Elham pa saka nije bio prvotimac na mundijalu, siguran sam da ga ne bi gledali do decembra.
Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sa Brunom bi mogli preci na 4-3-3. Rice-Bruno-LS
- AshburtonG
- Kontakt:
Nama svakako fali kreacije, a s tim veznim redom bi imali jos manje. Za tu postavu ti treba napad poput PSGa, dakle nama treba lijevo krilo i napadac koji moze igrat vise u polju od Viktora.
Medjutim, nema sanse da cemo dovest vise od jednog kapitalca, osim u slucaju da prodamo nekog od ovih bolje placenih. Problem je sto za bilo kojeg naseg prvotimca, osim Sake, Ricea, Salibe i Timbera niko ne bi dao iznad 40ak miliona. Ja bih bio zadovoljan i sa startnim lijevim krilom.
Medjutim, bez promjene pristupa utakmicama i zaokreta u taktici, nama da dodju Messi, Ribery i Ronaldo iz prajma, ne bi bilo nekog ogromnog napretka. Ja i dalje ne znam kako smo mi s ovom igrom u 3/4 takmicenja ili osvojili ili bili u finalu.
Grk zvanican a niko nista da napise?!
Ima da vam bude zao sto ste ga ovako bjedno docekali kad zakljuca lijevo krilo
Ima da vam bude zao sto ste ga ovako bjedno docekali kad zakljuca lijevo krilo
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Dobar je Colovka ,bit ce on dobar kod nas
Al ovo s Brunom ide na qrac ,ili ga dovodite ili ga nosite u pm ,yebo majku kao da je jedini igrac na toj poziciji,jest dobar ali brate ima i drugih igraca ili platite koliko hoce ili ga nosite u qrac
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ciganimo jbg zato sto smo nesposobni da prodamo nesto za ozbiljne pare, kod nas Ox jos uvijek najskuplje prodat igrac
Arsenal All The Way !
- Wilshere10
- Kontakt:
Tesko ce Njuka prihvatiti 70 miliona za gospodina Brunu. Bolje da ni ne saljemo tu ponudu.
Za Konsu nudimo 35. Oni ga cijene na 60.
Sve u svemu, najbolji Grk u ligi je spreman da plodi po boku.
Za Konsu nudimo 35. Oni ga cijene na 60.
Sve u svemu, najbolji Grk u ligi je spreman da plodi po boku.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Ma prosle sezone smo pokidali sa prihodima ,a ne yebe nas ni FFP ,nezz sta sada glume ,ok nismo platili Rogerasa i misljenja samo da nismo ni trebali jer lik ne vrijedi ni pola onoga sto su one letve iz Chelsea platili,ali sta se natezes za Brunu Gimaraesa ako ti se ne daju novci tjeraj dalje jos znaju da je Newcstle tezak za pregovaranje odmah neka pogledaju sta je Liverpul prosao sa Isakom.Imaju sigurno i druge mete ,nezz sta misle da ce njima neko presedan napraviti i davati im igrace za dzaba,šalji ponudu ako odbiju zahvali se i idi daljeBarcod je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:31Ciganimo jbg zato sto smo nesposobni da prodamo nesto za ozbiljne pare, kod nas Ox jos uvijek najskuplje prodat igrac![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da li ste za N. Williamsa ? Nema puno izbora sto se tice lijevog krila. Eventualno Diomande ili Barcola?
Smiješno je što ne pokušamo sa Alajbegovićem.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izvaditi kur.cinu na stol i dati koliko god traže i on i Real
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prozvao sam ipak Viniciusa.
Najjaca opcija na trzistu - odma 150 miliona i Odegaarda frisko usput radi odnosa.
Najjaca opcija na trzistu - odma 150 miliona i Odegaarda frisko usput radi odnosa.
Ako bude normalan, vrh pojacanje. Bude li srao, kao sto zna, poseri ga. Ali bi valjao jedan superstar u ekipi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vinicius bi bio najveće pojačanje u historiji kluba. Nismo nikada doveli igrača ovakvog renomea.
I nije mi nesto zao
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo sam pisao nedavno. Arsenal nikad nije doveo nekog superstara (mozda Özil tad da je bio). Igraci tipa Haland, Mbappe, Kane, Dembele, Vini. Iako zna biti neuracunljiv zna se da je uz Yamala najbolje krilo na svijetu. Nevjerovatan igrac i Real ga je unesrecio dovodjenjen Mbappea i bilo je jasno da tu nema mjesta za obojicu takvih egoista. U Arsenalu bi bio jedini i mozda bi se dalo kontrolisati.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne vjerujem da od ovog za Viniciusa ima išta, Arsenal nije taj koji će narušiti svoju platnu strukturu zbog bilo kojeg igrača a pitanje je kako bi i svlačionica odreagovala, sasvim vjerovatno patka da bi se u miru riješavao neko drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.