Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Dajte jel moze ko da kontaktira Ciru il ove iz saveza pa da im kazete da pokusaju zovnuti Asmira ,samo nam treba da i njega izgubimo...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Vjerujte mi, Ciro je imao par prilika da pozove Begovia u reprezentaciji ali.... On je kriv zajedno sa Savezom. 

Koga smo to jos vaznog izgubili osim Ibrahimovica? Ti ostali su svi za bacit.bavarac je napisao/la:Dajte jel moze ko da kontaktira Ciru il ove iz saveza pa da im kazete da pokusaju zovnuti Asmira ,samo nam treba da i njega izgubimo...
A ciro ne radi svoj posao nego gluposti prica po novinama o Medicu. A sve ono sto je Medic reko je 100% istina. Veceg lazova od Cire neces nac. Sve od one epizode sa Nadarevicem ne mogu ga nacrtanog pa taman da osvojimo SP sa njim. A da na pricam sta je radio u ratu i poslje njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
ma pustite Ciru, Ciro ide po beckim sjelima, ovde u Becu smo ga vidjeli prije mozda mjesec dana.
Prica on na podiumu i dere se kako ce dovesti A-tim u Bec a svi mu aplaudiraju. Medutim A-tim nece igrati sa Austrijskom repkom kao sto bi neki pomislili nego sa nekim Bosancima iz Beca, hehe, to je bolan cirkus zivi.
Prije toga kaze kako je razocaran u Austrijance (njihov savez) jer su odbili da igraju sa nama i kaze kako su Austrijanci rekli da je problem u nasim navijacima, hehehe....najsmjesnije u tome je to, sto su ljudi u Becu kontaktiral ljude iz Austrijskog saveza (pogledajte na http://www.belajboys.com), ti ljudi su se cudili kada su nasi postavili pitanje zasto se tekma odgodila.
Oni su jasno rekli, da nikada nisu dobili poziv od naseg saveza za takvu prijateljsku utakmicu, hehehe, cirkus broj dva.
ali Ciro kaze, da su nasi navijaci "**** pravo" pa niko nece da igra sa nama, a oni idioti iz publike odma se nabrijali na njegove rijeci, a nigdje veze u njegovom kontekstu, ej moj ciro, hem si **** hem si lazov veliki.
Prica on na podiumu i dere se kako ce dovesti A-tim u Bec a svi mu aplaudiraju. Medutim A-tim nece igrati sa Austrijskom repkom kao sto bi neki pomislili nego sa nekim Bosancima iz Beca, hehe, to je bolan cirkus zivi.
Prije toga kaze kako je razocaran u Austrijance (njihov savez) jer su odbili da igraju sa nama i kaze kako su Austrijanci rekli da je problem u nasim navijacima, hehehe....najsmjesnije u tome je to, sto su ljudi u Becu kontaktiral ljude iz Austrijskog saveza (pogledajte na http://www.belajboys.com), ti ljudi su se cudili kada su nasi postavili pitanje zasto se tekma odgodila.
Oni su jasno rekli, da nikada nisu dobili poziv od naseg saveza za takvu prijateljsku utakmicu, hehehe, cirkus broj dva.
ali Ciro kaze, da su nasi navijaci "**** pravo" pa niko nece da igra sa nama, a oni idioti iz publike odma se nabrijali na njegove rijeci, a nigdje veze u njegovom kontekstu, ej moj ciro, hem si **** hem si lazov veliki.
hahaha, jesu li vikali CIRO MAJSTORE, CIRO MAJSTORE, kod sviju je on CIRO ****, ali kod Bosnji je majstorno comment je napisao/la:ma pustite Ciru, Ciro ide po beckim sjelima, ovde u Becu smo ga vidjeli prije mozda mjesec dana.

Ne vjerujem da ce se iko odazvati na tu utakmicu sa tim likovima u Austriji, mozda Murat i Mravac jer im je to u blizini...
100% sportski i krajnje opušten potpis
ima tema o Begoviću: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 432#106432
nemojte me tjerati da zaključam temu o našim reprezentativcima.
nemojte me tjerati da zaključam temu o našim reprezentativcima.
