Premijer liga BiH - aktuelno

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 22 jul 2026, 18:41

Threeplanetrees je napisao/la:
21 jul 2026, 18:52
Sram ih bilo Fadila u Drežnici zavađena sa komšijom ogradila kavade odbačenom starom koreografijom ovi joj u tri ujutru na prstima skidali plot da je komšija opet može vizat i hrakat po paprikama i patlidžanima :rol: ali dobro bar je fino čitati upise najvećih indijanaca u državi čast banjalučanima drugi svijet za ove mazlume :thumbup:
https://www.instagram.com/hooliganscz_o ... GUV6ZO27Z/

A što se Drežnica urbanizirala :ljepota:
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 22 jul 2026, 18:47

svrakino1921 je napisao/la:
22 jul 2026, 18:36
DoktorXabaras je napisao/la:
22 jul 2026, 18:18
22 jul 2026, 18:10

Gledaj Rođene

Autobusom opalili za Slovačku

😭😭😭😭🤣🤣😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣😭😭😭

P.S.
I to Centrotrans - pa zar nema iz Mostara neki preciznije
Npr Bolatrans
Ne vjeruj NoDiju, samo te navlaći da te ostali forumaši usmijavaju. Vidiš kako te je slagao za stadion.
Čuvaj se.

slika

slika

slika

slika
Ja sam doktor, NoDi mi je pacijent, ti si heroj ovog grada nemoj to sebi raditi.
Šošić nije igrao jučer.
Ostaj mi dobro.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 22 jul 2026, 18:47

A sto ciganija voli krasti po mostaru ovo u rumuniji nema

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 jul 2026, 18:55

Gdje ste heroji, patriote , doktori nabijem vas na kitu

Smijesni ste mnogi, bracu vam ugasili i preuzimaju primati u Hercegovini, a vi jedete **** po forumu, dok vam se trocida uz pomoc ultrasa i skripara sunja cak do Tuzle
Malo rodjene zezam, jer su bezobrazni prema meni, al samo zbog tiga, inace sam razocaran pro BiH grupama
Ukoliko budete okretali glave za par godina cete svi osjetiti posljedice i nemojte se cuditi kad pocnu po Sarajevu da upadaju sa ikomsije i susjeti uz pomoc domacih izadjnika
Morate ultrase nasamarati ili cete ga popustiti svi za par godina, nisu ultrasi opasni, ali oni su prolazni punkt za 30 % drzave.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2026, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 22 jul 2026, 18:59

Pa na svakom drugom autu i po banderama je ljiljanka. Ja ih večeras mogu poskidati 50. Kakva je ovo smjehurija. Isto je sa šarom ustaškom.
BRATSTVO GRAČANiCA

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 22 jul 2026, 19:00

NoDi80 je napisao/la:
22 jul 2026, 18:55
Gdje ste heroji, patriote , doktori

Smijesni ste mnogi, bracu vam ugasili i preuzimaju primati u Hercegovini, a vi jedete **** po forumu, dok vam se torca uz pomoc ultrasa i skripara sunja cak do Tuzle
Malo rodjene zezam, jer su bezobrazni prema meni, al vi ostale Bosnje ste debili ukoliko ih ozbiljni zajebajte
Ukoliko budete okretali glave za par godina cete svi osjetiti posljedice i nemojte se cuditi kad pocnu po Sarajevu da upadaju sa ikomsije i susjeti uz pomoc domacih izadjnika
Gdje ti je klub igrao utakmicu, ni to ne znaš.
Lažeš i podmećeš švrakinom.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 22 jul 2026, 19:02

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
22 jul 2026, 18:41
Threeplanetrees je napisao/la:
21 jul 2026, 18:52
Sram ih bilo Fadila u Drežnici zavađena sa komšijom ogradila kavade odbačenom starom koreografijom ovi joj u tri ujutru na prstima skidali plot da je komšija opet može vizat i hrakat po paprikama i patlidžanima :rol: ali dobro bar je fino čitati upise najvećih indijanaca u državi čast banjalučanima drugi svijet za ove mazlume :thumbup:
https://www.instagram.com/hooliganscz_o ... GUV6ZO27Z/

A što se Drežnica urbanizirala :ljepota:
Il su dobro retardirani, ili imaju u grupi likove koji sjede na dvi stolice sto kazu..ne ide mi u glavu prvo ono s transparentima, a sad i ovo da se cisto onako dodje, uzme i put pod noge

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 22 jul 2026, 19:03

Kakvo blamiranje Hr grupa u BiH, šta i jedni i drugi slikaju i objavljuju na internetu, ko zadnji indijanci :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 jul 2026, 19:03

Jarane ne znas ni ti da ti braca pate i da ce vas sve stici posljedice za par godina. Ne samo vas nego i plavi ukoliko budu nijemo posmatrali i pustili da se raspadnj rodjeni bice veliki problem za par godina. Kad ne bude bilo rodjenih tad necemo imati veliku probosansku grupu u Hercegovini i dusmani BiH ce zavladiti cijelim regionom.
Realno **** uktrase, dje cu njih podrzavati koliko god me rodjeni nervirali

Sto se tice kluba, rekao sam da je Zeljo igrao na onoj oranici i nisam negirao, al nije nam onaj teren stalni kamp
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2026, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 22 jul 2026, 19:06

NoDi80 je napisao/la:
22 jul 2026, 19:03
Jarane ne znas ni ti da ti braca pate i da ce vas sve stici posljedice za par godina. Ne samo vas nego i plavi ukoliko budu nijemo posmatrali i pustili da se raspadnj rodjeni bice veliki problem za par godina. Kad ne bude bilo rodjenih tad necemo imati veliku probosansku grupu u Hercegovini i dusmani BiH ce zavladiti cijelim regionom

Sto se tice kluba, rekao sam da je Zeljo igrao na onoj oranici i nisam negirao, al nije nam onaj teren stalni kamp
Šta predlažeš, koju taktiku i borbu protiv jedne i po ustaške grupe u BiH?
BRATSTVO GRAČANiCA

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 22 jul 2026, 19:06

Balorda je napisao/la:
Kakvo blamiranje Hr grupa u BiH, šta i jedni i drugi slikaju i objavljuju na internetu, ko zadnji indijanci :rol:
Kako je stara magarica, jašete li je?

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 22 jul 2026, 19:08

Balorda je napisao/la:
Tehnički službena stranica KNUZM nije nikad objavila ništa vezano za jučer. Drugo su komentari i bockanja po internetu, ta zna se da glave iz vrha i jedne i druge grupe ne pišu ništa
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 jul 2026, 19:08

Marokanci58 je napisao/la:
22 jul 2026, 19:06
Šta predlažeš, koju taktiku i borbu protiv jedne i po ustaške grupe u BiH?
Predlazem da prvo pitari kao njihova zvanicna braca uzvrate i pomognu rodjenima da vrate primat u Mostaru. Ako rodjeni nestanu skroz sljedecih godina napadi su u glavnom gradu BiH, jer ovi se lizu sa svim grupama iz Hrvatske i imace prohodnost sve do sehera. Uostalom vidjeli smo sta se desilo u Tuzli, par godina nakon pada fukara poceli su hodati delije i torcida bez ikakvog straha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2026, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jul 2026, 19:10

slika

Uređuju Grbavicu
Ljubav koja ne poznaje granice: Navijači Željezničara spremili novu akciju!

Navijači Željezničara definitivno su najveća snaga svog kluba.
Tako će biti sigurno i u budućnosti, a već je dogovorena radna akcija u petak 24.07. od 17 sati na stadionu Grbavica.

Pozvali su sve navijače i simpatizere kluba da se pojave, te da pomognu svom klubu u pripremi stadiona za nove izazove i utakmice.
- Ovom radnom akcijom ćemo pomoći našem klubu i minimizirati troškove koji su bili planirani da se izdvoje za uređenje određenih stvari oko samog terena i tribina, te ćemo na taj način doprinijeti boljem ugođaju za sve nas na našoj Grbavici tokom odigravanja prve utakmice, koja je za neke dvije sedmice.
Mjesto sastajanja svih onih koji žele doći i pomoći će biti od 16:50 h do 17:00 h ispred Fan Shopa FK Željezničar.
(Ako neko bude želio, može nam se priključiti i malo kasnije)
Detaljan plan aktivnosti i radnih zadataka će biti predstavljen po dolasku na okupljanje - naveli su navijači Željezničara.

IDEMO PLAVA BRAĆO - MI SMO RADNIČKA KLASA I IMAMO RADNU AKCIJU KOJA IMA SVOJ PLAN AKTIVNOSTI I RADNE ZADATKE

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 22 jul 2026, 19:12

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
22 jul 2026, 19:08
Balorda je napisao/la:
Tehnički službena stranica KNUZM nije nikad objavila ništa vezano za jučer. Drugo su komentari i bockanja po internetu, ta zna se da glave iz vrha i jedne i druge grupe ne pišu ništa
Nije KN samo mišljenje navijača. Evo ove situacije juče i danas su ko iz skeča Nadrealista nacional detektor, samo u ovom slučaju indijanac detektor. Kad vidiš šta se komentariše nema druge nego ko Đuro: radi, raaaaaaadi :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 22 jul 2026, 19:13

22 jul 2026, 19:10

Uređuju Grbavicu
Ljubav koja ne poznaje granice: Navijači Željezničara spremili novu akciju!

Navijači Željezničara definitivno su najveća snaga svog kluba.
Tako će biti sigurno i u budućnosti, a već je dogovorena radna akcija u petak 24.07. od 17 sati na stadionu Grbavica.

Pozvali su sve navijače i simpatizere kluba da se pojave, te da pomognu svom klubu u pripremi stadiona za nove izazove i utakmice.
- Ovom radnom akcijom ćemo pomoći našem klubu i minimizirati troškove koji su bili planirani da se izdvoje za uređenje određenih stvari oko samog terena i tribina, te ćemo na taj način doprinijeti boljem ugođaju za sve nas na našoj Grbavici tokom odigravanja prve utakmice, koja je za neke dvije sedmice.
Mjesto sastajanja svih onih koji žele doći i pomoći će biti od 16:50 h do 17:00 h ispred Fan Shopa FK Željezničar.
(Ako neko bude želio, može nam se priključiti i malo kasnije)
Detaljan plan aktivnosti i radnih zadataka će biti predstavljen po dolasku na okupljanje - naveli su navijači Željezničara.

IDEMO PLAVA BRAĆO - MI SMO RADNIČKA KLASA I IMAMO RADNU AKCIJU KOJA IMA SVOJ PLAN AKTIVNOSTI I RADNE ZADATKE
vi ste radno prkno

hladovina
Kontakt:

Post Postao/la hladovina » 22 jul 2026, 19:16

Da summiramo ovo vrapcicke teletubise

1) nista nije uzeto
2) ma to su nasli u jablanici
3) to je bilo negdje u dreznici u nekom napustenom skladistu
4) to je bilo okaceno oko kokosinjca u palestinskom dijelu greada
5) ma sta imaju to stavljat na internet
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 22 jul 2026, 19:19

Odbrana Mostara je veoma loša ako naši sugrađani koji prate ljiljane istim tim ljiljanima ograđuju mrginje od zločastih komšija.
Znam da njima nije ništa sveto ali mislio sam da će se barem sa ljiljanima poistovjetiti nakon SP-a .
Nakon turske,jugoslovenske,ove nacrtane u Nizozemskoj,petokrake,ljiljana nekako nakon svih tih rolokostera sve te zastave imaju svoj dom u predgrađu Mostara.Bogu hvala na tome.

Ljudi došli zorom u klub navijača izgleda dok se otvarao kafić i uzeli im trans sa proslave 40 godina Red Armya :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 22 jul 2026, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jul 2026, 19:24

22 jul 2026, 19:18

Forumski puče - pa moj Željo igra TIKI - TAKU

Tiki-taka (Spanish: tiquitaca, pronounced [ˈtikiˈtaka]) is a style of play in football characterised by short passing and movement, working the ball through various channels, and maintaining possession. The style is primarily associated with the Spain national team since 2006 under the managers Luis Aragonés and Vicente del Bosque.[2][3][4][5] Tiki-taka methods were eventually embraced by the La Liga club Barcelona from 2009, especially during the era of manager Pep Guardiola.

JAOOOO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []