Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Možda su dobili otkaz jer su neradnici?
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
- Wilshere10
- Kontakt:
Bad cudno da se tvoj stav poklapa sa stavom Maria Kordica. Neradnici ali samo Bosnjaci. Hrvati su radnicke munje
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisu radničke munje, ali za nas su klasa. Iz iskustva i to sam više puta ponovio, Srbi broj 1. Kako dogovoriš tako i bude, nema ispod može samo preko, nema biće sutra pa bude za pet dana. Fleksibilni do bola, mogu konmibacije. Hrvati izuzetno strogo poslovni, puno traže ali i daju. Ako je stani pani, mora biti po njihovom. Vole se pokazati, ali i počastiti.Wilshere10 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 20:50Bad cudno da se tvoj stav poklapa sa stavom Maria Kordica. Neradnici ali samo Bosnjaci. Hrvati su radnicke munje![]()
E mi brate smo posebni, na prvu ide ali odmah muljanje. Rok ne postoji, na kardinalnu grešku e yebi ga šta sad.... Sve nešto šuš muš, tamo ga vamo ga. Naravno čast izuzecima, npr. UNA iz Bihaća, veće ljudine nećeš sresti, šta god da treba tu su, šta god. Nema zahtjeva koji ne može da se ispuni , oni su putokaz kako bi trebali naši da posluju, a ne Bunjo...
Sve ovo što sam napisao je iz vlastitog iskustva.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Hrvati su veeliki radnici. Znam ih dosta po Matici im, većinom ugostiteljski sektor. Ono gazdice, ali i to je nešto.
Profućkali EU fondove za poljoprivredu, jedino šenicu štancaju.
Kako goć, solidan narod za razliku od ovih krvopija u BiH.
Vlada Hrvatske se slomi finansiranjem projektata od značaja za Hrvate po BiH. Još im osigurali otkup.
Zamislite da mi imamo sličnu maticu. Bilo bi 50 Međugorja.
Profućkali EU fondove za poljoprivredu, jedino šenicu štancaju.
Kako goć, solidan narod za razliku od ovih krvopija u BiH.
Vlada Hrvatske se slomi finansiranjem projektata od značaja za Hrvate po BiH. Još im osigurali otkup.
Zamislite da mi imamo sličnu maticu. Bilo bi 50 Međugorja.
Nad zelenom rijekom labudov luk.
Neko je drzavotvoran narod, neko nije. Nista cudno, ima toga po svijetu. I gdje najjace stranke bildaju vjerski, a ne nacionalni identitet. Otud i pasivnost.
Čuj Dodikove retorike yebo vam pas mater. Čuj državotvoran narod, kao da to u genima piše.
Yebo majku ko da vas je Mladić pravio.
Yebo majku ko da vas je Mladić pravio.
Don't hate what you don't understand.
Ko kaze da je u genima? To se uci godinama, da ne kazem vijekovima. I smiri hormone, nisi na koridi. Nisam ja kriv sto je tako. Valjda je slucajnost da se uvijek jednim te istima ponavljaju jedne te iste stvari.
Mi istorijski imamo problem sa komšijama koje gravitiraju susjednim zemljama.
Da si htio praviti bilo što, uvijek bi bilo na našu štetu. Cak i da smo uhvatili prvi voz nacionalnih pokreta sa kraja 19. stoljeća.
Tu se sva priča završava.
Da si htio praviti bilo što, uvijek bi bilo na našu štetu. Cak i da smo uhvatili prvi voz nacionalnih pokreta sa kraja 19. stoljeća.
Tu se sva priča završava.
Nad zelenom rijekom labudov luk.
Sad bez podyebavanja.Prošlo je preko mojih ruku kao rukovodioca bas dosta ljudi.VensanKasel je napisao/la: ↑23 jul 2026, 21:53Nisu radničke munje, ali za nas su klasa. Iz iskustva i to sam više puta ponovio, Srbi broj 1. Kako dogovoriš tako i bude, nema ispod može samo preko, nema biće sutra pa bude za pet dana. Fleksibilni do bola, mogu konmibacije. Hrvati izuzetno strogo poslovni, puno traže ali i daju. Ako je stani pani, mora biti po njihovom. Vole se pokazati, ali i počastiti.Wilshere10 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 20:50Bad cudno da se tvoj stav poklapa sa stavom Maria Kordica. Neradnici ali samo Bosnjaci. Hrvati su radnicke munje![]()
E mi brate smo posebni, na prvu ide ali odmah muljanje. Rok ne postoji, na kardinalnu grešku e yebi ga šta sad.... Sve nešto šuš muš, tamo ga vamo ga. Naravno čast izuzecima, npr. UNA iz Bihaća, veće ljudine nećeš sresti, šta god da treba tu su, šta god. Nema zahtjeva koji ne može da se ispuni , oni su putokaz kako bi trebali naši da posluju, a ne Bunjo...
Sve ovo što sam napisao je iz vlastitog iskustva.
Necu ulaziti toliko u to sto si govorio ali npr radnici iz nekih krajeva su slabiji i zbog uvjeta zivota.
Zadnja izmjena: SSj4, dana/u 24 jul 2026, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Ma hvatali smo mi voz, ali Srbiji autonomija nama i Husejnu sablja. Tako je to.
Kada smo kod drzavotvornosti,drzave I samostalnosti Bosna je jedna od najstarijih u evropi.Fakt
- invincible1921
- Kontakt:
Onda kad napisem da mnogi ovdje imaju kompleks nize vrijednosti naljute se
Izmislili smo svijet i za jedne i druge,,,i kulturoloski i civlizacijski i po ljudsksti i svemu,,,ovi jedni samo geldaju cije ce sluge bit, ovi drugi pleme sektasko predvdjeno SPC zalutalo u Evrpu...ali eto kao mi smo losi i trebamo se ugledat na njih
=\_1921_/=
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pucamo od prosperiteta.
- Shategabri
- Kontakt:
Baš se ovdje nešto pitaš, imaš tu moć da bi bio državotvoran.
Balkanska plemena igraju kako im veliki sviraju.
Koševo Zapad
- Wilshere10
- Kontakt:
Prva naredna vlast koja dođe će, nadam se, ukinuti neradnu nedjelju. Od te smijurije niko nema koristi. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- invincible1921
- Kontakt:
I da punimo budzet nase jedine FederacijeWilshere10 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 10:54Prva naredna vlast koja dođe će, nadam se, ukinuti neradnu nedjelju. Od te smijurije niko nema koristi.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma šta nam ovo Misketa uhapsilo

Gdje ce njega, postenjacina. Uvijek u selu pozdravi kad prolazi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
a jok nismo se ugledali na njih. Kad vidim da neko tursku zastavu okači pokraj ljiljanke otišo bi u faking sibir živit. vašar politika, dok ne treba ispunit neki američki interes, onda opet vašar politika i ukrug. Al eto nismo mi sluge nikad nikom, jokinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 09:10Onda kad napisem da mnogi ovdje imaju kompleks nize vrijednosti naljute se
Izmislili smo svijet i za jedne i druge,,,i kulturoloski i civlizacijski i po ljudsksti i svemu,,,ovi jedni samo geldaju cije ce sluge bit, ovi drugi pleme sektasko predvdjeno SPC zalutalo u Evrpu...ali eto kao mi smo losi i trebamo se ugledat na njih![]()
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.