slavi se kraj najgoreg WC ikada i skori povratak proper UEFA sokera.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Sve sem fudbala se slavi sutra,
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
rossonero85
- Kontakt:
Mogu samo da zamislim koliko je frustrirajuće posmatrati čitav fudbal kroz prizmu da li neko igra za Barcelonu ili Real Madrid.
Gledaj debila dovode rogersa za 115 miliona, hahha mamu li vam hohstaplersku, mogli ste dovesti de paula za 5 miliona da vam isto radi 
Kane, Jude klupa. Mainoo otpao zbog povrede. Mada cisto sumnjam u to, al eto.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekao bi neko da su fudbalski div, pa im ispod časti za bronzu igrati i onda klupiraš Judea i Kanea. 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ljudi jel moguce da ce Chelsea platiti 117 miliona funti za Rogersa??? Sta sam fulio ovdje?
Moguce je ,City je platio i vise za Andersona,a i onaj Wharton iz Palacea ce otic negdje za toliko.Jednostavno ,fudbal je u ku*cu i to ti je.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:05Ljudi jel moguce da ce Chelsea platiti 117 miliona funti za Rogersa??? Sta sam fulio ovdje?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno koja nadmenost. Ko da uzimaju medalju svako veliko takmičenje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Debilno bas. Cim nesto spomenes malo kritikujes to coporativne ide, reže, brani.rossonero85 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 21:25Mogu samo da zamislim koliko je frustrirajuće posmatrati čitav fudbal kroz prizmu da li neko igra za Barcelonu ili Real Madrid.
Valjda nisu skontali zbog termina da su u pitanju reprezentacije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
2018. zijanili za trece,'90. zijanili za trece.Da budu ovdje treci to bi im prakticno bio drugi najbolji rezultat na SP ikad,a ono ne izvodi prvu postavuUnofficialpage je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:19Strašno koja nadmenost. Ko da uzimaju medalju svako veliko takmičenje.
Je li se meni cini ili je to ovdje manje bilo izrazeno na SP-u u Kataru? Ovo sad je cini mi se vrhunac tih debilizama.godrina je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:20Debilno bas. Cim nesto spomenes malo kritikujes to coporativne ide, reže, brani.rossonero85 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 21:25Mogu samo da zamislim koliko je frustrirajuće posmatrati čitav fudbal kroz prizmu da li neko igra za Barcelonu ili Real Madrid.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Porasla djeca, dobili mobitele i eto. Ima i svjez primjer iznad.DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:22Je li se meni cini ili je to ovdje manje bilo izrazeno na SP-u u Kataru? Ovo sad je cini mi se vrhunac tih debilizama.godrina je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:20Debilno bas. Cim nesto spomenes malo kritikujes to coporativne ide, reže, brani.rossonero85 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 21:25Mogu samo da zamislim koliko je frustrirajuće posmatrati čitav fudbal kroz prizmu da li neko igra za Barcelonu ili Real Madrid.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ne mozes dokucit ovaj papanluk. Ja kad sam upozoravao da iz tog tabora dolaze bolesnici, nije niko verovao. Nema nijedan normalan, sve mentalno zaostali slepci i decurlija.DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:22Je li se meni cini ili je to ovdje manje bilo izrazeno na SP-u u Kataru? Ovo sad je cini mi se vrhunac tih debilizama.godrina je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:20Debilno bas. Cim nesto spomenes malo kritikujes to coporativne ide, reže, brani.rossonero85 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 21:25Mogu samo da zamislim koliko je frustrirajuće posmatrati čitav fudbal kroz prizmu da li neko igra za Barcelonu ili Real Madrid.
Jedva cekam da krene UCL da cvile sto Barka glaba svakom jacem klubu te kad Messi grohne i padne u zaborav. CR7 GOAT.
- DinGospo21
- Kontakt:
To za vas sigurno, ne zaboravi poljubiti njegovu sličicu prije spavanja.Mocvara1991 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:23Ono sto je Dodik za onu qravu iz Doboja Sanju Vulic,Tito, to je Leo za denimena,dingospo,epidaurusa,psv.
Sutra svi pred male ekrane gledati Titu.
![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Svaka čast Englezi. Dokaz da je utakmica za treće mjesto najnebitnija utakmica na prvenstvu.
Diktator ne da ni minute velikoj legendi francuskoj fudbala. To je najgori nivo jadnosti. Ne da mu ni da odigra najnebitniju utakmicu.
Diktator ne da ni minute velikoj legendi francuskoj fudbala. To je najgori nivo jadnosti. Ne da mu ni da odigra najnebitniju utakmicu.
Sta je ovo, niko od navijaca ne pjeva himnu.
Jos uvijek obje strane tuguju izgleda.
Jos uvijek obje strane tuguju izgleda.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Trebali su Ronalda pustiti da odigra mec za 3. mjesto
on bi to shvatio ozbiljno
mbape igra jer ganja najbpljeg strijelca
Rabiot nezamjenjiv a polumrtvi dier opet igra. Ja bi ubacio hendersona da igra, pa makar i drugu ruku slomio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.