Uz ovoliku zastitu i guranje od strane fife i sudija i cape verde bi zasnja 2 svjetska igrala finaleElrond je napisao/la: ↑19 jul 2026, 10:30E danas prava utakmica, dvije najjace ekipe.
Vjerovatno najgledanji sportski dogadjaj ikad.
Vamos Espana, ali ako i Argentina uzme, nece mi biti zao.
Najbolje moguce finale.
Najbolji ikad igra svoju zadnju veliku utakmicu u karijeri i kako god da zavrsi, on je pobjednik.3 puta dovuci ove antitalente do finala![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Wilshere10
- Kontakt:
Večeras očekujem da trpač kurava, Slavko V., odradi svoj dio posla i pomogne GOATu da odbrani titulu. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Dobija Spanjolska,igraju najljepsi fudbal,ma da mi nije zao i da argentinci osvojeWilshere10 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 10:59Večeras očekujem da trpač kurava, Slavko V., odradi svoj dio posla i pomogne GOATu da odbrani titulu.![]()
Rodri zlatna lopta!
je li to samo kod ovih sto kritikuju fifu facebook pao
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Argentina je jedina selekcija na mundijalu koja može devedeset minuta igrati na granici žutog kartona i ne dobiti ga.
Veceras blagu prednost dajem Portugalu
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Niko ne spominje da je Mbappe postao najbolji strijelac svih vremena?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne igraju oni na granici zutog vec crvenog a ne dobiju ni zuti, meni su se oni igrom zgadili jos proslo svjetsko a ovo samo jos vise rijetko gadna reprezentacija jos kad vidim one imbecile Romera, Paredesa itd dan mi se zgadi, jos kad Mesi one face pravi da sudiji kaze da nije karton Boze sacuvaj, jedan je od najboljih ikad i bruka se i ciganči.
#CarsijaOdjebi
Pa zato sto je to postigao u nebitnoj festivalskoj utakmici da je to postigao u finalu puno bi se potenciralo, a ovako postigao u nebitnoj tekmi koja se igrala za drvenu kitu pa se i samim tim taj podvig ne spominje. A svakako,to je bila formalnost kada ce na tron preci. U svakom slucaju on ce sigurno 30+ golova dobaciti na SP.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:19Niko ne spominje da je Mbappe postao najbolji strijelac svih vremena?
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cuj revijalna tekma za 3 mjesto na sp-u? Ovi stvarno postali strucnjaci u pm, ako Mesi ne uradi cudo neko veceras, Mbapinho uzima zlatnu loptu
A sta je nego revijalna utakmica? 10 golova i jos toliko mogucih je bilo.Uozbilji se.
Imas 2 definicije,ili je revijalna utakmica ili su obe ekipe toliko smijesne pa padne 10 golova i 10 zicera se fuli.Ovo nema na prijateljakim utakmicama.
Bit ce da je oboje.Ove dvije ekipe kombinovano su u polufinalu napravile 1 sansu.Dakle smijesne ekipe i revijalna utakmica.
Imas 2 definicije,ili je revijalna utakmica ili su obe ekipe toliko smijesne pa padne 10 golova i 10 zicera se fuli.Ovo nema na prijateljakim utakmicama.
Bit ce da je oboje.Ove dvije ekipe kombinovano su u polufinalu napravile 1 sansu.Dakle smijesne ekipe i revijalna utakmica.
Samo vi navijajte za ova gofna.Premijer Izraela, Benjamin Netanyahu, sastao se u svom uredu s ambasadorom Argentine u Izraelu, rabinom Shimonom Axelom Wajnisom, i poželio veliki uspjeh argentinskoj reprezentaciji na finalu Svjetskog prvenstva koje će se održati sutra. Ambasador Wajnis prenio je premijeru pozdrave argentinskog predsjednika Javiera Mileija: "Ti si moj prijatelj i uvijek nas podržavaš. Drago mi je bilo čuti da navijaš za Argentinu." Premijer Netanyahu odgovorio je predsjedniku Mileiju: "Javier, ti si naš prijatelj. Pravi prijatelj. Podržavamo te i podržavamo Argentinu na toliko mnogo načina, uključujući i sutra. Sretno!"
