FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo neka nisu polovnjaci iz Hr i Srb a placas ih masno.
A realno uprava se osigurala jer vecina publike koja dolazi na stadion iz nekog razloga kontaju da je igrac kvalitetniji ako ima tamniju boju koze, pogotovo ona djeca. Pa sjecam se Amoahu kad su se pjevale pjesme, a on zrno soli u glavi nema, nesto satro place hahahha joj sta smo mi sve dozivljavali dobro klub postoji ikako.
Al evo nek ovi budu fakat kvalitetni i kvalitetno vodjeni. Jer npr dzaba ti fizicki Odinaka ako je glup i ako nema ko s njim raditi kvalitetno.
Al evo nek ovi budu fakat kvalitetni i kvalitetno vodjeni. Jer npr dzaba ti fizicki Odinaka ako je glup i ako nema ko s njim raditi kvalitetno.
Nije,ovo je trener novi s Agencijoms svojom rijesio nam...zeljovolimte je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:09To je tih 7-8 dogovorenih igraca sto je lazni investitor najavio
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nije brate onaj jedan Saninov košta ko svih ovih 7 vjeruj mizeljovolimte je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:09To je tih 7-8 dogovorenih igraca sto je lazni investitor najavio
BRATSTVO GRAČANiCA
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Jedina dobra stvar je što su mladi i možda željni dokazivanja. Ostalo, Jimenez jedino izgleda kao ozbiljan fudbaler.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Takvi nam i trebaju, dosta vise polovnjaka bez ambicija
Naravno treba imati nekoliko iskusnih igraca, ali vecina treba da mudu mladji
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Kako je krenulo ucit cemo novu verziju Grbavice na spanskom 
Al onaj snimak u dresu konaOrvel je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:13A realno uprava se osigurala jer vecina publike koja dolazi na stadion iz nekog razloga kontaju da je igrac kvalitetniji ako ima tamniju boju koze, pogotovo ona djeca. Pa sjecam se Amoahu kad su se pjevale pjesme, a on zrno soli u glavi nema, nesto satro place hahahha joj sta smo mi sve dozivljavali dobro klub postoji ikako.
Il kad se sjetim onog kad ga nafura protiv Radnika publika pa šutao sa centra
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Svrsavali smo odakle ih Prijedor izvlaci, joj sto mi ne mozemo i sad kad smo mi doveli onda ide pljuvanje
Odbor za hitnost ovo ono a dovodimo opet igrace sa strane. Ko ce ih platiti
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Neka samo nisu povratnici, polovnjaci iz susjedstva i ratnici.
Odinaka je proigrao tek pod vodstvom Save koji je znao da ga usmjeri, valjda i Španac uspije nacentrirat ove..Orvel je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:13A realno uprava se osigurala jer vecina publike koja dolazi na stadion iz nekog razloga kontaju da je igrac kvalitetniji ako ima tamniju boju koze, pogotovo ona djeca. Pa sjecam se Amoahu kad su se pjevale pjesme, a on zrno soli u glavi nema, nesto satro place hahahha joj sta smo mi sve dozivljavali dobro klub postoji ikako.
Željezničar za život cijeli!
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Da su dosli od svinjoglavog morali bi prodati pomocni i glavni da pokrijemo plate,masaze i ostale zahtjeve.Marokanci58 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:18Nije brate onaj jedan Saninov košta ko svih ovih 7 vjeruj mizeljovolimte je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:09To je tih 7-8 dogovorenih igraca sto je lazni investitor najavio
od ovih 8 sto treba doci,2 neka valjaju i zdrao 
Ali Rudar Prijedor je to koristio kao pokusaj i eksperiment da ostanu u ligi. Mi se furamo na fudbalsku politiku Rudara hahaha haj bjezi ba, sve dok je nama ovo normala klub nikad nece izaci iz blata. BSKu, Slogi i Radniku se noge tresu kad vide koga dovodimo, o Celiku ne moze ni razmisljati jer ce nas ljudi glat uzeti.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:24Svrsavali smo odakle ih Prijedor izvlaci, joj sto mi ne mozemo i sad kad smo mi doveli onda ide pljuvanje
Taman da ne gledamo prezimena Šabić i Radovac u prvih 11.
Zadnja izmjena: VR6, dana/u 18 jul 2026, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)