Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Helemnejse
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Helemnejse » 21 jul 2026, 13:47

leo1946 je napisao/la:
21 jul 2026, 13:40
Balavurdija koja vozi ta **** po pjesackim zonama, tu mislim na centar kao korzo ili sl gdje je pun k setaca sad ljeti. Ne dao mu Bog da me i okrzne, bio bi isamaran pred roditeljima, a i oni bi nakon toga dobili svoju porciju. Stoka.
Nasamarat cu te ko konja ako mi se ****, vozim kuda hocu.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 jul 2026, 13:50

Mislim da elektricne romobile vozaju samo gejevi, pravo musko vozi biciklo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 13:52

leo1946 je napisao/la:
21 jul 2026, 13:40
Balavurdija koja vozi ta **** po pjesackim zonama, tu mislim na centar kao korzo ili sl gdje je pun k setaca sad ljeti. Ne dao mu Bog da me i okrzne, bio bi isamaran pred roditeljima, a i oni bi nakon toga dobili svoju porciju. Stoka.
Zato sto ih voze iz obijesti a ne neke realne potrebe...vozaju ih iskljucivo korz sami centar grada da bi ispali mangupi....Mog jarana prosle spuco romobil, dvojica bila na njemu,isto tako balavurdija neka 15tak godina,,,,polomili ga nacist jer su poprilicno brzo isli..dosla murija, nikom nista,,,i sta da radi covjek nego da ih nasamara obojicu
=\_1921_/=

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 21 jul 2026, 13:55

enobarca je napisao/la:
21 jul 2026, 13:50
Pravo musko vozi Arteona, 2.0 dsg, 4motion :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 21 jul 2026, 13:56

invincible1921 je napisao/la:
21 jul 2026, 13:31
SSj4 je napisao/la:
21 jul 2026, 13:15
Kod nas je oko cijelog grada napravljena staza gdje se uredno mogu mimoici i biciklisti i pjesaci.Kada idem iz nocne najcesce vidim starije zene i muskarce kako idu pjeske/biciklom po ulici gdje se na nekim djelovima auto iz druge trake mora zaustaviti ako mu ide auto u susret.
Uz to voze biciklo po sredi trake :D

Imali pravo ili ne nikada necu razumijeti tu logiku.Sansa da te netko udari na 5m udaljenoj stazi od ulice je skoro nikakva
Pa evo imas i u sarajevu staza pa raja opet vozi ko luda po ulici, trotoaru i kuda sve ne

Ko je kriv kad levat uzme preticat preko pune?

Sto se tice brzine kod nas ljudi to uzimaju kao proizvoljno, a ne obavezno...zato sto ne shvataju koliko 10 na sat znaci a kamol 20/30
Manjak ozbiljnih kazni je čudo.Policija vrlo često ne obraća pažnju da noću budu na kritičnim točkama u gradu i krenu u "potjeru".Narod isto tako ne sudjeluje u tome.Npr kod nas se pokvario semafor na jednoj ulici koja je "Pravac" i momci su se krenuli utrkivati,zamisli.Ja šetam,vidim i javim policiji.Kroz nemalo su se pojavili tu i uradili posao.
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 21 jul 2026, 13:56

enobarca je napisao/la:
Bukvalno mislim ovo i naletim na tvoj post :rol:
fīat iūstitia ruat cælum

vperyod, nikak nazad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 jul 2026, 14:00

enobarca je napisao/la:
Primarna populacija tog prevoznog sredstva :mrgreen:
Koševo Zapad

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 jul 2026, 14:01

Eto, nema ni 20 dana kako sam pisao.
Arvid je napisao/la:
06 jul 2026, 15:58
Surreal je napisao/la:
06 jul 2026, 15:24
Baš često koristim BinBin i dobro dođe, ne shvatam kako dolazi do ovakvih stvari ako ideš biciklističkom, imaš doslovno par raskrsnica sa semaforima, voziš polahko, ne prolaziš kroz crveno... Baš je teško doći do neke nesreće.
Pa to ti je ista priča ko i za motore, automobile i sl. Ako voziš normalno okej si. Ako voziš ko retard, haj što nosiš svoju glavu u torbi, to me i qrac zaboli, ali nosiš i glave ljudi oko sebe u torbi. Ja sam jedne prilike zamalo spucao balavca nekog na romobilu, on i pajdo mu na njemu jedva ih onaj Xiaomi goni, sletiše sa trotoara na cestu i kroz obje trake u stilu Ivice Kostelića prozujaše na trotoar sa druge strane, do dan danas mi nije jasno kako ih ni ja ni vozilo iz drugog pravca nije satralo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 jul 2026, 14:48

