FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako Bog da skroz drugačija će slika biti u prvenstvu od ove dvije utakmice. Raja ne brinite i opsutite se.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ima ovde itekako kvalitete samo treba pronaći naćin da se ona izvuće, bez puno pametovanja. Što kaže Dule imaš 30 igrača u rosteru a i dalje ti pojedni igraju na nekim neprirodnim/izmišljenim pozicijama. Je.bemu majku vidiš da ovo sa wing-bekovima ne ide i teško da će trenutni igrači napredovati u ovom sistemu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46Jedino se slazem ovo da nas ceka borba za 3.mjesto a da je ofiranje ispast od ove ekipe Boga mi jeste.Ljudi 4 godine nisu igrali Evropu uopste znaci nisu ni medju 4 u Finskoj,zadnji put kad su igrali dobila ih Drita sa Kosova 3-0 i nisu nikada nikoga izbacili.Koga onda mi mozemo izbaciti?Ja tvrdim odgovorno nikoga,eventualno San Marino i Gibraltaramkeivke je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:09Ja nikako da shvatim zasto vi ovo etiketirate kao poraz protiv autsajdera?
Inter Turku nije Millasami! Ekipa im vrijedi 5miliona (više od Veleža zašto to nas Velež nebi mogao izbacit)
Prvi su na tabeli, liga im u punom zamahu, mi odradili 10-15dana priprema, ponovo s novim trenerom, pa i nekim novim igracima,...
Naša ekipa nije ona od prije 2-3godine kad smo vrijedili 12-13miliona! Sad vrijedimo 8, od toga Mujkic, Ignatkov i Telalovic 1,5miliona a nisu nikako igrali...uglavnom sa ovom ekipom gusta borba i u prvenstvu za 3mjesto! Maroodzu sto prije utrpat kome, Gojovica istrpit 3-4 utakmice da vrati ritam i formu, forsirat sto više djecu Telalovica, Djurica, Mehmedovica, Vrbana,...i dovest 2-3igrača koja če igrat na svojim pozicijama!
Mi kad god smo trebali dovesti 3-4 ciljana pojacanja mi smo poceli nesto divljati i izmisljati,pustati koga ne treba,ostavljati koga ne treba,dovoditi perspektive iz 2HNL i slicno.Ne znam kakve sad presjeke kontaju praviti
Odredi stopere, bekove, vezne, napadače 8-9 standardnih pa guraj, stalnim rotacijama ništa dobro nismo napravili.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiražaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46Jedino se slazem ovo da nas ceka borba za 3.mjesto a da je ofiranje ispast od ove ekipe Boga mi jeste.Ljudi 4 godine nisu igrali Evropu uopste znaci nisu ni medju 4 u Finskoj,zadnji put kad su igrali dobila ih Drita sa Kosova 3-0 i nisu nikada nikoga izbacili.Koga onda mi mozemo izbaciti?Ja tvrdim odgovorno nikoga,eventualno San Marino i Gibraltaramkeivke je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:09Ja nikako da shvatim zasto vi ovo etiketirate kao poraz protiv autsajdera?
Inter Turku nije Millasami! Ekipa im vrijedi 5miliona (više od Veleža zašto to nas Velež nebi mogao izbacit)
Prvi su na tabeli, liga im u punom zamahu, mi odradili 10-15dana priprema, ponovo s novim trenerom, pa i nekim novim igracima,...
Naša ekipa nije ona od prije 2-3godine kad smo vrijedili 12-13miliona! Sad vrijedimo 8, od toga Mujkic, Ignatkov i Telalovic 1,5miliona a nisu nikako igrali...uglavnom sa ovom ekipom gusta borba i u prvenstvu za 3mjesto! Maroodzu sto prije utrpat kome, Gojovica istrpit 3-4 utakmice da vrati ritam i formu, forsirat sto više djecu Telalovica, Djurica, Mehmedovica, Vrbana,...i dovest 2-3igrača koja če igrat na svojim pozicijama!
