Doveli ono dijete iz Zenice da mu upropaste karijeru,fol ga skautirali pa ga zakucali na klupu i još mu doveli 10 nekakvih polovnjaka ko konkurenciju.
Sve naopako u pm.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Povedi nas tiiii. Vidi se da si upucen i skolovanSamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:09Borac gura dijete od 16 godina,mi Spahića dovodimo![]()
Doveli ono dijete iz Zenice da mu upropaste karijeru,fol ga skautirali pa ga zakucali na klupu i još mu doveli 10 nekakvih polovnjaka ko konkurenciju.
Sve naopako u pm.
Imao si Matu Stanića ispred nosaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2026, 19:44Babić je lično Casemiro za Galešića i Cimirota.
Nemoj na Cimirota,naljutit će se Rimljanin.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2026, 19:44Babić je lično Casemiro za Galešića i Cimirota.
Jaštaradi,2 ipo šanse po utakmici i to kad sa amaterima kakvim igramo.
Mora da si bio usamljen kada si mi se privatno javioSamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:21Nemoj na Cimirota,naljutit će se Rimljanin.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2026, 19:44Babić je lično Casemiro za Galešića i Cimirota.
Sad će i tebe pratiti u stopu![]()
Taj mrzi Sarajevo više nego bilo ko sa teme PL BiH - aktuelno.rimljanin90 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:12Povedi nas tiiii. Vidi se da si upucen i skolovanSamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:09Borac gura dijete od 16 godina,mi Spahića dovodimo![]()
Sve naopako u pm.
Pa moram ti se javiti kad si kvarna mala tetkicarimljanin90 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:24Mora da si bio usamljen kada si mi se privatno javioSamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:21Nemoj na Cimirota,naljutit će se Rimljanin.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2026, 19:44Babić je lično Casemiro za Galešića i Cimirota.
Sad će i tebe pratiti u stopu![]()
Tebe zato volim.Herson je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:25Taj mrzi Sarajevo više nego bilo ko sa teme PL BiH - aktuelno.rimljanin90 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:12Povedi nas tiiii. Vidi se da si upucen i skolovanSamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:09Borac gura dijete od 16 godina,mi Spahića dovodimo![]()
Sve naopako u pm.
Malo je reći da sereš.SamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:37Tebe zato volim.
Ti odma skontaš ko mrzi Sarajevo,koji igrači su dobri ,provališ odma ko je štrumf čim neko proziva menagerske talove itd
Duša![]()
Otišo vam SedorfSamoTi4000 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:09Borac gura dijete od 16 godina,mi Spahića dovodimo![]()
Sve naopako u pm.
u pravu si bato, moja greska.
Borac ne mjenja tim Herera,Karolina,Vukovic,Hrelja,Rogan,Grahovac,Savic,Ogrinec su vise od 3 sezone imas Jojica ,Juricica,Hirosa koji su tu drugu sezonu na to imas mlade Jurkasa i Deketa i doveli su jos par igraca . Imaju pomoc sudija i saveza to je jasno ali oni bolje rade od nas i kad je u pitanju klub , slažu tim kako treba nema lutanja , evo i tribinu natkrili , mi trenutno jedino bolje prodajemo igrace a zauzvrat nista nemamo bar mi navijaci.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:30Deket nista nije pokazao za 43 minute, najbolji im je igrac hrelja i savic, prednost koju imaju je upravo hrelja savic i stoperski par, nizi su al su brzi i bolji su u kontroli lopte a hrelja juricic kompenzuju visinu
Herera carolina su bolji od ristovskog gojkovica ivanisevica marodze u svakoj mogucoj formaci
Ista stvar hrelja savic jojic su bolji od kupresaka elezija adema u svakoj mogucoj formaci
Tim im je mnogo kompaktni brzi kondiciono spremni i uigrani su od nas..
Dese nelazemo niihov najbolji mladi adut je jurkas.
Lopte koje salje Savic iz drugog plana su 30% bolje preciznije nego sto adem to radi.
Obaranje tempa po postizanju gola, carolina odma leze medicinska ekipa ulazi 3 minute pauze sve su to stvari koje jesu ruzne za gledat i stvari koje neprate moderan fudbal al prolaze u pl bh.
Smatram ako budemo cvrsti u odbrani i budemo doveli brzog stopera i budemo radna fizicki jaka ekipa
Mogli bi mi napravit borcu probleme, mana borca fizicki nisu jaki duel igra im je slabi dio ekipe