jeste ogromna je razlika kada zivis u tz ili kad zivis npr u munchenu, on zivi od sanse koje mu je grad pruzio, a on iskoristio. ne sjecam se da je bio tu kada je sloboda igrala protiv podgrmeca kad su na terenu igrali momci koji ne bi mogli za bukinje igrat mrkva, kasumovici itd itd kad je zapadna tribina brojala citavih 18 gledalaca, a fukare stojale na istoku uz poruku za mirsada tinjica. pun mi je k tih kosto su aca, zula koji glume da su veci navijaci slobode od nekih koji su tu 20 godina. gdje je zula bio u periodu do dolaska senada i ace? u mejdanu bodrio berbicev projekat i bio najglasniji 10 godina ga nije bilo tu, a sad ko fol glumi uplakanu curicu kad ne dobije poziv na neki događaj veliki navijac. ovo danas je odron i opet ce doci i zavalit slobodu kao i svaki prije, daj stabilizuj taj klub da ne strepimo svaki put od tuzbe blokade itd. ako ne ide hajmo novi klub i uceraj mu koje smo mi to titule osvojili pa da zalimo ? pa jedna steaua pa osnuje novi klub. pisam i azmira i acu i senada i secera i sve i jednog koji je radio ili radi protiv kluba.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:40Nije Aco ni bolji, ali ni gori od svojih prethodnika, samo je bio daleko glasniji na nesto cemu je i sam kumovao. Tu je jedina razlika.
Medjutim, treba biti realan pa reci da za razliku od mnogih nas ovdje on i dalje ide na utakmice, dok mi trazimo linkove, pratimo tekstualni ss.ba prenos ili nesto trece kao izgovor.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Prvo kolo u Vitezu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dalek put, ali dobar protivnik za orvo kolo. Definitivno da se dole moze i mora slaviti i bolje da je prvo kolo u gostima da se to odradi po zadatku la da se za drugo polako pocne puniti Tusanj.
#CarsijaOdjebi
- Beduin
- Kontakt:
Znas i sam da ne mislim na nekoga daleko od svoje kuce koji geografski nije u mogucnosti prisustvovati utakmicama, problem su ovi drugi. Znas i sam da je tako, da su svi za sezonske, da crveno-crnu noc, za donaciju, za navijanje i prozivanje Fukara sto ovako ili onako nesto rade, a kod nas kop prazan, tribine prezne, kasa prazna, donacije nigdje, komentari na drustvenjm mrezama puni.mirsonetz je napisao/la: ↑21 jul 2026, 11:49jeste ogromna je razlika kada zivis u tz ili kad zivis npr u munchenu, on zivi od sanse koje mu je grad pruzio, a on iskoristio. ne sjecam se da je bio tu kada je sloboda igrala protiv podgrmeca kad su na terenu igrali momci koji ne bi mogli za bukinje igrat mrkva, kasumovici itd itd kad je zapadna tribina brojala citavih 18 gledalaca, a fukare stojale na istoku uz poruku za mirsada tinjica. pun mi je k tih kosto su aca, zula koji glume da su veci navijaci slobode od nekih koji su tu 20 godina. gdje je zula bio u periodu do dolaska senada i ace? u mejdanu bodrio berbicev projekat i bio najglasniji 10 godina ga nije bilo tu, a sad ko fol glumi uplakanu curicu kad ne dobije poziv na neki događaj veliki navijac. ovo danas je odron i opet ce doci i zavalit slobodu kao i svaki prije, daj stabilizuj taj klub da ne strepimo svaki put od tuzbe blokade itd. ako ne ide hajmo novi klub i uceraj mu koje smo mi to titule osvojili pa da zalimo ? pa jedna steaua pa osnuje novi klub. pisam i azmira i acu i senada i secera i sve i jednog koji je radio ili radi protiv kluba.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:40Nije Aco ni bolji, ali ni gori od svojih prethodnika, samo je bio daleko glasniji na nesto cemu je i sam kumovao. Tu je jedina razlika.
Medjutim, treba biti realan pa reci da za razliku od mnogih nas ovdje on i dalje ide na utakmice, dok mi trazimo linkove, pratimo tekstualni ss.ba prenos ili nesto trece kao izgovor.
E tako je i za predsjednike kluba, naklatimo se na jednog i zaboravimo drugog.