Mi kad god smo trebali dovesti 3-4 ciljana pojacanja mi smo poceli nesto divljati i izmisljati,pustati koga ne treba,ostavljati koga ne treba,dovoditi perspektive iz 2HNL i slicno.Ne znam kakve sad presjeke kontaju praviti
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Koliku platu ima Ljajić.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiražaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46Jedino se slazem ovo da nas ceka borba za 3.mjesto a da je ofiranje ispast od ove ekipe Boga mi jeste.Ljudi 4 godine nisu igrali Evropu uopste znaci nisu ni medju 4 u Finskoj,zadnji put kad su igrali dobila ih Drita sa Kosova 3-0 i nisu nikada nikoga izbacili.Koga onda mi mozemo izbaciti?Ja tvrdim odgovorno nikoga,eventualno San Marino i Gibraltaramkeivke je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:09Ja nikako da shvatim zasto vi ovo etiketirate kao poraz protiv autsajdera?
Mi kad god smo trebali dovesti 3-4 ciljana pojacanja mi smo poceli nesto divljati i izmisljati,pustati koga ne treba,ostavljati koga ne treba,dovoditi perspektive iz 2HNL i slicno.Ne znam kakve sad presjeke kontaju praviti![]()
Doktor za retardaciju.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:22Koliku platu ima Ljajić.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiražaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46
Jedino se slazem ovo da nas ceka borba za 3.mjesto a da je ofiranje ispast od ove ekipe Boga mi jeste.Ljudi 4 godine nisu igrali Evropu uopste znaci nisu ni medju 4 u Finskoj,zadnji put kad su igrali dobila ih Drita sa Kosova 3-0 i nisu nikada nikoga izbacili.Koga onda mi mozemo izbaciti?Ja tvrdim odgovorno nikoga,eventualno San Marino i Gibraltar
Mi kad god smo trebali dovesti 3-4 ciljana pojacanja mi smo poceli nesto divljati i izmisljati,pustati koga ne treba,ostavljati koga ne treba,dovoditi perspektive iz 2HNL i slicno.Ne znam kakve sad presjeke kontaju praviti![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:26Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:22Koliku platu ima Ljajić.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17
Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiraža![]()
Doktor za retardaciju.
Ne znam sta se zamaraš i odgovaraš ovom retarduDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:33Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:26Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
A želiš da ti predočim njegovu platnu listu ili da ti kažem Ajla mi rekla?DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:33Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:26Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.
Oliviera je imao 20k E ,e sad ti procijeni jel Adem škuplji i ako jeste koliko.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovjerena platna lista bi bila ok.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:40A želiš da ti predočim njegovu platnu listu ili da ti kažem Ajla mi rekla?DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:33Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:26
Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.
Doktor za retardaciju.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bas sam istrazivao neki dan i uspio pronaci koliko finski klubovi trose na igrace.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiražaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46Jedino se slazem ovo da nas ceka borba za 3.mjesto a da je ofiranje ispast od ove ekipe Boga mi jeste.Ljudi 4 godine nisu igrali Evropu uopste znaci nisu ni medju 4 u Finskoj,zadnji put kad su igrali dobila ih Drita sa Kosova 3-0 i nisu nikada nikoga izbacili.Koga onda mi mozemo izbaciti?Ja tvrdim odgovorno nikoga,eventualno San Marino i Gibraltaramkeivke je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:09Ja nikako da shvatim zasto vi ovo etiketirate kao poraz protiv autsajdera?
Helsinki najvise trosi i prosjecna plata je oko 7730€ mjesecno
Ovaj Inter sto je nas izbacio 3200€ na mjesecnoj bazi.Naravno neki igraci vise od toga neki manje kao i kod nas.Kada se uzme u obzir da je EU drzava i 8.najskuplja drzava u Evropi npr skuplja od UK to uopste nije neka zarada i mnogi igraci tog Intera bi bolje prosli u nasoj ligi,financijski.Njihova prosjecna plata je kod nas pocetna vjerujem.
