FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo podpiso i SARIC
Napadač koji zaista postiže golove ne bi bio loš početak. Spahić ima četiri ligaška gola – od kojih su tri postignuta na jednoj utakmici.
dovode još jedno lijevo krilo jer igrač kojeg su prethodno angažovali više voli igrati na poziciji napadača.
kao što je već rečeno, Pidro je odličan. drago mi je što dolazi.
dovode još jedno lijevo krilo jer igrač kojeg su prethodno angažovali više voli igrati na poziciji napadača.
kao što je već rečeno, Pidro je odličan. drago mi je što dolazi.
Pidro, Saric ako su ih vec doveli nadam se da ce igrati na svojim pozicijama, a ne da ih guramo na wing bekove.
Pidro OK nista vise, al svakako nemamo lijevo nista tako da moze proci za treće mjesto
Ivan Saric solidno pojacanje, pokazao se u Velezu.
Spahic nisam za njega nikako. Imali smo boljeg (Carlos).
Opet kad pogledas u Abdulaha i Hrkaca ovo su najbolji igraci Veleza iz prosle sezone.
Mikic je bio u top 3 igraca Zrinjskog. Mislim da se dovodi ovo sto mozemo iz nase lige..
Bilo bi top da smo skinuli Borcu ovog stopera Bart-a..
Ivan Saric solidno pojacanje, pokazao se u Velezu.
Spahic nisam za njega nikako. Imali smo boljeg (Carlos).
Opet kad pogledas u Abdulaha i Hrkaca ovo su najbolji igraci Veleza iz prosle sezone.
Mikic je bio u top 3 igraca Zrinjskog. Mislim da se dovodi ovo sto mozemo iz nase lige..
Bilo bi top da smo skinuli Borcu ovog stopera Bart-a..
Cuj Saric, otišli smo u qrac stvarno.
Jedini igraci koji su nesto vise pokazali u Velezu su Milak (vec ga pokupio Borac) i Spahic. Ovo ostalo je sve sitna poluamaterska buranija. Ti ljudi su zavrsili 35 bodova iza Borca i mi bi da se ganjamo s njima ove sezone? Pidro nikad nije bio nivo vise i karijera mu je konstantno u padu, pa u toj ekipi je i Serbecic izgledao ko Maldini, da i njemu damo trecu sansu? Ovaj Saric je novi Slobodan Milanovic, puno zuji a malo meda daje.
Valjalo bi, to spominjem već nekoliko prelaznih rokova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2026, 17:51Kad bi jos mogli Cipetica na desnog beka dok je slobodan
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Pa eto i spominju Šerbečića,ništa ne reci.broj6 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:30Jedini igraci koji su nesto vise pokazali u Velezu su Milak (vec ga pokupio Borac) i Spahic. Ovo ostalo je sve sitna poluamaterska buranija. Ti ljudi su zavrsili 35 bodova iza Borca i mi bi da se ganjamo s njima ove sezone? Pidro nikad nije bio nivo vise i karijera mu je konstantno u padu, pa u toj ekipi je i Serbecic izgledao ko Maldini, da i njemu damo trecu sansu? Ovaj Saric je novi Slobodan Milanovic, puno zuji a malo meda daje.
Mi samo vrtimo u krug,bitno je da autobus ima posla.
Onda će Zekić kukati kako ne može da uigra,pa će gurati penzionere,u po frke će se prešaltati na mlade,i onda iduće sezone opet jovo nanovo.
Onda će forumske binde tražiti strpljenje i nas praviti budalama kad kažemo da su nam pojačanja mudo od ovce.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Trebalo je i Saida vratit i onda bi imali super vezni red
Cimi-Adem-Said
i nek guzeljaju polako na terenu 
Cimi-Adem-Said
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dovodjenjem pidre mislim da prelazimo u 4231 kao glavni formaciju. Samo me zanima sta ce biti uloga elezija
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
jest stvarno milak i spahic ne zna se ko je bolji
kako pojedinci lupaju gluposti
kako pojedinci lupaju gluposti
-
bordobijeli
- Kontakt:
Inter Turku vodi u Turskoj
.
16 minuta 0:1
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Ako izbace oni Istambul to je da se objesis od muke sta si propustioSamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:08Svi igraju fudbal,samo mi imamo poznati luzerski mentalitet.
Useremo se koga god da izbučemo.
Faktor saznaje da bi ipak moglo doći do promjene termina. Na Grbavici će 13. augusta nastupiti popularni bend The Prodigy, te stadion Željezničara neće u potpunosti biti spreman do vikenda.
Zbog toga postoji mogućnost da se derbi pomjeru za srijedu, tačnije 19. august, što su prema informacijama Faktora i zatražili iz Željezničara.
Zbog toga postoji mogućnost da se derbi pomjeru za srijedu, tačnije 19. august, što su prema informacijama Faktora i zatražili iz Željezničara.
Poznavajući nas mi bi već gubili sa tri gola razlike protiv Turaka. Mi se već bili predali kad smo saznali da su Turci u drugom pretkolu, nemamo promil šanse, gledaj Fianaca, gledam statistiku, Turci imaju samo posjed u šutevima bukvl izjednačena utakmica.
Ljudi su u takmicarskom ritmu, to je ključna stvar.
Ljudi su u takmicarskom ritmu, to je ključna stvar.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 jul 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Opet neki random poluigraci se dovode kao i obicno. Ne znam kako gospodin investitor misli poslovati u plusu sa takvom strategijom. Jedino se mogu pare uzeti plasmanima u grupne faze, ili prodajom mladih igraca. Niti imamo kvaliteta da napadnemo grupne faze, niti se ulaze u omladinski pogon dovoljno da isprofilisemo kvalitetne mlade igrace za prodaje.
Strategija osudjena na propast, samo je pitanje trenutka. Ponekad se ubode sa prodajom nekog igraca, tek toliko kao slamka spasa da se agonija nastavi. A da bi uboli prodaju, kroz klub mora prodefilovati 40 promasaja. Kad saberes koliko su kostali ovi prodefilovani, opet si u minusu i sa tim prodajama.Kompletan ovaj period pod Homerom je AGONIJA.
Strategija osudjena na propast, samo je pitanje trenutka. Ponekad se ubode sa prodajom nekog igraca, tek toliko kao slamka spasa da se agonija nastavi. A da bi uboli prodaju, kroz klub mora prodefilovati 40 promasaja. Kad saberes koliko su kostali ovi prodefilovani, opet si u minusu i sa tim prodajama.Kompletan ovaj period pod Homerom je AGONIJA.
Istanbul *Haksss je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:13Ako izbace oni Istambul to je da se objesis od muke sta si propustioSamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:08Svi igraju fudbal,samo mi imamo poznati luzerski mentalitet.
Useremo se koga god da izbučemo.
Tacno. Isto tako znaci da nisi ispao od bezveze ekipe, kako je ovdje predstavismo.
Pisao sam par puta kolika je prednost kad odigras 15 kola lige i igras protiv ekipe koja tek zavrsava pripreme.. A i vidjelo se da nisu nimalo naivna ekipa..
Trenutno korisnika/ca: Cava, Fouzi1, Jet2Holiday i 24 gosta.