Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
U-18 reprezentacija Bosne i Hercegovine nastupa na FIBA U18 EuroBasketu Division B, koji se ove godine održava u Rijeci i Crikvenici od 24. jula do 2. augusta. Juniori će se takmičiti u grupi D, gdje će igrati protiv selekcija Švedske, Mađarske, Gruzije i Sjeverne Makedonije.
Švedska se po mome mišljenju izdvaja kao jedan od glavnih favorita grupe, dok ja mislim da BiH može bez problema u ovoj grupi izboriti jednu od prve dvije pozicije i napraviti dobar rezultat. Mađarska, Gruzija i Sjeverna Makedonija, ne očekujem da bi trebalo biti problema.
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... division-b
REPREZENTACIJA U18
FINAL 12
1. Mićo Milovanović – Igokea
2. Edin Preldžić – Orlovik
3. Halid Šipković – Realway
4. Drago Božić – Bosna
5. Marko Tomić – Borac
6. Danis Durmić – Spars
7. Imran Subašić – Dubai Basketball (UAE)
8. El Emin Mešić – Cedevita Junior (Hrvatska)
9. Armin Pivač – Porsche BBA Ludwigsburg (Njemačka)
10. Malik Skalonjić – Spartak Subotica (Srbija)
11. Muhamed Briština – Paderborn (Njemačka)
12. Dženis Hodović – München Ost (Njemačka)
Švedska se po mome mišljenju izdvaja kao jedan od glavnih favorita grupe, dok ja mislim da BiH može bez problema u ovoj grupi izboriti jednu od prve dvije pozicije i napraviti dobar rezultat. Mađarska, Gruzija i Sjeverna Makedonija, ne očekujem da bi trebalo biti problema.
REPREZENTACIJA U18
FINAL 12
4. Drago Božić – Bosna
5. Marko Tomić – Borac
6. Danis Durmić – Spars
U-20 REPREZENTACIJA KAO OGLEDALO JAVAŠLUKA: Vratili se na scenu samo da potvrde da smo dotakli dno!
Kakva nam je budućnost košarke? Ako je suditi po onome što smo vidjeli na Evropskom prvenstvu B divizije, budućnost nam je siva, zapuštena i duboko zakopana u prosječnosti.
Muška U-20 reprezentacija Bosne i Hercegovine – naša navodno najvažnija omladinska selekcija, koja se ove godine pompezno vratila na scenu – okončala je svoj nastup na sramotnom, ponižavajućem desetom mjestu. I to gdje? U B diviziji! U drugom razredu evropske košarke, tamo gdje bismo, da imamo iole uređen sistem, trebali harati i čistiti parket sa protivnicima.
Umjesto borbe za elitu, naši momci su u susretu za “prestižnu” devetu poziciju položili oružje pred Sjevernom Makedonijom, koja nas je rutinirala sa 91:81. Dok je pobjednički tim predvodio Sergej Mladenovski sa 17 poena, u našoj selekciji jedini vrijedan pomena bio je Tarik Hrelja sa 15 ubačenih poena. Ali šta to vrijedi? Šta vrijedi ta statistika kad se podvuče crta ispod opšteg rasula?
Izabranici selektora Admira Prašovića takmičenje su, pazite sad ove apsurdne matematike, okončali sa omjerom od šest pobjeda i dva poraza. Zvuči solidno na papiru, jelda? Ali ta statistika je najobičnija šarena laža koja služi samo da se pokriju nerad, javašluk i sistemska propast. Pobjede protiv košarkaških egzotika ne mogu i ne smiju zamaskirati bolnu istinu – kada je trebalo pokazati zube i kvalitet za A diviziju, tamo gdje nam je historijski i po talentu mjesto, mi smo podbacili.
Deseto mjesto u B diviziji nije nesrećan slučaj. To je direktna dijagnoza stanja u našoj košarci. To je rezultat činjenice da nam omladinske selekcije godinama služe za potkusurivanje, da se reprezentacija okuplja navrat-nanos, i da se talenat ove djece guši u kancelarijskim igrama i besparici. Dok komšije ulažu u kampove, skauting i mlade igrače, mi se zadovoljavamo time što smo se “vratili na scenu”. Pa bolje da se nismo ni vraćali ako nam je vrhunac dometa poraz od Makedonaca u borbi za deveto mjesto u B razredu!
Gospodo odgovorni, pogledajte se u ogledalo, ako obraza uopšte imate. Ova djeca nisu kriva – kriv je vaš nerad. Sa ovakvim vođenjem i ovakvim “uspjesima”, nemojte se čuditi kada nam seniorska reprezentacija postane prolaznik u kvalifikacijama, a dvorane ostanu prazne.
Dotakli smo dno, a u B diviziji nam se, po svemu sudeći, sprema dugogodišnji podstanarski staž.
link za tekst https://www.bhbasket.ba/u-20-reprezenta ... takli-dno/
Mislim da je teskt korektan
Bio bi korektan da su ga objektivni ljudi napisali. Da je Berbic i dalje predsjednik saveza, sad bi umjesto toga pisalo da smo ostvarili historijski rezultat s ovom selekcijom, da smo imali samo 2 poraza kao i finalista Island, te da smo upravo i dobili tog finalistu u grupi. Od takvih ne citam ni kad bi po svakom procitanom clanku castili cevapima.
Btw, sto se tice U18, jedino kontam da bi Grizelj bio bolji od Bozica kao backup na 1. Obojica su suterski tanki, ali ovaj mali zna biti bas brutalan u odbrani...
Btw, sto se tice U18, jedino kontam da bi Grizelj bio bolji od Bozica kao backup na 1. Obojica su suterski tanki, ali ovaj mali zna biti bas brutalan u odbrani...
Lokalna neka tuzlanska?Ghuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:11Bio bi korektan da su ga objektivni ljudi napisali. Da je Berbic i dalje predsjednik saveza, sad bi umjesto toga pisalo da smo ostvarili historijski rezultat s ovom selekcijom, da smo imali samo 2 poraza kao i finalista Island, te da smo upravo i dobili tog finalistu u grupi. Od takvih ne citam ni kad bi po svakom procitanom clanku castili cevapima.![]()
I ja mislim da bi Grizelj bio bolji, ali isto tako da mu Tomić nije neka opcija. Tomića uvijek vuče Mićo do odabira, ali ga tamo pusti i gleda sebe.
ALI, imamo grupu za prolaz
Mislis da mozemo proci grupu?Kylian je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:21Lokalna neka tuzlanska?Ghuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:11Bio bi korektan da su ga objektivni ljudi napisali. Da je Berbic i dalje predsjednik saveza, sad bi umjesto toga pisalo da smo ostvarili historijski rezultat s ovom selekcijom, da smo imali samo 2 poraza kao i finalista Island, te da smo upravo i dobili tog finalistu u grupi. Od takvih ne citam ni kad bi po svakom procitanom clanku castili cevapima.![]()
Btw, sto se tice U18, jedino kontam da bi Grizelj bio bolji od Bozica kao backup na 1. Obojica su suterski tanki, ali ovaj mali zna biti bas brutalan u odbrani...![]()
![]()
![]()
I ja mislim da bi Grizelj bio bolji, ali isto tako da mu Tomić nije neka opcija. Tomića uvijek vuče Mićo do odabira, ali ga tamo pusti i gleda sebe.
Makedonija, Svedska… ne znam kakvi su
Švedska se po mome mišljenju izdvaja kao jedan od glavnih favorita grupe, dok ja mislim da BiH može bez problema u ovoj grupi izboriti jednu od prve dvije pozicije i napraviti dobar rezultat. Mađarska, Gruzija i Sjeverna Makedonija, ne očekujem da bi trebalo biti problema.Ascinica je napisao/la: ↑22 jul 2026, 00:06Mislis da mozemo proci grupu?Kylian je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:21Lokalna neka tuzlanska?Ghuraba je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:11Bio bi korektan da su ga objektivni ljudi napisali. Da je Berbic i dalje predsjednik saveza, sad bi umjesto toga pisalo da smo ostvarili historijski rezultat s ovom selekcijom, da smo imali samo 2 poraza kao i finalista Island, te da smo upravo i dobili tog finalistu u grupi. Od takvih ne citam ni kad bi po svakom procitanom clanku castili cevapima.![]()
Btw, sto se tice U18, jedino kontam da bi Grizelj bio bolji od Bozica kao backup na 1. Obojica su suterski tanki, ali ovaj mali zna biti bas brutalan u odbrani...![]()
![]()
![]()
Makedonija, Svedska… ne znam kakvi su
Sto ste svi utihnuli? Mene zanima kakva su vam očekivanja od U18. Hoćemo da čekamo početak Eurobasketa da pricamo ili možete i ranije. Ne znam svi ste nekako oprezni u izjavama. A znam da imate mišljenje. Hoćemo li sada napokon u A diviziju ili čekamo U16 koja će to riješiti poslije dugo vremena.
