Baš što kazes. A teški glupani a posebno naivcine. Svako malo nova vlast, mijenjaju se političari a time i stavovi, i naši Balkanci negdje iz šupka Olova ili Žepča komentiraju svjetsku politiku. ŠouElrond je napisao/la: ↑19 jul 2026, 12:15Kakve to veze i sa cim ima, pogotovo sa tim da li ce neko navijati za Argentinu ili ne?DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:30Samo vi navijajte za ova gofna.Premijer Izraela, Benjamin Netanyahu, sastao se u svom uredu s ambasadorom Argentine u Izraelu, rabinom Shimonom Axelom Wajnisom, i poželio veliki uspjeh argentinskoj reprezentaciji na finalu Svjetskog prvenstva koje će se održati sutra. Ambasador Wajnis prenio je premijeru pozdrave argentinskog predsjednika Javiera Mileija: "Ti si moj prijatelj i uvijek nas podržavaš. Drago mi je bilo čuti da navijaš za Argentinu." Premijer Netanyahu odgovorio je predsjedniku Mileiju: "Javier, ti si naš prijatelj. Pravi prijatelj. Podržavamo te i podržavamo Argentinu na toliko mnogo načina, uključujući i sutra. Sretno!"
Ja prvi navijam za Spaniju, ali ovo nikakve veze nema sa tom odlukom, niti bi imao da sam neutralan.
Optereceni ste glupostima.
Evo ti primjer Slovenije.
Bila jedna vlast, predvodnici pro Paleatinskih stavova.
Dosla druga vlast, uvlace se Izraelu u pakas.
Jesu onda Slovenci kao narod prihvatljivi ili nisu?
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- feniksptica
- Kontakt:
Ljudi prate fudbal, ekipni sport i navijaju za poojedinca..
Pa yebo vas ker glupi idi pratite tenis.
Inace, Argentina u polufinalu nakon primljenog gola pokazala da zna igrat i bez ciganstine...
Inace, Argentina u polufinalu nakon primljenog gola pokazala da zna igrat i bez ciganstine...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Isto ko sto su ljudi počeli navijat za City i Wolfsburg zbog Dzekefeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:24Ljudi prate fudbal, ekipni sport i navijaju za poojedinca..
Jedno je navijati za igraca iz svoje drzave, a drugo za igraca sa kojim apsolutno nikakve veze nemas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Zamisli koliko Englezi precjenjuju svoj nogomet i svoje igrace kad smatraju neuspjehom rezultat koji im je Tuchel donio,inace najbolji plasman Engeleze ma WC unazad 50,60,70 godina. Trebaju im docek napraviti,pogotovo pojedinim igracima svakom u svom selu,kao kod nas. Eno Mahmic kod nas jos obilazi,ove sedmice s Dedicem ide u obilaske,a iduce sedmice njih dvojica docekuju dijasporu na Maljevcu u petak popodne.
Najace je to politika pa ovi losi, a ono francuzi, njemci, britanci i citava EU kujice Izraelske i Trampove. Pljuje ih lik kako hoce, ponizava nijedan nema kicmu suprostaviti mu se ili nedaj Boze nesta negativno prema Izraelcima reci, vec im salju oruzje i suradjuju sa njima na najvecem nivou i uz to su jos ponizavani od istih tih. A istina je da je Izrael postao to sto jeste i radi to sto radi zahvaljujuci Americi i EU i drzavama kao sto su Njemacka Francuska Velika Britanija...Elrond je napisao/la: ↑19 jul 2026, 12:15Kakve to veze i sa cim ima, pogotovo sa tim da li ce neko navijati za Argentinu ili ne?DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:30Samo vi navijajte za ova gofna.Premijer Izraela, Benjamin Netanyahu, sastao se u svom uredu s ambasadorom Argentine u Izraelu, rabinom Shimonom Axelom Wajnisom, i poželio veliki uspjeh argentinskoj reprezentaciji na finalu Svjetskog prvenstva koje će se održati sutra. Ambasador Wajnis prenio je premijeru pozdrave argentinskog predsjednika Javiera Mileija: "Ti si moj prijatelj i uvijek nas podržavaš. Drago mi je bilo čuti da navijaš za Argentinu." Premijer Netanyahu odgovorio je predsjedniku Mileiju: "Javier, ti si naš prijatelj. Pravi prijatelj. Podržavamo te i podržavamo Argentinu na toliko mnogo načina, uključujući i sutra. Sretno!"