Nije ni u jednom parametru u pitanju ekipa u 5 deka sa nama nego ekipa koja se morala proci.Ovo se trebalo uzeti 2-0 na Kosevu i tamo lagano bez nekog srljanja gledati da zabijemo jer bi bili prostora ili u najgorem slucaju na X odigrati.Mi za 180 minuta stvorili 3 polusanse,hvala i dovidjenja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Sve je danas lako istražiti i saznati,samo uvijek imaš ovih što bi da im se sve živo predoči,jer oni su kao bitni i ne vjeruju u šprekulacije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:48Bas sam istrazivao neki dan i uspio pronaci koliko finski klubovi trose na igrace.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiražaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46
Jedino se slazem ovo da nas ceka borba za 3.mjesto a da je ofiranje ispast od ove ekipe Boga mi jeste.Ljudi 4 godine nisu igrali Evropu uopste znaci nisu ni medju 4 u Finskoj,zadnji put kad su igrali dobila ih Drita sa Kosova 3-0 i nisu nikada nikoga izbacili.Koga onda mi mozemo izbaciti?Ja tvrdim odgovorno nikoga,eventualno San Marino i Gibraltar
Helsinki najvise trosi i prosjecna plata je oko 7730€ mjesecno
Ovaj Inter sto je nas izbacio 3200€ na mjesecnoj bazi.Naravno neki igraci vise od toga neki manje kao i kod nas.Kada se uzme u obzir da je EU drzava i 8.najskuplja drzava u Evropi npr skuplja od UK to uopste nije neka zarade i mnogi igraci tog Intera bi bolje prosli u nasoj ligi,financijski.Njihova prosjecna plata je kod nas pocetna vjerujem.
Nije ni u jednom parametru u pitanju ekipa u 5 deka sa nama nego ekipa koja se morala proci.Ovo se trebalo uzetk 2-0 na Kosevu i tamo lagano bez nekog srljanja gledati da zabijemo jer bi bili prostora ili u najgorem slucaju na X odigrati.Mi za 180 minuta stvorili 3 polusanse,hvala i dovidjenja.
Zamisli, Dzeko na kraju karijere ode i potpiše za Vojvodinu recimo, jer eto igra mu se onako,a baš mu nešto Vojvodina draga.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sace sace, samo da mu chatgpt generise slikuDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:41Ovjerena platna lista bi bila ok.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:40A želiš da ti predočim njegovu platnu listu ili da ti kažem Ajla mi rekla?DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:33
Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...
Čuj, igrač koji je zaradio milione u karijeri, igrajući u Ligama petice, neće da ide iz Sarajeva zbog tolike plate, a voljan je ići. Više zarađuje ovdje nego u Interu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:33Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:26Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.
Kakve nebuloze lik piše...Da mi je njegov mozak na par dana da odmorim malo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kao komplet zadnha linijaDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:22Koliku platu ima Ljajić.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiražaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2026, 22:46
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ništa onda ti nam pokaži njihove pa ću onda ja to već nekako sabrati.Bajroni je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:09Kao komplet zadnha linijaDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:22Koliku platu ima Ljajić.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:17
Kod nas Ljajić ima platu ko svi u Turku i pita se što je ofiraža![]()
Doktor za retardaciju.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Evo onoga što me provalio kad sam rekao da nam je ekipa tanka,evo sad opet pokušava nešto da provali...Herson je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:03Čuj, igrač koji je zaradio milione u karijeri, igrajući u Ligama petice, neće da ide iz Sarajeva zbog tolike plate, a voljan je ići. Više zarađuje ovdje nego u Interu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:33Znaći i kod tebe izvor vjeruj mi brate.. i dugo čitam forum...SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:26
Toliku da mu je niko drugi nije htio dati,a bio je voljan da ide.
Kakve nebuloze lik piše...Da mi je njegov mozak na par dana da odmorim malo.
Čuj nego u Interu
Idi se umij,šta ti je.
Prije da smo šibičarski klub, nego menedzerski...pravi menedzer če ti dovest Guliashvilija, Jattu, Bubanju, Viverosa, da klub zaradi, da igrač napreduje i da se onda opare i igrac, i menedzer i klub itd...a ovi šibičari što dovode Maroodze, Hujbere, Bralice, Turde,...ne žele dobro ni sebi a kamoli kome drugom!
Haris
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Evo i ove neznalice, kaže kako te nije stid da Cimirota prozivaš.Najvažniji vezni igrač u ekipi.rimljanin90 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:53Sace sace, samo da mu chatgpt generise slikuDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:41Ovjerena platna lista bi bila ok.SamoTi4000 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:40
A želiš da ti predočim njegovu platnu listu ili da ti kažem Ajla mi rekla?
Neznalice,zaobiđi me.
Prati Romu,kakav je Toti?
-
rimljanin90
- Kontakt:
SamoTi4000 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:30Evo i ove neznalice, kaže kako te nije stid da Cimirota prozivaš.Najvažniji vezni igrač u ekipi.
Neznalice,zaobiđi me.
Prati Romu,kakav je Toti?
Zadnja izmjena: rimljanin90, dana/u 19 jul 2026, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, OzmoodPinglewood, rishovski i 29 gostiju.