DiletantiTelalovic je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:20Jos moraju ocistiti i pripremiti stadion za koncertNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:09Imaju svoj stadion ali nisu prioritet,e to je tuga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako će biti sigurno i u budućnosti, a već je dogovorena radna akcija u petak 24.07. od 17 sati na stadionu Grbavica.
Pozvali su sve navijače i simpatizere kluba da se pojave, te da pomognu svom klubu u pripremi stadiona za nove izazove i utakmice.
- Ovom radnom akcijom ćemo pomoći našem klubu i minimizirati troškove koji su bili planirani da se izdvoje za uređenje određenih stvari oko samog terena i tribina, te ćemo na taj način doprinijeti boljem ugođaju za sve nas na našoj Grbavici tokom odigravanja prve utakmice, koja je za neke dvije sedmice.
Mjesto sastajanja svih onih koji žele doći i pomoći će biti od 16:50 h do 17:00 h ispred Fan Shopa FK Željezničar.
(Ako neko bude želio, može nam se priključiti i malo kasnije)
Detaljan plan aktivnosti i radnih zadataka će biti predstavljen po dolasku na okupljanje - naveli su navijači Željezničara.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Oj pa oni nisu ni najbolji Zeljo vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne mogu ljudi Bistrik da dobiju, i opet se on javlja ovdje. Nijaz bezobrazniDamirT je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:26Yebi ti to, Inter vodi protiv Basaksehira.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:24Real se pojacao sa Pidronijem i Saricem![]()
Bojis li se sad Interruu
Od svih skretnicara, grbavićaci su najgori 
Nema mi smo buranija realno, gledam prodali su i dva igraca ove godine za 5.5 miliona eura. Mislim na ligu opcenito, prepucavamo se i ismijavamo jedni druge, a ustvari svi zajedno kad se skupimo smijesni smo. Srpska liga sve jaca i jaca, stadioni i arene nicu sa svih strana, a mi se tribinom zadovoljavamoDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:32Doveli dva igrača platili obeštećenje za jednog 200.000€ a za drugog 500.000€NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:28Velik si Zeljo
BatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:24Ko kaze da nema Železnicara u Europi ,doduse ovi su iz Panceva ali hajd slicno je to,kakav je ovo stadion a onda nama traze nesto![]()
Zeljo Pancevo igra bolje protiv Brage nego nasi klubovi protiv puno slabijih ekipa. Ovo sto gledam kod nas bi bili kanditat za titulu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2026, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Štedi se glavni teren na Gradskom jer nije u perfektnom stanju, a nema ni interesa publike da BSK tu igra.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:30Znam da se ovde razvlaćila priča o Krupi pa reko da nije negdje to ozvaničeno.
Ako Borac ne izbori ligašku fazu KL, ne vidim razlog zašto ne bi mogli igrati u BL.
Krupa je na 25 minuta voznje od centra BL, sa jednog kraja na drugi kraj grada Sarajeva vjerovatno se ne moze stici za to vrijeme. Tako da im je blizu u svakom slucaju.
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:33DiletantiTelalovic je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:20Jos moraju ocistiti i pripremiti stadion za koncertNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:09Imaju svoj stadion ali nisu prioritet,e to je tuga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako će biti sigurno i u budućnosti, a već je dogovorena radna akcija u petak 24.07. od 17 sati na stadionu Grbavica.
Pozvali su sve navijače i simpatizere kluba da se pojave, te da pomognu svom klubu u pripremi stadiona za nove izazove i utakmice.
- Ovom radnom akcijom ćemo pomoći našem klubu i minimizirati troškove koji su bili planirani da se izdvoje za uređenje određenih stvari oko samog terena i tribina, te ćemo na taj način doprinijeti boljem ugođaju za sve nas na našoj Grbavici tokom odigravanja prve utakmice, koja je za neke dvije sedmice.
Mjesto sastajanja svih onih koji žele doći i pomoći će biti od 16:50 h do 17:00 h ispred Fan Shopa FK Željezničar.
(Ako neko bude želio, može nam se priključiti i malo kasnije)
Detaljan plan aktivnosti i radnih zadataka će biti predstavljen po dolasku na okupljanje - naveli su navijači Željezničara.![]()

Diletta(nti) Leotta
Dize se prasina ⚫️🔴
Kako najbolji oni su sada NAJGORI
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zato što nam klubove vode interesđije koji gledaju samo svoju korist i kako da se obogate, uspjeh i rezultat im nije ni na zadnjem mjestu a navijači zarobljeni u prošlosti i misle da se od historije i tradicije može živjeti.NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:42Nema mi smo buranija realno, gledam prodali su i dva igraca ove godine za 5.5 miliona eura. Mislim na ligu opcenito, prepucavamo se i ismijavamo jedni druge, a ustvari svi zajedno kad se skupimo smijesni smo. Srpska liga sve jaca i jaca, stadioni i arene nicu sa svih strana, a mi se tribinom zadovoljavamoDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:32Doveli dva igrača platili obeštećenje za jednog 200.000€ a za drugog 500.000€
Ulaznica protiv Brage košta 250 dinara, 4 je.bene marke.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- BatistutA19
- Kontakt:
Iskreno da ti kazem vise slusam nego sto gledam Zeleznicar ,nasa jedina ekipa u Europi sto igra bez respekta je Zrinjski a ovo ostalo slabo je sve to u posljednje vrijeme.Imo je Borac imo dobrih utakmica.Sarajevo me uvijek najvise razocara a i Zeljo dok je igro ,Velez osrednje nesto i ponekad Siroki ,ovo ostalo i ne sjecam se ni kad su igrali Europu.NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:28Velik si Zeljo
BatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:24Ko kaze da nema Železnicara u Europi ,doduse ovi su iz Panceva ali hajd slicno je to,kakav je ovo stadion a onda nama traze nesto![]()
Zeljo Pancevo igra bolje protiv Brage nego nasi klubovi protiv puno slabijih ekipa. Ovo sto gledam kod nas bi bili kanditat za titulu
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pametno, Koševo je uništeno, ne znam kako će biti poslje ovih koncerata ali ovo sad što sam vidio protiv Turkua je katastrofa. Sad su se i rupe pojavile kao na Grbavici i djelovi na kojima skoro da i nema trave.Vorovus je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:46Štedi se glavni teren na Gradskom jer nije u perfektnom stanju, a nema ni interesa publike da BSK tu igra.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:30Znam da se ovde razvlaćila priča o Krupi pa reko da nije negdje to ozvaničeno.
Ako Borac ne izbori ligašku fazu KL, ne vidim razlog zašto ne bi mogli igrati u BL.
Krupa je na 25 minuta voznje od centra BL, sa jednog kraja na drugi kraj grada Sarajeva vjerovatno se ne moze stici za to vrijeme. Tako da im je blizu u svakom slucaju.
Jel mijenjana podloga u Krupi, sumnjam da izgleda kao ova u Pančevu.
Doktor za retardaciju.
- Combattente87
- Kontakt:
Jok, stara umjetna....kad padne kiša treba slićure ponjeti umjesto kopački...DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:06Pametno, Koševo je uništeno, ne znam kako će biti poslje ovih koncerata ali ovo sad što sam vidio protiv Turkua je katastrofa. Sad su se i rupe pojavile kao na Grbavici i djelovi na kojima skoro da i nema trave.Vorovus je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:46Štedi se glavni teren na Gradskom jer nije u perfektnom stanju, a nema ni interesa publike da BSK tu igra.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:30Znam da se ovde razvlaćila priča o Krupi pa reko da nije negdje to ozvaničeno.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- BatistutA19
- Kontakt:
Cito sam za tog iz Italije cini mi se doveli igraca ,jaca je liga od nase ali zalosno sto su nasi klubovi puno poznatiji od klubova iz Srbije ovakvih poput Zeleznicara .Kod njih je samo Zvezda i Partizan uvijek bolji bili od nasih ,ostali niko vise a da ne pricamo o Vozdovcu ,Surdulici i slicnim.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:32Doveli dva igrača platili obeštećenje za jednog 200.000€ a za drugog 500.000€NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:28Velik si Zeljo
Kako dobro izgleda stadion Zeleznicara, sad tek vidim. Pravi onaj engleski smek.
Koliko mocnije izgleda kad nema atletske staze..
Koliko mocnije izgleda kad nema atletske staze..
Tako je unisti nas pohlepa, uvijek se nadje neko da unisti sve dobro, vidis. Kk Bosnu godina i raspadDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:59
Zato što nam klubove vode interesđije koji gledaju samo svoju korist i kako da se obogate, uspjeh i rezultat im nije ni na zadnjem mjestu a navijači zarobljeni u prošlosti i misle da se od historije i tradicije može živjeti.
Ulaznica protiv Brage košta 250 dinara, 4 je.bene marke.![]()
Nezgodan Zeljo, a imaju oni sad I druge klubove koji rastu poput Novog Pazara, Zemuna, Imta, pa i Vojvodina tu negdje pri vrhu. Za ovog igraca sto pricas on je iz portugala 19 godina i platili ga skoro pola miliona maraka, a ovaj drugi Jasper igrao u Fulhamu. Imaju jos jednog crnca kojeg su doveli sad iz Genoe on je na klupi , takodjer imaju na klupi Engleza kojeg su doveli iz Norwich u21. Najjace od svega sto im vecinom igraju domaci igraci, cak pet u23 domacih igraca u prvih 11BatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:03Iskreno da ti kazem vise slusam nego sto gledam Zeleznicar ,nasa jedina ekipa u Europi sto igra bez respekta je Zrinjski a ovo ostalo slabo je sve to u posljednje vrijeme.Imo je Borac imo dobrih utakmica.Sarajevo me uvijek najvise razocara a i Zeljo dok je igro ,Velez osrednje nesto i ponekad Siroki ,ovo ostalo i ne sjecam se ni kad su igrali Europu.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2026, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- BatistutA19
- Kontakt:
Mi smo retardirani svi opcenito sva nam radost u Europi kad neko ispadne jer znas da je tvoj klub nula .To su nase pobijede i sreca i kad jedni druge ismijavamo tad smo sretni .NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:42Nema mi smo buranija realno, gledam prodali su i dva igraca ove godine za 5.5 miliona eura. Mislim na ligu opcenito, prepucavamo se i ismijavamo jedni druge, a ustvari svi zajedno kad se skupimo smijesni smo. Srpska liga sve jaca i jaca, stadioni i arene nicu sa svih strana, a mi se tribinom zadovoljavamoDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:32Doveli dva igrača platili obeštećenje za jednog 200.000€ a za drugog 500.000€
Pa proda i Sarajevo igrace dobre za finu lovu pa onda umijesto da ojaca ekipu da napreduje on kupi slabijeg igraca i onda im savez kriv sto im neda tutulu.Svi grade ekipe bolje sano kod nas se rasproda i kupis isto ili slabije i ostatak u dzepm jer je njima dovoljna liga da uzimaju novac.
Sad zamisli kako posluju slabiji klubovi kod nas .
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Znaći patnja u najavi. Kod nas su ovamo postavili nove podloge na nekoliko terena i izgledaju pravo dobro isto kao i ovaj.Combattente87 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:10Jok, stara umjetna....kad padne kiša treba slićure ponjeti umjesto kopački...DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:06Pametno, Koševo je uništeno, ne znam kako će biti poslje ovih koncerata ali ovo sad što sam vidio protiv Turkua je katastrofa. Sad su se i rupe pojavile kao na Grbavici i djelovi na kojima skoro da i nema trave.Vorovus je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:46
Štedi se glavni teren na Gradskom jer nije u perfektnom stanju, a nema ni interesa publike da BSK tu igra.
Doktor za retardaciju.
Lupas po obicaju.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 22:10Cito sam za tog iz Italije cini mi se doveli igraca ,jaca je liga od nase ali zalosno sto su nasi klubovi puno poznatiji od klubova iz Srbije ovakvih poput Zeleznicara .Kod njih je samo Zvezda i Partizan uvijek bolji bili od nasih ,ostali niko vise a da ne pricamo o Vozdovcu ,Surdulici i slicnim.
Vojvodina, OFK Beograd i Radnicki Nis su na vjecnoj tabeli Jugoslavije ispred tvog kluba.
Voša dvije titule Jugoslavije, odmah iza velike cetvorke, milion evropskih utakmica.
OFK Beograd 4 kupa Jugoslavije, igrali sa Napolijem, Totenhemom, Atletiko Madridom, Juventusom...
Radnicki dosao do polufinala kupa UEFA, a tvoj Celik osim one Intertoto zajebancije nije vidio Uefino takmicenje.
Naravno da se nekad pojavi neko manje poznat kao ovaj Zeleznicar, imali su i iz BiH nepoznati klubovi svoje izlete (Tuzla City, Olimpik, Modrica).
Mislio sam da je replicirao onaj iz sarajeva, do mene. Živ mi bio
Dize se prasina ⚫️🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.