Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Drago mi je da si pogledao utakmicu za 3. mjesto.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pola nije tocno,a na temelju cega bi mbapoe mogo do zlatne lopte
Decko malo si poglup.Ko god osvoji mi navijaci barce smo sretni.A ti nazalost neces moc gledat finale jer je to kasno za tebe,pravac u 9 na spavanje.PSV je napisao/la: ↑19 jul 2026, 16:59Gorak ukus u ustima Culesa. Ne znaju za koga bi navijali. Ko god osvoji, pizdit ce zbog ovih drugih.ili ce Messi dokazati da je choker i da nije kao CR7 GOAT ili ce igraci katalonske prcije pokazati da su nesposobni luzeri kao u timu.
![]()
Radujemo se finalu.Cestitke Mbappeu sto je postao najbolji strelac ikad. To je uspio na 3 ucesca na SP, argentinski pacov imao duplo vise. I tu punio Jordan, Alzir, Capo, Nigeriju i slicne levate.
![]()
- DinGospo21
- Kontakt:
Ko spominje Kijana dan te ****, jel moguće da ste toliko zaostali? Samo gdje piše Atletico Madrid 0g/a, u jednoj utakmici u LP, zabio nakon greške Atletica, i to je to. Ovo ostalo je tačno, i to se gura i promoviše za Zlatnu loptu, kao i prošle godine sa nevjerojatnih 9 ligaških golova.
Ovaj dingospo je eklantan primjer nerazumijevanja nogometne igre. Ni osnove ne razumije a ono bi da komentariše
- DinGospo21
- Kontakt:
Treba nekad i tekmu koju pogledat a ne pratit sofa score i ai generisane slike na rahmetli twiteru.
Hoces ikako moci prezivjeti danasnji dan?
- DinGospo21
- Kontakt:
Ni iz džepa ni u džep. Ne igra BiH **** ga ti.Elrond je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:14Hoces ikako moci prezivjeti danasnji dan?
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa sto se onda prepires svako malo, batali i zdravo.DinGospo21 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:18Ni iz džepa ni u džep. Ne igra BiH **** ga ti.
Iskreno, ove Barcine stranice su kolektivno poludile. Za vecinu njih je Navijac Barce = Navijac Argentine i Messija. Sad umalo ban nisam popio na jednoj. Apsolutno me ne zanima Argentina i od pocetka navijam za Spaniju kao i uvijek. Messi jest najbolji igrac, ali ne bolujem za tim da mora osvojiti svaki trofej. Ako vec moram izabrat, onda radije da Yamine Lamal osvoji. Mene igrac prestane interesovati cim napusti Barcu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- DinGospo21
- Kontakt:
Samo argumente iznosim vezano za Zlatnu loptu ne za samo finale.Beli98 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:23Pa sto se onda prepires svako malo, batali i zdravo.
Iskreno, ove Barcine stranice su kolektivno poludile. Za vecinu njih je Navijac Barce = Navijac Argentine i Messija. Sad umalo ban nisam popio na jednoj. Apsolutno me ne zanima Argentina i od pocetka navijam za Spaniju kao i uvijek. Messi jest najbolji igrac, ali ne bolujem za tim da mora osvojiti svaki trofej. Ako vec moram izabrat, onda radije da Yamine Lamal osvoji. Mene igrac prestane interesovati cim napusti Barcu.
Ako je vjerovati dingospovim izvorima informacija 5 medjusobnih utakmica su odigrale vecerasnje velesile.
3 pobjede crvene furije a 2 albiselestea
3 pobjede crvene furije a 2 albiselestea
Zasluženo.DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 17:21Brojni svjetski mediji prenose informaciju da je tehnički komitet FIFA-e održao sastanak kako bi odlučio o individualnim nagradama nakon finala Svjetskog prvenstva.
Odluka je već donesena… Lionel Messi osvojio je Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva bez obzira na ishod finalne utakmice.
Nadam se da će stati na ovome jer nije zaslužio Zlatnu loptu za ovu godinu.
Apsolutno. Realno ne bi vidjeli finala da nije njega bilo. Isto tako, smijesno je davati Zlatnu loptu igracu koji ne igra na kontinentu gdje se igra najbolji svjetski fudbal.CAGarfia je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:30Zasluženo.DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 17:21Brojni svjetski mediji prenose informaciju da je tehnički komitet FIFA-e održao sastanak kako bi odlučio o individualnim nagradama nakon finala Svjetskog prvenstva.
Odluka je već donesena… Lionel Messi osvojio je Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva bez obzira na ishod finalne utakmice.
Nadam se da će stati na ovome jer nije zaslužio Zlatnu loptu za ovu godinu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gori debili ovdje pisu nego tamo na temi premiership-a, sto je samo po sebi veiliki uspjeh.
Helem bas me interesuje hoce li spanija moci uzeti sredinu kao sto su francuzima, ipak su enzo i mekalister puno bolji na lopti od rabioa i cuamenija
Helem bas me interesuje hoce li spanija moci uzeti sredinu kao sto su francuzima, ipak su enzo i mekalister puno bolji na lopti od rabioa i cuamenija
Trenutno korisnika/ca: Godfather, Wilshere10 i 8 gostiju.