Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

viKK
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la viKK » 21 jul 2026, 19:25

DamirT je napisao/la:
21 jul 2026, 19:01
QUARTERBACK je napisao/la:
21 jul 2026, 18:37
Karic ne truhne u Austriji, presao je u MLS :mrgreen:

Gigovic treba da igra ovo sto se ocekuje od Tahirovica, to je blasfemija da on sjedi na klupi i gura ga se na neprirodne pozicije a ovaj panj igra.
Gigovic je uzasno nejak. Necu nikad zaboraviti scenu u Becu, lik usao pri kraju, krepao nakon 5 minuta bukvalno. Pa poslije toga ga covjek odnese u duelu, a pri tome je taj isti igrac igrao od starta. Zaboravio sam tacno koji je igrac bio u pitanju. Slagat cu ti, mislim Laimer ili Seiwald.
Opcenito su nam svi u veznom redu nekonzistentni u dobijanju duela. Pogotovo Tahirovic od kojeg ocekujes da sa svojom velicinom se bolje gradi i dobija duele zna veoma slab biti u duelima i prelako padati. To je jedan segment u kojem ovaj mali Catovic djeluje jako obecavajuce i zbog toga se prvenstveno nadam da ce on bit rijesen, jer ono malo sto sam gledao u stanju je zagradit loptu pod pritiskom i odigrat pas i podvaliti loptu u prostor ponekad. Opet, kod veznih igraca je i kljucno s kakvim igracima tj. profilima ih uparis. Koliki prostor moraju pokrivati, koliko im se igraca otvara, gdje se ti igraci otvaraju itd. Ali u svakom slucaju nama svaki vezni igrac ima ocigledne mane i to se onda jos gore ispoljava kada dobiju teske zadatke.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 21 jul 2026, 19:26

Dakle od minimalne koristi nam mogu biti Catovic, Hasic i Licina.

Od koristi samo Smajlović.

To je to.. za LN

Ko će dočekati maestra Emre Alajbegovića da bude naš Pedri :yawn:

D97
Kontakt:

Post Postao/la D97 » 21 jul 2026, 19:29

Drape je napisao/la:
21 jul 2026, 18:56
D97 je napisao/la:
21 jul 2026, 17:32
Pejcinovic ako ne izabere nas propast ce ko kauc. To zna i on sam. Nema on kvaliteta za Njemacku reprezentaciju. Pogledajte samo koje igrace Njemacka ima sto mogu igrati napadaca i koliko im je godina. Pejcinovic ima 21, u februaru puni 22 i igra u propalom Wolfsburgu. Kad uzmemo u obzir druge igrace kao Barcola, Doue, Yamal itd i gdje oni stoje ovaj je osudjen da igra u klubovima tipa Hertha BSC, Hoffenheim i Mainz.

Pusti te to sto se on umislio da ima kvaliteta i to sto ga familija nagovara da igra za Njemacku da bi napravio transfer u neki jak klub. Sve je to zbog para.
Undav je do 25 godina igrao u četvrtoj ligi i u Belgiji. Ako on ima kvalitet da igra za reprezentaciju može i Pejčinović.
Budi realan.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 jul 2026, 19:40

D97 je napisao/la:
21 jul 2026, 19:29
Drape je napisao/la:
21 jul 2026, 18:56
D97 je napisao/la:
21 jul 2026, 17:32
Pejcinovic ako ne izabere nas propast ce ko kauc. To zna i on sam. Nema on kvaliteta za Njemacku reprezentaciju. Pogledajte samo koje igrace Njemacka ima sto mogu igrati napadaca i koliko im je godina. Pejcinovic ima 21, u februaru puni 22 i igra u propalom Wolfsburgu. Kad uzmemo u obzir druge igrace kao Barcola, Doue, Yamal itd i gdje oni stoje ovaj je osudjen da igra u klubovima tipa Hertha BSC, Hoffenheim i Mainz.

Pusti te to sto se on umislio da ima kvaliteta i to sto ga familija nagovara da igra za Njemacku da bi napravio transfer u neki jak klub. Sve je to zbog para.
Undav je do 25 godina igrao u četvrtoj ligi i u Belgiji. Ako on ima kvalitet da igra za reprezentaciju može i Pejčinović.
Budi realan.
Budi ti realan drug, usporedio si Pejcinovica sa Barcolom, Doueom i Yamalom :urnebes:

Koje to mlade perspektivne napadace ima Njemacka? Woltemade i Beier su jedini mladji, koji obojica jos nisu odradili nijednu vrhunsku sezonu. Daleko od Yamala, Barcole i Douea svakako. Beier takodjer nije klasicni napadac, niti je Havertz koji im je pretezno starter na toj poziciji. Undav jeste, ali njemu je 30 godina i nije bas dugorocno rjesenje. Vjerujem da ce Njemci mogli zvati Tresoldija u skorijoj buducnosti. Ljudi muce muku jer prakticno nemaju vrhunskog pravog napadaca otkad im je Klose otisao.

Daleko od toga da je Pejcinovic sad zreo za poziv Njemacke ali smijesan si ako mislis da on to ne bi mogao dobit kad bi napravio jednu dobru sezonu u Bundesligi, pod uslovom da se vrati u nju. Sigurno ne bi dobio mjesto u startnih 11, ali klupa i eventualno par minuta bi njemu vjerovatno bilo ispunjenje sna.

Ja iskreno ne mislim da je on toliko kvalitetan igrac opcenito, niti da ce Njemcima bit novi Klose, ali svakako mislim da je izgubljen slucaj za nas, pisao sam proslu stranicu o tome.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 21:20

CAGarfia je napisao/la:
21 jul 2026, 19:10
Gigović ništa nije pokazao u dresu reprezentacije osim onog gola Rumuniji. Nemam ništa protiv momka, ali ova ekipa ako želi rasti treba se rješavati igrača kvaliteta Gigovića i tražiti bolja rješenja ako takvi postoje.

Niko od trenutnih potencijalnih veznjaka nije trenutni upgrade u odnosu na ostale. Taj mali Ćatović je još mačak u vreći, a meni je Busuladžić bliže da bude novi Gigović/Huseinbašić nego da bude od koristi duži period.

...a i njega je ma gu.zove uguro zamalo mu nije skino golman, onda ovo sto Damir rece i ja sam primjetio da je bas slab fizicki

Onaj horor u velsu no comment...ok brate nisi bek ali nisi ni igro beka nego si stajao u odbrani blize korneru, jedino si trebo cuvat onog iversona iz velsa...covjek ga je prosao 7/8 puta u 5 minuta ko da je stolica...nije uspio ni faul napavit, jbt ko da je mesija cuvo

Ja sam od njrga iskreno bas imo ocekicanja, al izgleda da je u teskom qrcu...zasto je poceo protiv Amerike to samo Barba zna
=\_1921_/=

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jul 2026, 22:03

Sturm lagano 4:0 Heartsa, a nasi igraci na klupi…
Mali Weinhandl je sljedece austrijsko cudo od igraca
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2026, 22:48

NoDi80 je napisao/la:
21 jul 2026, 22:03
Koji nasi igraci kad je samo Malic tamo? Osim ako i Beganovica ne ubrajas u nase.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 21 jul 2026, 23:04

Treba Barba posjetiti Sinisu Ubiparipovica. Mogao bi nam pomoci u veznom redu.
Bit će gusto

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 jul 2026, 23:41

Beduin je napisao/la:
21 jul 2026, 22:48
NoDi80 je napisao/la:
21 jul 2026, 22:03
Koji nasi igraci kad je samo Malic tamo? Osim ako i Beganovica ne ubrajas u nase.
Kako su fulali u Kolnu s Rondicem i Jukom, jedva cekaju da ih bilo ko uzme :rol: mislil sam Juka ce imati neku solidnu karijeru, ali nista od njeg

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 22 jul 2026, 11:24

Pejčinovići su navodno Albanci, majka mu je čistokrvna Albanka, dok su starom korijeni iz Albanije.

Navodno nema nikakvog interesa nit želje da igra za BiH i već je odbio Spahića.

Ovo je izvor sa twittera, treba ga uzeti sa rezervom.

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 22 jul 2026, 11:35

BenjooJutub je napisao/la:
22 jul 2026, 11:24
Pejčinovići su navodno Albanci, majka mu je čistokrvna Albanka, dok su starom korijeni iz Albanije.

Navodno nema nikakvog interesa nit želje da igra za BiH i već je odbio Spahića.

Ovo je izvor sa twittera, treba ga uzeti sa rezervom.
Da pogodim, neki retardni siptar je napisao tu glupost?
Bog Bosna i Bošnjaci

antetokounmpo
Kontakt:

Post Postao/la antetokounmpo » 22 jul 2026, 11:42

DanijelTZ je napisao/la:
21 jul 2026, 23:04
Treba Barba posjetiti Sinisu Ubiparipovica. Mogao bi nam pomoci u veznom redu.
Kako se njega sjeti hahaha. Ovaj pripada u rubriku i potencijalni i zaboravljeni hahaha!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 22 jul 2026, 11:43

Nemoj reci samo da ti je ovo izvor :crazy:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 22 jul 2026, 11:49

Ja mislim da je totalno bespotrebno toliko pisati o jednom jedinom igraču.
Kao prvo već je potvrđeno da Spahić zna za njega što znači da definitivno ima šanse da igra za BiH u teoriji.

Kao drugo, znaju i ptice na grani da mu je prva opcija Njemačka.

Isto tako bez obzira koje sve reprezentacije druge bile dostupne za njega, sigurno mu je Bosna i Hercegovina druga po opcijama.

I tu se sva priča završava. Mi možemo se jedino ponašati da će Spahić još jednom razgovarati sa njim pred ligu nacija i to je to.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 22 jul 2026, 12:02

DeeWa je napisao/la:
22 jul 2026, 11:49
Kao prvo već je potvrđeno da Spahić zna za njega što znači da definitivno ima šanse da igra za BiH u teoriji.

Isto tako bez obzira koje sve reprezentacije druge bile dostupne za njega, sigurno mu je Bosna i Hercegovina druga po opcijama.

I tu se sva priča završava. Mi možemo se jedino ponašati da će Spahić još jednom razgovarati sa njim pred ligu nacija i to je to.
Za Spahu je Biereth korektan i pošten jer mu je rekao da ne želi da igra za BiH i da ga nikad više ne pitaju. Draži mu je Biereth što ga je tako odbio nego ti sa kojima mora razgovarati.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 22 jul 2026, 12:10

Hjoj znalaca, sad znaju i sta je Spahicu drago, draze i najdraze. Profesionalni citaci tudjih misli.

Covjek je za 2 godine otkako je tu doveo vise dijaspore nego svi njegovi prethodnici zajedno, ali ce doci prepametni Bosnjo da pojasni kako su njemu drazi ovi koji su ga odmah odbili. Ma gdje vam samo stane tolika pamet...

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 22 jul 2026, 12:29

Vucevich je napisao/la:
22 jul 2026, 11:43

Tu sam pročitao, vjerovatno je glupost ali eto..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jul 2026, 12:37

Drape je napisao/la:
22 jul 2026, 12:02
Za Spahu je Biereth korektan i pošten jer mu je rekao da ne želi da igra za BiH i da ga nikad više ne pitaju. Draži mu je Biereth što ga je tako odbio nego ti sa kojima mora razgovarati.
:rol:

Ne znam sta drugo reci na ovo, koliko gluposti su neki u stanju da napisu, nevjerovatno.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jul 2026, 13:12

Drape je napisao/la:
22 jul 2026, 12:02
DeeWa je napisao/la:
22 jul 2026, 11:49

Kakav si ti debil
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 22 jul 2026, 14:10

BenjooJutub je napisao/la:
22 jul 2026, 12:29
Vucevich je napisao/la:
22 jul 2026, 11:43

Tu sam pročitao, vjerovatno je glupost ali eto..
I ovi Siptari isti Srbi,svi su Siptari od Atine do Beca,**** od ljudi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Iceplayer, klasik, LeCoq, random11, Shevko i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []