Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
frajer okupirao forum sa 10 profila ahahhahaa kakav bolesnik
Mentol zvani PSV to jos ne konta,sad ce se javit sa jos svojih profila,budala bi skontala da je on
PSV,Vendetta,RobijaNicaze
-
Helemnejse
- Kontakt:
Stavi kapicu i ti i ponesi stakoruLavcina je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:08Ovo se zove bolestan lik. Vjerovatno u svojim 20im ili ranim 30im godinama. Jer tim generacijama je Messi nabio bas kompleks pa ga lijece na ovakav nacin.
Messi je katolik ako nisi znao. A ta kapica nema nikakve veze, da on podrzava zide.
Sto je vec i davno objasnjeno ali normalno tebi pase teorija koju ti imas u glavi.
GOAT odlazi iz repke sa 3 finala SP od toga 1x osvojenim. Dok tvoj GOAT nije ni prismrdio nikad finalu SP.
Ali kako sam izofirao vec proslu noc debile - da uopste ne navijaju za Spanjolsku vec da radije jasu karu Messiju i da zele da osvoji i ovo SP. Bukvalno se niko od njih ne raduje sto je nogomet pobedio, a kao ne bi im bilo krivo da Spanjolska osvoji. Ma ne nikako. Gorak ukus u ustima jer je argentinski pacov pokazao da je proljev od igraca, ali i Barcelonina prevara na krilu - Yamal. Hocel bit balun makar, znal se sta? 
Steta samo sto unistise zadnja dva prvenstva kako bi nastelali Messiju…
Ne pamtim gore finale, sramota sta su ovi odigrali u finalu. 120 minuta ne sutnes na gol, u svaki duel ulazis s namjerom da povrijedis protivnickog igraca. Pored Enza, i Paredes je zasluzio crveni karton. 6 faulova poslije prvog zutog…
Rodri Cubarsi Laporte nevjerovatna kontrola lopte i ritma igre.
Ne pamtim gore finale, sramota sta su ovi odigrali u finalu. 120 minuta ne sutnes na gol, u svaki duel ulazis s namjerom da povrijedis protivnickog igraca. Pored Enza, i Paredes je zasluzio crveni karton. 6 faulova poslije prvog zutog…
Rodri Cubarsi Laporte nevjerovatna kontrola lopte i ritma igre.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
Helemnejse
- Kontakt:
Mozda stakor dobije titulu u izboru najbolje kapice
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne spominji me vise, dosta si dobio golden showera veceras.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ubjedljivo najbolja ekipa na svijetu. Niko ih nije ugrozio posteno. Rodri cudesan, Perez je idiot ako ga odmah sutra ne potpise. Pobjeda nogometa nas divljastvom, mentalnim poremecajima, rasizmom i korupcijom. Ogavnija grupa fudbalera minus Messi, Julian i Macca dugo nije vidjena.
Aj bolan sjasi,barca je osvojila SP ako drugim rjecima ne kontas,Messi je zauvijek GOAT,a ti se dopisuj sam sa sobom i tvojim profilima idiotePSV je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:10Ali kako sam izofirao vec proslu noc debile - da uopste ne navijaju za Spanjolsku vec da radije jasu karu Messiju i da zele da osvoji i ovo SP. Bukvalno se niko od njih ne raduje sto je nogomet pobedio, a kao ne bi im bilo krivo da Spanjolska osvoji. Ma ne nikako. Gorak ukus u ustima jer je argentinski pacov pokazao da je proljev od igraca, ali i Barcelonina prevara na krilu - Yamal. Hocel bit balun makar, znal se sta?![]()
Predivno prvenstvo. Dokazalo se jos jednom da je tim iznad "zvijezda". Dokazalo se da je Spanija najbolja skola fudbala u Europi trenutno.
Messi jos jednom dokazao da je najveci ikad.
Mbape jos jednom dokazao da je nabijac licne statistike bez trofeja i nula od timskog igraca.
Dokazalo se da se Ronaldo trebao oprostiti od reprezentacije jos prije 6 godina, ugusio Portugal totalno, a imali su najbolju generaciju ikad.
Dokazalo se da su Francuzi trkace kokosi i piicke, a Englezi kukavice.
Spanci nastavljaju vladati i tesko ce biti zaustavljeni u dogledno vrijeme. Strasna generacija.
Nikad zasluzenije nije neko uzeo turnir.
Yamal, Pedri, Cubarsi... vec u ranim godinama preuzimaju mentalitet nepobjedivih. Sta ce tek raditi kad dodju u ozbiljne fudbalske godine?
Djeca se poosrala po fudbalskij mapi svijeta
Mbape jos jednom dokazao da je nabijac licne statistike bez trofeja i nula od timskog igraca.
Dokazalo se da se Ronaldo trebao oprostiti od reprezentacije jos prije 6 godina, ugusio Portugal totalno, a imali su najbolju generaciju ikad.
Spanci nastavljaju vladati i tesko ce biti zaustavljeni u dogledno vrijeme. Strasna generacija.
Yamal, Pedri, Cubarsi... vec u ranim godinama preuzimaju mentalitet nepobjedivih. Sta ce tek raditi kad dodju u ozbiljne fudbalske godine?
Djeca se poosrala po fudbalskij mapi svijeta
Zadnja izmjena: Elrond, dana/u 20 jul 2026, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Kaze štakor ovako sam zadnji put plako kod nakog rimskog zida a tad sam imao kapicu.
A sad je nemam
A sad je nemam
Verujem da ce posetiti psihica sutra. Ovako lupanje čundarom po čelu jos nije zabiljezeno na ovom forumu.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:12Ne spominji me vise, dosta si dobio golden showera veceras.
- JayCatwright
- Kontakt:
Hocetel navijati za Messia i na EuruElrond je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:13Predivno prvenstvo. Dokazalo se jos jednom da je tim iznad "zvijezda". Dokazalo se da je Spanija najbolja skola fudbala u Europi trenutno.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Nevjerovatno,Markinhiu malo svaki dan sto ga urnisete,na to sve on traži još
Kakvo lupanje čundare od strane Vendette,PSVa i naravno Damira
Mislim da ce vas Markinhio sanjati večeras
Kakvo lupanje čundare od strane Vendette,PSVa i naravno Damira
Mislim da ce vas Markinhio sanjati večeras
Posjetit cu ti mamu pa poslije tebe,ako smijes izadji iz rupe svojePSV je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:14Verujem da ce posetiti psihica sutra. Ovako lupanje čundarom po čelu jos nije zabiljezeno na ovom forumu.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:12Ne spominji me vise, dosta si dobio golden showera veceras.![]()
Jesi to sam skontao, ili ti je neko pomogao?JayCatwright je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:14Hocetel navijati za Messia i na EuruElrond je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:13Predivno prvenstvo. Dokazalo se jos jednom da je tim iznad "zvijezda". Dokazalo se da je Spanija najbolja skola fudbala u Europi trenutno.
Tesko progutati da je Spanija prvak?
Boli?
Vracamo se na temu UCL. Vreme je da tamo nastavimo maltretiranje mentalno zaostalih navijaca katalonske prcije.

Gospodin De La Fuente se večeras zacementirao kao najbolji selektor svih vremena. Kapa dole, gigante.
Španci su sve što prepotentni Englezi žele biti. Najbolja fudbalska nacija dunjaluka.
Španci su sve što prepotentni Englezi žele biti. Najbolja fudbalska nacija dunjaluka.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Daj meni jednu kapicu da ti stavim na mamicu dok je guzim da joj ne gledam gadnu facu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.