FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
86
18%
2. Borbu za Evropu
186
39%
3. Sredinu tabele
85
18%
4. Borbu za opstanak
125
26%

Ukupno glasova: 482

Levin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Levin » 20 jul 2026, 01:07

Profil Deena ba.

Nek sama kopira svakako čita forum. Uostalom ne pridajem joj neki značaj obzirom da Sanina životom brani.

Edit : Sad je tu velika borba oko pozicija u OP jer su svima izgleda istekli ugovori. Što se mene tiče svi do jednog trebaju dobiti nogu, odnosno nikome ne treba produžiti ugovor. Nijedan junior nije spreman za seniorski fudbal. Sramota.

Edit 2 : Onaj mali junior iz Karpaty-a Dyedov sa 4 minute seniorskog fudbala nas pocijepao neki dan. Dva gola nam uvalio junior.

Edit 3 : Pitari je obožavaju.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

12tiigrac21
Kontakt:

Post Postao/la 12tiigrac21 » 20 jul 2026, 01:45

Levin je napisao/la:
20 jul 2026, 01:07
Profil Deena ba.

Nek sama kopira svakako čita forum. Uostalom ne pridajem joj neki značaj obzirom da Sanina životom brani.

Edit : Sad je tu velika borba oko pozicija u OP jer su svima izgleda istekli ugovori. Što se mene tiče svi do jednog trebaju dobiti nogu, odnosno nikome ne treba produžiti ugovor. Nijedan junior nije spreman za seniorski fudbal. Sramota.

Edit 2 : Onaj mali junior iz Karpaty-a Dyedov sa 4 minute seniorskog fudbala nas pocijepao neki dan. Dva gola nam uvalio junior.

Meni je ono izbacivalo, pa sam blokirao preventivno, vidim bot nekakav, jos verifikovan profil, ne znam je li jos uvijek. Cime se ljudi bave, strasno. Cim Sanina ublehu brani, odmah znas sta je u pitanju. Cim ona napade Juku, Juka i nije toliko los vjerovatno. Pa PS Jabera nam je on iskopao nekako.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 20 jul 2026, 01:55

12tiigrac21 je napisao/la:
20 jul 2026, 01:45
Levin je napisao/la:
Profil Deena ba.

Meni je ono izbacivalo, pa sam blokirao preventivno, vidim bot nekakav, jos verifikovan profil, ne znam je li jos uvijek. Cime se ljudi bave, strasno. Cim Sanina ublehu brani, odmah znas sta je u pitanju. Cim ona napade Juku, Juka i nije toliko los vjerovatno. Pa PS Jabera nam je on iskopao nekako.
Ne bih ja stao ni u odbranu Tanovića. Onu epizoda sa Arapom još mu ne mogu halaliti ali da su njegove konekcije donijele milione u klub ipak jesu jbg ali ovi što brane Mirvića još uvijek su mi, u najmanju ruku, čudni. Ja još čekam da neko napiše šta je to pozitivno donio u klub osim onih 1000 članskih koje će mu svakako kroz kamatu na pozajmicu biti vraćene.

Btw, kad smo kod OP. Naš omiljeni koordinator bi mogao put Konjica ako je vjerovati ovim FB stranicama.

slika

kvrgastrga
Kontakt:

Post Postao/la kvrgastrga » 20 jul 2026, 07:52

Levin je napisao/la:
Profil Deena ba.

Upratio sam da ima i kontrabot Nihad Levin koji udara životom po Mirvicu na Facebooku?

Pretpostavljam da to nisi ti, vec obojica slucajno volite botovanje i Tolstoja? A ima i jedan Nihad aktivan u upravi… bas me zanima voli li i on Tolstoja kao i vas dvojica

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 20 jul 2026, 08:43

Danas novi igrači? Napadač i stoper?

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 20 jul 2026, 08:55

Levin je napisao/la:
20 jul 2026, 01:55

Btw, kad smo kod OP. Naš omiljeni koordinator bi mogao put Konjica ako je vjerovati ovim FB stranicama.

slika
Dobro je nek se kali, pa da imamo jos jednog Adzema za godinu u klubu :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 20 jul 2026, 09:12

kvrgastrga je napisao/la:
20 jul 2026, 07:52
Levin je napisao/la:
Profil Deena ba.

