Hare_BvB je napisao/la:
Ne samo Dirk, već i Kidd i Peja koje prati epitet gubitnika. Mavsi imaju dosta iskusnih i prekaljenih igrača kojima je je ovaj PO možda i posljednja šansa za prsten. Nakon ovakvog demoliranja Lakersa teško da ih Grizzlies/Thunder mogu zaustaviti u finalu Zapada.
Dirka gotivim...za ova 2 me nije briga
Ja vjerujem da ce igrati finale ali pitanje je koliko mogu tamo...
@Kobe
Bynum mi je defitivno pao u ocima...mozes ti biti isfrustriran koliko hoces ali ovo se ne smije raditi...kao da je njemu jedino krivo sto smo izgubili...
Nije to vise bilo u smislu da mu je krivo sto gube,nego zato sto se niko nezalaze svi se sepure po terenu a Bynum svoja ledja postavlja gdje stigne i jedino je on igrao normalno,kad jos vidim kako su ga saigraci tetirali i koliko su mu asistirali,nemogu mu ni sekunde zamjeriti,mogu bar malo nije trebao napadati igrace Dallasa,vec je onaj lakat trebao u ustra zabiti Bryantu ili nekom drugom svom saigracu!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
amardelic1 je napisao/la:hajd ovako isfrustrirani su oni koji znaju da su bolji i oni koji hoce pobjedu,odnosi se na igrace lakersa u ovoj zadnjoj utakmici
kako ne kapitare da je ostatak ekipe lakersa pre svega Gasolu,Odomu,Artgestu dosadilo da gleda kako kobe siluje,pa nisu oni ludi da igraju utakmice a da ne primaju loptu...
Napokon dosao i njihov kraj,fala Bogu iskreno doqrcili su mi
adnan24 je napisao/la:Phil Jackson...najveci svih vremena:
ili mozda ipak covjek koji je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu
zasto neki stan van gundy nije bio pravi covjek na pravom mjestu?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
adnan24 je napisao/la:Phil Jackson...najveci svih vremena:
ili mozda ipak covjek koji je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu
To su suplje price...nekad je najteze voditi ekipe u kojima imas nekoliko zvijezda...nije lako trenirati Jordana,Bryanta i to u momentima kad su igrali sa Rodmanom,Pipenom,Shaqom i slicno.
Uostalom svakodnevno gledamo u svim sportovima kako ekipe pune zvijezda ne uspijevaju napraviti neki rezultat tako da mislim da nije fer omalovazavati sve ono sto je Phila napravio
@KK_Bosna-zato sto je naprosto glup trener,jedino mu jos konkurencija moze biti Mike Brown
@adnan24-kada neko toliko toga napravi u svojoj karijeri niko mu to ne smije osporiti,ali ipak mislim da i pored njegovog znanja je jednostavno covjek imao srece da je odlazio u klubove koji su jednostavno u to vrijeme bili najbolji
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:
@adnan24-kada neko toliko toga napravi u svojoj karijeri niko mu to ne smije osporiti,ali ipak mislim da i pored njegovog znanja je jednostavno covjek imao srece da je odlazio u klubove koji su jednostavno u to vrijeme bili najbolji
Ja ti garantujem da 99% trenera ne bi uzelo 7 prstena od ovih njegovih 11...covjek je jednostavno rodjen za velike timove i velike stavri...izgleda to lagano ali jednostavno nije.
Eto pogledaj kako je Miami igrao na pocetku sezone a pogledaj kako igraju sad kad ih je Spoelstra itekako povezao u jedan sistem bez kojeg nista nije moguce da imaju jos 2 Jamesa i Wade-a u ekipi.
L-Train je napisao/la:@KK_Bosna-zato sto je naprosto glup trener,jedino mu jos konkurencija moze biti Mike Brown
chicago nije bio najbolji kada ih je preuzeo (pistons), a ni lakersi (spurs)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@adnan24-apsolutno se slazem s tim,pa naravno da je neko drugi trenirao te dvije ekipe ne bi bio ni priblizno dobar kao Phill,zato sam i napisao da je pored srece imao i znanje i kad se to dvoje spoji u cijelinu epilog cijele price bude kristalno jasan
@KK_Bosna-ahh ali su ubrzo postale
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro mu stoji.
Inace mislim da prvo treba odabrati nasljednika Phila Jacksona pa onda treba krenuti u slaganje odnosno "remont" ekipe. Zanimljivo da je prema navijacima samo 4,46 % ZA Shawa kao nasljednika Phila Jacksona i da vecina tacnije njih 54,48 % zeli na klupi da vidi neko iskusno ime.
Ja sam licno ubjedjen da ce i Gasol i Bynum napustiti Lakerse i jedino je Kobe Bryant siguran za narednu sezonu da ce biti clan rostera, a Fisher bi se trebao zadovoljiti ulogom back-up playa.