Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Negativne statistike za Španiju pred finale SP
8-3 je u finalima za juznoamerikance kada igraju protiv UEFA ekipa, samo je Njemačka uspjela pobjediti Argentinu u finalu ( 1990, 2014) i Francuska Brazil (1998).
Ali od tih izgubljenih finala,samo je jedno igrano na tlu Europe
1958 u Svedskoj.
Sto opet donosi drugu konotaciju da Europljani ne znaju igrati izvan Europe, međutim to su relativno poništili Španija 2010 u JAR i Njemacka 2014 u Brazilu sa titulama.
Tako da Španci ne bi trebali da su na nepoznatom terenu.
Imaju 5 pobjeđenih finala u nizu, zadnji put izgubili tamo nekad u davni fakat u finalu Eura. Klubovi im redovno pobjeđuju finala zadnjih 20 godina.
Tako da to uđe u naviku.
8-3 je u finalima za juznoamerikance kada igraju protiv UEFA ekipa, samo je Njemačka uspjela pobjediti Argentinu u finalu ( 1990, 2014) i Francuska Brazil (1998).
Ali od tih izgubljenih finala,samo je jedno igrano na tlu Europe
1958 u Svedskoj.
Sto opet donosi drugu konotaciju da Europljani ne znaju igrati izvan Europe, međutim to su relativno poništili Španija 2010 u JAR i Njemacka 2014 u Brazilu sa titulama.
Tako da Španci ne bi trebali da su na nepoznatom terenu.
Imaju 5 pobjeđenih finala u nizu, zadnji put izgubili tamo nekad u davni fakat u finalu Eura. Klubovi im redovno pobjeđuju finala zadnjih 20 godina.
Tako da to uđe u naviku.
Podsjeti me molim te kolko ronaldo ima trofeja SP,bar finala,onda mozes i podsjetit na zlatne lopteDinGospo21 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:212006-2018, podsjeti me molim te koliko je golova u KO fazi Messi imao u tom periodu?
Vjerujem da ce atmosfera biti kao da se igra u Argentini.
Spanci ne prate nesto posebno reprezentaciju, ne ocekujem ih previse.
Spanci ne prate nesto posebno reprezentaciju, ne ocekujem ih previse.
Zahvaljujem sto sam u takvom eminentnom drustvu
Nego, samo promeni ovo if Argentina wins i stavi if Messi wins
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spanija favorit bez sumnje. Vezni red i stabilnost. S druge strane Argentina pokazala da moze igrati na oko lijep fudbal kao recimo na prošlom SP. Jedna su od rijetkih ekipa koja momentum kada melju protivnika poentiraju zgoditkom.
Neka gori.
Neka gori.
- DinGospo21
- Kontakt:
Znači to izbajgavaš jer ćeš ispasti poglup.Markinhio je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:50Podsjeti me molim te kolko ronaldo ima trofeja SP,bar finala,onda mozes i podsjetit na zlatne lopteDinGospo21 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:212006-2018, podsjeti me molim te koliko je golova u KO fazi Messi imao u tom periodu?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Broski,mora da budes izuzetno počastvovan sto se nalaziš rame uz rame sa takvim velikanima.
Kakvo kolektivno šaketanje radite ti i kolega PSV nad ovom nejači,nemam reči zaista
DinGospo21 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:21
2006-2018, podsjeti me molim te koliko je golova u KO fazi Messi imao u tom periodu?
Daj ba ljudi ne provaljujte se.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta ima PSV,na 2.profilu,odavno se nisi javljao,i budala bi provalila da si to tiRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:10Broski,mora da budes izuzetno počastvovan sto se nalaziš rame uz rame sa takvim velikanima.
Kakvo kolektivno šaketanje radite ti i kolega PSV nad ovom nejači,nemam reči zaista![]()
Ne smem ni zamisliti kakvo bi saketanje bilo da nas je viseRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:10Broski,mora da budes izuzetno počastvovan sto se nalaziš rame uz rame sa takvim velikanima.
Kakvo kolektivno šaketanje radite ti i kolega PSV nad ovom nejači,nemam reči zaista![]()
@markinhio bro, odluci se ko je kolega PSV, prvo si govorio da sam to ja, onda kolega Robijas. Pogodit ces jednom verovatno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Brux,mora da si pomešao ja nisam kolega PSV.Markinhio je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:11Sta ima PSV,na 2.profilu,odavno se nisi javljao,i budala bi provalila da si to tiRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:10Broski,mora da budes izuzetno počastvovan sto se nalaziš rame uz rame sa takvim velikanima.
Ja sam samo njegov asistent u njegovoj tvrtki,dok je on trenutno na zasluženom godišnjem odmoru
- DinGospo21
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:10DinGospo21 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:21
2006-2018, podsjeti me molim te koliko je golova u KO fazi Messi imao u tom periodu?![]()
Daj ba ljudi ne provaljujte se.
Argumentirano izosim činjenice, koje vama ne odgovaraju.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ne moze da se odluči,kolega PSV mu nabio teške komplekse,i od tad mu se od svakog forumasa prividja PSVDamirT je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:13Ne smem ni zamisliti kakvo bi saketanje bilo da nas je viseRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:10Broski,mora da budes izuzetno počastvovan sto se nalaziš rame uz rame sa takvim velikanima.
![]()
@markinhio bro, odluci se ko je kolega PSV, prvo si govorio da sam to ja, onda kolega Robijas. Pogodit ces jednom verovatno![]()
Uzivajte kolege forumasi ako je istina,najveci trol je na godisnjemRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:14Brux,mora da si pomešao ja nisam kolega PSV.Markinhio je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:11Sta ima PSV,na 2.profilu,odavno se nisi javljao,i budala bi provalila da si to tiRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 19:10
Broski,mora da budes izuzetno počastvovan sto se nalaziš rame uz rame sa takvim velikanima.
Ja sam samo njegov asistent u njegovoj tvrtki,dok je on trenutno na zasluženom godišnjem odmoru![]()
Španija: Simon, Cucurella, Laporte, Cubarsi, Porro, Rodri, Olmo, Ruiz, Baena, Yamal i Oyarzabal.
Argentina: Emiliano Martinez, Montiel, Romero, Lisandro Martinez, Tagliafico, De Paul, Enzo, Mac Allister, Nico Gonzalez, Messi, Alvarez
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Za Argentinu se navijalo i prije Messija.
U razredu desetero djece navija za Brazil dvoje za Argentinu.
Sjecam se Ayala, Batistuta,Crespo, Simeone, Ortega, Veron, Zanetti..
Pa kasnije Sorin, Samuel, Placente, Aimar, Kily Gonzalez, Heinze, Burdisso, Cambiasso, Masherano, Riquelme, Aimar, Maxi Rodriguez, Saviola, Tevez, Cruz...
Idemo do cetvrte titule, sramota je da plasticni Svaba ima vise.
U razredu desetero djece navija za Brazil dvoje za Argentinu.
Sjecam se Ayala, Batistuta,Crespo, Simeone, Ortega, Veron, Zanetti..
Pa kasnije Sorin, Samuel, Placente, Aimar, Kily Gonzalez, Heinze, Burdisso, Cambiasso, Masherano, Riquelme, Aimar, Maxi Rodriguez, Saviola, Tevez, Cruz...
Idemo do cetvrte titule, sramota je da plasticni Svaba ima vise.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.