Kako stojite sa oduzimanjem vozačke? :mrgreen:

Ja evo treći put pješak zadnjih 18 mjeseca, sva tri puta po mjesec. Dvije su moje kazne, uhvatio me isti radar :rol: prvi put nisam znao, drugi put odlutale mi misli.
Ovu sad gulim za sestru, posudio joj auto i uslika je, ona strani državljanin (ima dvojno) kontam ok ali nije bilo ok jer se nije prijavila kad je dolazila i pred zakonom sam ja vozio :kralj:

Stvarno nisam brzac i defanzivan sam poprilično što je najsmješnije ali eto oduzimanje po mjesec jer sam na autoputu vozio 24 i 21 km/h preko. Smiješno.

I da, ne posuđujte auto strancu ako nije registrovan ovdje po ulasku.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 21 jul 2026, 15:08

slika

Britanija je u 19. stoljeću bila radionica svijeta i kolijevka industrijske revolucije. Godine 1870., svjetska proizvodnja čelika iznosila je oko 500 000 t, od čega se više od polovice proizvodilo u UK.

Danas se suočava s deindustrijalizacijom do te mjere da domaća proizvodnja čelika pokriva sve manji procenat vlastitih potreba.
Nad zelenom rijekom labudov luk.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 21 jul 2026, 15:13

SSj4 je napisao/la:
21 jul 2026, 13:56
21 jul 2026, 13:31
SSj4 je napisao/la:
21 jul 2026, 13:15
Kod nas je oko cijelog grada napravljena staza gdje se uredno mogu mimoici i biciklisti i pjesaci.Kada idem iz nocne najcesce vidim starije zene i muskarce kako idu pjeske/biciklom po ulici gdje se na nekim djelovima auto iz druge trake mora zaustaviti ako mu ide auto u susret.
Uz to voze biciklo po sredi trake :D

Imali pravo ili ne nikada necu razumijeti tu logiku.Sansa da te netko udari na 5m udaljenoj stazi od ulice je skoro nikakva
Pa evo imas i u sarajevu staza pa raja opet vozi ko luda po ulici, trotoaru i kuda sve ne

Ko je kriv kad levat uzme preticat preko pune?

Sto se tice brzine kod nas ljudi to uzimaju kao proizvoljno, a ne obavezno...zato sto ne shvataju koliko 10 na sat znaci a kamol 20/30
Manjak ozbiljnih kazni je čudo.Policija vrlo često ne obraća pažnju da noću budu na kritičnim točkama u gradu i krenu u "potjeru".Narod isto tako ne sudjeluje u tome.Npr kod nas se pokvario semafor na jednoj ulici koja je "Pravac" i momci su se krenuli utrkivati,zamisli.Ja šetam,vidim i javim policiji.Kroz nemalo su se pojavili tu i uradili posao.
Cinkeru

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 21 jul 2026, 15:15

Marsal je napisao/la:
21 jul 2026, 14:48
Kako stojite sa oduzimanjem vozačke? :mrgreen:

Ja evo treći put pješak zadnjih 18 mjeseca, sva tri puta po mjesec. Dvije su moje kazne, uhvatio me isti radar :rol: prvi put nisam znao, drugi put odlutale mi misli.
Ovu sad gulim za sestru, posudio joj auto i uslika je, ona strani državljanin (ima dvojno) kontam ok ali nije bilo ok jer se nije prijavila kad je dolazila i pred zakonom sam ja vozio :kralj:

Stvarno nisam brzac i defanzivan sam poprilično što je najsmješnije ali eto oduzimanje po mjesec jer sam na autoputu vozio 24 i 21 km/h preko. Smiješno.

I da, ne posuđujte auto strancu ako nije registrovan ovdje po ulasku.
Ako ima drzavljanstvo BiH kao jedno od ta dva, dovoljno je samo da dokaze bosansko ili jednostavno da udje u BiH sa domacom putnom ispravom ili prilozi licnu kartu uz strani pasos.

Sto se tice oduzimanja, bukvalno mi je nikad zvanicno nisu ni oduzeli, nego sam ja morao ici i pitat sta se desava, nakon sto godinu dana nije dosla ni kazna ni rjesenje. Na kraju samo platio 100KM i tada zamijenio bosansku austrijskom vozackom, a predvidjena je bila kazna i oduzimanje. Prestizao slepera na magistrali jer sam zurio na prijemni tad. Nisam imao ni 5 mj vozacku i odmah mi je ko fol uzeli. 🤣

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 jul 2026, 15:33

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 21 jul 2026, 15:43

Od ovih pravoslavnih terorista, jedino vise mrzim BH Telecom. Da hoce kakva raketa zalutati na to javno preduzece, slavio bi 3 dana. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2026, 16:04

Surreal je napisao/la:
21 jul 2026, 15:33
Svaka cast ovom pravom srbinu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 16:17

samoposmatram je napisao/la:
21 jul 2026, 16:04
Surreal je napisao/la:
Ja mislim da je on anomalija od Srba a ne pravi srbin,,,jer ovakvi ne da su u manjini nego maltene ne postoje.

Sto se tice citave price oko zlocina i genocida, ja mislim da nakon 30 godina idemo pogresnom retorikom.....mi se trudimo dokazati da su oni uradili nesto sto ni oni sami ne poricu. Ne vidim apsolutno poentu vise ikakvog objasnjavanja i dokazivanja njima...

Niko od njih ne porice da su radi imena "pogresnog" ubili tolike ljude,niti iko porice da bi to opet uradili.....nego im smeta sto ih se krivicno goni za to posto NE VIDE NISTA LOSE U TOME..evo vidim i za ovaj dogadjaj svi "nasi" isto govore ....te Mladic je osudjen, te zlocinci, te hag je reko, te UN je reko....mislim da nema poente pokusavati promijeniti svijest orka i mordora, nego se treba borit portiv njih, na sve dostupne nacine....jer da je kod njih bilo ikakve mase znacajnije sa nekom dozom ljudskosti ne bi iz prva ni uradili to sto su uradili ...
=\_1921_/=

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2026, 16:28

21 jul 2026, 16:17
Surreal je napisao/la:
Ja mislim da je on anomalija od Srba a ne pravi srbin,,,jer ovakvi ne da su u manjini nego maltene ne postoje.

Sto se tice citave price oko zlocina i genocida, ja mislim da nakon 30 godina idemo pogresnom retorikom.....mi se trudimo dokazati da su oni uradili nesto sto ni oni sami ne poricu. Ne vidim apsolutno poentu vise ikakvog objasnjavanja i dokazivanja njima...

Niko od njih ne porice da su radi imena "pogresnog" ubili tolike ljude,niti iko porice da bi to opet uradili.....nego im smeta sto ih se krivicno goni za to posto NE VIDE NISTA LOSE U TOME..evo vidim i za ovaj dogadjaj svi "nasi" isto govore ....te Mladic je osudjen, te zlocinci, te hag je reko, te UN je reko....mislim da nema poente pokusavati promijeniti svijest orka i mordora, nego se treba borit portiv njih, na sve dostupne nacine....jer da je kod njih bilo ikakve mase znacajnije sa nekom dozom ljudskosti ne bi iz prva ni uradili to sto su uradili ...
Prosetaj malo Banja Lukom, Trebinjem otidji malo u Beograd i Novi sad. Nisu svi kao ratko, kao i sto svi u Sarajevu nisu ko bake.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 16:36

21 jul 2026, 16:28

Prosetaj malo Banja Lukom, Trebinjem otidji malo u Beograd i Novi sad. Nisu svi kao ratko, kao i sto svi u Sarajevu nisu ko bake.
Seto, bio, vidio....i naravno da jesu....od vlasti do obicnih ljudi,,,,svaki taj tvoj fini, pocni malo skakljiviju temu i doceete na mjesto gdje bi dosao i sa ovim nekim sa ovog snimka. Nema tu pomoci...iskusio sam barem stotinu puta...od poznanika do "prijatelja"

Nego sto ti sad odjednom ubaci baketa? Cemu ta relavitizacija...ono ko biva svi smo isti? Jbg politika nas zavadi, a sta ce jadni srpski narod nisu se snasli pa pravo u genocid i zlocin....jes jes.....Uostalom ja nisam cuo ni Bakira niti bilo koga sa nase strane da njima zeli ono sto nama zele njihovi lideri.....rekoh nedavno i ponovicu: Najradikalniji Bosnjak je duplo umjereniji od obicnog prosjecnog srbina
=\_1921_/=

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 21 jul 2026, 16:54

21 jul 2026, 16:28

Bake? Da se razumijemo, mrzim sve politicke stranke u BiH pa tako i el baketa ridjobradog. Ali kako on i sratko pampers djeneral mogu u istu recenicu? Sta znaci to nisu svi sratko kao sto nisu svi ni bake? Jel to Bake organizovao i naredio genocid?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 jul 2026, 16:57

Ne moraš šetati Banja Lukom. Sačekaj da Ratko krepe, pa ćeš vidjeti koliko im znači.
Ima normalnih od 5 do 10%
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []