AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Pa bilo je receno jucer da je produžen al neka njega tamo, sam bi zbog tog pajsera morali gledat weslog na krivoj strani...
Netko iz uprave kaže neki dan da nema place nikome preko 4 milke zbog mira u svlacionici, pa onda mozes zaboravit i Sumervile i Nuse i Grenwoode realnost ce ti bit vazovi i sl... Kad mi planiramo dovest nekoga?
Netko iz uprave kaže neki dan da nema place nikome preko 4 milke zbog mira u svlacionici, pa onda mozes zaboravit i Sumervile i Nuse i Grenwoode realnost ce ti bit vazovi i sl... Kad mi planiramo dovest nekoga?
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Jesu ovo istine da je jedan zeki čelik zavlačio klub i na kraju potpisao za drugi klub?
nema potpisa
Jest, pišu rimske štampe koje prate klub da je cak i dogovoreno potpisivanje u pon. al pacov ode u Juve, a kao da je i kom žao, barem se sad bude doveo normalni ljevi bek ili cak 2...
Bomba napokon s mercata Sumerville prihvatio naše uslove,plata oko 4 i pol milki, kažu preksutra ili maksimalno tokom ponedeljka sve bude riješeno, našli se budu s Zapadnom Šunkom ubrzo
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Na šta spade klub da sa ovim idiotom nisu riješili stvar prije mjesec, il ide il ostaje. Ovako mu dali priliku da se doslovno popiša po klubu.
nema potpisa
Sta ce nama pojacanja, lord Cristante obnovio ugovor, sljedeci je Pelegrini i mirni smo.. Nisam znao da je Mag Massara novi s.d Juvemtusa, zato je i uzeo Celika da nam zabije qarinu 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
A sve se nema
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Krilo koje je prethodnu sezonu završilo sa samo pet golova i četiri asistencije u 31 utakmici Premier lige. Najzanimljiviji tip igrača su igrači čiji učinak izgleda prosječno zato što se nalaze u pogrešnom sistemu, ali čije sposobnosti savršeno odgovaraju sistemu u koji dolaze. Upravo takav je Crysencio.
Summerville je pokušavao 3,66 driblinga i uspijevao u 1,78 na 90 minuta, što ga prema navedenoj bazi svrstava među najaktivnije driblere lige. Istovremeno je protiv njega pravljeno 2,43 prekršaja na 90 minuta.

Summerville je pokušavao 3,66 driblinga i uspijevao u 1,78 na 90 minuta, što ga prema navedenoj bazi svrstava među najaktivnije driblere lige. Istovremeno je protiv njega pravljeno 2,43 prekršaja na 90 minuta.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dan te yebo propao i ovaj, kakvi amateri su u ovom klubu. Ma produžite što prije ugovor Pellegriniju, yebem vam majke svima.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Šta stvarno ode u Arabiju... Pa koji smo mi mrtvi levati to nema nigdje grob te yebo....
Ma opušteno budemo doveli 31.8 3 neka polovnjaka i za to spržili 100 milki... Uvijek je neka E ili F opcija...
Jesmo li mi od Sabatinija doveli igraca kojeg smo baš htijeli?
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ljudi mu rezervisali let, on ispalio
Isto ovo se desilo sa Malcomom prije nekoliko godina, pa koliko smiješno sve ovo izgleda, nabijem ih sve na qrac redom.
Isto ovo se desilo sa Malcomom prije nekoliko godina, pa koliko smiješno sve ovo izgleda, nabijem ih sve na qrac redom.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
E jbg, 80 miliona je previše. Nemamo Sta tu tražiti
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Daćemo vam mi Miretija za 15 miliona i mirni ste
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Samo bez žurbe, pa slobodni igrači se mogu dovesti i nakon avgusta 
Zapravo nama ni ne trebaju pojačanja, toliko smo jaki. Veliko poštovanje za njih, ali mi se ne sviđa ni Schjelderup, a ni Nusa. Antonio Nusa je toliko precijenjen igrač, bilo bi suludo za njega dati preko pedeset miliona.
Godts, El Mala ili Martinelli. Mada sa ovakvim načinom pregovaranja Francis Kyeremeh bi bio bomba.
Zapravo nama ni ne trebaju pojačanja, toliko smo jaki. Veliko poštovanje za njih, ali mi se ne sviđa ni Schjelderup, a ni Nusa. Antonio Nusa je toliko precijenjen igrač, bilo bi suludo za njega dati preko pedeset miliona.
Godts, El Mala ili Martinelli. Mada sa ovakvim načinom pregovaranja Francis Kyeremeh bi bio bomba.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Previše novca za takvog igrača. Realna cijena nekih 30 miliona ako i toliko.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
E sad nam je glavni prioritet Nusa... Imam na fb te stranice koje prate klub pa izlaze novosti, svaki put isto s bilo kojim fudbalerom, zainteresovani smo za njega, treba 5 dana da dođe ponuda, onda je mala naravno, onda se amere treba pitati, onda odbiju, onda opet nedelja dana gledanja,analiza,sastanak, traženja možda jeftinijeg i ne znam čega i dode neki X klub i zavrsi to za 2 dana... Šta smo takvi yebeni retardi...
Sad sljedi sapunica Nusa 2 nedelje sigurno dok se ne pojavi Totenhem i klepne ga a mi se budemo cudili...
Sad sljedi sapunica Nusa 2 nedelje sigurno dok se ne pojavi Totenhem i klepne ga a mi se budemo cudili...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Vrijedi li Summerville 60 miliona, pa zavisi. Ekipi koja već ima neko krilo, vjerovatno ne vrijedi, ali nama, itekako. Pravo krilo koje je imalo sve karakteristike koje Gasperini traži i voli, doslovno novi Lookman, ali eto. Ima tu sigurno i to D'Amica i Gasperinija, jer su morali ranije reagirati, ali eto na kraju je igrač rekao svoje.
Problem je što smo pokazali apsolutnu nemoć na tržištu i evo već druga prijateljska utakmica, pripreme ozbiljno u toku, a mi bez pojačanja. Možda su zaboravili da mi ove godine igramo LP
Meni se Nusa nimalo ne dopada. U 56 utakmica u Bundesligi ima svega sedam golova i sedam asistencija, mizerno. Nije spreman za adekvatne defanzivne zadatke, te je sklon povredama. Cijena mu sigurno neće biti ispod pedeset miliona.
Problem je što smo pokazali apsolutnu nemoć na tržištu i evo već druga prijateljska utakmica, pripreme ozbiljno u toku, a mi bez pojačanja. Možda su zaboravili da mi ove godine igramo LP
Meni se Nusa nimalo ne dopada. U 56 utakmica u Bundesligi ima svega sedam golova i sedam asistencija, mizerno. Nije spreman za adekvatne defanzivne zadatke, te je sklon povredama. Cijena mu sigurno neće biti ispod pedeset miliona.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Surreal je napisao/la: ↑23 jul 2026, 14:35Vrijedi li Summerville 60 miliona, pa zavisi. Ekipi koja već ima neko krilo, vjerovatno ne vrijedi, ali nama, itekako. Pravo krilo koje je imalo sve karakteristike koje Gasperini traži i voli, doslovno novi Lookman, ali eto. Ima tu sigurno i to D'Amica i Gasperinija, jer su morali ranije reagirati, ali eto na kraju je igrač rekao svoje.
A tko je jos onda i ostao na tržištu od wingera da je dostupan i da bi nam sjeo kao budali šamar... Jedno nek dovedu Endericka i probaju ubacit neki otkup što čisto sumljam, a drugo? Šta ima na tržištu a da odgovara Gaspu koj je tražio wc wingera?
Mrtvog Moreiru iz Stasbura ne mozemo dovest a ne nekog ozbiljnijeg... A i za svakog takvog kretena cijena je 50 milki, Za onog iz Kolna traže 50 milki jbt... Mi za 20, 30 milki ne budemo doveli nikog ozbiljnog, otišlo tržište u krasam qurac...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Moretto koji je inače jako pouzdan je prenio da lijevo krilo (vrlo vjerovatno) nije među - Nusa, Godst i Schjelderup.
Potpuno legitimno je onda postaviti pitanje, pa ko je onda prava meta, te da li ista postoji? Od ovih igrača koji su "ostali", najbolji mi je definitivno El Mala. Zaista ne shvatam zašto odmah ne kupe Alajbegovića za trideset miliona, to nam je očigledno financijski domet, a on je jako zagrijan da dođe u Italiju, transfer koji možeš završiti za 24h.
Laurienté, Mitoma, Sancho bi mogli iskočiti u zadnji trenutak.
Potpuno legitimno je onda postaviti pitanje, pa ko je onda prava meta, te da li ista postoji? Od ovih igrača koji su "ostali", najbolji mi je definitivno El Mala. Zaista ne shvatam zašto odmah ne kupe Alajbegovića za trideset miliona, to nam je očigledno financijski domet, a on je jako zagrijan da dođe u Italiju, transfer koji možeš završiti za 24h.
Laurienté, Mitoma, Sancho bi mogli iskočiti u zadnji trenutak.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jesi ziv kolega?Denno je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:25Vidjet cemo, mozda na kraju i bude vise od tih 53mil. Kone je bolji u ball recovering i ima bolje trkacke sposobnosti, ali Neil je dosta tehnicki jaci samo treba da igra i igra, na kraju sam cak za tu prodaju ali da se dobro naplati + kasnije se taj novac ne trosi na gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.