pa zato i pitam jbt kako nekoga mogu tako zvatiBrneeH je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:
hah , cuj sta je nidjo ?? pa zar ne mos skontat![]()
.. valjda me tako zovu

xD
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
pa zato i pitam jbt kako nekoga mogu tako zvatiBrneeH je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:
.. valjda me tako zovu
BrneeH je napisao/la:pa zato i pitam jbt kako nekoga mogu tako zvatinidjo_barca je napisao/la:
.. valjda me tako zovu
![]()
Haj fofrob do bagro je napisao/la:ma da dovete ne znam koliko igraca opet nista necete moci,ispascete kao i prije u ligi prvaka u 1/8 finala...dajete toliko para za igrace ali dzabe vamotkako je otisao otac perez, real je fukara.. nikad da izdvoje postenu cifru za igraca - sad je doso tata (citaj perez a ne brneeh
) i to ce sve fino da sjedne na svoje mjesto
LeBronJamesKing je napisao/la: glupost ziva u realu jesu glupi, ali dati 55 miliona i jos dva igraca za jednog pa da je neznam ti ko, samo realu na um moze pasti, da su pametni u bajernu da traze robbena, koji je usput fenomenalan igrac cak puno bolji od ovih sviju sto real kupuje i sto hoce kupiti jer covjek igra u oba smjera, i tih 50 miliona onda bi i bajern prvi put u zivotu napravio dobar ali bas doba transfer i na to imali para da kupe sve najbolje igrace iz bundes lige.
Pu **** te ja!![]()
Kakav Robben, dosao je za 36 miliona, odigrao je manje od 50% utakmica, bio 2 puta (protiv Valencije i Villarreala, obe real dobio 1:0) igrac utakmice, i sad ti naso srati![]()
Hajmo i mi po tu trostruku krunu, pa da francisco franco nije bezveze ubijao i mucio katalonce u logorima
e bas su sva pojacanja reala nista i opet ce im katalonci dati 6 komada tako im i treba...čBrneeH je napisao/la:To, nedaj na tatu!![]()
Ebem ti Robbena, Higuain ga moze uciti kako se igra na mjestu krilaSebican ti je on previse. Gdje je bio zadnjih 6-7 utakmica?
to treba po kratkom postupku, a i tebe bgm
![]()
nego daj te katalonce da ih raskujemo ko paletu
znamo ko je koga raskovo usred madridaBrneeH je napisao/la:To, nedaj na tatu!![]()
Ebem ti Robbena, Higuain ga moze uciti kako se igra na mjestu krilaSebican ti je on previse. Gdje je bio zadnjih 6-7 utakmica?
![]()
i to sest putanidjo_barca je napisao/la:znamo ko je koga raskovo usred madridaBrneeH je napisao/la:To, nedaj na tatu!![]()
![]()
hahahahah .. da daLeBronJamesKing je napisao/la:i to sest putanidjo_barca je napisao/la:znamo ko je koga raskovo usred madridaBrneeH je napisao/la:To, nedaj na tatu!![]()
![]()
mali ali 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 komadaHarrison je napisao/la:Pozdrav raji, novi sam na forumu, ali procitao sam skoro sve postove pa rekoh da se i ja ukljucim. Samo mogu da kazem, BrneeH svaka ti cast na postovima, ovi mali sto hoce da se otcjepe od Kraljevine Spanije su tako zavidni i tako im je vokri sto Real dovodi sve same najbolje igrace i samim tim oni padaju na popularnosti....
Ako Bog da jos Ribery da dodje i ne mora niko vise...
opet VICRNI_SA je napisao/la:ko visoko leti nisko pada !!!!!
Da, Real bar poleti, ali kao sto rece Sasa Matic...neke ptice nikad ne polete...CRNI_SA je napisao/la:ko visoko leti nisko pada !!!!!
Pelegrini je izvrsan trener bice nesto od ovog timarob do bagro je napisao/la:ma da dovete ne znam koliko igraca opet nista necete moci,ispascete kao i prije u ligi prvaka u 1/8 finala...dajete toliko para za igrace ali dzabe vam
jarane moj ova ptice vec odavno leti u letu je osvojila sve sto se u klupskom takmicenju moze osvojiti,ova ptica je natrofenjija ptica na svjetu...a najbolje bi ti bilo da ne posjecujes ovaj dio foruma da ne bi morali da citamo tvoje glupostiHarrison je napisao/la:Da, Real bar poleti, ali kao sto rece Sasa Matic...[i]neke ptice nikad ne polete...[/i]CRNI_SA je napisao/la:ko visoko leti nisko pada !!!!!![]()
![]()
da je Realovac ne bi karao Real neg bi se borio proitiv ovih katalonacageronimo je napisao/la:E pticurine ste prave![]()
![]()
Pa ovaj gore je haman pa tvoj![]()
![]()
A ti ga pokara![]()
Ti mene nisi skontao nikako, ja sam mrtvi Realovac, a ti me napade, ja sam rekao Real bar poleti, a neke ptice nikad ne polete sam rekao misleci na male pticice iz meni mrske katalonije koja me tako podsjeca na rs...JameS je napisao/la:jarane moj ova ptice vec odavno leti u letu je osvojila sve sto se u klupskom takmicenju moze osvojiti,ova ptica je natrofenjija ptica na svjetu...a najbolje bi ti bilo da ne posjecujes ovaj dio foruma da ne bi morali da citamo tvoje glupostiHarrison je napisao/la:Da, Real bar poleti, ali kao sto rece Sasa Matic...[i]neke ptice nikad ne polete...[/i]CRNI_SA je napisao/la:ko visoko leti nisko pada !!!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.