Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po ovom sto vidimo, Celik jako slab da ne kazem katastrofa kako ulaze u premier ligu, valjda dovedu jos 3-4 pojacanja?
Nama sreca da se vracaju 2 igraca koji mogu igrati u svakoj ekipi i biti u prvih 11, ovi spanci portugalci ako pokazu nesto , ne bi trebao biti problem zavrsiti na 6-7mjesto, to je nasa realnost
Ne znam sta je sa Slogom i Radnikom, mislim da je losa bas situacija u Bijeljini, mislim da ce se oni i BSK boriti do samog kraja
Uglavnom Velez i Siroki mogu nikad lakse evropu izboriti , jer KUP i Ligu osvaja Zri ili Bor to je vec sad sigurno, Sarajevo je tu isti qrac svake godine, najavljuju titule i iskorak neki, al pukne ih realnost brzo pa se zadovolje na trecoj poziciji
Nama sreca da se vracaju 2 igraca koji mogu igrati u svakoj ekipi i biti u prvih 11, ovi spanci portugalci ako pokazu nesto , ne bi trebao biti problem zavrsiti na 6-7mjesto, to je nasa realnost
Ne znam sta je sa Slogom i Radnikom, mislim da je losa bas situacija u Bijeljini, mislim da ce se oni i BSK boriti do samog kraja
Uglavnom Velez i Siroki mogu nikad lakse evropu izboriti , jer KUP i Ligu osvaja Zri ili Bor to je vec sad sigurno, Sarajevo je tu isti qrac svake godine, najavljuju titule i iskorak neki, al pukne ih realnost brzo pa se zadovolje na trecoj poziciji
Slazem se s Rozmanom sto se ovih odgoda tice. I Zrinjski i Borac imaju dovoljno kvalitetne rostere da mogu nesmetano igrati prvenstvo i evropske utakmice. Jedini razlog za odgodu mogao bi biti daljina putovanja (ako se gostuje u Kazahstan ili tako negdje).
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Prvo što je kolega izbad izvalio tu glupost al hajd prenjelo ga malo i to mi je ok!Combattente87 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:25Doktore daće Bog pa da nam svima ligaška faza bude razlog za odgodu utakmice! Svakako se sve nadoknadi, ne znam čemu tolika hampa oko tih odgoda...DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:16Provjeri još jednom da li su tako radili.Combattente87 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:13
Čovjek ti je rekao kako stoje stvari, do ligaške faze se odgađa a ako se plasiraš u ligašku fazu nema više odgode....Tako su radili i Borac i Zrinjski...![]()
Drugo što tim odgodama i ovako neregularnu ligu ćiniš još netegularnijom (forma, povrede, kartoni)
Treće i ono što mene najviše nervira je priča naših trenera kad dobijemo klubove koji već igraju svoje prvenstvo kako su oni u prednosti što su u takmičarskoj formi a mi izbjegavamo/odgađamo te utakmice.
To treba svesti na max dvije i završiti tu priču za sva vremena, evo već u startu će biti cirkus, poćevši od superkupa.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Sloga ne moze registrovati igrace. A otislo ih je mnogo, ukljucujuci najbolje.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:37
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ako demantujes nekoga onda lijepo trebas napisati argumentovano odgodjena je ta i ta utakmica, u toj sezoni.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:39Prvo što je kolega izbad izvalio tu glupost al hajd prenjelo ga malo i to mi je ok!
Cuj mu price "provjeri sam". Ti trebas to da uradis ako se ne slazes, posebno sto se ubacujes u tudju diskusiju.
- BatistutA19
- Kontakt:
Necu svima replicirat pojedinacno,ja koliko me sjecanje sluzi itekako je bilo odgoda i od Zrinjskog i Borca i od ostalih u pocetku dok su igrali Sarajevo i Velez a nemam ja to zivaca provjeravat sad ,ko zeli nek provjeri.
Prepisi bar od Hrvatske i Srbije 2 odgode imas pravo a nebitan broj utakmica u Europi.