Upratio sam da ima i kontrabot Nihad Levin koji udara životom po Mirvicu na Facebooku?

Pretpostavljam da to nisi ti, vec obojica slucajno volite botovanje i Tolstoja? A ima i jedan Nihad aktivan u upravi… bas me zanima voli li i on Tolstoja kao i vas dvojica
Dobar je Tolstoj. Da, to je moj profil na FB. Sve transparentno :-).

Ako si mislio/la na komentare na tri objave "udaranje životom" onda jesam. Nejse, ušutili ste se u branjenju Mirvića u zadnje vrijeme. Sad udarate po ljudima koji trenutno vode klub. To donosi više lajkova preptostavljam a i efektnije je u skretanju pažnje.

P.S. Sličnost u imenu sa bilo kime u Skupštini ili upravi je slučajna. Nemam ti ja veze sa njima.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2026, 09:13

Sad ce poceti prica kako Deena Ba rusi klub :urnebes: Cim se pocne otvoreno pricati o problemima i lopovlucima u Zelji ,pojave se likovi koji brane zivotom te nase spasioce koji su nas doveli do samog dna.
Deeno ako citas ,samo nastavi :kafa:

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 20 jul 2026, 09:29

TMmanija2012 je napisao/la:
20 jul 2026, 09:13
Sad ce poceti prica kako Deena Ba rusi klub :urnebes: Cim se pocne otvoreno pricati o problemima i lopovlucima u Zelji ,pojave se likovi koji brane zivotom te nase spasioce koji su nas doveli do samog dna.
Samo nek pišu, ubodu oni ponešta. Dobro je da imamo nekoga od koga će ljudi u klubu zazirati. Međutim, ako kažeš da trebaju svi odgovarati a šutiš ili podržavaš lika koji nas je zamalo ugasio onda je to, po meni, sumnjivo i onda su mi skoro potpuno nerelevantni.

Irelevantni ali zabavni.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 jul 2026, 09:32

Da li je moguće da se ljudi pale na gluposti sta pise neka budaletina i jos vode rasprave s njom. Gori ste vi svi koji se bavite glupostima. Vama baš dosadno u zivotu ko i njoj
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 20 jul 2026, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 20 jul 2026, 09:33

deeno jesi to ti, aj nam jednom reci da smo diletanti, ne mogu taj mozak da shvatim koji samovoljno podrzava nju koja je uz sanina poslije svega....
nek crknu dusmani, najjaci smo

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2026, 09:57

Kajkutenjoyer je napisao/la:
20 jul 2026, 09:33
deeno jesi to ti, aj nam jednom reci da smo diletanti, ne mogu taj mozak da shvatim koji samovoljno podrzava nju koja je uz sanina poslije svega....
Gdje su ljudi koji su doveli Sanjina , sta su dogovarali sa njim , sta su potpisivali i zasto su propali talovi ,pa sad svi nevini. Uvalili klub u jos veci minus :kafa: Zasto ne izadju u javnost i ne kazu sve ,pored problema Sanjin ima tu mnogo pitanja za spasioce kluba :)

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 jul 2026, 10:28

Da li se osim ovih agencijskih igraca i trenera jos nesto popravilo od ovih spasilaca? Zna li se ko je direktor kluba, izmirujemo li ove poreze, jesul plate bile igracima, šta je sa OP? puno pitanja, a nigdje odgovora ili ovima oprastamo sve jer nas spašavaju?