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bavariapivo
- Kontakt:
I šta sada tačno imaju igrači sa tim?DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:30Samo vi navijajte za ova gofna.Premijer Izraela, Benjamin Netanyahu, sastao se u svom uredu s ambasadorom Argentine u Izraelu, rabinom Shimonom Axelom Wajnisom, i poželio veliki uspjeh argentinskoj reprezentaciji na finalu Svjetskog prvenstva koje će se održati sutra. Ambasador Wajnis prenio je premijeru pozdrave argentinskog predsjednika Javiera Mileija: "Ti si moj prijatelj i uvijek nas podržavaš. Drago mi je bilo čuti da navijaš za Argentinu." Premijer Netanyahu odgovorio je predsjedniku Mileiju: "Javier, ti si naš prijatelj. Pravi prijatelj. Podržavamo te i podržavamo Argentinu na toliko mnogo načina, uključujući i sutra. Sretno!"
Kakav si ti debil teski i ljaga od covjeka.Odgovarat ces za svoja djela i mrznju bez argumenta.I da je istina ovo, kakve veze ovo ima sa ljudima u Argentini,fudbalerima…DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:30Samo vi navijajte za ova gofna.Premijer Izraela, Benjamin Netanyahu, sastao se u svom uredu s ambasadorom Argentine u Izraelu, rabinom Shimonom Axelom Wajnisom, i poželio veliki uspjeh argentinskoj reprezentaciji na finalu Svjetskog prvenstva koje će se održati sutra. Ambasador Wajnis prenio je premijeru pozdrave argentinskog predsjednika Javiera Mileija: "Ti si moj prijatelj i uvijek nas podržavaš. Drago mi je bilo čuti da navijaš za Argentinu." Premijer Netanyahu odgovorio je predsjedniku Mileiju: "Javier, ti si naš prijatelj. Pravi prijatelj. Podržavamo te i podržavamo Argentinu na toliko mnogo načina, uključujući i sutra. Sretno!"
Ljudi u Argentini su organizovali najvece proteste na Svijetu kada je trebalo izaci na ulice za Palestinu,to i danas rade i radit ce.I da im je politika iskirvljena,jeste.pa i oni su kuj.ica Americka kao sto je i 80% dunjaluka.Medjutim to nije slika ljudi i njihovih stavova.
Na temelju cega,0 trofejaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:26Cuj revijalna tekma za 3 mjesto na sp-u? Ovi stvarno postali strucnjaci u pm, ako Mesi ne uradi cudo neko veceras, Mbapinho uzima zlatnu loptu
Ono što sam do sad gledao je bukvalno preslikano, na svakoj utakmici poslije prve odluke kontra njih pola ekipe skoci na sudiju i tako svih devedeset minuta.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:21Ne igraju oni na granici zutog vec crvenog a ne dobiju ni zuti, meni su se oni igrom zgadili jos proslo svjetsko a ovo samo jos vise rijetko gadna reprezentacija jos kad vidim one imbecile Romera, Paredesa itd dan mi se zgadi, jos kad Mesi one face pravi da sudiji kaze da nije karton Boze sacuvaj, jedan je od najboljih ikad i bruka se i ciganči.
Mesi u najboljim godinama sa Argentinom ništa nije osvajao a sad eto kao dominiraju, drugo finale za redom, sramota koliko im se navlači, ev i ova odluka da mogu prisvajati nekakve teritorije nakon utakmice i izraziti svoj politički stav dovoljno govori o njihovom statusu. Proigrali su kako za predsjednika države krenuše gurati čovjeka koji za sebe tvrdi da je najveći cionista od svih predsjednika, nije to slučajnost.
Sta je covjek finala odigrao. Da su mu saigraci pola prilika sto im je nastimao pozabijali velika većina vas mrzitelja bi odavno bila na operaciji žuči.
Mozda jer su isti kao i ovaj (vjerovatno). Jos pri tome su skupili uzasno mesarsku ekipu.bavariapivo je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:36I šta sada tačno imaju igrači sa tim?DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:30Samo vi navijajte za ova gofna.Premijer Izraela, Benjamin Netanyahu, sastao se u svom uredu s ambasadorom Argentine u Izraelu, rabinom Shimonom Axelom Wajnisom, i poželio veliki uspjeh argentinskoj reprezentaciji na finalu Svjetskog prvenstva koje će se održati sutra. Ambasador Wajnis prenio je premijeru pozdrave argentinskog predsjednika Javiera Mileija: "Ti si moj prijatelj i uvijek nas podržavaš. Drago mi je bilo čuti da navijaš za Argentinu." Premijer Netanyahu odgovorio je predsjedniku Mileiju: "Javier, ti si naš prijatelj. Pravi prijatelj. Podržavamo te i podržavamo Argentinu na toliko mnogo načina, uključujući i sutra. Sretno!"
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.