Znaci Omerovic pozvan u reprezentaciju.Portal NBA Draft Point ocijenio je potencijal Maka Omerovića (2010, BiH) s visokih četiri zvjezdice, što ga svrstava među najperspektivnije igrače svoje generacije.
Odavno nismo imali omladinca iz Bosne i Hercegovine koji je dobio ovako visoku skautsku ocjenu.
Mak nije jedini koji privlači pažnju. U istoj generaciji nalaze se i Morankić te Elezović, koji već čitavu godinu također kotiraju veoma visoko prema procjenama međunarodnih skauta.
Zanimljivo, ili se jednostavno sve konačno posložilo kako treba, sva trojica se nalaze na spisku selektora Slaviše Ožegovića za predstojeći Eurobasket B divizije U-16.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ima već spisak, mislim da su im i počele pripreme prošle sedmice. Po spisku se od njih izgleda očekuje najviše, mada i susjedi imaju talentovanu U16 generaciju a isto su u B diviziji.DamirT je napisao/la: ↑23 jul 2026, 00:08Znaci Omerovic pozvan u reprezentaciju.Portal NBA Draft Point ocijenio je potencijal Maka Omerovića (2010, BiH) s visokih četiri zvjezdice, što ga svrstava među najperspektivnije igrače svoje generacije.
Odavno nismo imali omladinca iz Bosne i Hercegovine koji je dobio ovako visoku skautsku ocjenu.
Mak nije jedini koji privlači pažnju. U istoj generaciji nalaze se i Morankić te Elezović, koji već čitavu godinu također kotiraju veoma visoko prema procjenama međunarodnih skauta.
Zanimljivo, ili se jednostavno sve konačno posložilo kako treba, sva trojica se nalaze na spisku selektora Slaviše Ožegovića za predstojeći Eurobasket B divizije U-16.
Okupili su se 11. jula na pripremama na Vlašiću.CAZIN je napisao/la: ↑23 jul 2026, 00:31Ma ima već spisak, mislim da su im i počele pripreme prošle sedmice. Po spisku se od njih izgleda očekuje najviše, mada i susjedi imaju talentovanu U16 generaciju a isto su u B diviziji.DamirT je napisao/la: ↑23 jul 2026, 00:08Znaci Omerovic pozvan u reprezentaciju.Portal NBA Draft Point ocijenio je potencijal Maka Omerovića (2010, BiH) s visokih četiri zvjezdice, što ga svrstava među najperspektivnije igrače svoje generacije.
Selektoru Slaviši Ožegoviću odazvali su se: Alem Elezović (Sloboda Tuzla), Matej Bokur (Igokea), Pavle Damjanović (Igokea), Kenan Jusić (Spars), Edin Maličbegović (Orlovik), Ibrahim Džemić (Realway), Tarik Halilović (Realway),Ali Jašarević (Realway), Kemal Buljubašić (Bayern), Adi Morankić (Baskonia), Mak Omerović (Mega), Asad Bećarević (Mega), Pavle Koprivica (Real Beograd), Ahmed Nuhanović (Dragons), Fatih Prašović (CEBA Rijeka), Džan Prašović (CEBA Rijeka) i Harun Zukić (Vukovi).
Od ove U18 reprezentacije ocekujem samo najvece stvari. Ne kazem da ce izboriti A diviziju jer jos uvijek nisam vidio kako su kliknuli, niti su mi poznate kvalitete ostalih reprezentacije, ali vjerujem da se mogu potuci sa svima. Mislim da u ovom uzrastu ima dosta vise kvalitetnih reprezentacija negoli u U20 i da ce plasman u najjacu diviziju biti dosta teze izboriti, ali i ova nasa juniorska reprezentacija je bar na papiru dosta jaca od 'mlade'.
Na pozicijama 2 i 3 imamo 4 kvalitetna igraca (Subasic, Sipkovic, Preldzic i Skalonjic) i mislim da je gotovo nemoguce da bar dvojica od njih na svakoj utakmici ne budu raspolozena. Sva poenta je samo u tome da nijedan od njih ne stavi svoju licnu statistiku u prvi plan. Da je i Teletovic tu, to bi bila bas brutalna vanjska linija, ali otom potom...
Puno toga ce zavisiti od Milovanovica i Pivaca, jer PG i C cine kicmu svake ekipe i ako toga nemas - ne mozes ni napraviti rezultat. Ako prvi bude igrao racionalno, ako bude razigravao ekipu, ako solidno poenterski doprinese (10+ ppg) i ako bude imao dobre procente suta - to ce biti ogromna stvar. Ako drugi bude igrao odbranu, gradio skok, pospremao zicere koji mu se namjeste i ako i on solidno poenterski doprinese (10+ ppg) - to ce takodjer biti ogromna stvar i korak blize A diviziji. Apostrofiram njih dvojicu jer bi trebali imati ozbiljnu minutazu (izmedju 25 i 30 minuta).
Mozda smo najlosiji na poziciji krilnog centra, iako u rosteru ima najvise igraca koji bi istu mogli pokriti (Durmic, Mesic, Tomic, Bristina). Vjerujem da ce neki od njih isplivati na svakoj utakmici, ali i ako se to ne desi, pozicija cetvorke se u ovim omladinskim selekcijama najlakse moze 'sakriti'. Izvedes petorku s 4 niska, na PF postavis fizicki najdominantnijeg (Skalonjic) i forsiras nesto drugaciji stil kosarke. Mada, ne vjerujem da ce biti potrebe za tim.
Nadam se da su momci fizicki top spremni, da je hemija medju njima odlicna i da je odnos s trenerom na nivou. Nek im je s hajrom!
Na pozicijama 2 i 3 imamo 4 kvalitetna igraca (Subasic, Sipkovic, Preldzic i Skalonjic) i mislim da je gotovo nemoguce da bar dvojica od njih na svakoj utakmici ne budu raspolozena. Sva poenta je samo u tome da nijedan od njih ne stavi svoju licnu statistiku u prvi plan. Da je i Teletovic tu, to bi bila bas brutalna vanjska linija, ali otom potom...
Puno toga ce zavisiti od Milovanovica i Pivaca, jer PG i C cine kicmu svake ekipe i ako toga nemas - ne mozes ni napraviti rezultat. Ako prvi bude igrao racionalno, ako bude razigravao ekipu, ako solidno poenterski doprinese (10+ ppg) i ako bude imao dobre procente suta - to ce biti ogromna stvar. Ako drugi bude igrao odbranu, gradio skok, pospremao zicere koji mu se namjeste i ako i on solidno poenterski doprinese (10+ ppg) - to ce takodjer biti ogromna stvar i korak blize A diviziji. Apostrofiram njih dvojicu jer bi trebali imati ozbiljnu minutazu (izmedju 25 i 30 minuta).
Mozda smo najlosiji na poziciji krilnog centra, iako u rosteru ima najvise igraca koji bi istu mogli pokriti (Durmic, Mesic, Tomic, Bristina). Vjerujem da ce neki od njih isplivati na svakoj utakmici, ali i ako se to ne desi, pozicija cetvorke se u ovim omladinskim selekcijama najlakse moze 'sakriti'. Izvedes petorku s 4 niska, na PF postavis fizicki najdominantnijeg (Skalonjic) i forsiras nesto drugaciji stil kosarke. Mada, ne vjerujem da ce biti potrebe za tim.
Nadam se da su momci fizicki top spremni, da je hemija medju njima odlicna i da je odnos s trenerom na nivou. Nek im je s hajrom!
Ne igramo u grupi sa Francuskom, Italijom i Španijom, pa da imam neku dilemu ili strah oko plasmana, već igramo u grupi sa onima koji nam po svim uporednim informacijama odgovaraju: Švedskom, Makedonijom, Gruzijom i Mađarskom.
Sve grupe na U-18 B div su poprilično ujednačene jer FIBA koristi sistem nosilaca i šešira kako bi se obezbijedila što veća ravnoteža između grupa.
Prilikom raspoređivanja uzimaju se svi elementi u obzir kao što su: plasmani sa prethodnih Eurobasketa u istoj kategoriji, rezultati ostvareni u prethodnim godinama, kao i status ekipa koje su izborile plasman, ispale iz Divizije A ili došle iz nižeg ranga takmičenja. Nakon rangiranja, reprezentacije se raspoređuju u različite šešire, a žrijeb se obavlja- da se izbjegne da jedna grupa bude pretrpana najjačim selekcijama.
Dakle, sastav naše grupe grupa nije stvar slučaja — iza njega stoji FIBA sistem koji pokušava što ravnopravnije takmičenje. Švedska je izvučena iz jačeg šešira, mi smo ostali slični. Isto tako, ko je bio jači nekada za ovu godinu ne znači ništa.
Da li Makedonija i Gruzija znaju nekada izdominirati, istina ali ništa različito od nas čak mislim da smo isti po tom pitanju, Makedonija i Gruzija znaju itekako iznenaditi i odigrati vrhunske turnire, to je činjenica, ali isto tako znaju imati padove. Realno, nisu ništa drugačije od nas po tom pitanju — i mi smo reprezentacija koja može odigrati na veoma visokom nivou kada se poklope forma, atmosfera i roster isto tako podbaciti drugi dan. I da igrač koji je danas dominirao parketom, sutra ne zna gdje je lijevo. Sa U-20 smo imali baš tu situaciju da je uz Hrelju uvijek ne ko drugi dominirao.
Sve ekipe imaju isti cilj-prelazak u A diviziju. Ima li ovdje ekipa egzotičnih zemalja, nema, ali nismo mi toga nivoa da igramo sa ekipama egzotike. Tako da poprilično ujednačena grupa, veselim se početku turnira.
Ja i dalje mislim da BiH može bez problema u ovoj grupi izboriti jednu od prve dvije pozicije, a onda ćemo vidjeti kako dalje kad vidimo ko je prošao u ostalim grupama.
Sve grupe na U-18 B div su poprilično ujednačene jer FIBA koristi sistem nosilaca i šešira kako bi se obezbijedila što veća ravnoteža između grupa.
Prilikom raspoređivanja uzimaju se svi elementi u obzir kao što su: plasmani sa prethodnih Eurobasketa u istoj kategoriji, rezultati ostvareni u prethodnim godinama, kao i status ekipa koje su izborile plasman, ispale iz Divizije A ili došle iz nižeg ranga takmičenja. Nakon rangiranja, reprezentacije se raspoređuju u različite šešire, a žrijeb se obavlja- da se izbjegne da jedna grupa bude pretrpana najjačim selekcijama.
Dakle, sastav naše grupe grupa nije stvar slučaja — iza njega stoji FIBA sistem koji pokušava što ravnopravnije takmičenje. Švedska je izvučena iz jačeg šešira, mi smo ostali slični. Isto tako, ko je bio jači nekada za ovu godinu ne znači ništa.
Da li Makedonija i Gruzija znaju nekada izdominirati, istina ali ništa različito od nas čak mislim da smo isti po tom pitanju, Makedonija i Gruzija znaju itekako iznenaditi i odigrati vrhunske turnire, to je činjenica, ali isto tako znaju imati padove. Realno, nisu ništa drugačije od nas po tom pitanju — i mi smo reprezentacija koja može odigrati na veoma visokom nivou kada se poklope forma, atmosfera i roster isto tako podbaciti drugi dan. I da igrač koji je danas dominirao parketom, sutra ne zna gdje je lijevo. Sa U-20 smo imali baš tu situaciju da je uz Hrelju uvijek ne ko drugi dominirao.
Sve ekipe imaju isti cilj-prelazak u A diviziju. Ima li ovdje ekipa egzotičnih zemalja, nema, ali nismo mi toga nivoa da igramo sa ekipama egzotike. Tako da poprilično ujednačena grupa, veselim se početku turnira.
Ja i dalje mislim da BiH može bez problema u ovoj grupi izboriti jednu od prve dvije pozicije, a onda ćemo vidjeti kako dalje kad vidimo ko je prošao u ostalim grupama.
Kylian je napisao/la: ↑20 jul 2026, 10:43U-18 reprezentacija Bosne i Hercegovine nastupa na FIBA U18 EuroBasketu Division B, koji se ove godine održava u Rijeci i Crikvenici od 24. jula do 2. augusta. Juniori će se takmičiti u grupi D, gdje će igrati protiv selekcija Švedske, Mađarske, Gruzije i Sjeverne Makedonije.
REPREZENTACIJA U18
FINAL 12
4. Drago Božić – Bosna
5. Marko Tomić – Borac
6. Danis Durmić – Spars
Osim toga, ovo nama nisu nepoznata djeca. Na U16 prvenstvu 2024. godine nastupilo je 7 od ovih 12 igrača, a prošle godine se priključio još jedan. Dakle, kroz ranije utakmice i praćenje njihovih nastupa imamo uvid u igru, statistiku i stil čak 8 od 12 igrača
Godine 2024. nastupao je za U16 selekciju
1. Edin Preldžić – Orlovik
2. Halid Šipković – Realway
3. Mićo Milovanović – Igokea
4. Imran Subašić – Dubai Basketball
5. Drago Božić – Bosna
6. Marko Tomić – Borac
7. Dženis Hodović – München Ost
Godine 2025. nastupao je za U16 selekciju
1. Imran Subašić i
2. Muhamed Briština.
Bilo bi dobro i za sljedeću godinu ako bi U18 ušla u A diviziju jer bi onda mogli vidjeti ekipu 2009/10 sa Subašićem, Elezovićem i Omerovićem protiv jakih protivnika. Prvo izboriti A diviziju pa onda zamišljati o ovome
Vidim da je FIBA stavila jednog iz Makedonije i jednog iz Gruzije u Top 10 igrača koje treba pratiti tokom turnira a da su u našoj grupi. Ovaj iz Gruzije igra u Baskoniji, Mate Khatiashvili.
Vidim da je FIBA stavila jednog iz Makedonije i jednog iz Gruzije u Top 10 igrača koje treba pratiti tokom turnira a da su u našoj grupi. Ovaj iz Gruzije igra u Baskoniji, Mate Khatiashvili.
milsim da odavno nismo imali tako dobru generaciju kao bas tu 2009./2010.
Ja mislim isto ali 2010/2011 - trenutna U-16 i od njih očekujem ulazak u A diviziju sa malo muke, ali dosta borbenosti. Očekujem da ovaj U-16 bude nova “zlatna generacija” jer vrijeme je u svakom smislu.
Mislim da se Subasic previše glorifikuje, nije on neko ko se sad pojavio kao nevidjeni talenat, on radi na sebi, iako mi je Btw drag, nije bas on taj kapacitet, osim toga već je i punoljetan, nego je uvijek vidljiv, kao organizator igre, dobije najviše minuta i uvijek je kapiten, a u ovoj generaciji U-18 ne ide Benjamin Teletovic kojega smatram najstabilnijim i najbitnijim i zao mi je zbog toga .CAZIN je napisao/la: ↑23 jul 2026, 15:50Bilo bi dobro i za sljedeću godinu ako bi U18 ušla u A diviziju jer bi onda mogli vidjeti ekipu 2009/10 sa Subašićem, Elezovićem i Omerovićem protiv jakih protivnika. Prvo izboriti A diviziju pa onda zamišljati o ovome![]()
Kako bolan punoljetan? Ti se bas nalupetas svega...Ne ulazim u to kakvi su mu dometi, tu svako moze biti subjektivan.
Od U18 ocekujem da izbore A diviziju...Posebno bih to volio jer se tAletovic nije odazvao.
Takodjer prizeljkujem finale sa Hrvatima u U16.
Kljuc su optimalne rotacije selektora i dobra hemija medju igracima
Od U18 ocekujem da izbore A diviziju...Posebno bih to volio jer se tAletovic nije odazvao.
Takodjer prizeljkujem finale sa Hrvatima u U16.
Kljuc su optimalne rotacije selektora i dobra hemija medju igracima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.