Ja prvi navijam za Spaniju, ali ovo nikakve veze nema sa tom odlukom, niti bi imao da sam neutralan.
Optereceni ste glupostima.
Evo ti primjer Slovenije.
Bila jedna vlast, predvodnici pro Paleatinskih stavova.
Dosla druga vlast, uvlace se Izraelu u pakas.
Jesu onda Slovenci kao narod prihvatljivi ili nisu?
- feniksptica
- Kontakt:
Mukebir je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:33Isto ko sto su ljudi počeli navijat za City i Wolfsburg zbog Dzekefeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:24Ljudi prate fudbal, ekipni sport i navijaju za poojedinca..
Dzeko je nas kralju, podrzavam i pogledam svaki klub gdje igra nas...
Al pogledam i simpatisem, a ne pravim budalu osobe ko neki tinejdzeri i raspravljam se s nekim i vrijedjam nekog
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa svak od nas je poceo navijati za beki klub zbog pojedinca. Ja kad sam bio djete imao si Ronalda pa si navijao za Inter, imao si Rivalda pa si navijao za Barcu, imao si Zidanea pa si navijao za Real, imao si Henry pa si navijao za Arsenal itd. 99% djece krene navijati za neki klub zbog nekog igraca koji je u tom momentu top zvijezda. Ja imam djete koje ne zna niti jedan klub ali zna za Halanda, Mbapea, Messia, Ronalda, Yamala... i sigurno ce poceti navijati za neki od klubova u kojem budenm igrao njemu omiljeni igrac kad krene ozbiljnije razumiti i pratiti fudbalMukebir je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:33Isto ko sto su ljudi počeli navijat za City i Wolfsburg zbog Dzekefeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:24Ljudi prate fudbal, ekipni sport i navijaju za poojedinca..
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Kakvo saketanje nejači od strane @DamirT.
Svaka čast bax,nisu ti ni do koljena
Svaka čast bax,nisu ti ni do koljena
PSV sa svog 7 profilaRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:52Kakvo saketanje nejači od strane @DamirT.
Svaka čast bax,nisu ti ni do koljena![]()
Naše je trebalo sve pomnožiti sa nulom jer još nijedan od njih nije napravio ništa u karijeri niti je još nijedan ni I od Igrača. Ovo dizanje samo njima šteti jer će pomisliti da su nešto.Mocvara1991 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:35Zamisli koliko Englezi precjenjuju svoj nogomet i svoje igrace kad smatraju neuspjehom rezultat koji im je Tuchel donio,inace najbolji plasman Engeleze ma WC unazad 50,60,70 godina. Trebaju im docek napraviti,pogotovo pojedinim igracima svakom u svom selu,kao kod nas. Eno Mahmic kod nas jos obilazi,ove sedmice s Dedicem ide u obilaske,a iduce sedmice njih dvojica docekuju dijasporu na Maljevcu u petak popodne.
Zamisli ideš na doček Dzenisa Burnića
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A Messi oborio rekord u vrlo bitnoj utakmkci protiv Jordana?Sport90 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:25Pa zato sto je to postigao u nebitnoj festivalskoj utakmici da je to postigao u finalu puno bi se potenciralo, a ovako postigao u nebitnoj tekmi koja se igrala za drvenu kitu pa se i samim tim taj podvig ne spominje. A svakako,to je bila formalnost kada ce na tron preci. U svakom slucaju on ce sigurno 30+ golova dobaciti na SP.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:19Niko ne spominje da je Mbappe postao najbolji strijelac svih vremena?
sa svakog profila na isti nacin piseMarkinhio je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:04PSV sa svog 7 profilaRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:52Kakvo saketanje nejači od strane @DamirT.
