Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Mahmić
Miran bi mogao biti Moody. 
Jedan te isti lik 100 posto. Degenericni retard, Koji trolla svaku temu, nikad nista konstruktivno nema doprinijeti diskusiji. Sa jednog nicka ljudima psuje familiju sa drugog ih naziva raznim imenima.
Oba nicka sam stavio na listu gnjavatora, predlazem svima da urade isto. To ne garantuje da ce retard otici sa foruma ali barem nece kvariti diskusije svojim autisticnim trolanjem.
Moderatori su izgleda odavno napustili ovaj forum.
Da moderatori rade svoj posao ti bi prvi letio sa foruma zbog svojih nacionalističkih i rasističkih pisanija.Diadora je napisao/la: ↑20 jul 2026, 02:22Jedan te isti lik 100 posto. Degenericni retard, Koji trolla svaku temu, nikad nista konstruktivno nema doprinijeti diskusiji. Sa jednog nicka ljudima psuje familiju sa drugog ih naziva raznim imenima.
Oba nicka sam stavio na listu gnjavatora, predlazem svima da urade isto. To ne garantuje da ce retard otici sa foruma ali barem nece kvariti diskusije svojim autisticnim trolanjem.
Što se tiče Mirana , i njemu je s moje strane mama letila na pazar, malo pregledajte ranije postove.
Ja sam jedan jedini, a Diadora Noćna dama i dalje piše u sitne sate - 02:22. Vratio se sa seksa, skinuo CD opremu i krenuo na forum
Glory Glory Man United
- PasodelMar
- Kontakt:
I ti si šovinista gdje nenormalno guras hrvate ispred svih. To cak moze imati i elemenata ustasluka, sto si vjerujem od matere naslijedio. Razlika izmedju tvojih pisanja u 1 poslije ponoci i od ovog je ogromna.Daduli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 07:42Da moderatori rade svoj posao ti bi prvi letio sa foruma zbog svojih nacionalističkih i rasističkih pisanija.Diadora je napisao/la: ↑20 jul 2026, 02:22Jedan te isti lik 100 posto. Degenericni retard, Koji trolla svaku temu, nikad nista konstruktivno nema doprinijeti diskusiji. Sa jednog nicka ljudima psuje familiju sa drugog ih naziva raznim imenima.
Što se tiče Mirana , i njemu je s moje strane mama letila na pazar, malo pregledajte ranije postove.
Ja sam jedan jedini, a Diadora Noćna dama i dalje piše u sitne sate - 02:22. Vratio se sa seksa, skinuo CD opremu i krenuo na forum
I haj, opsuj mi mater jos jednom. Napuni svoj bolesni ego rijecima s tastature.
J*** li ti dijete rodjeno i nerodjeno.eleGancy je napisao/la: ↑20 jul 2026, 09:46I ti si šovinista gdje nenormalno guras hrvate ispred svih. To cak moze imati i elemenata ustasluka, sto si vjerujem od matere naslijedio. Razlika izmedju tvojih pisanja u 1 poslije ponoci i od ovog je ogromna.Daduli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 07:42Da moderatori rade svoj posao ti bi prvi letio sa foruma zbog svojih nacionalističkih i rasističkih pisanija.Diadora je napisao/la: ↑20 jul 2026, 02:22
Jedan te isti lik 100 posto. Degenericni retard, Koji trolla svaku temu, nikad nista konstruktivno nema doprinijeti diskusiji. Sa jednog nicka ljudima psuje familiju sa drugog ih naziva raznim imenima.
I haj, opsuj mi mater jos jednom. Napuni svoj bolesni ego rijecima s tastature.
Ne znaš ni ko sam ni šta sam a upravo sam suprotno od ovog što pišeš. Uvijek sam skakao i skakaću na ovakve poput ovog bolesnika Noćne dame koji bi pravili jednonacionalnu reprezentaciju i koji pišu da svaki Srbin i Hrvat koji igra za reprezentaciju je izdajica. I tebi se neću pravdati, keru nebitni.
Glory Glory Man United
Ne vjerujem sta radite od teme
@admin, druze citas li ti ovo ba? Ili samo znas da uletis na forum kad neko postavi link za stream na temi FK Sarajeva
Da se vratim na temu - na TM vidim dosta BuLi klubova zainteresovano, ali nekako je utihnulo oko njegovog transfera zadnjih par dana
@admin, druze citas li ti ovo ba? Ili samo znas da uletis na forum kad neko postavi link za stream na temi FK Sarajeva
Da se vratim na temu - na TM vidim dosta BuLi klubova zainteresovano, ali nekako je utihnulo oko njegovog transfera zadnjih par dana
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Hajde da je samo na jednoj temi, nego na 10 tema ih se nakotilo.Atlanta je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:52Ne vjerujem sta radite od teme![]()
Što se tiče transfera, utihnulo je i oko njega i oko Kerima malo... Možda zatišje pred buru. Ali svakako bolje da je utihnulo nego da ih svaki dan sele u drugi klub.
Hajoj Ermine sine de sredjivaj taj transfer
Mi smo redari foruma, cistimo forum od govana. Peruna sam otjerao, otjeracu i ovog degenerika. Samo ih treba raskrinkat i nece ih niko bendat, i sami ce otic. Dok god neku uvazava misljenje ovakvih kretena, tu ce i bit.Kizo886 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:08Hajde da je samo na jednoj temi, nego na 10 tema ih se nakotilo.Atlanta je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:52Ne vjerujem sta radite od teme![]()
Što se tiče transfera, utihnulo je i oko njega i oko Kerima malo... Možda zatišje pred buru. Ali svakako bolje da je utihnulo nego da ih svaki dan sele u drugi klub.
A ovaj zadnji post ga malo trollam jer danima se pali ko sibica.
-
Edincapitano
- Kontakt:
za tebe je Jedinstvo iz Donjih Vukovija nedostižan standard...
Glory Glory Man United
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Novi sam na forumu, mogu li nekako pomoci u raportu. Ovo je gnusno citati sta i o cemu ljudi pisu.eleGancy je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:41Mi smo redari foruma, cistimo forum od govana. Peruna sam otjerao, otjeracu i ovog degenerika. Samo ih treba raskrinkat i nece ih niko bendat, i sami ce otic. Dok god neku uvazava misljenje ovakvih kretena, tu ce i bit.Kizo886 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:08Hajde da je samo na jednoj temi, nego na 10 tema ih se nakotilo.Atlanta je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:52Ne vjerujem sta radite od teme![]()
A ovaj zadnji post ga malo trollam jer danima se pali ko sibica.
donekle su i menadzeri ovog igraca krivi pa trpimo bolescuru po temi.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro, bjezi sada na hrvatski forum. Necemo nacionaliste na ovom forumu
Rijetko je ovdje. Ima jedan moderator koji je aktivan, ali bio je tu samo kada je BiH igrala, rekao kako to Barbarez nije dobro postavio i nema ga višeAtlanta je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:52Ne vjerujem sta radite od teme![]()
Ali evo skontaj, ovo su situacije koje "izazivaju" posjećenost teme, piše se, reklame ovo ono, pa i pretpostavljam da zbog toga nemaju namjeru da reaguju.. jedino što možeš jeste sve na ignore listu, pa i ove što ih citiraju, jer trenutno nema druge opcije. Ili da se napusti forum.
Trenutno korisnika/ca: goodfella, Google Adsense [Bot], klasik, kovac, Principatus, tuzlanskinacin i 29 gostiju.