Zato sto ste zatrovali temu mjesec dana sa mesijem pa i sa debilnim raspravlajenjem sa onim bolesnikom goreckom,let3 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:50Previse ste vi optereceni sa simpatizerima Barce ovdje, previse pisete o njima ili o tom klubu, a nisu oni temasljivo je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:48identifikovali su klub sa jednim igracem i ako je on najbolji ili ne, oni to projicirali na klub, a klub nastao, spremio i napravio messija, slino kao srp gledaju na uspjeh spanijetuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:45Navijacima barcelona Mesi svetac vise bi da Mesi uzme sp nego oni klempu, njima je mesi iznad kluba. pa ih lako napalit ovako![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Da li je u gol razlike sa Kornjacom, vidjeli bi da li je humanRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:51Kakva humanost Judea Belinghama,nije mu bitna statistika i prepušta penale nekome drugom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Saka > Mbape + Olise
Gle sad kad krenu Arsenalovci Saku uzdizati na veci nivo od Messia
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zabavna utakmica a ne kvalitetna.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Jel to sumnjaš u najkompletnijeg igrača današnjice?DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:52Da li je u gol razlike sa Kornjacom, vidjeli bi da li je humanRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:51Kakva humanost Judea Belinghama,nije mu bitna statistika i prepušta penale nekome drugom![]()
Pa trujete i vi temu za Barcom i njenim navijacim, ne umarate se u tomesljivo je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:52Zato sto ste zatrovali temu mjesec dana sa mesijem pa i sa debilnim raspravlajenjem sa onim bolesnikom goreckom,
On topic
Ide 5-5 do kraja
Teoretičari zavjere se ušutili, ko da igraju El Tarik - Hrid pa da se dogovaraju za rezultat
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne smije deschamps ubaciti kantea ni na minutu
Mbappe prvi strijelac turnira i rekorder svih vremena, Olise prvi asistent i rekorder na jednom prvenstvu, englezi najbolji rezultat od 1966, svi sretni i zadovoljni.
Olise sjebao Francuze lik fula nemoguće. Mbappe klasa
ARSENAL
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al' se Olise bruka. Mislim da će i u Madridu razmisliti nakon ovakve utakmice šta dalje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma kakvi, ipak igra u najvecem klubu svih vremenaRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:54Jel to sumnjaš u najkompletnijeg igrača današnjice?DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:52Da li je u gol razlike sa Kornjacom, vidjeli bi da li je humanRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:51Kakva humanost Judea Belinghama,nije mu bitna statistika i prepušta penale nekome drugom![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj Olise je tehnicki potkovan ali kanta od igraca,medjutim fascinantno je da je ovaj Dembele uzeo zlatnu loptu,gluplju lik generalno nije igrao ovu igru.Lik ili sabija ili je najsmjesniji igrac na Svijetu.
Mbape je astronaut zmireci za obojicu.
Mbape je astronaut zmireci za obojicu.
Koliko je taj Olise precijenjen igrac. One season wonder
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Sta da misle?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:57Al' se Olise bruka. Mislim da će i u Madridu razmisliti nakon ovakve utakmice šta dalje.
Svako bi htio najboljeg igraca na dunjaluku u svojoj ekipi
Dembouz>Olise
Disite decki. Najbolji asistent prvenstva. Najbolji igrac sveta. Samo disite duboko, smirite se i ne cupajte kosu vcrs.

Prvi set gotov 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.