Svaka čast bax,nisu ti ni do koljena![]()
![]()
I onda dodje gorecka i vrijedja navijače barcelone na svakoj mogućoj temi i nikom živom to ne smeta. Čim mu neko odgovori drvlje i kamenje. Al etfeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:39Mukebir je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:33Isto ko sto su ljudi počeli navijat za City i Wolfsburg zbog Dzekefeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:24Ljudi prate fudbal, ekipni sport i navijaju za poojedinca..
Dzeko je nas kralju, podrzavam i pogledam svaki klub gdje igra nas...
Al pogledam i simpatisem, a ne pravim budalu osobe ko neki tinejdzeri i raspravljam se s nekim i vrijedjam nekog
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ma smijesno. Kod mene u Cazinu docek za Malica i Mahmica, sve lokalni politicari s kupljenim osnovnim i srednjim skolama vode ih pod ruku,vodaju ih od opstine do grada, slikaju se s njima. Sramotno. Vidi se da mulci nemaju pojma gdje su dosli ni s kim se slikaju ni koja je svrha toga svega. Jeftini politicki populizam za lokalne politicara,inace nepismene osobe koje ne znaju tri recenice spojiti,ako im neko ne napise na papir.PLFukare je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:09Naše je trebalo sve pomnožiti sa nulom jer još nijedan od njih nije napravio ništa u karijeri niti je još nijedan ni I od Igrača. Ovo dizanje samo njima šteti jer će pomisliti da su nešto.Mocvara1991 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:35Zamisli koliko Englezi precjenjuju svoj nogomet i svoje igrace kad smatraju neuspjehom rezultat koji im je Tuchel donio,inace najbolji plasman Engeleze ma WC unazad 50,60,70 godina. Trebaju im docek napraviti,pogotovo pojedinim igracima svakom u svom selu,kao kod nas. Eno Mahmic kod nas jos obilazi,ove sedmice s Dedicem ide u obilaske,a iduce sedmice njih dvojica docekuju dijasporu na Maljevcu u petak popodne.
Zamisli ideš na doček Dzenisa Burnića![]()
- Wilshere10
- Kontakt:
Sta im radi Damir jbte. Neprijatno je citati koliko ih tambura. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Prvo nije protiv Jordana nego protiv Austrije, u puno bitnijoj nego onoj sinoć jedno je bila takmicarska utakmica druga revijalna utakmica za drvenu kitu. Ne umanjujem uspjeh Mbapea i to sto je postigao svaka cast covjek je gol masina, vec samo momenat u kojem je to postigao je totalno nebitan u totalno nebitnoj utakmici i zbog tog nije ostavilo nikakav veliki trag u medijima jer svi izcekuju glavnu stvar. To ti je isto kao nastupa najveca zvijezda i ima nekog za predgrupu i taj u predgrupi nesto odsvira i odpjeva sto razvali, raja koja je dosla da slusa glavnu zvijetdu za to ce reci super i ostace u izcekivanju onog najvaznijeg i vrhunca noci i onog zbog cega su tu. E u ovom slucaju Mbape je predgrupa koja je jako dobra ali nikog to ne zanima vec cekaju ono sto je prava stvar a to je finale. Utakmica polifinalnih Luzera nikog ne zanima pogotovo kad je odigraju tako da treningu ozbiljnije pristupeArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:10A Messi oborio rekord u vrlo bitnoj utakmkci protiv Jordana?Sport90 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:25Pa zato sto je to postigao u nebitnoj festivalskoj utakmici da je to postigao u finalu puno bi se potenciralo, a ovako postigao u nebitnoj tekmi koja se igrala za drvenu kitu pa se i samim tim taj podvig ne spominje. A svakako,to je bila formalnost kada ce na tron preci. U svakom slucaju on ce sigurno 30+ golova dobaciti na SP.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:19Niko ne spominje da je Mbappe postao najbolji strijelac svih vremena?
Vamos 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Wilshere10 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:18Sta im radi Damir jbte. Neprijatno je citati koliko ih tambura.![]()
Bro, so true
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.