HAVERU MOJ LIJEPI NISU bola i kodro izganjali pasos pjanicu nego zeljko komsic natjerao uhljube u administraciji da rade malo brze inac ga nikad nebi dobioZELJO DO GROBA je napisao/la:mi imamo velike kvalitete al nemamo strucnjaka da sve to poslozi....onda nije ciro vratio sve igrace vec je vratio Meho Kodro i Elvir Bolic, otisli ljudi popricali sa igracima i vratili se, vratili su i Sasu Papca, a ovo nesposobno go.vno to ne moze...jer ko ce otici u Glasgow popricati sa Sasom...ChelseaFann11 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:prvo on je na dobrom putu, al su vece sanse da necemo otici nego da hocemo, jer u barazu na slijedi reprezntacije iz prve jakosne skupine, koje su jace od nas...al moze biti svasta...
drugo on nije spojo tri naroda vec ih razdvaja podjelama, na Herceg Bosnu, rs i te stvari i to nije spajanje, a sto ti mislis da je on nesto uradio sto je Nemanji Supicu skandirano njegovo ime, to sto su mu muslimani skandirali ime...pa toga je i ranije bilo i ako cemo to smatrati kao neki veliki napredak onda smo mi propali a da i ne znamo...sjeti se samo legende, al istisnke legende Sergeja Barbareza...kako to fudbal ide nabolje...liga nam je najlosija u evropi, gubimo talente svaki dan, iz nase lige igraci idu u 3 svedsku i finsku ligu...samo nazadjuemo...kakve pare stizu, nikakve..samo gubimo pare, jer ciro podrzava savez a FIFA ih ocito ne podrzava i blokirane su pare za razvoj mladih talenata....e ako ti je sve ovo dobro onda si ti jarane pobudalio....
a covjek koji pljuje po mojoj Bosni nikad ne moze biti legenda...on time postaje samo vece go.vno....go.vno...
kao prvo ja nevidim razlog zasto nebismo otisli na sp,,nemamo kvalitete???vjeruj mi imamo kvalitete i ja vjerujem da cemo otici kao i mnogi ovdje...kao drugo reci jeli ciro vratio igrace u ekipu???jeli on doveo repku na mjesto gdje je sad???jeli poslozio sve kockice u rpki???jos samo cekamo igrace koji ce preci u nasu repku.....i zamolio bih te ako mislis lose o bosni i cirinim lavovima, da se sklonis s ove teme,,,i ja navijam za zelju brate i postujem njihove legende,,,ali mislim da je ciro bolji trener za repku od mese.......
a i ciro ce biti kriv ako nedo Bog izgubimo Begovica...svi krive savez, on posto dezrurni krivac (mislim to i jesu (za sve su vecinom oni krivi)) al sta sad treba...kad se spomene Begovic odma uz to ide i savez al ciro ce biti jedini i iskljucivi krivac za to...da mu ovi iz saveza kazu stavi na spisak Begovica on bi reko mjesaju mu se uposo...a koji je razlog sto nije Begovic igro u utkamici protiv novinara i Omana, odnosno sto nije bio na spisku...ako nema pasoas sto mu ga ciro ne ganja....kako du Kodro i Bola izganjali pasos Pjani...
a sto se tice slaganja kocikca, mogu ti do sutra pisati ovde sta sve fali...procitaj u temi ciro blazevic ili prijateljske utakmice ima tu sve napisano sta ne valja u tatici, gdje je propuh...a na kraju krajeva ako si gledo te utakmice sve vidio si i sam...nisi corav...
i prestanite pljuvati po repki igracima taktici i ciri ......imaju rezultate imaju igru imaju nabolji napad u evropi po broju golova ,imaju 4 boda prednosti nad trecim.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- bosanac723
- Kontakt:
@johnnyHZ....Slazem se s tobom, al' naj teze je to sto neke osobe nece da priznaju da nemaju pojma sta pricaju, radje bi raspravljali i pricali neke gluposti nego priznali da nije kako oni kazu. Svi znamo kako je Pjana dosao do pasosa i repke, al' neki to nece da priznaju jer njima smeta trener i oni bi radje uljepsali Kodru i Bolu...sto ustvari nema veze ni sa cim. Trenutno nasa repka igra najbolji fudbal u nasoj kratkoj istoriji, kako god se okrene igramo predobro, ako mi moze neko molim vas reci kad smo prije ovih kvalifikacija nekog namlatili 7-0 ili 4-1? Momci igraju jedno zadrugo i ginu na terenu svi redom za drzavu, to prije nismo imali, imali smo neke sto ginu i daju sve od sebe, al' imali smo i one sto su davali 5% njihove mogucnosti.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
zajebi to, za neke likove ovdje sve sto vrijedi je narusavanje poprilicno dobre atmosfere u nasem timu i uvelicavanje sportskih (ne)kvaliteta kodre, al' ti isti likovi zaboravljaju da smo SPORTSKI bili u kurcu to kratko vrijeme kad je meho bio selektor, izgubili smo protiv japana i onda ona sramotna blamaza protiv makedonaca na BPu...bosanac723 je napisao/la:@johnnyHZ....Slazem se s tobom, al' naj teze je to sto neke osobe nece da priznaju da nemaju pojma sta pricaju, radje bi raspravljali i pricali neke gluposti nego priznali da nije kako oni kazu. Svi znamo kako je Pjana dosao do pasosa i repke, al' neki to nece da priznaju jer njima smeta trener i oni bi radje uljepsali Kodru i Bolu...sto ustvari nema veze ni sa cim. Trenutno nasa repka igra najbolji fudbal u nasoj kratkoj istoriji, kako god se okrene igramo predobro, ako mi moze neko molim vas reci kad smo prije ovih kvalifikacija nekog namlatili 7-0 ili 4-1? Momci igraju jedno zadrugo i ginu na terenu svi redom za drzavu, to prije nismo imali, imali smo neke sto ginu i daju sve od sebe, al' imali smo i one sto su davali 5% njihove mogucnosti.
nikad nisi imo bolju ekipu za to igras dobro,nikad nisi imo u rep 3 vrhunskih napadaca i 5 vrhunskih veznjaka,kazem ti pricas bezveze jer ovi momci.dzeko salihovic ibisevic stilic pandza su prije 2 godine igrali baraz protiv ceha i trebali su ici na prvenstvo 21g(pokradeni od sudija) tako da dajes nekom neke zasluge da bi ga opravdo nema smisla nisu se ovi momci pokazali protiv estonije nego davno prije,kazem ti kostur danasnje repke drze ti igraci koji su nastupali za BiH prije estonije i famoznog cire,eh sad cu ti zadat zadacu da nadjes ko ih je skupio prije njega...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kome se ti obracas?nick je napisao/la:nikad nisi imo bolju ekipu za to igras dobro,nikad nisi imo u rep 3 vrhunskih napadaca i 5 vrhunskih veznjaka,kazem ti pricas bezveze jer ovi momci.dzeko salihovic ibisevic stilic pandza su prije 2 godine igrali baraz protiv ceha i trebali su ici na prvenstvo 21g(pokradeni od sudija) tako da dajes nekom neke zasluge da bi ga opravdo nema smisla nisu se ovi momci pokazali protiv estonije nego davno prije,kazem ti kostur danasnje repke drze ti igraci koji su nastupali za BiH prije estonije i famoznog cire,eh sad cu ti zadat zadacu da nadjes ko ih je skupio prije njega...
- bosanac723
- Kontakt:
Nacijisteve-o je napisao/la:kome se ti obracas?nick je napisao/la:nikad nisi imo bolju ekipu za to igras dobro,nikad nisi imo u rep 3 vrhunskih napadaca i 5 vrhunskih veznjaka,kazem ti pricas bezveze jer ovi momci.dzeko salihovic ibisevic stilic pandza su prije 2 godine igrali baraz protiv ceha i trebali su ici na prvenstvo 21g(pokradeni od sudija) tako da dajes nekom neke zasluge da bi ga opravdo nema smisla nisu se ovi momci pokazali protiv estonije nego davno prije,kazem ti kostur danasnje repke drze ti igraci koji su nastupali za BiH prije estonije i famoznog cire,eh sad cu ti zadat zadacu da nadjes ko ih je skupio prije njega...

