Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Danns opet povrijeđen
izgleda da neće moći napraviti neku ozbiljnu karijeru kao ni Bajčetić. Šteta stvarno je obećavao. Slot je prošle sezone rekao da čuva Ria jer su prethodnih godina mladi talenti previše trenirali i igrali što je dugoročno dovelo do učestalih povreda. Pitam se koliko je taj period s Kloppom stvarno imao uticaja na njihovo zdravlje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Srđanov mali dobio male.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ne znam sta da mislim o ovome. A vec mi par puta dolaze notifikacije kako Iraola 'pleads for additions to the squad, specifically for a winger position'. Valjda ce ga ispostovati i dati mu ono sto trazi...Liverpool: Amazon founder Jeff Bezos approached to join consortium led by former QPR co-owner Amit Bhatia to buy stake in club
Jeff Bezos has held discussions about joining a syndicate of investors led by former Queens Park Rangers co-owner Amit Bhatia to buy a minority stake in Liverpool; Bezos is estimated to boast a fortune worth almost $257bn; an FSG spokesperson confirmed the talks to Sky Sports News
Sad ce ljeto proci u ovom cirkusu s indijcem. Jos dodaj zidova pa imat cemo sveto trojstvo za vlasnike 
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nema od toga nista, bitnije je pitanje dok drugi dovode pojacanja u veznom redu ili vrse neke rotacije igraca ovdje se apsolutno nista i ne spominje jos. Jedino se vrti prica o krilima i to je to, bez pojacanja u veznom redu u vidu fizikalija i defanzive bit ce ponovo propuha.
- JayCatwright
- Kontakt:
nema Iraola taj Slotov pull, fališ Arne legendo.
Jel samo meni cudno sto Salah jos nema novi klub 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Manje od mjesec do starta lige a mi smo defektni na nekoliko pozicija.
Kakva uprava jbt

Kakva uprava jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.