Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

LeCoq
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la LeCoq » 21 jul 2026, 11:09

I ja mislim da je ta informacija o Pejčinoviću dosta stara. Dnovinari :puke: pročitali da se sprema transfer, pa da pokradu klikova.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 21 jul 2026, 11:45

Ma istina je ta vijest, sjedio sam s ovim likovima iz **** par puta, imaju pouzdane izvore, jer najveci novinari BiH upravo rade na ****, iako rijetko pisu. Imaju oni izvore sa svima i kontakte, tako da to je vjerovatno to, nemojte se dzaba tjesiti.

Treba se nadati da ce se pojaviti neki veznjak, a i Tabakovic je sasvim dobra opcija za spica, sve dok nije povrijedjen.

Nama je vezni red katastrofa, i treba na tome najvise raditi, a ostalo je sve bonus.
Zadnja izmjena: dedo26, dana/u 21 jul 2026, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 jul 2026, 11:48

dedo26 je napisao/la:
21 jul 2026, 11:45
Ma istina je ta vijest, sjedio sam s ovim likovima iz **** par puta, imaju pouzdane izvore, jer najveci novinari BiH upravo rade na ****, iako rijetko pisu. Imaju oni izvore sa svima i kontakte, tako da to je vjerovatno to, nemojte se dzaba tjesiti.

Treba se nadati da ce se pojaviti neki napadac, a i Tabakovic je sasvim dobra opcija, sve dok nije povrijedjen.

Nama je vezni red katastrofa, i treba na tome najvise raditi, a ostalo je sve bonus.
Jovo ništa?
Glory Glory Man United

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 21 jul 2026, 11:51

nerazumijem spominjanje tog Pejcinovica koji ama bas nista nije pokazao interesovanja da zaigra za nas.....a imamo jednog Licinu u Juventusu koji ce biti igracina u to ne sumnjam
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 11:53

Daduli je napisao/la:
21 jul 2026, 11:48
dedo26 je napisao/la:

Treba se nadati da ce se pojaviti neki napadac, a i Tabakovic je sasvim dobra opcija, sve dok nije povrijedjen.

Jovo ništa?
Jovo je koristan igrac, ali da bude zamjena,,,ne moze Jovo nosit napad. On i Bazdar su dobre opcije sa klupe jer imas dva razlicita tipa igraca. Prvi spic ce bit Demirovic ili Tabakovic...pod uslovom da se Dzeko oprosti

Uostalom jovi je 28 godina a covjek igra u rumuniji....nije bas sad da ga ocekuje ne znam kakav napredak ili karijera. To sto je ubo jedan krompir na SP ne zaci da je odjednom posto ne znam kakav igrac
=\_1921_/=

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 21 jul 2026, 11:54

Daduli je napisao/la:
dedo26 je napisao/la:

Jovo ništa?
Solidan spic, jos uvijek slabiji od Tabaka i Demirovica. Ako nadje sad dobar klub i bude dobar, tek onda se moze pricat o njemu kao 1 ili 2 spicu.

A ovaj sajt koji je prenio informaciju, treba znati da su tu Emir Delic i Sinan Sinanovic, vjerovatno dva najjca sportska novinara, koja znaju sta Tahirovic doruckuje. Pejcinovic je gotova prica.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 11:55

Konzerva je napisao/la:
21 jul 2026, 11:51
nerazumijem spominjanje tog Pejcinovica koji ama bas nista nije pokazao interesovanja da zaigra za nas.....a imamo jednog Licinu u Juventusu koji ce biti igracina u to ne sumnjam
Isto vala...mozda je do mene pa nisam upratio, ali doslovno ne znamda sam ikad vidio ista u vezi njega i nase reprezntacije izuzev sto ga nasi meidji povezuju jer je Dzenan. Ja mislim da on nikad nece zaigat niti ima zelju...ali eto vidjecemo
=\_1921_/=

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 21 jul 2026, 11:58

Nevjerovatno da je Stuttgart njega platio 25 mio eura. Previse nekako. Uredu potencijal, da je mladi reprezentativac, ali ipak nije bio 100% standardan za Wolfsburg koji je ispao. To je ne vezano da bi nama bio dosta koristan, nego kad se sagleda, jos Njemci inace slabo placaju na transfere.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 12:00

Hansestadt je napisao/la:
21 jul 2026, 11:58
Nevjerovatno da je Stuttgart njega platio 25 mio eura. Previse nekako. Uredu potencijal, da je mladi reprezentativac, ali ipak nije bio 100% standardan za Wolfsburg koji je ispao. To je ne vezano da bi nama bio dosta koristan, nego kad se sagleda, jos Njemci inace slabo placaju na transfere.
Imaju viska para, a ne mogu privuci najbolje igrace,,,,ista stvar ti je sa ovim donjim domom PL, ljudi plate po 50 60 milina nekog anonimusa iz francuske lige
=\_1921_/=

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 jul 2026, 12:10

invincible1921 je napisao/la:
21 jul 2026, 11:53
Daduli je napisao/la:
dedo26 je napisao/la:

Jovo ništa?
Jovo je koristan igrac, ali da bude zamjena,,,ne moze Jovo nosit napad. On i Bazdar su dobre opcije sa klupe jer imas dva razlicita tipa igraca. Prvi spic ce bit Demirovic ili Tabakovic...pod uslovom da se Dzeko oprosti

Uostalom jovi je 28 godina a covjek igra u rumuniji....nije bas sad da ga ocekuje ne znam kakav napredak ili karijera. To sto je ubo jedan krompir na SP ne zaci da je odjednom posto ne znam kakav igrac
Tabaković koji je stariji od Jove i koji je spao sa konja na magarca i koji iz više nastupa ima jednak broj golova u reprezentaciji kao Jovo da bude ispred Jove :rol:
Glory Glory Man United

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 21 jul 2026, 12:13

Ako Pejcinovic ode u Stuttgart ne znam da li bi Demirovicu bilo najbolje da proba naći drugi klub u Bundesligi za sebe jer će ovako sigurno dobijati još manje minuta i svaka loša partija će značiti zakucavanje na klupu, a sigurno ne dovode Pejcinovica kao mladog njemca da mu ne daju šansu. Undav je neprikosnoven.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 21 jul 2026, 12:17

21 jul 2026, 11:55
Konzerva je napisao/la:
Isto vala...mozda je do mene pa nisam upratio, ali doslovno ne znamda sam ikad vidio ista u vezi njega i nase reprezntacije izuzev sto ga nasi meidji povezuju jer je Dzenan. Ja mislim da on nikad nece zaigat niti ima zelju...ali eto vidjecemo
Naravno da ce se spominjati u kontekstu nase reprezentacije, zasto ne bi? Uostalom, rekao je u nekom intervjuu da vec ima nase drzavljanstvo. Znaci nije bas da nema osnova.

To sto on ne daje izjave da bi volio je druga tema, mozda cak i savjet od menadzera/roditelja.

Sjetimo se samo Huseinbasica, nije ni on davao velike izjave. Cak mu je i menadzer sam govorio da je bolje da igra za Njemacku cini mi se ali na kraju se ipak odlucio za nas.
Da bi ga na kraju Big Tahaga izgurao iz reprezentacije.
Da se on necka to svakako. Ko ne bi?! Momak tamo odrastao, bukvalno sve njihovo. Mi se trebamo slaviti ako se odluci za nas. A ako bude kolega Demirovicu u klubu vidjecemo kako ce to izgledati i ko ce koga zakovati za klupu. Osim ako ne budu obojica igrala. :mrgreen:
Barba halali sto smo sumnjali.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jul 2026, 12:20

Pejcinovic ce zaigrati za nas tek onog momenta kad ne bude vise imao sanse za Njemacku reprezentaciju, a da u tom momentu jos ima pravo da igra za nas, ako bude ispunjavao sve kriterije. Posebno sad nakon ovog transfera u Stuttgart ima priliku da se promovise za reprezentaciju Njemacke, jer sa Kloppom ce sigurno promjeniti neke stvari i mnogi mladi igraci ce dobiti priliku.