A za ovog sto pise za sastav Celika da je los , ja mislim sasvim korektan da se moze izborit opstanak i plus adut publika i dodaj jos da ce bit 2 pojacanja u napadu
Prepisi bar od Hrvatske i Srbije 2 odgode imas pravo a nebitan broj utakmica u Europi.
A za ovog sto pise za sastav Celika da je los , ja mislim sasvim korektan da se moze izborit opstanak i plus adut publika i dodaj jos da ce bit 2 pojacanja u napadu
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Uglavnom sreca u nesreci je za Zelju sto su Sloga Radnik u bas velikom qrcu, gombat cemo se sa Celikom za 7 mjestoPirke je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:05Sloga ne moze registrovati igrace. A otislo ih je mnogo, ukljucujuci najbolje.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:37
Ne brini ovo je genetika. Znam mu od dede pa nadalje...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ako pratiš utakmice svog kluba onda bi to trebao da znaš, nisam napisao niti da lažeš niti da izmišljaš nego samo da provjeriš ako si možda zaboravio. Toliko.Vorovus je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:13Ako demantujes nekoga onda lijepo trebas napisati argumentovano odgodjena je ta i ta utakmica, u toj sezoni.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:39Prvo što je kolega izbad izvalio tu glupost al hajd prenjelo ga malo i to mi je ok!
Cuj mu price "provjeri sam". Ti trebas to da uradis ako se ne slazes, posebno sto se ubacujes u tudju diskusiju.
Doktor za retardaciju.
Sarajevo nema potrebe odgađati utakmice jedino da neki koncert ne bude mozda dodje onaj turski pjevac ozcan
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
Priča ti je za ku rac kao što sam i rekao.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:27Ako pratiš utakmice svog kluba onda bi to trebao da znaš, nisam napisao niti da lažeš niti da izmišljaš nego samo da provjeriš ako si možda zaboravio. Toliko.Vorovus je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:13Ako demantujes nekoga onda lijepo trebas napisati argumentovano odgodjena je ta i ta utakmica, u toj sezoni.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:39Prvo što je kolega izbad izvalio tu glupost al hajd prenjelo ga malo i to mi je ok!
Zamisli na sudu uložiš žalbu ili prigovor, a u obrazloženju staviš "nisam napisao niti da lažete niti da izmišljate nego samo da provjerite, možda ste nešto zaboravili u presudi".
Mislim da bi to uvažili 100%.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 20 jul 2026, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Tempiras formu jednoj ekipi. Nemoj igrati evropu ako nemas dubinu i za ligu. Jedina smo liga koja odgadja utakmice na ovaj nacinCombattente87 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:25Doktore daće Bog pa da nam svima ligaška faza bude razlog za odgodu utakmice! Svakako se sve nadoknadi, ne znam čemu tolika hampa oko tih odgoda...DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:16Provjeri još jednom da li su tako radili.Combattente87 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:13
Čovjek ti je rekao kako stoje stvari, do ligaške faze se odgađa a ako se plasiraš u ligašku fazu nema više odgode....Tako su radili i Borac i Zrinjski...![]()
A realno, i mi smo u problemima sto se tice igrackog kadra. Svom srecom imamo Ibru Rahimica koji moze bukvalno izvuci sve sto se moze iz svakog igraca.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:20Uglavnom sreca u nesreci je za Zelju sto su Sloga Radnik u bas velikom qrcu, gombat cemo se sa Celikom za 7 mjestoPirke je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:05Sloga ne moze registrovati igrace. A otislo ih je mnogo, ukljucujuci najbolje.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:37
![]()
Tako da mozemo ocekivati 4-6 mjesto.
Radnik i Sloga nece ispasti, sumnjam da ce pustiti da dva RS kluba ispadnu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Radnik je za vas organizaciono i igracki Atletiko Madrid trenutno. Ne znam sta ti pratis, ali ljudi su formirali igracki kadar i strucni stab prije mjesec dana i upravo zavrsavaju pripreme, te su najavili borbu za Evropu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:37Ne znam sta je sa Slogom i Radnikom, mislim da je losa bas situacija u Bijeljini, mislim da ce se oni i BSK boriti do samog kraja
Vi ne znate ni ko vam je trener i hoce li sutra dati ostavku.
