Gdje?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Ne znam sta je ostalo od BiH stvari, ali ovde.
https://www.dickssportinggoods.com/sear ... ageSize=48
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- GoldenLilies
- Kontakt:
Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima 
uzen sam na messi bijeli i plavi dres na bijelom sve normalne velicine i loga i slova i grb sve na svom mjestu, a na plavom drugaciji print imena i broja i veci logo, a od nekog naseg u njemackoj profil neki na instagramu narucio jedan plavi preslikan sa orginala aliii ne znam od kojeg kineza on uzima i da dosao mi je za 10 danaGoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ja sam narucio bijeli FAN preko ADjersey. Taj dres koji sam dobio je 9,5/10. Znaci top. Isto sam uzeo Player verziju i to je bilo jako lose, veliki logo i slova, tako da sam dobio i dres i pare nazad. Sada trazim plavi da je kao original ali ne mogu nikako da nadjem.mirsonetz je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:17uzen sam na messi bijeli i plavi dres na bijelom sve normalne velicine i loga i slova i grb sve na svom mjestu, a na plavom drugaciji print imena i broja i veci logo, a od nekog naseg u njemackoj profil neki na instagramu narucio jedan plavi preslikan sa orginala aliii ne znam od kojeg kineza on uzima i da dosao mi je za 10 danaGoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ako imas Insta od toga naseg, bili mi mogao poslati?GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:21Ja sam narucio bijeli FAN preko ADjersey. Taj dres koji sam dobio je 9,5/10. Znaci top. Isto sam uzeo Player verziju i to je bilo jako lose, veliki logo i slova, tako da sam dobio i dres i pare nazad. Sada trazim plavi da je kao original ali ne mogu nikako da nadjem.mirsonetz je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:17uzen sam na messi bijeli i plavi dres na bijelom sve normalne velicine i loga i slova i grb sve na svom mjestu, a na plavom drugaciji print imena i broja i veci logo, a od nekog naseg u njemackoj profil neki na instagramu narucio jedan plavi preslikan sa orginala aliii ne znam od kojeg kineza on uzima i da dosao mi je za 10 danaGoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()
Da vam je da je kao orginal, ali da nije orginal. Pu yebem ti sirotinju 
Stone hands👊
-
Helemnejse
- Kontakt:
A smrad nosoroga, sirotinja
ja sam narucivao plavi sa messi111 i logo je bio normalne velicine, a bijeli imao veliki logo. Vidim da su neki imali i upravo suprotno iskustvo. Nazalost mislim da sami prodavaci nemaju pojma nista o tome nit ih je briga (a ruku na srce s kinezima je nekad tesko komunicirati na engleskom), s obzirom da po pricama svi oni ustvari iz istih fabrika dresove dobavljaju, vrlo je moguce da je ostalo jos dosta dresova iz te prve ture u kojoj su i bijeli i plavi dres imali taj ogromni kelme logo.. pa je na kraju stvar srece, sta te zadesi.GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()
Jedino sto te moze izvuc je pogledaj u onoj tabeli koju je neko ovdje slao s reddita gdje ljudi ocjenjuju te prodavace i pogledaj za koje pise da salju najbolje quallity control slike/videe. Ono, gdje ti snimi cijeli dres odmotan i posalje prije slanja. Eventualno mozes tako uocit gresku. Imas neke koji ti posalju samo sliku upakovanih dresova pa i ne vidis te detalje, a neki nista ne salju koliko sam cuo ali te prodavace vecina ne preporucava.
- GoldenLilies
- Kontakt:
100% je tako kako si sve napisao. Probam da nadjem ali Bgm za sada izgleda jako tesko. Svi mi salju plavi s velikim logom i Kelme slovima. Mislim da se ipak mora jos neki period cekati, ako nista uzeti original dres i to je to.viKK je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:48ja sam narucivao plavi sa messi111 i logo je bio normalne velicine, a bijeli imao veliki logo. Vidim da su neki imali i upravo suprotno iskustvo. Nazalost mislim da sami prodavaci nemaju pojma nista o tome nit ih je briga (a ruku na srce s kinezima je nekad tesko komunicirati na engleskom), s obzirom da po pricama svi oni ustvari iz istih fabrika dresove dobavljaju, vrlo je moguce da je ostalo jos dosta dresova iz te prve ture u kojoj su i bijeli i plavi dres imali taj ogromni kelme logo.. pa je na kraju stvar srece, sta te zadesi.GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()
Jedino sto te moze izvuc je pogledaj u onoj tabeli koju je neko ovdje slao s reddita gdje ljudi ocjenjuju te prodavace i pogledaj za koje pise da salju najbolje quallity control slike/videe. Ono, gdje ti snimi cijeli dres odmotan i posalje prije slanja. Eventualno mozes tako uocit gresku. Imas neke koji ti posalju samo sliku upakovanih dresova pa i ne vidis te detalje, a neki nista ne salju koliko sam cuo ali te prodavace vecina ne preporucava.
- GoldenLilies
- Kontakt:
BY JERSEY poslao mi ove slike. Sad, ili se meni cini da je Kelme logo i slova da su ušiveni i ne kako treba da izgleda? Mozda je samo tako na slicu ali da bude bolje i manje vise kao na originalu kad naprave?viKK je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:48ja sam narucivao plavi sa messi111 i logo je bio normalne velicine, a bijeli imao veliki logo. Vidim da su neki imali i upravo suprotno iskustvo. Nazalost mislim da sami prodavaci nemaju pojma nista o tome nit ih je briga (a ruku na srce s kinezima je nekad tesko komunicirati na engleskom), s obzirom da po pricama svi oni ustvari iz istih fabrika dresove dobavljaju, vrlo je moguce da je ostalo jos dosta dresova iz te prve ture u kojoj su i bijeli i plavi dres imali taj ogromni kelme logo.. pa je na kraju stvar srece, sta te zadesi.GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()

-
mukydesign
- Kontakt:
Ja nemogu da pronadjem nas dres ovdje na BY JERSEY web stranici!GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:17BY JERSEY poslao mi ove slike. Sad, ili se meni cini da je Kelme logo i slova da su ušiveni i ne kako treba da izgleda? Mozda je samo tako na slicu ali da bude bolje i manje vise kao na originalu kad naprave?viKK je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:48ja sam narucivao plavi sa messi111 i logo je bio normalne velicine, a bijeli imao veliki logo. Vidim da su neki imali i upravo suprotno iskustvo. Nazalost mislim da sami prodavaci nemaju pojma nista o tome nit ih je briga (a ruku na srce s kinezima je nekad tesko komunicirati na engleskom), s obzirom da po pricama svi oni ustvari iz istih fabrika dresove dobavljaju, vrlo je moguce da je ostalo jos dosta dresova iz te prve ture u kojoj su i bijeli i plavi dres imali taj ogromni kelme logo.. pa je na kraju stvar srece, sta te zadesi.GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:06Da li je neko ovdje narucio plavi FAN dres a da ima normalnu velicinu Kelme slova i loga? Ja sam poslao poruku ADJersey, Messi111 i jos neki drugi, i niko nema. Ne znam stvarno o cemu se radi. Svi mi salju sliku s vecim logom i slovima![]()
![]()
Mozes li postaviti link ?
- GoldenLilies
- Kontakt:
Nema BiH dres na stranici. Moras ih kontaktirati na WhatsApp. Ali jako sporo odgovaraju na poruke.mukydesign je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:45Ja nemogu da pronadjem nas dres ovdje na BY JERSEY web stranici!GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:17BY JERSEY poslao mi ove slike. Sad, ili se meni cini da je Kelme logo i slova da su ušiveni i ne kako treba da izgleda? Mozda je samo tako na slicu ali da bude bolje i manje vise kao na originalu kad naprave?viKK je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:48ja sam narucivao plavi sa messi111 i logo je bio normalne velicine, a bijeli imao veliki logo. Vidim da su neki imali i upravo suprotno iskustvo. Nazalost mislim da sami prodavaci nemaju pojma nista o tome nit ih je briga (a ruku na srce s kinezima je nekad tesko komunicirati na engleskom), s obzirom da po pricama svi oni ustvari iz istih fabrika dresove dobavljaju, vrlo je moguce da je ostalo jos dosta dresova iz te prve ture u kojoj su i bijeli i plavi dres imali taj ogromni kelme logo.. pa je na kraju stvar srece, sta te zadesi.
![]()
-
mukydesign
- Kontakt:
Hvala Prijatelju !GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:48Nema BiH dres na stranici. Moras ih kontaktirati na WhatsApp. Ali jako sporo odgovaraju na poruke.mukydesign je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:45Ja nemogu da pronadjem nas dres ovdje na BY JERSEY web stranici!GoldenLilies je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:17
BY JERSEY poslao mi ove slike. Sad, ili se meni cini da je Kelme logo i slova da su ušiveni i ne kako treba da izgleda? Mozda je samo tako na slicu ali da bude bolje i manje vise kao na originalu kad naprave?
![]()
Ostale dresove prave ko original a naš nikad da potrefe kako treba. Kinezi malo izgubljeni s Haretovim dizajnom
Bit će gusto
Zezaju ih rijeke
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Meni kineski dresovi stigli dva dana prije finala
zadovoljan, dobio sam izgleda ispravljenu verziju. Uzeo i spanski onaj bijeli, top.
topMurga je napisao/la: ↑21 jul 2026, 06:10Ne znam sta je ostalo od BiH stvari, ali ovde.
https://www.dickssportinggoods.com/sear ... ageSize=48
- GoldenLilies
- Kontakt: