oj govoriš EsperantoLBJ MVP je napisao/la:I onaj papak iz Goražda ne konta da sam ja ZombyJimmy from the hood je napisao/la:SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!
Sretan 9. maj !![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
J.Goerges je napisao/la:oj govoriš EsperantoLBJ MVP je napisao/la:I onaj papak iz Goražda ne konta da sam ja ZombyJimmy from the hood je napisao/la:SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!
Sretan 9. maj !![]()
![]()
![]()
![]()
oj Vrbovik hahahhha
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A moram malo promovisati ove vannastavne aktivnosti.domineysn je napisao/la:@Monolog: Tebi vazda pušači na Avataru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma Monolog vam puši kako god ,đesi prodana dušo ,dobijaš li na kladi kako me nema jel

Ne rece mi ti? Kako ti je druga blizu, a obala daleko, hajde kod mene ba, **** drugu, streberi sve, nema raje ocmLBJ MVP je napisao/la: Hajde hajde bit će mo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj jara, dok te nije bilo (3-4 dana), bio sam pravo u plusu. Sad već jedva spajam kraj s krajem. Moraćemo te opet negdje poslati.J.Goerges je napisao/la:Ma Monolog vam puši kako god ,đesi prodana dušo ,dobijaš li na kladi kako me nema jel![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stanica mi odmah kod drugeEdin TM87 je napisao/la:Ne rece mi ti? Kako ti je druga blizu, a obala daleko, hajde kod mene ba, **** drugu, streberi sve, nema raje ocmLBJ MVP je napisao/la: Hajde hajde bit će mo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nego sta,evo doso malo da vas posetim,da vidim sta rade misevireds je napisao/la:@lopove(T-MAC) sretno !
A vidim vratio se i @alfa,sad će biti veselo.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa nego sta,nego kako ti fura liverpool?reds je napisao/la:Ma nema mrtav forum bez tebe.
Pa joj k'o da nisi upratio kako samo igraju u zadnje vrijeme.alfarouqaminu je napisao/la:pa nego sta,nego kako ti fura liverpool?reds je napisao/la:Ma nema mrtav forum bez tebe.
FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
u da rasturaju, msm sledece sezone ne gine im osvajanje lige sampionareds je napisao/la:Pa joj k'o da nisi upratio kako samo igraju u zadnje vrijeme.alfarouqaminu je napisao/la:pa nego sta,nego kako ti fura liverpool?reds je napisao/la:Ma nema mrtav forum bez tebe.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
alfa romeo moj te pomeo sta ima brate ?
alfarouqaminu je napisao/la:u da rasturaju, msm sledece sezone ne gine im osvajanje lige sampiona![]()
Ovo je bilo ispod pojasa ali nema veze.
FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nema nista,kod tebe kako napreduje kosarka jer si se prijavio za NBA draft?Samo F.K.S !! je napisao/la:alfa romeo moj te pomeo sta ima brate ?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
reds je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:u da rasturaju, msm sledece sezone ne gine im osvajanje lige sampiona![]()
![]()
Ovo je bilo ispod pojasa ali nema veze.![]()
zaista tako mislim, imate velike sanse da osvbojite ligu sampiona sledece sezone...
joke reds
Trolejbuska? Pa imas i kod ObaleLBJ MVP je napisao/la:Stanica mi odmah kod drugeEdin TM87 je napisao/la:Ne rece mi ti? Kako ti je druga blizu, a obala daleko, hajde kod mene ba, **** drugu, streberi sve, nema raje ocmLBJ MVP je napisao/la: Hajde hajde bit će mo
Roger Federer the greatest of all time!
alfarouqaminu je napisao/la:reds je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:u da rasturaju, msm sledece sezone ne gine im osvajanje lige sampiona![]()
![]()
zaista tako mislim, imate velike sanse da osvbojite ligu sampiona sledece sezone...![]()
joke reds
FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
salim se ba, ma dobri ste... nego jel imas neki tiket?reds je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:reds je napisao/la:![]()
zaista tako mislim, imate velike sanse da osvbojite ligu sampiona sledece sezone...![]()
joke redsHaj nećemo o fudbalu na ovoj temi.