Kakva je ova struktura ljudi koja je ušla u klub?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- BatistutA19
- Kontakt:
Glupa vam je prica nece pustit pa i prosle sezone su 2 trebala ispast iz RS pa samo sebe Posusje izbacilo iz lige, treba ti bod kuci i ti gubis utakmicu u 90 minutu .Ko im je kriv savez mozda ili Posusje samo sebe izbacilo?!Pirke je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:39A realno, i mi smo u problemima sto se tice igrackog kadra. Svom srecom imamo Ibru Rahimica koji moze bukvalno izvuci sve sto se moze iz svakog igraca.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:20Uglavnom sreca u nesreci je za Zelju sto su Sloga Radnik u bas velikom qrcu, gombat cemo se sa Celikom za 7 mjesto![]()
Tako da mozemo ocekivati 4-6 mjesto.
Radnik i Sloga nece ispasti, sumnjam da ce pustiti da dva RS kluba ispadnu.
a najjaci su mi sa ovim publika adut, pa nece uci 10k ljudi da igrs protiv 11 protivnkka. Vi mozete izvoditi na tribinama zvukove sa koride ali dole na terenu igra 11 ka 11.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:19Necu svima replicirat pojedinacno,ja koliko me sjecanje sluzi itekako je bilo odgoda i od Zrinjskog i Borca i od ostalih u pocetku dok su igrali Sarajevo i Velez a nemam ja to zivaca provjeravat sad ,ko zeli nek provjeri.
drugo nakon 3 losa rezultata cete se okrenuti protiv kluba kao i uvijel do sada.
Evo ka se iskreno nadam da cete ostati i postazi stabilan premierligas jer ovoj ligi treba Celik, Sloboda da gledamo sto manje ovih seljackih ekipa, mada niste ni vi daleko od toga ali imate tradiciju
A zasto bi zrinjski i borac odgadjali kada im to dodje kao dobar trening i provjera pred evropske utakmice?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Samo iskrena sugestija da se ne ukupavaš dublje ali izgleda da ti nema pomoći, toneš sve dublje i dublje.Vorovus je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:39Priča ti je za ku rac kao što sam i rekao.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:27Ako pratiš utakmice svog kluba onda bi to trebao da znaš, nisam napisao niti da lažeš niti da izmišljaš nego samo da provjeriš ako si možda zaboravio. Toliko.
Zamisli na sudu uložiš žalbu ili prigovor, a u obrazloženju staviš "nisam napisao niti da lažete niti da izmišljate nego samo da provjerite, možda ste nešto zaboravili u presudi".
Mislim da bi to uvažili 100%.![]()
Naravno, kao i ovi iskusni forumaši okrećeš priču u neke nebuloze i vješto porićeš glupost koju si izvalio, dakle da se vratimo, i dalje tvrdiš da Borac nije odgađao utalmice nakon kvalifikacija?
Doktor za retardaciju.
Dynamo iz Dresdena bi bio prvak Evrope da publika može u tolikoj mjeri uticati na dešavanja na terenu. A mi ovdje pričamo o posjeti od par hiljada navijača... Kakve se gluposti pišu, pa to je strašno.SHZ82 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:04a najjaci su mi sa ovim publika adut, pa nece uci 10k ljudi da igrs protiv 11 protivnkka. Vi mozete izvoditi na tribinama zvukove sa koride ali dole na terenu igra 11 ka 11.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:19Necu svima replicirat pojedinacno,ja koliko me sjecanje sluzi itekako je bilo odgoda i od Zrinjskog i Borca i od ostalih u pocetku dok su igrali Sarajevo i Velez a nemam ja to zivaca provjeravat sad ,ko zeli nek provjeri.
drugo nakon 3 losa rezultata cete se okrenuti protiv kluba kao i uvijel do sada.
Evo ka se iskreno nadam da cete ostati i postazi stabilan premierligas jer ovoj ligi treba Celik, Sloboda da gledamo sto manje ovih seljackih ekipa, mada niste ni vi daleko od toga ali imate tradiciju
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Futbol, Hajdeee, Mocvara1991, noj, Perotti, RacioEmocionalan, Zaboljesutra i 71 gost.