A vidi ovogLaganini1986 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 09:55Sve su to igraci za druge lige HNL koje smo doveli ,a neki ni tamo ne mogu igrati.
Kosi,Galesic,Dajcer,Meite,Barisic,Hujber,Agyekum,Galesic,Ivanisevic. Koliko panjeva na jednom mjestu
Fol mi imamo skaut sluzbu![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da je Husref tu da im psuje ne bi problem bio ni da su iz pete hrvatske lige. Trust me bro.Morpheus je napisao/la: ↑23 jul 2026, 13:22A vidi ovogLaganini1986 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 09:55Sve su to igraci za druge lige HNL koje smo doveli ,a neki ni tamo ne mogu igrati.
Kosi,Galesic,Dajcer,Meite,Barisic,Hujber,Agyekum,Galesic,Ivanisevic. Koliko panjeva na jednom mjestu
Fol mi imamo skaut sluzbu![]()
![]()
Tačno vas treba ignorisati. Dokaže ti lik da griješiš i ti navedeš gomilu igrača i napišeš SVI SU ONI ZA DRUGE LIGE HNL.
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Eto ti otkrio Ameriku pa ne mozes dovesti Belju i Fruka koji vrijede milione. Predlozit cu te za skauta posto si opasan vizionarbelosevic23 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 11:42Otpisani u klubovima i jedan i drugi, pa smo ih zato i mogli dovesti. Nećeš dovesti Belju ili Tonija Fruka, sto ne mogu ovih bukvalacaBajroni je napisao/la: ↑23 jul 2026, 11:19A odakle su dosli Ristovski i Menalo pa sta smo dobili s njimabelosevic23 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 10:49
jeste Dinamo, Hajduk, Rijeka, sve ispod toga je nivo Zrinjskog Borca i Sarajeva, a mi ne dovodimo igrače iz prve tri ekipe pa da budu prevaga u ekipi. Mi dovodimo rezerve ekipa koje su u rangu sa nama ili igrače na koje se ozbiljno ne računa. Previše se podcjenjuje naša liga, lijep pozdrav.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne samo Belju i Fruka nego nijednog prvotimca sa ozbiljnom ulogom u tim klubovima. Igrači iz tih klubova odlaze u najbolje evropske lige za milionske iznose, koje mi samo sanjati možemo. Za svakog igrača iz HNLa je ova liga ogroman korak unazad i to je realnost. Sa uglednom kakav ima ova liga i sama država, mi možemo biti presretni i sa tim otpisanim u Rijeci i drugim klubovima. Nemojte samo odgovarati onom glupom i idiotskom fluskulom plati i doći će, neće.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Brutalan igrac 1 na 1,u timu sezone bio.Amin da je istina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Banić
Beganović - Gojković - Maroodza - Pidro
Ignatkov - Elezi
Ghorzi - Ljajić - Mikić
Spahić
Sa klupe Kyeremeh, Agyekum, Šarić, Kuprešak, Ristovski, Cimirot
Beganović - Gojković - Maroodza - Pidro
Ignatkov - Elezi
Ghorzi - Ljajić - Mikić
Spahić
Sa klupe Kyeremeh, Agyekum, Šarić, Kuprešak, Ristovski, Cimirot
- belosevic23
- Kontakt:
predlozi me bukvalista, uzet cu tebe za asistenta, jer sam vise pogledao utakmica nego sto ti imas godinaBajroni je napisao/la: ↑23 jul 2026, 13:41Eto ti otkrio Ameriku pa ne mozes dovesti Belju i Fruka koji vrijede milione. Predlozit cu te za skauta posto si opasan vizionarbelosevic23 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 11:42Otpisani u klubovima i jedan i drugi, pa smo ih zato i mogli dovesti. Nećeš dovesti Belju ili Tonija Fruka, sto ne mogu ovih bukvalaca
Ako se ostvare ovi transferi, Kuprešak i Maroodza mogu na transfer listu. Do 1.3 miliona eura se može uzeti za obojicu.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Ali imaš i igrače iz 2. HNL, kao što su Promise David ili Raul Florucz, koji su iz te lige napravili dobre karijere. Poenta je samo da nema smisla dovoditi igrače od 25 do 30 godina odatle.
Turkes je 10 puta bolji od spahica ali problem je u formaciji, ako se bude igralo ka do sada tu nam ni haland ne bi pomogao. Koji ce ti kurrac klasicni spic ubica kad nece dobiti ni jednu pravu loptu koju bi mogao pospremiti u mrezu.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Na ovom forumu među nama ima 5 igrača boljih od Turkeša
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dajčer.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma radije bi maroodzu, znao je odigrat odlicno na stoperu
Gledam , ovi Finci od kojih smo sramotno ispali, 1:1 sa Turcima. Ovdje su "stručnjaci" od Turaka napravili svemirski brod, ali oćito da pušta vodu.
Samo da kažem.
Samo da kažem.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Tema u fazonu
So what don't you wont
So what don't you wont
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: alacious, belosevic23, laznokrilo, prisonbreak, propoklopac, rimljanin90, robertkosar i 46 gostiju.