Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mogu mislit koliko boli kad imas mogucnost da se toliko bogatis a istovremeno imas 80 godina i samo je pitanje dana kad ces umrijet. Gomilas bogatstvo a neces moci uzivati u njemu, eh.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jbg, kad mu jedini protukandidat izgleda kao da ne zna Jel došao ili pošao, na javnim istupima se vidi da lik nije sposoban ni paštetu sam otvoriti a ne da vodi državu.invincible1921 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 12:56Kad sve ovako pogledas, zaista djeluje nevjerovatno koga je amerika dovela na celo drzave....klauna obicnog i mesetara na berzi
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam to vidio u koroni. Svi ovi sto ne znaju sta ce od para su imali neviđeni strah da ne pokupe koronu i da ne završe pod zemljom. Imas milione, ode pod zemlju, a nista ne mozes ponijeti sa sobom...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Za ovog je Biden bio Bog, taman da se sam nije znao oprat.chily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:07Jbg, kad mu jedini protukandidat izgleda kao da ne zna Jel došao ili pošao, na javnim istupima se vidi da lik nije sposoban ni paštetu sam otvoriti a ne da vodi državu.invincible1921 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 12:56Kad sve ovako pogledas, zaista djeluje nevjerovatno koga je amerika dovela na celo drzave....klauna obicnog i mesetara na berzi
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nad zelenom rijekom labudov luk.
- VivaLaStella
- Kontakt:
A ovaj kao zna je li pošao ili došao. Islamic Republic of JapanBundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:33Za ovog je Biden bio Bog, taman da se sam nije znao oprat.chily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:07Jbg, kad mu jedini protukandidat izgleda kao da ne zna Jel došao ili pošao, na javnim istupima se vidi da lik nije sposoban ni paštetu sam otvoriti a ne da vodi državu.invincible1921 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 12:56Kad sve ovako pogledas, zaista djeluje nevjerovatno koga je amerika dovela na celo drzave....klauna obicnog i mesetara na berzi
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
- LegendKiller
- Kontakt:
Pa nije mu Biden ni bio protukandiat, već Kamala. Njega je Biden razbio kada se Trump kandidovao za reizbor.
U suštini Trump nije ni pobijedio, pobijedili su biznismeni koj isu uložili u njega pa im on svojim potezima vraća uloženi novac naravno uvećan za solidnu marzu.
Nedavno je bio interviju iranskog MVPa Abasa Aragacija u kojem je rekao da američki pregovaraci sve vide kroz novac, te da su irancima čak nudili i mito samo da dobiju neke poslove.
U suštini Trump nije ni pobijedio, pobijedili su biznismeni koj isu uložili u njega pa im on svojim potezima vraća uloženi novac naravno uvećan za solidnu marzu.
Nedavno je bio interviju iranskog MVPa Abasa Aragacija u kojem je rekao da američki pregovaraci sve vide kroz novac, te da su irancima čak nudili i mito samo da dobiju neke poslove.
- Wilshere10
- Kontakt:
Dvije debilne porezne uprave ove debilne drzave se svađaju jel plata 1600 ili 1500 KM i gdje je veca, u FBiH ili u RS,
za to vrijeme, prosjecna plata u Luksemburgu je 4500 eurahahahhahaha
za to vrijeme, prosjecna plata u Luksemburgu je 4500 eurahahahhahaha
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sto se ovi iz Sarajeva ne kandiduju u RS, pa gledaj kako digose standard ljudimaWilshere10 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 14:07Dvije debilne porezne uprave ove debilne drzave se svađaju jel plata 1600 ili 1500 KM i gdje je veca, u FBiH ili u RS,
za to vrijeme, prosjecna plata u Luksemburgu je 4500 eurahahahhahaha![]()
=\_1921_/=
Prosjecna plata je najmanje bitna, ne znam zašto se sirotinja i zamara sa tim. Najbitnija je tvoja plata. I dok je ona dobra, nema alarmaWilshere10 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 14:07Dvije debilne porezne uprave ove debilne drzave se svađaju jel plata 1600 ili 1500 KM i gdje je veca, u FBiH ili u RS,
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vlast ovdje ne postoji.Drama u Mostaru: 18 radnika komunalnog preduzeća dobilo otkaz, svi su Bošnjaci
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Shategabri
- Kontakt:
Meho ma kanalu milju, ti 7 milja, u prosjeku imate po 4.denimen99 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 15:08Prosjecna plata je najmanje bitna, ne znam zašto se sirotinja i zamara sa tim. Najbitnija je tvoja plata. I dok je ona dobra, nema alarmaWilshere10 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 14:07Dvije debilne porezne uprave ove debilne drzave se svađaju jel plata 1600 ili 1500 KM i gdje je veca, u FBiH ili u RS,
Dobro i Mehi i tebi
Koševo Zapad
- Wilshere10
- Kontakt:
Nadrealno mi je da se uopste doslo u situaciju da RS parira Federaciji po bilo kom finansijskom parametru. Nije mi zao, i RS je dio BiH, neka napreduju. Zao mi je sto se Federacija koprca u zivom blatu.invincible1921 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 15:02Ne znam sto se ovi iz Sarajeva ne kandiduju u RS, pa gledaj kako digose standard ljudimaWilshere10 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 14:07Dvije debilne porezne uprave ove debilne drzave se svađaju jel plata 1600 ili 1500 KM i gdje je veca, u FBiH ili u RS,
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- invincible1921
- Kontakt:
Samo guraj.Prosječne cijene benzina u SAD-u ponovo su premašile 4 dolara po galonu, u odnosu na 3,92 dolara prije mjesec dana, prema podacima grupe za zaštitu prava vozača AAA.
Nad zelenom rijekom labudov luk.
kad su ovo registracije auta poskupile?
-
Helemnejse
- Kontakt:
Pasivniji narod ne postoji od Bošnjaka Mostara, ponasaju se ko da su Konjević polju.
Morat cemo im labudove slati ko i 93. dok skontaju
Asghar Farhadi ponovo na SFF-u, vjerovatno u top 5 režisera.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisu pasivni, nego ih nije briga.Helemnejse je napisao/la: ↑23 jul 2026, 18:37Pasivniji narod ne postoji od Bošnjaka Mostara, ponasaju se ko da su Konjević polju.
Presutni dogovor je da M ima istocnu stranu, a H zapadnu.
Ovi sto su na vlasti i na istocnoj i na zapadnoj strani su u javne ustanove pozaposljavali podobne, kao i zene, djecu, rodbinu. Na istoku su to uglavnom ovi sto su dosli iz Nevesinja, Podvelezja, Konjica. Domaci iz Mostara ga lagano puše.
Koga briga sto je neko dobio otkaz, posebno ako taj neko nije iz "nase" stranke i nije nam neki rodjak...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne samo Mostara, već generalno pasivniji narod od Bošnjaka ne postoji.Helemnejse je napisao/la: ↑23 jul 2026, 18:37Pasivniji narod ne postoji od Bošnjaka Mostara, ponasaju se ko da su Konjević polju.
Morat cemo im labudove slati ko i 93. dok skontaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.