Camaren?
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ja nisam, jer bi ja odmah dajdzinsku i četničku majku na pazarGhuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:33Posto su sve prilike da je jedan nas dragi forumas preuzeo Bosninu web stranicu i drustvene mreze, apelujemo na njega da ubuduce ne daje lazne informacije oko datuma objavljivanja novih igraca, te da za objave ne ceka kasne sate kad narod vec uveliko utone u duboke snove. Jer, bude manje pregleda, klikova, reakcija i svega ostalog.![]()
Sto se tice Alije Islamovica, i nisam bas siguran da je on nivo Delalica i da moze doprinijeti u aba ligi. U domacem prvenstvu definitivno moze, ali vec za aba ligu... Mada, ni Simanic nije nista bolji i radije bih da Alije dodje umjesto njega jer moze rasiriti reket. Za obojicu ne bi smjelo biti mjesta.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
GRUPA A: Crvena zvezda Meridianbet, Budućnost Podgorica, Cedevita Olimpija, Cibona, Igokea, FMP, Borac Čačak, Krka, Široki, Bratislava.
GRUPA B: Dubai, Partizan, Kluž, Studentski centar, Zadar, Spartak Subotica, Bosna, Mega, Ilirija, Beč.
GRUPA B: Dubai, Partizan, Kluž, Studentski centar, Zadar, Spartak Subotica, Bosna, Mega, Ilirija, Beč.
Ponovo teza grupa. Zamijenili su prve 3 najjace ekipe, a sve ostalo 'prepisali'. Jedino je SC dodat Bosni, jer je Bratislava otisla u drugu grupu kao deseti klub (prosle godine je bilo po 9).
Sad su od 3 najjace ekipe dobili dva Euroligasa + Kluz koji je u 5 deka s Cedevitom, a sve ove ostale su jace od ekipa iz A grupe. Meni je preglupo da ponovo moraju igrati s Ilirijom, Megom, Zadrom, Becom i Spartakom...
Sad su od 3 najjace ekipe dobili dva Euroligasa + Kluz koji je u 5 deka s Cedevitom, a sve ove ostale su jace od ekipa iz A grupe. Meni je preglupo da ponovo moraju igrati s Ilirijom, Megom, Zadrom, Becom i Spartakom...
Isto tako malo profesionalnija objava igraca kakve su ono receniceGhuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:33Posto su sve prilike da je jedan nas dragi forumas preuzeo Bosninu web stranicu i drustvene mreze, apelujemo na njega da ubuduce ne daje lazne informacije oko datuma objavljivanja novih igraca, te da za objave ne ceka kasne sate kad narod vec uveliko utone u duboke snove. Jer, bude manje pregleda, klikova, reakcija i svega ostalog.![]()
Sto se tice Alije Islamovica, i nisam bas siguran da je on nivo Delalica i da moze doprinijeti u aba ligi. U domacem prvenstvu definitivno moze, ali vec za aba ligu... Mada, ni Simanic nije nista bolji i radije bih da Alije dodje umjesto njega jer moze rasiriti reket. Za obojicu ne bi smjelo biti mjesta.
Reach zasad na fb ne hvataju ni blizu kao dubravko
Vidis da je kompletan idiotJHam je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:36sta mislis bil Alija bio pojacanje za Orlovik? de jos koji putInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:31Pa taj Alija nije pojacanje za Orlovik, stope Dubravkove ce se ovdje ljubiti. Ova ekipa je sigurno duplo slabija vec mozemo racunati.
Simanic, Islamovic i slicni menadzerski igraci pokazuju put kojim Bosna ide. Dva igraca koja su imala smjesna brojke u ABA 2, dovode se da igraju ABA 1. Ako je prosle dvije sezone Gutic bio krpeljnsad ce ih Selimovic navuci vise od pola.![]()
Dubravko je imao grafickog dizajnera, koji je kroz slike 'saopstavao' nova pojacanja (tad je web stranica bila totalno zapostavljena), a ovi prvo objave na web stranicu, pa onda samo podijele taj link na fb. Definitivno je ova prva opcija viralnija jer drustvene mreze danas funkcionisu na drugaciji nacin, niko ziv ne otvara linkove i ne cita nista duze od 4-5 recenica. Ne kazem da web stranicu treba ugasiti ili zapostaviti, ali definitivno moraju naci grafickog dizajnera koji ce im odradjivati te stvari. Doduse, moze i ovaj nas s foruma 'potegnuti' dzokera u vidu gpt-a da mu zavrsi to.MElloo je napisao/la: ↑20 jul 2026, 19:37Isto tako malo profesionalnija objava igraca kakve su ono receniceGhuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:33Posto su sve prilike da je jedan nas dragi forumas preuzeo Bosninu web stranicu i drustvene mreze, apelujemo na njega da ubuduce ne daje lazne informacije oko datuma objavljivanja novih igraca, te da za objave ne ceka kasne sate kad narod vec uveliko utone u duboke snove. Jer, bude manje pregleda, klikova, reakcija i svega ostalog.![]()
Sto se tice Alije Islamovica, i nisam bas siguran da je on nivo Delalica i da moze doprinijeti u aba ligi. U domacem prvenstvu definitivno moze, ali vec za aba ligu... Mada, ni Simanic nije nista bolji i radije bih da Alije dodje umjesto njega jer moze rasiriti reket. Za obojicu ne bi smjelo biti mjesta.![]()
Reach zasad na fb ne hvataju ni blizu kao dubravko
ako neko iz Bosne čita dobro baratan sa Wordom, Nihade kontaktiraj me u PP
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- svrakino1921
- Kontakt:
GRUPA A: Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita Olimpija, Cibona, Igokea, FMP, Borac Čačak, Krka, Široki, Bratislava.
GRUPA B: Dubai, Partizan, Cluj, Studentski centar, Zadar, Spartak Subotica, Bosna, Mega, Ilirija, Vienna.
GRUPA B: Dubai, Partizan, Cluj, Studentski centar, Zadar, Spartak Subotica, Bosna, Mega, Ilirija, Vienna.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tek kad se sklopi ekipa mozemo pricati o ambicijama ovo za sad sve magla. Ova 3 igraca su ok nisu losi al nije nesto ni spektakularno, treba jos 7/8 igraca od toga 3/4 moraju biti kvalitetni i koji ce praviti razliku.
sta se desava sa drustvenim mrezama? kakav je ovo amaterizam

- VensanKasel
- Kontakt:
Nema garancije danas sa pojačanjima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 20:17Tek kad se sklopi ekipa mozemo pricati o ambicijama ovo za sad sve magla. Ova 3 igraca su ok nisu losi al nije nesto ni spektakularno, treba jos 7/8 igraca od toga 3/4 moraju biti kvalitetni i koji ce praviti razliku.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nema garancije al znat cemo vise nego sad. Trenutno imas 3 igraca a kad kompletiras tim bar cemo imati naznake kako xe Bosna izgledati u novoj sezoni.VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2026, 20:57Nema garancije danas sa pojačanjima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 20:17Tek kad se sklopi ekipa mozemo pricati o ambicijama ovo za sad sve magla. Ova 3 igraca su ok nisu losi al nije nesto ni spektakularno, treba jos 7/8 igraca od toga 3/4 moraju biti kvalitetni i koji ce praviti razliku.
- svrakino1921
- Kontakt:
mislim da sa fino poslozenom ekipom mozes ganjati Top 4, al aj da vidimo prvo ekipu
- akisarajevo92
- Kontakt:
isto kao da su dali onom spikeru da im vodi profile na drustvenim mrezama
Don't believe the hype.
Iskreno mislim da ce roster biti ok. I Vrabac je dobar potpis kao igrac zadatka, stvarno je sve zreliji i u reprezentaciji su njegove minute i uloga bitni.DirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:04Talic je solidno rjesenje kao back-up opcija. Nije doveden da bude prvi playmaker, tu se ceka neko ozbiljno ime koje ima poene u rukama. Gholston je takodjer dobro rjesenje, obzirom da je dosao za puno manje novca nego sto realno vrijedi. Zeli odlicnu sezonu da ima i onda da se proda dalje. Uvijek mi se svidjala ideja da neko odigra odlicnu sezonu i proda se dalje, a kod nas su vecinom nazalost dolazili Amerikanci ili na zalasku karijere ili sa vec ozbiljnim povredama iza sebe. Dario takve sigurno nece uzimati, a Darko treba da u nasoj ligi igra minute, eventualno zajedno s nekim mladim igracem. Mene najvise boli cinjenica sto je ulozeno toliko novca u sve ove “talente”, a nijedan od njih nece moci igrati u prvom timu naredne sezone. Vidjet cemo sta ce Dario reci na sve to. Ako dodje Alija, on ce biti sigurno treci centar, peti igrac u reketu. Mada nema neke razlike izmedju njega i Djoke, osim sto sam uvijek za npr. za potencijalnog reprezentativca nase drzave, a ne za nekoga ko ne igra za nasu reprezentaciju.JHam je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:36sta mislis bil Alija bio pojacanje za Orlovik? de jos koji putInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2026, 15:31
Pa taj Alija nije pojacanje za Orlovik, stope Dubravkove ce se ovdje ljubiti. Ova ekipa je sigurno duplo slabija vec mozemo racunati.
Simanic, Islamovic i slicni menadzerski igraci pokazuju put kojim Bosna ide. Dva igraca koja su imala smjesna brojke u ABA 2, dovode se da igraju ABA 1. Ako je prosle dvije sezone Gutic bio krpeljnsad ce ih Selimovic navuci vise od pola.![]()
Ja sam siguran da ce se napraviti konkurentan roster, bez obzira na sve probleme koje je Dubravko ostavio, a nisu mali sigurno. Bonuse igracima, Zetra, i ko zna vega sve ne. Imao sam zaista misljenje da nece ostaviti niti jedan pfening duga, ali sam se grdno prevario. Mada misljenja sam i stava da Dario moze da napravi roster za 3 miliona, kao Dubravko za 5. Ima covjek ozbiljno znanje i ozbiljno se posla prihvatio.
Vjerujem da ce ga Dario koristiti u Bosni na isti nacin.
Jedina zamjerka za sada je da u stabu nema trenera iz BiH, perspektivnog koji moze raditi posao i napredovati uz selektora. Ne znam situaciju i mozda u ovom momentu nije bilo moguce imati takvog, ali generalno mislim da Bosna treba da bude lider u BiH i po pitanju skolovanja i usavrsavanja trenera.
FKS❤️1946
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da je jučer forumaš premalo puta napisao ko je Alija i njegove kvalitete, trebao bi još koji put ponoviti da bude jasno.Ghuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:33Posto su sve prilike da je jedan nas dragi forumas preuzeo Bosninu web stranicu i drustvene mreze, apelujemo na njega da ubuduce ne daje lazne informacije oko datuma objavljivanja novih igraca, te da za objave ne ceka kasne sate kad narod vec uveliko utone u duboke snove. Jer, bude manje pregleda, klikova, reakcija i svega ostalog.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
euroligasi ok, ali i tu imas sansu da nekog iznenadis zbog euroligaskih utakmica jel, cluj i ostali vjerujem da se moze igrati, ne mozemo biti sigurni da ce biti kvalitetniji a jos ne znamo ni sastav Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.