Ne seri majke ti. Izbacivao si ekipe kad nisi bio favorit, ispadao si kad jesi. Osim atalante ni jedan poraz nije bio previsok shodno ekipi.SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:36To bi imalo smisla da su nama ovakvi slučajevi iznimka,a ne pravilo.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:21Ne amnestiram nase idiotarije, niti predsjednika, niti politiku kluba. Ovako isto eventualno gore bi bilo i bez njega. Kažem da ovaj Turku je bio nagazna za prvo kolo pogotovo jer si bio nosioc. Recimo Velez kao ne nosioc je dobio Milsami koji je nakon par kola osvojio bod u ligi. Dosta losija ekipa od Turkua a bili ne nosioci.SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:59
Ispali smo od bezveze ekipe totalno,ali svi danas igraju i svi prave rezultat sem nas.
Zaria,Milsami,Turku....sve velesile.
Mi se bavimo uvozom i izvozom.
Ali ona čuvena bošnjačka saaabur.
Pravimo sistem.
Problem je sto mi kontamo da smo na nekom nivou Dinama pa da su nam ove ekipe talasika. Nama NIKO nije talasika, na tom nivou je nas fudbal generalno.
Mi po pravilu nastradamo,ma koga da izvučemo.
Ako je lijeva ekipa ispadamo minimalno,ako je osrednja 3-4 komada,ako je liga 5 onda 6+.
Dok istovremeno maštamo o titulu protiv ekipa koje se nose sa Aston Vilom,Palaceom,Ferenvarošom,Paokom itd
Pa ne ide to baš tako.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ok ovo dovodjenje Pidre sad ima smisla jer je prodan Mujkic. Samo da Pidro ne bude wingbek, on je klasicni lijevi bek i nadam se da ZZ nece komplikovati, ali iz iskustva sta smo do sad gledali probat ce on Pidru kao desno krilo garant.
Basel 6:0rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:26Ne seri majke ti. Izbacivao si ekipe kad nisi bio favorit, ispadao si kad jesi. Osim atalante ni jedan poraz nije bio previsok shodno ekipi.SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:36To bi imalo smisla da su nama ovakvi slučajevi iznimka,a ne pravilo.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:21
Ne amnestiram nase idiotarije, niti predsjednika, niti politiku kluba. Ovako isto eventualno gore bi bilo i bez njega. Kažem da ovaj Turku je bio nagazna za prvo kolo pogotovo jer si bio nosioc. Recimo Velez kao ne nosioc je dobio Milsami koji je nakon par kola osvojio bod u ligi. Dosta losija ekipa od Turkua a bili ne nosioci.
Problem je sto mi kontamo da smo na nekom nivou Dinama pa da su nam ove ekipe talasika. Nama NIKO nije talasika, na tom nivou je nas fudbal generalno.
Ako je lijeva ekipa ispadamo minimalno,ako je osrednja 3-4 komada,ako je liga 5 onda 6+.
Dok istovremeno maštamo o titulu protiv ekipa koje se nose sa Aston Vilom,Palaceom,Ferenvarošom,Paokom itd
Pa ne ide to baš tako.
Bešiktaš 0:5
Borussia 7:0
.....
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Opet tirimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:26Ne seri majke ti. Izbacivao si ekipe kad nisi bio favorit, ispadao si kad jesi. Osim atalante ni jedan poraz nije bio previsok shodno ekipi.SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:36To bi imalo smisla da su nama ovakvi slučajevi iznimka,a ne pravilo.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:21
Ne amnestiram nase idiotarije, niti predsjednika, niti politiku kluba. Ovako isto eventualno gore bi bilo i bez njega. Kažem da ovaj Turku je bio nagazna za prvo kolo pogotovo jer si bio nosioc. Recimo Velez kao ne nosioc je dobio Milsami koji je nakon par kola osvojio bod u ligi. Dosta losija ekipa od Turkua a bili ne nosioci.
Pa ne ide to baš tako.
Izbacivao si ekipe kad nisi bio favorit,jest dok nije Mirvah došao pa svoju logiku vođenja kluba nametnuo.
Otkako je on uzjahao tj zadnjih 5 godina ofiraža do ofiraže.
Koliko se para ulupalo dolaskom Tana i ostalih investitora svaki rezultat preko tri gola je previsok taman da igraš sa Realom.
Hrgota iz Gladbaha nas odučio od lopte,a sezonu poslije negdje u pizdićima igrao.
To što u klubu peru pare i ne znaju napraviti ekipu je drugi par cipela.
Znači Watkins bi nam 10 zabio i bilo bi eee pa znaš protiv koga smo mi igrali,najjača liga na svijetu itd.
Kad smo mi zadnji put u Evropi dali nekom 5?
Pa nećeš ni dati,zato što jedino mi tapkamo u mjestu i oni sa Malte su sada ispred nas.
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Sparta Prague 5:0GangEvil je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:39Basel 6:0rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:26Ne seri majke ti. Izbacivao si ekipe kad nisi bio favorit, ispadao si kad jesi. Osim atalante ni jedan poraz nije bio previsok shodno ekipi.SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:36
To bi imalo smisla da su nama ovakvi slučajevi iznimka,a ne pravilo.
Pa ne ide to baš tako.
Bešiktaš 0:5
Borussia 7:0
.....
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
-
SamoTi4000
- Kontakt:
I to izbacili Genka prije 100 godina i Levskog prije 50 i odma se naravno narednu tekmu izofirali sa moćnom Zetom iz Golubovaca.
Mozes dovesti ronalda i mesija ali nista ti ne vrijedi kad nemas dobrog trenera
-
rimljanin90
- Kontakt:
Samo si potvrdio sto sam rekaoSamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:51I to izbacili Genka prije 100 godina i Levskog prije 50 i odma se naravno narednu tekmu izofirali sa moćnom Zetom iz Golubovaca.
Ali ne sada su finci problem
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Ti ne znaš čitatirimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:58Samo si potvrdio sto sam rekaoSamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:51I to izbacili Genka prije 100 godina i Levskog prije 50 i odma se naravno narednu tekmu izofirali sa moćnom Zetom iz Golubovaca.
Ali ne sada su finci problem![]()
Problem je Mirvić jer od njegovog dolaska se ofiramo
On se u Veležu nadavao golova.
-
rimljanin90
- Kontakt:
A na "virslama" smo izbacivali juventus iz lige prvaka. I kakve veze ima mirvic sad? Ko je njega spomenuo?SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 23:08Ti ne znaš čitatirimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:58Samo si potvrdio sto sam rekaoSamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:51I to izbacili Genka prije 100 godina i Levskog prije 50 i odma se naravno narednu tekmu izofirali sa moćnom Zetom iz Golubovaca.
![]()
![]()
![]()
Problem je Mirvić jer od njegovog dolaska se ofiramo![]()
Vidi se da pratis klub od skora,bolje igre u evropi smo imali tada kada se skoro nismo ugasili,imali smo tim a sada imamo placenike,ovo je sve nazor kupovina i gomilanje igraca a nema kolektiva.rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 23:21A na "virslama" smo izbacivali juventus iz lige prvaka. I kakve veze ima mirvic sad? Ko je njega spomenuo?SamoTi4000 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 23:08Ti ne znaš čitatirimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:58
Samo si potvrdio sto sam rekao
![]()
![]()
![]()
Problem je Mirvić jer od njegovog dolaska se ofiramo![]()
Daj još Šerbecica, pa da zaključimo prelazni rok 
Daj još Anela Hebibovica i to je to.
Birajte....
FK
Nikad Zadovoljni
Ne Valja Nam Niko Koga Mi Dovodimo
Nećemo Ovog, Nećemo Onog, Svi Karine
Ne Valja Nam Domaći Igrač
Ne Valja Nam Strani Igrač
Ne Valja Nam Talenat
Ne Valja Nam Zvijezda Od 35 Godina
Vidi Kako Borac Dobro Radi (a mi radimo isto)
Vidi Kako Zrinjski Dovodi Jake Igrače (isto i oni dovode iz igrače iz lijevih liga)
FK
Nikad Zadovoljni
Ne Valja Nam Niko Koga Mi Dovodimo
Nećemo Ovog, Nećemo Onog, Svi Karine
Ne Valja Nam Domaći Igrač
Ne Valja Nam Strani Igrač
Ne Valja Nam Talenat
Ne Valja Nam Zvijezda Od 35 Godina
Vidi Kako Borac Dobro Radi (a mi radimo isto)
Vidi Kako Zrinjski Dovodi Jake Igrače (isto i oni dovode iz igrače iz lijevih liga)
-
ajdohordas
- Kontakt:
Pa dobro nije ovaj Šarić loša opcija. Ja sam uvijek za ove stvari, pokupi iz lige što valja a sa strane dovedi pojačanje koje je prevaga. Samo sto mi ne praktikujemo ovaj drugi dio u zadnje vrijeme ili praktikujemo ali jako malo.
Bolje je i igrač koji je u trenažnom procesu, dobroj formi i priviknut na ovaj krkanluk od lige... Nego polovnjak iz Belupa ili Lokomotive.
Bolje je i igrač koji je u trenažnom procesu, dobroj formi i priviknut na ovaj krkanluk od lige... Nego polovnjak iz Belupa ili Lokomotive.
Top pojacanja, ne znam sta pojedini navijaci ocekuju
Top pojacanja, ne znam sta pojedini navijaci ocekuju
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cava, Fouzi1, Jet2Holiday i 28 gostiju.