Prica o stabilizaciji je cista demagogija, neosnovana zelja svakog navijaca koja se kosi sa rralnosti iz mali milion razloga. Ako je neko pokusavao stabilizaciju to je onda Sloboda, i to ne mali broj puta. Jednostavno ne ide iz ovog ili onog zazloga, zakon o sportu ne da funkcionalnost i slobodu klubovima (tj. nemamo zakona), politika ne da stadion klubu i potencijalnom vlasniku, vlasnik opet ne zeli klub bez icega pa da ulaze u prazno, navijaci zele stabilizaciju ali da igramo u najvisem rangu takmicenjai borimo se za "nesto", opet vlasnik nema podrsku visih instanci da bi ulagao i dovodio bolje igrace te ucinio placanje plata i doprinosa odrzivim. Sve to je jedan zacaran krug iz kojeg nema izlaza. Kako do sad nista naucili i shvatili to brate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
UltraTz075
- Kontakt:
1. Vitez-Sloboda
2. Sloboda-Tomislav
3.Buducnost-Sloboda
4.Sloboda-Tosk
5.Zvijezda Gradacac-Sloboda
6.Sloboda-Radnik
7.Gosk-Sloboda
8.Posusje-Sloboda
9.Sloboda-Travnik
10.Jedinstvo-Sloboda
11.Sloboda-Stupcanica
12.Brastvo-Sloboda
13.Sloboda-Igman
14.Capljina-Sloboda
15.Sloboda-Rudar

2. Sloboda-Tomislav
3.Buducnost-Sloboda
4.Sloboda-Tosk
5.Zvijezda Gradacac-Sloboda
6.Sloboda-Radnik
7.Gosk-Sloboda
8.Posusje-Sloboda
9.Sloboda-Travnik
10.Jedinstvo-Sloboda
11.Sloboda-Stupcanica
12.Brastvo-Sloboda
13.Sloboda-Igman
14.Capljina-Sloboda
15.Sloboda-Rudar
- bromazepam
- Kontakt:
Jel uzimaju fanovi bestidnih baraba sezonske ulaznice da što prije stabilizujemo klub 
Santos sa Tušnja
sdpenjara došla i pametuje 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Al fenomen je brat sta god mu kazes pitas ga nema odgovora, a prica mu iz supljeg u prazno...
#CarsijaOdjebi
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Pa 90% ovih koji komentariše ne ide na utakmice al hajde svako ima pravo komentarisati.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:40Nije Aco ni bolji, ali ni gori od svojih prethodnika, samo je bio daleko glasniji na nesto cemu je i sam kumovao. Tu je jedina razlika.
- bromazepam
- Kontakt:
Ima ovdje I dosta veterana na ovom forumu svako ima svoje zasto ide ili ne ide moze ili ne moze ne vidim problem sto momci komentarisu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:25Pa 90% ovih koji komentariše ne ide na utakmice al hajde svako ima pravo komentarisati.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:40Nije Aco ni bolji, ali ni gori od svojih prethodnika, samo je bio daleko glasniji na nesto cemu je i sam kumovao. Tu je jedina razlika.
Medjutim, treba biti realan pa reci da za razliku od mnogih nas ovdje on i dalje ide na utakmice, dok mi trazimo linkove, pratimo tekstualni ss.ba prenos ili nesto trece kao izgovor.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Tacno ni ja nisam jos niti jedan odgovor vidio, ne ulazeci u tudje rasprave.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:14Al fenomen je brat sta god mu kazes pitas ga nema odgovora, a prica mu iz supljeg u prazno...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nikad nikom taj nije odgovorio, dođe ovako s vremena na vrijeme napise neku pametnu i ode.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:01Tacno ni ja nisam jos niti jedan odgovor vidio, ne ulazeci u tudje rasprave.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:14Al fenomen je brat sta god mu kazes pitas ga nema odgovora, a prica mu iz supljeg u prazno...![]()
#CarsijaOdjebi
Kakav brat, smrdo obični, crveni kmer.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:14Al fenomen je brat sta god mu kazes pitas ga nema odgovora, a prica mu iz supljeg u prazno...
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
na stadion po informacije stalno si govorio ......bromazepam je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:00Jel uzimaju fanovi bestidnih baraba sezonske ulaznice da što prije stabilizujemo klub![]()
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i kompanija neznalica
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i kompanija neznalica
- bromazepam
- Kontakt:
Brat podrži Azmirku i neprijatelje kluba, ode kupi člansku dok ti keru preko rezultata pratiš Slobodu.