Ako se pruzi prilika, treba je prihvatiti, ako ne, nismo nista izgubili.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jul 2026, 12:26

Zglavkar je napisao/la:
21 jul 2026, 10:28
Spahic98 je napisao/la:
20 jul 2026, 22:26
ArtVandelay je napisao/la:
20 jul 2026, 20:12
Pozvat Čardakliju za oktobarsko/novembarsko okupljanje (liga nacija) i dati mu minute protiv Švedske. Da ga odobrovoljimo. Za jedan švedski podcast koji sam gledao rekao je da će se odazvati na poziv reprezentacije koja mu prva pošalje poziv... Treba to kaparisati.
Da bi ga neko shvatio ozbiljno,on prvo treba poceti igrati za klub koji je jaci od Zrinjskog
Slažem se da GAIS nije neki nivo kluba koji nam treba biti baza, ali ne treba ignorisati kad igrač od 20 godina, pritom još naš U21 reprezentativac, igra breakout sezonu i spominje se u kontekstu jednog od najboljih u ligi na svojoj poziciji. Smajlović je ovdje kroz jednu sezonu prošao od Nodijevog anonimusa iz Sandefjorda do igrača Olympiakosa i nekog koga priziva čitav forum.

A opet kažem kako napisah sinoć, Čelik je povrijeđen, Barišić je povrijeđen, Smajlović zasad nije riješen, Mujakić i Malić su u formi kakvoj jesu, imamo okupljanje s 4 utakmice u dvije sedmice, znači komotno može upasti na prošireni. To je možda sad i zadnji voz u dogledno vrijeme gdje je relativno "lako" upasti kao štoper, jer kad se ova dvojica povrijeđenih oporave i ako Smajlović riješi papire, trebat će dobro oznojiti guzove da se dođe u konkurenciju.
Prekosutra igraju europu protiv Nordsjellanda, vidjecemo trebao bi igrati prvuh 11. S njim su eto izborili Europu prvi put u historiji i puno ga hvale
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 21 jul 2026, 12:28

Tabaković ima isti broj golova kao Lukić?

Koju li si ti reprezentaciju gledao.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 12:36

Daduli je napisao/la:
21 jul 2026, 12:10
Daduli je napisao/la:

Jovo ništa?

Tabaković koji je stariji od Jove i koji je spao sa konja na magarca i koji iz više nastupa ima jednak broj golova u reprezentaciji kao Jovo da bude ispred Jove :rol:
Tabakovic je igrao i igra na nivou koji jovo moze samo na plejci igrat
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 12:38

h1a2s3o4 je napisao/la:
21 jul 2026, 12:17
21 jul 2026, 11:55
Konzerva je napisao/la:
Naravno da ce se spominjati u kontekstu nase reprezentacije, zasto ne bi? Uostalom, rekao je u nekom intervjuu da vec ima nase drzavljanstvo. Znaci nije bas da nema osnova.

To sto on ne daje izjave da bi volio je druga tema, mozda cak i savjet od menadzera/roditelja.

Sjetimo se samo Huseinbasica, nije ni on davao velike izjave. Cak mu je i menadzer sam govorio da je bolje da igra za Njemacku cini mi se ali na kraju se ipak odlucio za nas.
Da bi ga na kraju Big Tahaga izgurao iz reprezentacije.
Da se on necka to svakako. Ko ne bi?! Momak tamo odrastao, bukvalno sve njihovo. Mi se trebamo slaviti ako se odluci za nas. A ako bude kolega Demirovicu u klubu vidjecemo kako ce to izgledati i ko ce koga zakovati za klupu. Osim ako ne budu obojica igrala. :mrgreen:
Ma naravno sve stoji...nego nekako sam dojma da raja ima stav da je on vec nas, a nisam bas upratio da je fkt tako :D
=\_1921_/=

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 jul 2026, 12:38

izdzezveubrazil je napisao/la:
21 jul 2026, 12:28
Tabaković ima isti broj golova kao Lukić?

Koju li si ti reprezentaciju gledao.
a dobro ovaj 4 (od toga jedan prijateljska) ovaj jedan , u pet deka.
Sačekaj da vidimo šta Barbarez smjera koliko vidim Demirović i Džeko su mu nedodirljivi. Moramo prvo vidjeti ostaje li Džeko, ako da tu ti je sa 2 špica zagarantovano. Ako bude jedan špic (nema Džeke) po Barbarezu je to Demirović. Rezervni špic je onda jedan od ove dvojice, kako god okreneš ne znam po čemu bi Tabaković uvijek kod forumskih stručnjaka imao prednost u odnosu na Jovu. U stvari znam.
Glory Glory Man United

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 jul 2026, 12:40

21 jul 2026, 12:36
Daduli je napisao/la:
21 jul 2026, 12:10

Tabakovic je igrao i igra na nivou koji jovo moze samo na plejci igrat
De ba :rol: Tabakovića samo vi spominjete, više ljudi u svijetu mu znaju ženu. Joj što možete u nebesa **** igrače dizat to je nevjerovatno (Hajrović i nekakav Vrančić svojevremeno sad Tabaković i Mahmić).
Glory Glory Man United

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 21 jul 2026, 12:43

https://****/clanak/veliki-udara ... rcegovinu/

Veliki udarac za Zmajeve: Talentovani napadač odbio igrati za Bosnu i Hercegovinu

Dženan Pejčinović, koji bi ovog ljeta trebao preći iz Wolfsburga u Stuttgart, po svemu sudeći neće obući dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Direktor reprezentacije BiH Emir Spahić i NSBiH, prema informacijama koje je objavio portal **** nisu uspjeli ubijediti talentovanog mladog napadača da stane pod zastavu BiH.

U Wolfsburgu Pejčinovića zovu i “baby Džeko”, no neće krenuti Džekinim stopama kada je reprezentativni fudbal u pitanju.

Novi fudbalski dijamant brusi se u Njemačkoj: Emilio Telalović (15) gazi stazom uspjeha

Pejčinović još može braniti boje Crne Gore i Njemačke, a upravo je dres Elfa želja za 21-godišnjeg golgetera.

Prema istom izvoru direktor Emir Spahić poznaje Pejčinovićevog oca no to nije bilo dovoljno da mladi napadač promjeni odluku

“Hvala, ali Bosna i Hercegovina nam nije opcija”, bio je končani odgovor porodice Pejčinović za NSBiH.

Braća Fikić: Tresu mreže evropskim velikanima, a jednog je Schalke pozvao na probu

Pejčinović je 2025. godine u septembru debitovao za U21 Njemačke, gdje ima minimalnu minutažu. Za sada je jako daleko od A reprezentacije Njemačke.

“Pejčinović? Da, potencijalni reprezentativac kojeg pratimo duže vremena, imamo kontakte. Šta će se događati u budućnosti, ne možemo sa sigurnošću reći, ali tu je, sigurno, na listi”, govorio je ranije Spahić.

“Moj dugoročni cilj je jasan. Želim igrati za seniorsku reprezentaciju Njemačke. Ako u nekom trenutku ne budem dovoljno kvalitetan za to, onda ću razmisliti o igranju za Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu. Djed i baka s očeve strane su iz BiH tako da i ja imam to državljanstvo, ali zasad sam njemački reprezentativac i želim učiniti sve što mogu da uspijem”, rekao je Dženan Pejčinović ranije.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: darker10, Halix131, LenyYoro15, Normus90, SanaBosna, Shevko i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []