Ne kontam zasto ti o svemu drugom pises osim to sto si ti fino napisao? Sto si napisao da ces poslati pare i onda pobjegao?RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:53Cuj mangupa on na pojam šaketanje misli na tučuEdincapitano je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:32Saketanje? Hahahahaha pojeo bi te za dorucak glumac maliRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:21
Malo ti bilo šaketanje neki dan.
Koliko si glup cak i pogrešnog covjeka citiraš![]()
Priznaj da nemas para i nemoj pisati glupost, brukas se kazes da ces poslati momku 1000KM ako kaze jednu dobru tekmu Burnica i onda pobjegnes kao pacov u rupu kad ti je momak fino pokazao.
Sad da ti Burnic ode u selo ti bi se slikao i govorio ”Bravo brate, sretno”, a ovdje na forumu ga pljujes glumis mangupa.![]()
Momci po forumu ti stalno spricaju spermu po faci,a ti samo presutis i prebaciš se na drugu temu![]()
I ja bi te pospricao proljevom po faci,al zvacu te kad ga dobijem,jer samo to zaslužuješ![]()
Jado iz listice hoce na šake,a ne znas gdje udaraš,maloprije citiraš pogrešnog covjeka![]()
Niko nije spomenuo saketanje dok ti nisi krenuo pisati jos jednom glupost i sada se nesto ispravljas
Nikad nisam presutio i prebacio se na drugu temu, moguce da sam nekad zaboravio, imam dobar zivot a ne kao ti sto glumis da imas pare a marke nemas
Vidio sam ko je pobjegao zadnji put kad sam ti napisao na temi Burnica, fino te potopio da si najveci retard i ti se usutio
Kaze lik, ima bolji igraca u selu na turniru od Burnica, i da ce kofole poslati 1000KM, to je bas toliko glupa izjava da nije ni cudna kakva je drzava kad takvi kao ti zive tu