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ejs sto si humoristican,saldjija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa znalo se da cemo ga izgubiti...jedina nada nam je da se on nada da ce ciro otici s mjesta selektora i da ce doci neko ko ce svoj poso obavljati savjesno....anlayan je napisao/la:ma izgubljen je jeb.em im mater lopovskufast033 je napisao/la:ma on je izgubljen 100%.......a to cemo uskoro i vidjetiTarik14 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-19258.htm
Ako nastavimo ovako, i njega cemo uskoro izgubiti.
tarik zbog cega je savez kriv sto cemo izgubiti Begovica...nadam se da necemo al cini mi se da ipak hocemo...Tarik14 je napisao/la:Sa ovakvim Savezom treba se ocekivati da cemo u naredni period izgubiti jos par dobrih igraca.
napiso sam vec jednom, da mu ovi iz saveza narede on bi reko oni mi kroje spisak, a ovako mi gubimo dobrog igraca....ako Begovica izgubimo ciro ce biti jedini i iskljucivi krivac...
@johnyHZ
njih dva su ganjali, al malo su iskoristili pomoc od Zeljka Komsica...a sto to issto ne uradii i ciro pa nek mu Zeljko Komsic pomogne, ja ne bi imo nista protiv...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bosanac723
- Kontakt:
@ZELJO DO GROBA ti si namazan u vise boja nego slika od Pikasa
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
po cemu si to zakljucio....bosanac723 je napisao/la:@ZELJO DO GROBA ti si namazan u vise boja nego slika od Pikasa
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ovo nije forum za malo djecu,ako nisi znao.bosanac723 je napisao/la:@ZELJO DO GROBA ti si namazan u vise boja nego slika od Pikasa
ZELJO prica istinu i covjek je 100% upravu,slazem se snjim sa svakim postom koji je napisao od kako se regovao na forum,a ti njem da je namazan,pa pogleda se u ogledalo i vidi ko je podmazan.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
eno sad kodro i bola ganjali a ZELJKO izganjao ....al kad neko kaze igraci pobjedili a ciro zasluzan dijalom za to E ONDA NIJE..........
NERVIRA ME CINJENICA DA POKUSAVATE OD USPJEHA NAPRAVITI NEUSPJEH I OD DOBROG RADA TRENERA NAPRAVITI LOS RAD.....
KAZEM TO JER BIH JA DAO SVE NA SVIJETU DA JE POD KODRINOM PALICOM nasa repa igrala ovako ali ...NIJE....i zato daj mi svjetsko prvenstvo da se i mi vise jednom pocnemo KURCITI ovim susjedima ....uvijek smo bili DALEKO iza njih....a sad mole boga da ih nezapadnemo u barazu....kao i sve druge reprezentacije..
NERVIRA ME CINJENICA DA POKUSAVATE OD USPJEHA NAPRAVITI NEUSPJEH I OD DOBROG RADA TRENERA NAPRAVITI LOS RAD.....
KAZEM TO JER BIH JA DAO SVE NA SVIJETU DA JE POD KODRINOM PALICOM nasa repa igrala ovako ali ...NIJE....i zato daj mi svjetsko prvenstvo da se i mi vise jednom pocnemo KURCITI ovim susjedima ....uvijek smo bili DALEKO iza njih....a sad mole boga da ih nezapadnemo u barazu....kao i sve druge reprezentacije..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- bosanac723
- Kontakt:
Upravu si, nasi susjedi se sve hvale kako su dobri, kako su bili na tim velikim takmicenjima, a njihova repka sastavljena od bosanceros. Nisam siguran ko je rekao al mi se bas svidja "jedina stvar u hrvatskoj repki sto je njihova je lopta, sve drugo bosansko"....ja mislim tako nesta ide, tako isto za FR Yugoslvija, SiCG, Srbiju..il kako god se sad zovujohnnyHZ je napisao/la:eno sad kodro i bola ganjali a ZELJKO izganjao ....al kad neko kaze igraci pobjedili a ciro zasluzan dijalom za to E ONDA NIJE..........

Niko to ne traži od njih, ali treba biti dostojanstven, on je trenutno tu i psovali ili ne, otjerat ga ne mogu.bosanac723 je napisao/la:i ti sto ga sad na forumu pluju bit ce sretni ko djete kad BIH pobjedi(pod kontrolom cire) i derat ce se CIRO MAJSTORE.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Jegres, legendarnadruga, napapijri1987, signalidunapark i 56 gostiju.