Santos sa Tušnja
Ma znam brz al mi pun krc vise ovih prepucavanja azmir aco zula senad cabrija svi glume da su veci od slobode, a nije proso ko je nije zavalio i okoristio se. Onom kad udjes na profil ko da je profil sdp bih jbt led ovom drugom ko da je on najveci od najvecih navijaca ovaj treci ko da je sportski portal itd itd nabijem ih sve na krc tacno su ubili volju u covjeku za ovim klubomBeduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 14:34Znas i sam da ne mislim na nekoga daleko od svoje kuce koji geografski nije u mogucnosti prisustvovati utakmicama, problem su ovi drugi. Znas i sam da je tako, da su svi za sezonske, da crveno-crnu noc, za donaciju, za navijanje i prozivanje Fukara sto ovako ili onako nesto rade, a kod nas kop prazan, tribine prezne, kasa prazna, donacije nigdje, komentari na drustvenjm mrezama puni.mirsonetz je napisao/la: ↑21 jul 2026, 11:49jeste ogromna je razlika kada zivis u tz ili kad zivis npr u munchenu, on zivi od sanse koje mu je grad pruzio, a on iskoristio. ne sjecam se da je bio tu kada je sloboda igrala protiv podgrmeca kad su na terenu igrali momci koji ne bi mogli za bukinje igrat mrkva, kasumovici itd itd kad je zapadna tribina brojala citavih 18 gledalaca, a fukare stojale na istoku uz poruku za mirsada tinjica. pun mi je k tih kosto su aca, zula koji glume da su veci navijaci slobode od nekih koji su tu 20 godina. gdje je zula bio u periodu do dolaska senada i ace? u mejdanu bodrio berbicev projekat i bio najglasniji 10 godina ga nije bilo tu, a sad ko fol glumi uplakanu curicu kad ne dobije poziv na neki događaj veliki navijac. ovo danas je odron i opet ce doci i zavalit slobodu kao i svaki prije, daj stabilizuj taj klub da ne strepimo svaki put od tuzbe blokade itd. ako ne ide hajmo novi klub i uceraj mu koje smo mi to titule osvojili pa da zalimo ? pa jedna steaua pa osnuje novi klub. pisam i azmira i acu i senada i secera i sve i jednog koji je radio ili radi protiv kluba.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:40Nije Aco ni bolji, ali ni gori od svojih prethodnika, samo je bio daleko glasniji na nesto cemu je i sam kumovao. Tu je jedina razlika.
E tako je i za predsjednike kluba, naklatimo se na jednog i zaboravimo drugog.
Prica o stabilizaciji je cista demagogija, neosnovana zelja svakog navijaca koja se kosi sa rralnosti iz mali milion razloga. Ako je neko pokusavao stabilizaciju to je onda Sloboda, i to ne mali broj puta. Jednostavno ne ide iz ovog ili onog zazloga, zakon o sportu ne da funkcionalnost i slobodu klubovima (tj. nemamo zakona), politika ne da stadion klubu i potencijalnom vlasniku, vlasnik opet ne zeli klub bez icega pa da ulaze u prazno, navijaci zele stabilizaciju ali da igramo u najvisem rangu takmicenjai borimo se za "nesto", opet vlasnik nema podrsku visih instanci da bi ulagao i dovodio bolje igrace te ucinio placanje plata i doprinosa odrzivim. Sve to je jedan zacaran krug iz kojeg nema izlaza. Kako do sad nista naucili i shvatili to brate.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
a nije proso ko je nije zavalio i okoristio se.
mirso brate
mirso brate
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Ma nije to problem onaj ko voli će naći priliku da ode, znam ljude iz dijaspore koji kad god su tu stignu otići na utakmicu, a neke koji seru po komentarima godinama nema na utakmicama.FKBilder je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:32Ima ovdje I dosta veterana na ovom forumu svako ima svoje zasto ide ili ne ide moze ili ne moze ne vidim problem sto momci komentarisu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:25Pa 90% ovih koji komentariše ne ide na utakmice al hajde svako ima pravo komentarisati.Beduin je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:40Nije Aco ni bolji, ali ni gori od svojih prethodnika, samo je bio daleko glasniji na nesto cemu je i sam kumovao. Tu je jedina razlika.
Medjutim, treba biti realan pa reci da za razliku od mnogih nas ovdje on i dalje ide na utakmice, dok mi trazimo linkove, pratimo tekstualni ss.ba prenos ili nesto trece kao izgovor.![]()
-
UltraTz075
- Kontakt:
Said u Tosk..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.