Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
I da je izjavio i da nije, tip igra u drugoj ligi, je l treba radi Vasilja ilii njega da ispaštaju Jurkas ili ovaj mali Šiljević?
Glory Glory Man United
Patriotizam nas je doveo u ameriku.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kako uopšte dodje do toga da neko spominje četnika Kovačevića u bilo kojem kontekstu sa ovom našom reprezentacijom?
Šta to će Vico narediti Spahiću i glupom Barbarezu da ga pozovu pa da svaku utakmicu gledamo bakljade i prekide zbog malog četničkog derišta?
Šta to će Vico narediti Spahiću i glupom Barbarezu da ga pozovu pa da svaku utakmicu gledamo bakljade i prekide zbog malog četničkog derišta?
BRATSTVO GRAČANiCA
Ne vidjeh nigdje ništa o Barbi nakon SP. Jel živ čovjek?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nek si ti nama ziv i zdrav. Nakon onog sto je Tuchel sa trostruko vise iskustva i sa svjetskim pedigreom priredio sinoc, vjecito sam ti zahvalan.
-
KockarVicin007
- Kontakt:
+1marlostanf1eld je napisao/la: ↑16 jul 2026, 07:59Nek si ti nama ziv i zdrav. Nakon onog sto je Tuchel sa trostruko vise iskustva i sa svjetskim pedigreom priredio sinoc, vjecito sam ti zahvalan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hahahah isto sam rekao sinoc.
Nek odmori malo, zasluzio je.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima zbog cega odmarati. Za razliku od redaljke selektora ...bhsport je napisao/la: ↑16 jul 2026, 09:38Hahahah isto sam rekao sinoc.![]()
Nek odmori malo, zasluzio je.
Ostao odraditi jedan turnir u pokeru pa se vraca 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gledam statistiku Argentine protiv Španije na poluvremenu. Imali su 35% posjed i 0 šuteva prema golu. Ovo nama da se desi, bio bi smak svijeta.
Španija da igra protiv brazila sa Ronaldom, Rivaldom, Ronaldinjom, Carlosom bi imala posjed lopte, problem je što od nas ima svako uglavnom taj posjed lopte i protiv koga god da igramo njihovi veznjaci izgledaju ko Xabi, Xavi i Iniesta iz primea.
- invincible1921
- Kontakt:
Samo sto mi nismo igrali protiv ekipe spanije,,,ali zato su protiv nas svi izgledali ko spanija ..
=\_1921_/=
Samo sto mi nismo ni Argentina,,,…invincible1921 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:21Samo sto mi nismo igrali protiv ekipe spanije,,,ali zato su protiv nas svi izgledali ko spanija ..
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Principatus
- Kontakt:
Onih 30 minuta sa igracem vise, poslije crvenog kartona za Ameriku, je pokazalo da igraci i strucni stab nisu imali zamisao kako bi trebali igrati da pobijede utakmicu. Dakle nije se ni uslo u utakmicu sa namjerom i planom kako stvoriti prilike i pobijediti, jer sa igracem vise izgledali smo iznenadjeni. To je otprilike odslikalo nas nastup na SP.
Znam da ce sad doci komentari kako nemamo jaku ekipu itd. Jest, imaju Egipat i Cabo Verde, pa su se nosili sa mnogo jacim protivnicima.
Mislim da smo na dobrom putu, Barbarez i strucni stab su nas podigli sa samog dna. Novi igraci su nam potrebni, otprilike se zna koji, i mora se nesto uraditi sa pomenutim nedostatcima.
Znam da ce sad doci komentari kako nemamo jaku ekipu itd. Jest, imaju Egipat i Cabo Verde, pa su se nosili sa mnogo jacim protivnicima.
Mislim da smo na dobrom putu, Barbarez i strucni stab su nas podigli sa samog dna. Novi igraci su nam potrebni, otprilike se zna koji, i mora se nesto uraditi sa pomenutim nedostatcima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sto puta ispricana prica,,,govor tijela igraca, strucnog staba, izjave, ma sve nakon Katara je govorilo da mozemo sjes u avion i otic kuciPrincipatus je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:47Onih 30 minuta sa igracem vise, poslije crvenog kartona za Ameriku, je pokazalo da igraci i strucni stab nisu imali zamisao kako bi trebali igrati da pobijede utakmicu. Dakle nije se ni uslo u utakmicu sa namjerom i planom kako stvoriti prilike i pobijediti, jer sa igracem vise izgledali smo iznenadjeni. To je otprilike odslikalo nas nastup na SP.
Barbarez je odlican posao napravio, ali treba sad napravit prmomjene kako bi nastavili napredovati...ukoliko nastavi sa istim, pisi propalo za Euro
=\_1921_/=
Samo vas cekam s Egiptom. Ono sto je recimo Haissem Hassan, igrac Oveida, uradio kod ponistenog gola Egipta Esmir recimo nije mogao ni zamisliti a kamo li uraditi.Principatus je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:47Onih 30 minuta sa igracem vise, poslije crvenog kartona za Ameriku, je pokazalo da igraci i strucni stab nisu imali zamisao kako bi trebali igrati da pobijede utakmicu. Dakle nije se ni uslo u utakmicu sa namjerom i planom kako stvoriti prilike i pobijediti, jer sa igracem vise izgledali smo iznenadjeni. To je otprilike odslikalo nas nastup na SP.
Doslovno je u jednoj akciji uradio vise nego Esmir cijelo prvenstvo.
Mi smo prvenstveno individualno podbacili na prvenstvu, to pripisujem rovitim i povrijedjenim, zatim zdravima a totalno van forme i nasoj mladosti.
Tek nakon toga ide losa postavka strucnog staba protiv USA.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Apsolutno nepotrebno izvlacenje zakljucaka o jednoj ekipi kroz rezultat druge tj iz nekakvih uzoraka i korelacija koji uopste postoje i koji su nezasnovani. Ekipe se trebaju kritikovati ili analizirati u okvirima te iste ekipe i u utakmicama koji su oni igrali sa svojim igrackim kadrom. Inace mogu ja i reci: pobijedili bi mi SP, samo da smo imali umjesto nasih 26 igraca igrace Spanije i njihove trenere.