A kojom logikom su Ronaldo i Ronaldinho veći od Messija? Kakvu harizmu i šta su to uradili njih dvojica da budu veci od Messija? Zapravo da budu u top 20 najvećih ikada.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:07Što yebeš fudbal ako sam reko da je Messi daleko najbolji fudbaler ikada?jasmin10 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:09BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:51Ja bi za Messija rekao da je najbolji fudbaler ikada, ali nije najveći. Da budeš najveći, moraš biti i najbolji van terena, moraš imati karizmu, a on to jednostavno nema.
Zbog toga su Maradona, R9, Ronaldinho pa i CR veći od Messija.![]()
![]()
![]()
![]()
A yebem ti fudbal
Yebes golove, trofeje, zlatne lopte, kopačke… bitna je harizma likova koji su imali dvije dobre sezone.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Lako je imati karizmu kad si na lajni
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Izgleda da je imat harizmu ako se kurvas na sva zvona i lokas do 6 ujutru pa okasnis na treninge i prakticno zavrsis karijeru do 26. godineDamirT je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:53Iskreno, nije onda CR ni blizu nabrojanim. Ogroman egoista, gleda najvise sebe.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:51Ja bi za Messija rekao da je najbolji fudbaler ikada, ali nije najveći. Da budeš najveći, moraš biti i najbolji van terena, moraš imati karizmu, a on to jednostavno nema.
Zbog toga su Maradona, R9, Ronaldinho pa i CR veći od Messija.
Uz 3 dobre sezone i priču kako je mogao biti najveći da nije partijao.darker10 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 22:08Izgleda da je imat harizmu ako se kurvas na sva zvona i lokas do 6 ujutru pa okasnis na treninge i prakticno zavrsis karijeru do 26. godineDamirT je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:53Iskreno, nije onda CR ni blizu nabrojanim. Ogroman egoista, gleda najvise sebe.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:51Ja bi za Messija rekao da je najbolji fudbaler ikada, ali nije najveći. Da budeš najveći, moraš biti i najbolji van terena, moraš imati karizmu, a on to jednostavno nema.
Šta je Pau izvadio ovdje
Moderna vremena bila tad, sta cesdarker10 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 22:08Izgleda da je imat harizmu ako se kurvas na sva zvona i lokas do 6 ujutru pa okasnis na treninge i prakticno zavrsis karijeru do 26. godineDamirT je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:53Iskreno, nije onda CR ni blizu nabrojanim. Ogroman egoista, gleda najvise sebe.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:51Ja bi za Messija rekao da je najbolji fudbaler ikada, ali nije najveći. Da budeš najveći, moraš biti i najbolji van terena, moraš imati karizmu, a on to jednostavno nema.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uz dužno poštovanje prema Messiju za sve postignuto ali tehniku koju je imao Ronaldihno ili Ronaldo9 u igri sa obje noge i koliko su izgledali dominantno na terenu se niko ne može mjeriti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakve se gluparije pisu da to nisu istine, lik je sa 39 godina, koliko vec, prehodao, i igrao sa panjevima (koji saml znaju trcati i udarati) i napravio 8 golova i 4 asistencije. U prajmu sa 30 godina bi sa osvojio sp, sam, i imao 20 poena. Kakve maradone i ronalde qrc palci. Drugi ronaldo, portugalski, je u istom kontekstu od bolje ekipe, napravio goru.
A jbg nije dominantan u igri sa obje noge i nema harizmu.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Pa dolazio je u prajmu stakor i sta je uspio?sljivo je napisao/la: ↑21 jul 2026, 22:40Kakve se gluparije pisu da to nisu istine, lik je sa 39 godina, koliko vec, prehodao, i igrao sa panjevima (koji saml znaju trcati i udarati) i napravio 8 golova i 4 asistencije. U prajmu sa 30 godina bi sa osvojio sp, sam, i imao 20 poena. Kakve maradone i ronalde qrc palci. Drugi ronaldo, portugalski, je u istom kontekstu od bolje ekipe, napravio goru.
Onu smijuriju u kataru ne treba ni spominjati i mracinjaka koji mu je famflo, i ovdje im infantino famflo, rusija dajdze ih natrehle
SP26 je potvrdilo da je liga prvaka postala nebitno takmičenje.
Hajd budite iskreni ako možete...da je Messi pokrio usta i nekim čudom izbjegao crveni, jel bi kmečali i zašto da.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Goat je osvojio wc i ti mu ga mozes samo pop.... i sakrit se u misju rupicu.Helemnejse je napisao/la: ↑21 jul 2026, 22:44Pa dolazio je u prajmu stakor i sta je uspio?sljivo je napisao/la: ↑21 jul 2026, 22:40Kakve se gluparije pisu da to nisu istine, lik je sa 39 godina, koliko vec, prehodao, i igrao sa panjevima (koji saml znaju trcati i udarati) i napravio 8 golova i 4 asistencije. U prajmu sa 30 godina bi sa osvojio sp, sam, i imao 20 poena. Kakve maradone i ronalde qrc palci. Drugi ronaldo, portugalski, je u istom kontekstu od bolje ekipe, napravio goru.
Onu smijuriju u kataru ne treba ni spominjati i mracinjaka koji mu je famflo, i ovdje im infantino famflo, rusija dajdze ih natrehle
Ma Messi je samo ispao glup, kao i većina planete, jer mnogi misle da je dovoljno samo pokriti usta i eto ga crveni karton. Pravilo kaže da ako prilikom svađe ili vrijeđanja pokriješ usta to je crveni karton, sve ostalo nije. No i to pravilo je postavljeno da se može tumačiti na više načina pa da možeš jednu ekipu kazniti, a drugoj pogledati kroz prste.
Dakle igrač može drugom igraču jbt mtr otvroeno, reći mu da je glup ovakav onakav, ali ako pokrije usta tokom tih uvreda crveni je karton.
Isto tako igrač može drugom igraču reći i ej brate jesi mi dobar, kao što je Cucu i rekao Messiju, i pokriti usta tom prilikom, i to nije karton.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jesi li zbog Ronalda ili Ronaldinha počeo navijati za Barcelonu
Ja sam zbog Rivalda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.