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 20 jul 2026, 10:40

Admir74 je napisao/la:
20 jul 2026, 10:28
Da li se osim ovih agencijskih igraca i trenera jos nesto popravilo od ovih spasilaca? Zna li se ko je direktor kluba, izmirujemo li ove poreze, jesul plate bile igracima, šta je sa OP? puno pitanja, a nigdje odgovora ili ovima oprastamo sve jer nas spašavaju?
Zna li se jesul uplacivane plate 6 mjeseci prije, zna li se ko je bio direktor, zna li se sto je Slato napustio gospodina koji ga je doveo, sta je sa Op i da li su bile place proteklih 6 mjeseci, da li su se izmirivali porezi proteklih 6mj, i koliko je novog duga nastalo proteklih 6 mj, koliko se unijelo novaca proteklih 6mj ? Puno pitanja a nigdje odgovora ili njima oprastamo jer su dosli investirat.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 20 jul 2026, 10:43

Sanin umjesto da je uložio svoje pare u igrače i u klub, on je meščini uložio pare da plati botove koji će mu popraviti rejting u javnosti. To se često radi u okviru PR kampanja i nemojte da se iznenadite ako bude još profila koji će iznenada braniti Saninov lik i djelo. I sam Haris Slato je priznao da je Saninu više bilo bitno kako će nešto biti predstavljeno u javnosti, nego rješavanje problema u klubu.

Samo naivni misle da je takvo pisanje iz "ideala". Ideali su davno pokopani, ostao je samo interes.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 jul 2026, 10:44

Ma baš ce taj lopinas plaćati botovi. To su budale nemaju pametnije posla u zivotu osim valjati gluposti.
Samo taj mozak da napraviš lazni profil i bulazis gluposti po fb je dovoljan.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 20 jul 2026, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 jul 2026, 10:46

Lokomotifa je napisao/la:
20 jul 2026, 10:43
Sanin umjesto da je uložio svoje pare u igrače i u klub, on je meščini uložio pare da plati botove koji će mu popraviti rejting u javnosti. To se često radi u okviru PR kampanja i nemojte da se iznenadite ako bude još profila koji će iznenada braniti Saninov lik i djelo. I sam Haris Slato je priznao da je Saninu više bilo bitno kako će nešto biti predstavljeno u javnosti, nego rješavanje problema u klubu.

Samo naivni misle da je takvo pisanje iz "ideala". Ideali su davno pokopani, ostao je samo interes.
A na osnovu čega je trebao uloziti?
Sto ti ne prodas, stan, kucu i auto i ulozis u Zelju.
Uprava je sve prepustila Mirvicu ni na osnovu čega, digli noge i hladovina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 20 jul 2026, 10:49

Jbo vas mirvić, ima li kakvih pojačanja pa nećemo valjda ući u sezonu bez ijednog krila?

PS
Ko god brani bilo koga iz ove ili prijašnjih uprava taj ili nije dobar u glavu ili je na platnoj listi ili je rodbina nema ništa više. Šta treba da aplaudiram Tanoviću što je iskopao kamen temeljac za Jug i to je to?
Ko god brani bilo koga nek se zapita da li voli Želju iskreno. Većina, bar 90% ljudi iz svih uprava je gledala ličnu korist i samopromociju, nikada nisu gledali korist Kluba, zato ovaj Klub diše na škrge od rata pa na ovamo umjesto da prodišemo napokon punim plućima kao jedini Klub u BiH koji ima svoj stadion a da nije gradski ili opštinski!

UPRAVA U PAMET!

w0st
Kontakt:

Post Postao/la w0st » 20 jul 2026, 10:51

bhsport je napisao/la:
20 jul 2026, 10:46

Debili i on i oni sto su ga pustili da vodi ista prije nego je statut odobren. Prvo statut zavrsi, potpisi neki papir o investiciji odmah i onda upravljaj. Samo kod nas covjek se pojavio iz Amerike bacio 3 suplje da ce ulozit milione, ovi mu dali sve da vodi ...

I sto je najgore nije ovo prvi put da je ovako, sjetimo se dame iz Londona

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 20 jul 2026, 10:51

bhsport je napisao/la:
20 jul 2026, 10:46

Pod uslovima kako je on želio ući u klub, realno mogao sam i ja. Imam neke ušteđevine, uložim u početku da kupim 1000 članskih da kupim navijače, posudim klubu neki iznos uz kamatu 15% i onda založim imovinu da uzmem kredit 3-4 miliona maraka i igram se Football Managera. Ništa lakše od toga.

Zato kažem ljudi u skupštini koji su to njemu omogućili na ovaj način moraju odgovarati.

Prevara stoljeća.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GBBP87, perodeformero i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []