Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije
Batistuta da pise a nodi mu ispravlja postoveErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:32Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije
I mrtvi svrakino po koju sliku da ubaci a može i onaj vas sa punim koševoma iz 2013Telalovic je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:35Batistuta da pise a nodi mu ispravlja postoveErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:32Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije
Dize se prasina ⚫️🔴
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Telalovic je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:35Batistuta da pise a nodi mu ispravlja postoveErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:32Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Nodi kad pise erotika u najavi, verbalno šamaranje forumskih nadrealista. Taman vas je pet na jedan da se malo zagrijem
Izadjete na megdan ko delije, a odete ugaseni ko rodjenji
Izadjete na megdan ko delije, a odete ugaseni ko rodjenji
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Vi ste pitari, vama zene naredjuju
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Gdje ste vi maltretirali, ne mozete ni obicne Zeljovce, a kamoli one manijake. Sinoc vam pala fadila sa kratkotrajnom opremom, a vi ni da se pomaknete. Ustvari pada evo 2 godine slow motion sa starog mosta i samo se ceka pljus the end.DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 jul 2026, 16:36Tačno ih maltretiraju ovi Ultrasi po Mostaru, čak i gore nego Horde ove Manijake po Sarajevu.
Nisam nikad bio hardcore, nisam clan grupe, al sam ubjedjen da su rodjeni ostali dobri sa plavima da bi ultrasi trckarali rascerupanih krila i prodavali bi ultras chicken wings u Žeksu
Vi ste hinje , tako ste i slobodu naguzili, dok su vam dzabe igrace davali, tad su vam dobri bili.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jul 2026, 21:05, ukupno mijenjano 4 puta.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Padoh sa stoliceTelalovic je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:35Batistuta da pise a nodi mu ispravlja postoveErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:32Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije
- FKS -
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jul 2026, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.NoDi80 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:54Gdje ste vi maltretirali, ne mozete ni obicne Zeljovce, a kamoli one manijake. Sinoc vam pala fadila sa kratkotrajnom opremom, a vi ni da se pomaknete. Ustvari pada evo 2 godine slow motion sa starog mosta i samo se ceka pljus the end.DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 jul 2026, 16:36Tačno ih maltretiraju ovi Ultrasi po Mostaru, čak i gore nego Horde ove Manijake po Sarajevu.
Nisam nikad bio hardcore, nisam clan grupe, al sam ubjedjen da su rodjeni ostali dobri sa plavima da bi ultrasi trckarali rascerupanih krila i prodavali bi ultras chicken wings u Žeksu
Vi ste ckapi , tako ste i slobodu naguzili, dok su vam dzabe igrace davali, tad su vam dobri bili
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Kone vjerovatno vam bivši igrač Eldar stiže na beka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bro, samaras nejac
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne pisem ja ovdje puno nit mi ovo nesto znaci,samo vas treba nekad ispravit kad lazete ili ismijavate nekog ko je spasio klub od gasenja,navijace koji su od svojih usta davali klubu novac pomagali kad su svi okrenuli ledja i navijali i u najvecim selima ..Lahko je sad bit i sponzor Celiku kad je sve zdravo i transparentno ali valjalo je one bilmeze istjerat iz kluba i krenut ne od nule nego u velikom minusu..Sve vi to znate samo se pravite budale a kod svakog uprave kriminalne ili politicke.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:32Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije
Sve su izdali od fukara, slobode, drezndenovaca, veleza do rodjenih
Kad su te ekipe bile u nekom usponu, tad je bratstvo i ulizivanje, a kad zagusti prave se kao da nista nije bilo izmedju njih. Ne mrzim ja pitare, al prije bih stao uz navijaca celika, slobode da mi cuvaju ledja. Nebitno necu vise o tim temama da pricam, jer nisam to ja i imam pametnija posla.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- DoktorXabaras
- Kontakt:
4 puta buraz, ne znam šta čovjek da napiše.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:04Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jul 2026, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.NoDi80 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:54Gdje ste vi maltretirali, ne mozete ni obicne Zeljovce, a kamoli one manijake. Sinoc vam pala fadila sa kratkotrajnom opremom, a vi ni da se pomaknete. Ustvari pada evo 2 godine slow motion sa starog mosta i samo se ceka pljus the end.DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 jul 2026, 16:36Tačno ih maltretiraju ovi Ultrasi po Mostaru, čak i gore nego Horde ove Manijake po Sarajevu.
Vi ste ckapi , tako ste i slobodu naguzili, dok su vam dzabe igrace davali, tad su vam dobri bili
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
BatistutA19 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:07Ne pisem ja ovdje puno nit mi ovo nesto znaci,samo vas treba nekad ispravit kad lazete ili ismijavate nekog ko je spasio klub od gasenja,navijace koji su od svojih usta davali klubu novac pomagali kad su svi okrenuli ledja i navijali i u najvecim selima ..Lahko je sad bit i sponzor Celiku kad je sve zdravo i transparentno ali valjalo je one bilmeze istjerat iz kluba i krenut ne od nule nego u velikom minusu..Sve vi to znate samo se pravite budale a kod svakog uprave kriminalne ili politicke.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2026, 20:32Ja bih pustio batistutu i nodija 2 dana da pišu i da niko drugi ne smije

Ne zamaraj se debilom brate, nakon ove provale ga niko ne doživljava ozbiljno. Lik luta sa 56 profila forumom i smara po temama. Ako se na vašoj pojavi kakav debil znaš ko je.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Tako je bro, pametniji popustaNoDi80 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:08Sve su izdali od fukara, slobode, drezndenovaca, veleza do rodjenih
Kad su te ekipe bile u nekom usponu, tad je bratstvo i ulizivanje, a kad zagusti prave se kao da nista nije bilo izmedju njih. Ne mrzim ja pitare, al prije bih stao uz navijaca celika, slobode da mi cuvaju ledja. Nebitno necu vise o tim temama da pricam, jer nisam to ja i imam pametnija posla.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Idu Djuric, Smajlovic i Hasic u repku, to je najvaznije od svega. Djuric ce biti komandos u sredini
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jul 2026, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako gledaš na ovo raspuštanje omladinskih selekcija u Željezničaru.NoDi80 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:22Idu Djuric, Smajlovic i Hasic u repku, to je najvaznije od svega. Djuric ce biti komandos u srediniCekam ovog imenjaka Mehica da napravi nesto u Serie B i da ide u jos jaci rang
Da se sve nodi pita Zeljo bi Real Madrid u BiH, steta vasa pa ne navijam za neki drugi manji klub, gdje bi mogao uci u klub bez problema, vjeruj nodiju da bi BiH imala europski klub koji bi bio ponos drzave
Doktor za retardaciju.
Nije to samo u Zeljeznicaru i vi ste prosle godine raspustili ekipu JUNIORI II koji su igrali federalnu ligu. Meni se svidja ta ideja, nek se isflitrira kvalitet, a ne da imas 1000 juniora koji nisu ni za kadetaDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:28
Kako gledaš na ovo raspuštanje omladinskih selekcija u Željezničaru.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jul 2026, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, Grk1234, prisonbreak i 16 gostiju.