FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ma ne kazem ja da valja ovaj sistem ali ovo sa investitorom je presmjesno
nek se smisli nesto ima li kakvih pametnih ljudi pa neka se pokrene prica peticija i td ,
sta znam to glasanje clanova pa izaberemo nekog pa da ga pusimo svi zajedno eto lakse je tako ,
mozemo to interno provesti bez ministarstava ikakvih sigurno onda samo neka skupstina potvrdi sama sebe ili kako vec
ali ako mislite da je lako voditi klub i nalaziti pare i td NIJE , ali da li je moguce DA
ako mogu posusja siroki sloge doboji i radnici onda zeljo moze najpopularniji klub ,najvise navijaca, u glavnom je gradu i td td td milion faktora , znaci moze se ali da je lako nije
nek se smisli nesto ima li kakvih pametnih ljudi pa neka se pokrene prica peticija i td ,
sta znam to glasanje clanova pa izaberemo nekog pa da ga pusimo svi zajedno eto lakse je tako ,
mozemo to interno provesti bez ministarstava ikakvih sigurno onda samo neka skupstina potvrdi sama sebe ili kako vec
ali ako mislite da je lako voditi klub i nalaziti pare i td NIJE , ali da li je moguce DA
ako mogu posusja siroki sloge doboji i radnici onda zeljo moze najpopularniji klub ,najvise navijaca, u glavnom je gradu i td td td milion faktora , znaci moze se ali da je lako nije
Ma džaba pricat. Ima smisla stvarno. istina je na pola naravno, ali svaliti sve na Mirvica je fakat dno.bhsport je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:34Kamata nije 15% to je joj jedna laz baywatch ekipe.
Naravno statut nije 100% Mirvicev, sta su pregovarali nasi iz kluba?
Sta kazu spasioci, jesu digli kredit u tisini za menadzerske trenere i igrace.
Uštede se rade a 5, 6 stranaca doveli, stan, hrana i ostalo.
Mirvic jeste kriv ali bagra sve na njega svaljuje
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Hadzija nas lijepi sve zna al nece da udje u klub uvali 5 miliona pa se igra menadžera, al s tuđim parama hoce. Hoce isto praviti tribinu al da navijaci učestvuju. Bio u klub sve pare potrošio, nit je koga prodao, nit je sta napravio. Otisao ostavio klub bez marke.Pact1921 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:46Ma hajde ako ista samo je pokazao da investitor u Zelji moze biti samo ako zelis da ti ugase klub. Evo ja iskreno nikad nisam bio Misketovac uvijek u toj diskusiji sam podrzavao Amara Osima . Ali sto je on napisao 25 decembra je sve se obistinilo a bio je najvise popljuvan i govorili su ljudi kako on zeli samo zlo klubu i kako ovo kako ono .berjan je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:41lobotomci jedni ne mogu da vjerujem sta neko podrzava, neko da je pokusao otezavati i blokirati tad investirora bio bi lincovan od lobotomaca
nek su ljudi gospodski se sklonili pokazali 8mj da lik marke nije znao u klub donijeti
braco mu za 5 god od kako je dosao sarajevo je imalo rashode od 61 milion km po finansijskim izvjestajima svake godine, za 5 god je prodao igraca za 8 mil eura samo e sad zamislite koji su to minusi
kakav nas fudbal i investitori i plus nakav da neko napravi , fudbal je rupa bez dna ovdje
kako su to lobotomci fino zamislili dodje investiror dovede igraca za 10 mil i slj godine ih proda za 20 ide 10 njemu 10 zelji hahahh
Ljudi u tom periodu pisali da su zaradili na raskidima. Doveo za trenera Koštica, Krcmarevica, da ne nabrajam dalje ti ljudi poslije Zelje nikad nisu radili nista. Doveo Hervasa pobjegao cuke mu napale zenu. Takav jedan ublehas koliko godina poslije pise nesto o Zelji. Da ima obraza i stida nikad klub vise ne bi spomenuo.
Sta je tad igraca dovedeno da su dobili ugovore a odigrali minutu i otisli. To je za Haaga. Al zato je napravio lobotomiju i dan danas balave.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Eskucha me pardona me, 6-7 mjesto nas ceka , nemojte de nadati necemu, sreca da nam se vracaju povrijedjeni i uvrijedjeni
Moj Zeljo sta docekasmo da molim Boga da ne ispadnemo i da se BSK i Sloga ne pojacaju
Moj Zeljo sta docekasmo da molim Boga da ne ispadnemo i da se BSK i Sloga ne pojacaju
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ovaj muki se vadi prvoklasno, svaka cast muki pocinjes mi se svidjat
nek crknu dusmani, najjaci smo
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Kome nije mrsko, neka pogleda ovaj podcast. Posebno je zanimljiv dio od 16. minute. Josip Korda je ranije radio u FK Sarajevo kao skaut/analitičar.
Iz razgovora se može vidjeti kako je Sarajevo napravilo nekoliko veoma uspješnih transfera, ali i gdje su kasnije napravili greške i na kraju sve pokvarili. Mislim da se iz ovoga može dosta naučiti, pa ne vidim zašto se nešto slično ne bi moglo primijeniti i kod nas.
Iz razgovora se može vidjeti kako je Sarajevo napravilo nekoliko veoma uspješnih transfera, ali i gdje su kasnije napravili greške i na kraju sve pokvarili. Mislim da se iz ovoga može dosta naučiti, pa ne vidim zašto se nešto slično ne bi moglo primijeniti i kod nas.
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
Pa sto je onda pisao ljudima po Facebooku kako moze on davati kamatu samo 15 posto pa se zato vise isplati uzeti kredit koji ce dati manju kamatu .bhsport je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:34Kamata nije 15% to je joj jedna laz baywatch ekipe.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Pa pitaj njega, sto mene pitas.Pact1921 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:47Pa sto je onda pisao ljudima po Facebooku kako moze on davati kamatu samo 15 posto pa se zato vise isplati uzeti kredit koji ce dati manju kamatu .bhsport je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:34Kamata nije 15% to je joj jedna laz baywatch ekipe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
I meni se čini da je napokon prodao forumski profil nekom željovcuKajkutenjoyer je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:08ovaj muki se vadi prvoklasno, svaka cast muki pocinjes mi se svidjat
Mada i dalje samo hejta, nikakva ideja, prijedlog, rješenje, ništa
Pošteno, pa kako bude.
MukiBek je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:25Hadzija nas lijepi sve zna al nece da udje u klub uvali 5 miliona pa se igra menadžera, al s tuđim parama hoce. Hoce isto praviti tribinu al da navijaci učestvuju. Bio u klub sve pare potrošio, nit je koga prodao, nit je sta napravio. Otisao ostavio klub bez marke.Pact1921 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:46Ma hajde ako ista samo je pokazao da investitor u Zelji moze biti samo ako zelis da ti ugase klub. Evo ja iskreno nikad nisam bio Misketovac uvijek u toj diskusiji sam podrzavao Amara Osima . Ali sto je on napisao 25 decembra je sve se obistinilo a bio je najvise popljuvan i govorili su ljudi kako on zeli samo zlo klubu i kako ovo kako ono .berjan je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:41lobotomci jedni ne mogu da vjerujem sta neko podrzava, neko da je pokusao otezavati i blokirati tad investirora bio bi lincovan od lobotomaca
nek su ljudi gospodski se sklonili pokazali 8mj da lik marke nije znao u klub donijeti
braco mu za 5 god od kako je dosao sarajevo je imalo rashode od 61 milion km po finansijskim izvjestajima svake godine, za 5 god je prodao igraca za 8 mil eura samo e sad zamislite koji su to minusi
kakav nas fudbal i investitori i plus nakav da neko napravi , fudbal je rupa bez dna ovdje
kako su to lobotomci fino zamislili dodje investiror dovede igraca za 10 mil i slj godine ih proda za 20 ide 10 njemu 10 zelji hahahh
Ljudi u tom periodu pisali da su zaradili na raskidima. Doveo za trenera Koštica, Krcmarevica, da ne nabrajam dalje ti ljudi poslije Zelje nikad nisu radili nista. Doveo Hervasa pobjegao cuke mu napale zenu. Takav jedan ublehas koliko godina poslije pise nesto o Zelji. Da ima obraza i stida nikad klub vise ne bi spomenuo.
Sta je tad igraca dovedeno da su dobili ugovore a odigrali minutu i otisli. To je za Haaga. Al zato je napravio lobotomiju i dan danas balave.
Care.
AMAR OSIM
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Priču o 15% kamate je započeo sam Mirvić. Raja masovno dijelila njegove prepiske.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ali barem pljuje ove sto treba, nemoj muki mene, Gavrana tizastitaIdentiteta je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:43I meni se čini da je napokon prodao forumski profil nekom željovcuKajkutenjoyer je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:08ovaj muki se vadi prvoklasno, svaka cast muki pocinjes mi se svidjat
Mada i dalje samo hejta, nikakva ideja, prijedlog, rješenje, ništa
-
Hansestadt
- Kontakt:
Od kad se kotarisao hulahopki Muki prodisao
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
jaka....
elem izgleda ide africki kup nacija.......

a opet ce nestat zalihe gela, stize tapirani po njegovom
Skupa je to pricaPlavaKrv74 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:14Kome nije mrsko, neka pogleda ovaj podcast. Posebno je zanimljiv dio od 16. minute. Josip Korda je ranije radio u FK Sarajevo kao skaut/analitičar.
Zeljo dok suti i spusta glavu, nikad nece biti vise bitan klubPlavaKrv74 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:14Kome nije mrsko, neka pogleda ovaj podcast. Posebno je zanimljiv dio od 16. minute. Josip Korda je ranije radio u FK Sarajevo kao skaut/analitičar.
Ostete nas i nas klub pise saopstenje na facebook hahah
Nazalosnije od svega sto sve to nosi posljednice od raspada ekipe do finansijkih problema…. Ne mozemo godinu dana da napravimo kontinujitet, stalno neke promijene, neki skandali,a mi **** mater igracima i trenerima koji su najmanji krivci u svemu ovom, sve napopako od glave do pete
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Sad ce ispast ni to nije istina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
hajde dosadni ste sa sudijama i savezom, pricate da nesto samo pricate i vjv ne gledate utakmice jer niko nebi normalan to potencirao dok ti ekipa ne zna dva pasa uvezati i igraju ti sabici i slicni
nasli ibricica telecu glavu da prenosite jok eto reci ce spickao sam grdne pare i nisam nista uradio naravno da ce reci savez je , vanzemaljci i td
brate zrinski igra bare bare sa kristal palasom nista slabiji nisu u dvije utakmice, borac isto niko ga naguzio nije igraju predobro ljudi znaci to samo moze pisati neznalica obicna
nasli ibricica telecu glavu da prenosite jok eto reci ce spickao sam grdne pare i nisam nista uradio naravno da ce reci savez je , vanzemaljci i td
brate zrinski igra bare bare sa kristal palasom nista slabiji nisu u dvije utakmice, borac isto niko ga naguzio nije igraju predobro ljudi znaci to samo moze pisati neznalica obicna
- svrakino1921
- Kontakt:
Lijevi bek Enes Alić prema svemu sudeći neće u novoj sezoni nositi dres Željezničara.
Alić nije otputovao na priprema sa Plavima, klub je objasnio da riješava svoj status, a postoji i mogućnost transfera.
Navodno je i sam fudbaler izrazio želju za odlaskom, a Plavi bi u tom slučaju dobili određene obeštećenje. Alić važeći ugovor ima do ljeta 2027.godine.
Sve bi trebalo biti jasnije već ove sedmice, a Željezničar je već spremio potencijalne zamjene. Kako saznaje Faktor, vode se pregovori sa nekoliko fudbalera i dobro su poznati ljubiteljima Premijer lige.
Alić je u Željezničar stigao na ljeto 2025. godine iz Varaždina, a nastupao je i za Kišvardu, Domžale, Mladost Doboj Kakanj...
Alić nije otputovao na priprema sa Plavima, klub je objasnio da riješava svoj status, a postoji i mogućnost transfera.
Navodno je i sam fudbaler izrazio želju za odlaskom, a Plavi bi u tom slučaju dobili određene obeštećenje. Alić važeći ugovor ima do ljeta 2027.godine.
Sve bi trebalo biti jasnije već ove sedmice, a Željezničar je već spremio potencijalne zamjene. Kako saznaje Faktor, vode se pregovori sa nekoliko fudbalera i dobro su poznati ljubiteljima Premijer lige.
Alić je u Željezničar stigao na ljeto 2025. godine iz Varaždina, a nastupao je i za Kišvardu, Domžale, Mladost Doboj Kakanj...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.