poceo mnogo ranjie , kada se raja podijelila na dvije struje , bilo je nesto neutralnih, svi su branili zivotima svoje poglavice na stetu kluba.
Borba oko imovine ,politicari koriste ovo nase stanje za samopromociju, razni menadjeri se vrte oko kluba , sumljivi likovi vrte se oko kluba , omladinski pogon bukvalno unisten.
Za sve ovo je kriv Mirvic , koji je pokusao da klepi na nama neki dolar ,ovi ostali svi posteni.
Ja razumije neke forumase po instrukcijama pisu kako je sve bajno ili kako ce biti sve bajno. Ja to gledam iskljucivo kao navijac Zelje i gledam kako mi klub propada iz godine u godinu.
Dokle ce trajati ova nasa stabilizacija kluba , da li cu ja docekati da budemo stabilan klub , da li ce klub voditi pametni ljudi , da li ce u skupstini sjediti ljudi koji iza sebe imaju neke uspjehe , dosta mi je poltrona i raznih ubleha.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 18 jul 2026, 14:50

irfo je napisao/la:
18 jul 2026, 14:26
Ima visinu, zna lopte
Ja sam zadovoljan, sretno mu
:rol: :rol: :rol:

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 18 jul 2026, 14:51

Doći će još igrača, slažem se da golman nije toliko potreban, ali eto, možda i hajrujemo od njega
Željezničar za život cijeli!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 18 jul 2026, 14:53

Nek nas FIFA suspenduje za prijavljivanje novih igraca, to bi za nas pozitivan sok bio.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 18 jul 2026, 14:59

Kad je bio Rudar u ligi daj spance, sad kad dovedeš španca ne valja. Kakav degenerican narod

Brufen

Post Postao/la Brufen » 18 jul 2026, 15:00

Ne znam za vas ali jedva cekam Karpaty - Zeljeznicar
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 18 jul 2026, 15:02

18 jul 2026, 14:38
Levin je napisao/la:
Majke mi , vi ko da zivite u paralelnom svijetu :urnebes: Danas niko nikome ne daje pare na lijepe oci , ocit primjer je nas klub "nisu se nasli " i razlaz.
Vi ako sanjate nekakvu budalu koja ce dati pare onim ublehama u klubu ,to dozivjeti necete.
Pošteno. Nek pokrije one gubitke što su nastali tokom i zbog njegovog upravljanja pa ćemo mi navijači ganjati one prije njega.
Problem i jeste sto se dugovi nabijaju i niko za to neodgovara. Ja jos nisam cuo i vidio da su navijaci uprli prstom na nekog bivseg uposlenika, osim Amara ( znamo da su uzeli lovu za onu bruku).Da li je neko od bivsih uposlenika odgovara za nabijanje dugova , nije!
Nas sunovrat je poceo mnogo ranjie , kada se raja podijelila na dvije struje , bilo je nesto neutralnih, svi su branili zivotima svoje poglavice na stetu kluba.
Borba oko imovine ,politicari koriste ovo nase stanje za samopromociju, razni menadjeri se vrte oko kluba , sumljivi likovi vrte se oko kluba , omladinski pogon bukvalno unisten.
Za sve ovo je kriv Mirvic , koji je pokusao da klepi na nama neki dolar ,ovi ostali svi posteni.
Ja razumije neke forumase po instrukcijama pisu kako je sve bajno ili kako ce biti sve bajno. Ja to gledam iskljucivo kao navijac Zelje i gledam kako mi klub propada iz godine u godinu.
Dokle ce trajati ova nasa stabilizacija kluba , da li cu ja docekati da budemo stabilan klub , da li ce klub voditi pametni ljudi , da li ce u skupstini sjediti ljudi koji iza sebe imaju neke uspjehe , dosta mi je poltrona i raznih ubleha.
Siptomacino je da su se takvi dušobrižnici pojavili nakon Mirvica. Opet pitam sve pa i tebe sto niste pet godina spominjali skupstinu, upravu a isti se ljudi vrte tad i sad? Čak ste pisali da rade odličan posao, ti ako ne pises po instrukcijama onda ne vidim nikakvu logiku u ovome sto pises.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 18 jul 2026, 15:04

Ovo je gore nego kad je psiholog dovodio “svoje” igrače :rol: :rol: :rol: :rol:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 18 jul 2026, 15:05

Ide veznjak

Inace Sosic, Hodzic, Pejic, Gojak, Dragovic, Foco.. nek se izbore za minutazu.

Zaboravio sam Mhanda i Radovca. Ma daj nam jos kakvog dmfa.

J*** vam majku u UO, NO, odboru za hitnost.. i svakome ko podrzava ovo ubleharenje u klubu.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 18 jul 2026, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 18 jul 2026, 15:06

Nama je jedina nada da Spanci proigraju, ocito se nece stati na ovome

Daj sta das, Spanci su pokazali prosle sezone kako znaju Hlopte, opstanak je tu valjda :bow:
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 jul 2026, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.

berjan

Post Postao/la berjan » 18 jul 2026, 15:06

nije ni cudo sto nam se ovo sve desava karma je cudo kakvi navijaci i klub takav

ne valja nista ...

hajmo sad gazeleeee slikaj crne mambee

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 18 jul 2026, 15:07

Pa Rudar se posprdao s ovim Špancima s nama prošle sezone, a i nadigrao većinu timova, ne kontam šta hoćete, bolje njih dovodit nego polovnjake iz Hrvatske i Srbije
Željezničar za život cijeli!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 18 jul 2026, 15:09

18 jul 2026, 14:38
Levin je napisao/la:
Ako nisi čuo onda nisi dobro čitao. Amar, Misimović, Badžak, Salčin... u sve je njih uprijeto prstom. Druga je stvar što nije niko ni za šta odgovarao.

Zato opet pozivam sve navijače da preuzmu dio odgovornosti i što više se angažuju u rad kluba. Možda i preživimo ovu krizu ali ovaj sistem upravljanja klubom se mora mijenjati jer će se desiti nova kriza jako brzo. Neće tu pomoći ni skraćenje Skupštine i zatvaranje kluba u još manju interesnu skupinu.

Nijedan od navedenih iznad nisu pokazali neki zavidan nivo poštenja i znanja ali što je ovaj "mesar" nas uvalio to je posebna priča.

Majke ti koji to forumaši pišu po instrukcijama?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

berjan

Post Postao/la berjan » 18 jul 2026, 15:10

Arma00 je napisao/la:
18 jul 2026, 15:07
Pa Rudar se posprdao s ovim Špancima s nama prošle sezone, a i nadigrao većinu timova, ne kontam šta hoćete, bolje njih dovodit nego polovnjake iz Hrvatske i Srbije
jasta nema vise sporanera u fusbalu, kakvi nasi svi ko vagon se krecu

ma samo crne mambe naprijed, krila spic cak i ofanzivni vezni sve crne mambe

iza mogu ovu spanci gdje treba malo pameti i samo im gore sibicat nek sprintaju
Zadnja izmjena: berjan, dana/u 18 jul 2026, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []