Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Aj nemojte i ovu temu usrat svega vam
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
U pravu si, samo dosadne one vehabije !
Lothar Mateus spomenijo Licinu ko buduci potencijal za „Elf“ danas
… „Ali sigurno će biti i mnogo novih imena koja će dobiti šansu u početnoj postavi.“ Matthäus je naveo Finn Jeltscha, Roberta Ramsaka, Yanna Bissecka, Kevina Schadea, Adina Liciñu, Toma Bischofa i Nicolòa Tresoldija. Takođe i tek 16-godišnjeg novog Leverkusenovca Kennetha Eichhorna vidi kao kandidata.
Barisic (25) i Huseinbasic (25) na klupi Brage u Europi
Dulic (22) zabio za Hoffenheim, Kovac (20) danas bio u prvih 11 Leccea, dobar transfer Bilbije (26) u Derby.
Dulic (22) zabio za Hoffenheim, Kovac (20) danas bio u prvih 11 Leccea, dobar transfer Bilbije (26) u Derby.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Tako ti je i mama govorila pa prešla na selefije, a ti si vidim ostao dosljedan crkvenom zlostavljanju.DzaniMehmet je napisao/la: ↑22 jul 2026, 19:15U pravu si, samo dosadne one vehabije !
Lothar Mateus spomenijo Licinu ko buduci potencijal za „Elf“ danas
… „Ali sigurno će biti i mnogo novih imena koja će dobiti šansu u početnoj postavi.“ Matthäus je naveo Finn Jeltscha, Roberta Ramsaka, Yanna Bissecka, Kevina Schadea, Adina Liciñu, Toma Bischofa i Nicolòa Tresoldija. Takođe i tek 16-godišnjeg novog Leverkusenovca Kennetha Eichhorna vidi kao kandidata.
Svetozar Marković je osvojio slovačku ligu sa slovanom. Koliko sam vidio igrao je skoro sve utakmice u drugom dijelu sezone i Slovan ima jako dobre šanse za ulazak u ligu prvaka jer im je ždrijeb bio solidan. A mislim da će u najmanju ruku dogurati do evropa lige što je isto tako i više nego solidno.
On nas nije nikada odbio nego je samo izjavio da u tom trenutku nije mogao da donese odmah odluku. Mislim da bi sada nakon SPa došao pješke.
Mladji je i od Hadžije i Radeljica i Mujakića i Katica. Tako da nam ta širina definitivno ne bi skodila. Ubaciti ga da ga vidimo šta može pa nek se nađe. Niko ne kaže da mora igrati redovno ali kao četvrta ili peta opcija bi mogao biti i više nego solidan.
On nas nije nikada odbio nego je samo izjavio da u tom trenutku nije mogao da donese odmah odluku. Mislim da bi sada nakon SPa došao pješke.
Mladji je i od Hadžije i Radeljica i Mujakića i Katica. Tako da nam ta širina definitivno ne bi skodila. Ubaciti ga da ga vidimo šta može pa nek se nađe. Niko ne kaže da mora igrati redovno ali kao četvrta ili peta opcija bi mogao biti i više nego solidan.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
KockarVicin007
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:36Svetozar Marković je osvojio slovačku ligu sa slovanom. Koliko sam vidio igrao je skoro sve utakmice u drugom dijelu sezone i Slovan ima jako dobre šanse za ulazak u ligu prvaka jer im je ždrijeb bio solidan. A mislim da će u najmanju ruku dogurati do evropa lige što je isto tako i više nego solidno.
Karijera ide silaznom putanjom, nepotreban.
Nepotreban, plus nas odbio relativno nedavno.DeeWa je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:36Svetozar Marković je osvojio slovačku ligu sa slovanom. Koliko sam vidio igrao je skoro sve utakmice u drugom dijelu sezone i Slovan ima jako dobre šanse za ulazak u ligu prvaka jer im je ždrijeb bio solidan. A mislim da će u najmanju ruku dogurati do evropa lige što je isto tako i više nego solidno.
Muharemovic, Katic, Smajlovic, Barisic - 4 stopera koja su u svakom smislu ispred njega.
A onda imamo i ove mladje, Celik, Kospo, Cardaklija - vjerujem da ce bar jedan od njih izuzetno finu karijeru napraviti.
+ ne vjerujem da je nesto puno bolji od Hadzikadunica ili Radeljica
Zelim ovim putem da se izvinem Zinedinu, dedi, mujezinu, muteveliji i svim clanovima stokholmskog dzemata, bio sam u krivu glede vaseg mujezina, ljudina je to i pravi bosanski patriota. Jako gotivan decko i ako smo sve dosad dobro prognozirali ovdje pa hajde onda da kazemo da ce i ovaj momak biti jedan od kljucnih igraca iducih 10 godina. Amin

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kralj, mahmu ne bih ni ja pogodio:-)
TakodjeSheyi je napisao/la: ↑23 jul 2026, 07:47Zelim ovim putem da se izvinem Zinedinu, dedi, mujezinu, muteveliji i svim clanovima stokholmskog dzemata, bio sam u krivu glede vaseg mujezina, ljudina je to i pravi bosanski patriota. Jako gotivan decko i ako smo sve dosad dobro prognozirali ovdje pa hajde onda da kazemo da ce i ovaj momak biti jedan od kljucnih igraca iducih 10 godina. Amin![]()
![]()
naprijed rejal
-
Sindikat12
- Kontakt:
Prava Momcina, akobogda sa Muharemovicem nosliac odbrane.
Odmah ga od septembra staviti ako se rijese papiri. Drag mi je Katic, ali opet je Smajlovic mladji i uz Muharemovica moze biti nositelj odbrane za narednih sigurno 10 godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Umjesto Katica Smajlovic i umjesto Dzeke Mahmic (da igra iza Demirovica ili Hareta), j3bote hoce biti mlada nam repka, vjerovatno oko 25g prosjek starosti prvih 11, ako nije i ispod 25.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad mi je sinoc izasao ovaj video na fb, pogledao sam ga 4-5x i smijao se ko budala.
Prvo, ovaj mali mi je prejak, a drugo, nevjerovatno mi je koliko Dedo dobro poznaje reprezentativce, ali i koliko je momak prizeman i pristupacan. Realno, velika vecina bi stala s ovim malim, slikala se i otkantala ga, a on se s njim igra nekakvih igrica. Osim toga, brat prica bosanski ko da je cijeli zivot samo u Bosni zivio. Na ovaj trenutni roster sto imamo, karakterno ne moze biti bolji od njega, samo jos da se nametne u Grckoj i da dobije Barbin poziv...
slazem se, mislim da Smajlovic ima kvalitet da postane i bolje igrac od Ahmedhodzica.
Ne zaboravimo Nodiju zahvaliti i za Smajlkvica
Ma jeste, ali nakon sto je otisao u Norvesku svi su mislili da je to kraj katijere, međutim Nodi nas je stalno obavjestavao o situaciji
Realno, daleko najbolji scout na forumu (a i šire) hehe
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, NeckoPD, Proximic i 31 gost.