Ovo je najgore za Messija kakav su mu oproštaj priredili ovi majmuni sa ciganskim ponašanjem,a i on kao kapiten je trebao reagovati i smiriti idiote.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Reprezentacije iz Juzne Amerike su definitivno u problemu. Kvaliteta fudbala tamo nije ni blizu kao nekad.
Jednostavno, nisu se prilagoditi ovom novom fudbalu.
Zadugo Juzna Amerika nece vise imati prvaka.
Argentina nema talenta realno. Brazila isto nigdje nema. O ostalim, ne treba ni pricati.
Urugvaj, Cile, Paragvaj, nekad su bile solidne reprezentacije. Sad ne lice ni na sta. Ostalo im je jedino da udaraju i ciganaju na terenu.
Naredno SP, ne vidim nikog osim Spanije, Francuske i Engleske da ce moci konkurisati za naslov.
Jednostavno, nisu se prilagoditi ovom novom fudbalu.
Zadugo Juzna Amerika nece vise imati prvaka.
Argentina nema talenta realno. Brazila isto nigdje nema. O ostalim, ne treba ni pricati.
Urugvaj, Cile, Paragvaj, nekad su bile solidne reprezentacije. Sad ne lice ni na sta. Ostalo im je jedino da udaraju i ciganaju na terenu.
Naredno SP, ne vidim nikog osim Spanije, Francuske i Engleske da ce moci konkurisati za naslov.
Gradjani Barcelone, nikad nisu gotivili Spaniju i reprezentaciju. Redovno zvizde himni Spanije.
Stvari se i tamo izgleda lagano mjenjaju. Gledam sinoc, veliko slavlje na ulicama Barcelone. Nesto sto je bilo haman pa nepojmljivo 2010.
Stvari se i tamo izgleda lagano mjenjaju. Gledam sinoc, veliko slavlje na ulicama Barcelone. Nesto sto je bilo haman pa nepojmljivo 2010.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Spancima skinuti kapu. Sa onakvim nadrogiranim majmunima djeliti vazduh nemoze svak.
Narkomani Paredes i Enzo zvani upcomming overdose. Fuj
Narkomani Paredes i Enzo zvani upcomming overdose. Fuj
Nije on taj lik. Malo nam je goat i pacov.Saurman je napisao/la: ↑20 jul 2026, 09:21Ovo je najgore za Messija kakav su mu oproštaj priredili ovi majmuni sa ciganskim ponašanjem,a i on kao kapiten je trebao reagovati i smiriti idiote.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Maroon1946
- Kontakt:
Ova repka Argentine bez Messija bi teško grupu prošla. Nevjerovatno da ih je lik doveo do back to back finala i to u poznim godinama. Neponovljivi
.
- Austinpowers
- Kontakt:
I ja sam primjetio da situacija ide na bolje, prvenstveno mislim da je zbog demografske promjene Barcelone u koju dolazi cijela Spanija da studira i zivi. S druge strane baski su potpuno zatvoreniji i tamo nije bilo nekog slavlja. Jedna zanimljivost je da je reprezentacija odigrala svoju zadnju tekmu u Bilbao 1967. u vrijeme Franca, a u Barceloni 2002. (naravno ne na Nou Campu) sto je i dalje relativno davno. Njihova najveca sreca je sto katalonci i baski nemaju 2 drzave matice pored njih i sto im ne zagorcavaju zivot.
Ay Carmela.
VTZ
Pobjednici SP-a, evo recimo od 90ih do danas, uvijek su na klupi imali selektora iz te zemlje, nikako stranca.
U široj perspektivi i to je vazno, jer reprezentativna okupljanja su kao kratkotrajni izleti.
Treba neko iz naroda, tog mentaliteta, uz ostatak stručnog štaba i trenere koji rade na pripremama, da uklopi razne karaktere.
Stvar je psihološke prirode. Msm sve su ovo profesionalnci, koji se svakodnevno po klubovima uče raznim taktičkim varijantama.
Ali reprezentacija je druga dimenzija.
Zbog toga msm da će Brazil biti ponovo sila, onog momenta kada ih preuzme neki domaći stručnjak, koji je pokazao potencijal, eto recimo u njihovoj ligi.
Talenta će uvijek imati na pretek.
U široj perspektivi i to je vazno, jer reprezentativna okupljanja su kao kratkotrajni izleti.
Treba neko iz naroda, tog mentaliteta, uz ostatak stručnog štaba i trenere koji rade na pripremama, da uklopi razne karaktere.
Stvar je psihološke prirode. Msm sve su ovo profesionalnci, koji se svakodnevno po klubovima uče raznim taktičkim varijantama.
Zbog toga msm da će Brazil biti ponovo sila, onog momenta kada ih preuzme neki domaći stručnjak, koji je pokazao potencijal, eto recimo u njihovoj ligi.
Nad zelenom rijekom labudov luk.
Malo su ici u politiku.Austinpowers je napisao/la: ↑20 jul 2026, 09:51I ja sam primjetio da situacija ide na bolje, prvenstveno mislim da je zbog demografske promjene Barcelone u koju dolazi cijela Spanija da studira i zivi. S druge strane baski su potpuno zatvoreniji i tamo nije bilo nekog slavlja. Jedna zanimljivost je da je reprezentacija odigrala svoju zadnju tekmu u Bilbao 1967. u vrijeme Franca, a u Barceloni 2002. (naravno ne na Nou Campu) sto je i dalje relativno davno. Njihova najveca sreca je sto katalonci i baski nemaju 2 drzave matice pored njih i sto im ne zagorcavaju zivot.
Ay Carmela.
Kljucna stvar je standard zivota.
Nekad je Barcelona bila daleko najrazvijeniji dio Spanije. Sad to vise nije tako izrazeno, Madrid se priblizio ili cak ekonomski pretekao Barcelonu. Nema vise onog osjecaja "mi radimo, da bi oni zivjeli".
Sad zive svi puno bolje nego ranije.
Kad ti je dzep pun, prestanes razmisljati o manje bitnim stvarima.
Ovo se slobodno moze prenjeti i na nase krajeve. Da smo mi ekonomski jaci, manje bi bilo mrznje, podjela....
Ono sto je Rambo Amadeus rekao jednom o temama sukladno platama, najtacnije je moguce.
Ne valja im to. Ako hoće da im Vaha bude selektor, moraju igrati i u Barceloni, i u Sosijedadu i u Bilbau.
Meni je fascinantno da svi pričaju kako bez Messija ne bi ni grupu prošli. Ali bez sudijske milosti Argentinci bi odavno ispali.
Bilo je tu dosta situacija za crvene kartone i nekih sumnjivih odluka u korist Argentine.
Pa, jebote, da je Bosna imala iste kriterije kod sudija, i mi bismo dogurali daleko.
Bilo je tu dosta situacija za crvene kartone i nekih sumnjivih odluka u korist Argentine.
Pa, jebote, da je Bosna imala iste kriterije kod sudija, i mi bismo dogurali daleko.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kane je ponovo prvi favorit za balon

- JayCatwright
- Kontakt:
Džaba im talentovani klinci kad im je sistem fudbala u debelom zaostatku u odnosu na Evropljane. Jednostavno ih je vrijeme pregazilo, a i dalje će nastaviti da gazi. Oni od 2006. godine nisu imali ekipu dostojnu titule prvaka, a nije to slučajnost. Fudbal ide u totalno drugom smjeru u odnosu na ono na čemu su osvajali titule u prošlosti. Jednostavno izbacuju slabe generacije u prosjeku u odnosu na ostale prvake svijeta od 2006. godine do sada.Slažem se s tom pričom da je domaći selektor recept za uspjeh zbog svega što si naveo, ali mišljenja sam da je ovdje problematika dubljeg problema.Asteriks je napisao/la: ↑20 jul 2026, 09:55Pobjednici SP-a, evo recimo od 90ih do danas, uvijek su na klupi imali selektora iz te zemlje, nikako stranca.
Argentina sa ovih 25 panjeva na sljedecem SP nece dalje od cetvrtfinala
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne,slavio sam zbog spanije jer ima 8 igraca mog najdrazeg kluba
- JayCatwright
- Kontakt:
Evander je najviše plakao noćas
Na kladionicama najveci favoriti za balon su yamal i kane
Jos malo argentinskog ciganluka.
Jel ovo Molina?
Trbaju ga malo na vaspitno poprsvnu, kad se vrati u Atletico.
Jel ovo Molina?
Trbaju ga malo na vaspitno poprsvnu, kad se vrati u Atletico.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.