Jesi gledao Svjetsko sad i Obalu Slonovače? Mali je otkrovljenje turnira, odličan veznjak.
Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Serie A
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Iskreno obalu nisam pogledao nikako. Znaci uz Attu jos jedan dobar veznjak? Jel ofanzivni ili DM?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:29Jesi gledao Svjetsko sad i Obalu Slonovače? Mali je otkrovljenje turnira, odličan veznjak.
Probudila se Fiorentina, nakon katastrofalne sezone.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Centralni vezni prije svega, ali igra sve i centralnog i defanzivnog i ofanzivnogronaldo99 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:40Iskreno obalu nisam pogledao nikako. Znaci uz Attu jos jedan dobar veznjak? Jel ofanzivni ili DM?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:29Jesi gledao Svjetsko sad i Obalu Slonovače? Mali je otkrovljenje turnira, odličan veznjak.
MANIJACI JUG 1987
https://www.facebook.com/share/v/18UTgk ... tid=wwXIfr
Poceli su i talijani ulagati tamo gdje je potrebno da klubovi i liga krenu rasti. Venezia pravi novi stadion.
Poceli su i talijani ulagati tamo gdje je potrebno da klubovi i liga krenu rasti. Venezia pravi novi stadion.
da u pravubsi jedan od najvecih problema SerieAronaldo99 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 10:28https://www.facebook.com/share/v/18UTgk ... tid=wwXIfr
Realno koliko imaju novonapravljenih ili renoviranih stadiona u zadnjih 10tak godina
Juve i Atalanta
Udine su uradile vec par godina unazad. Fiorentina gradi, Como sad pravi novu tribinu. Milan i Inter navodno ce graditi novi ali jos uvijek je to oko zemljista spor.SHZ82 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 10:40da u pravubsi jedan od najvecih problema SerieAronaldo99 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 10:28https://www.facebook.com/share/v/18UTgk ... tid=wwXIfr
Realno koliko imaju novonapravljenih ili renoviranih stadiona u zadnjih 10tak godina
Juve i Atalanta
U sustini infrastruktura je totalno losa i zastarila. Sa novim modernim arenama dolaze i prihodi jer stadion ne sluzi samo kad je utakmica. Ali valjda se polako popravi stanje. Nadati se.
Ovaj u Veneziji bi trebao primati 18500 gledalaca sa svim natkrivenim tribinama. Tu ces imati uvijek pun stadion.
- muha milanez
- Kontakt:
Imaš stadion u Udinama koji je faktički nov.
Trenutno se radi na rekonstrukciji stadiona Artemio Franchi u Firenzi, a ubrzo bi trebala da krene nova faza obnove stadiona u Napoliju, konkretno ojačanje dijela trećeg prstena tribina. San Siro bi se trebao početi rušiti i raditi potpuno novi stadion. Stadion Cagliaria isto, to je sve u sklopu organizacije EURA 2032 godine, gdje bi San Siro bio jedan od ključnih stadiona.
Uz to, i neki klubovi iz serije B trenutno rade na renoviranju stadiona. Većinom su to parcijalni radovi tipa dio tribine i sl.
Italija je davno trebala zasukati rukave i ozbiljnije napore uložiti glede ovog problema, ali italijani ko italijani..
Trenutno se radi na rekonstrukciji stadiona Artemio Franchi u Firenzi, a ubrzo bi trebala da krene nova faza obnove stadiona u Napoliju, konkretno ojačanje dijela trećeg prstena tribina. San Siro bi se trebao početi rušiti i raditi potpuno novi stadion. Stadion Cagliaria isto, to je sve u sklopu organizacije EURA 2032 godine, gdje bi San Siro bio jedan od ključnih stadiona.
Uz to, i neki klubovi iz serije B trenutno rade na renoviranju stadiona. Većinom su to parcijalni radovi tipa dio tribine i sl.
Italija je davno trebala zasukati rukave i ozbiljnije napore uložiti glede ovog problema, ali italijani ko italijani..
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 24 jul 2026, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
a da Udine sam zaboravio, a nisam iskreno upratio da Fiorentina nesto radi.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 11:03Udine su uradile vec par godina unazad. Fiorentina gradi, Como sad pravi novu tribinu. Milan i Inter navodno ce graditi novi ali jos uvijek je to oko zemljista spor.SHZ82 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 10:40da u pravubsi jedan od najvecih problema SerieAronaldo99 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 10:28https://www.facebook.com/share/v/18UTgk ... tid=wwXIfr
Juve i Atalanta
U sustini infrastruktura je totalno losa i zastarila. Sa novim modernim arenama dolaze i prihodi jer stadion ne sluzi samo kad je utakmica. Ali valjda se polako popravi stanje. Nadati se.
Ovaj u Veneziji bi trebao primati 18500 gledalaca sa svim natkrivenim tribinama. Tu ces imati uvijek pun stadion.
a Milan/Inter je vec duga prica i vidket cemo kad ce to biti, Roma isto tako ima neke planove, Cagliari ali to je sve cini mi se daleko.
Apsolutno me ne bi iznenadilo da talijanu izgube domacinstvo ep. Moze ih turska spasiti jedino
- muha milanez
- Kontakt:
Isto, vjerujem da će na kraju ostati bez domaćinstva.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zašto Juventus dopušta da ga alkos Vlahović vuče za nos. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
20ti tim engleske ima vise para od Juventusa
:
Gianluca di Marzio] Juventus had their €6-7 million offer for Emiliano Martinez rejected by Aston Villa, now turning their targets to Guglielmo Vicario and Zion Suzuki
Gianluca di Marzio] Juventus had their €6-7 million offer for Emiliano Martinez rejected by Aston Villa, now turning their targets to Guglielmo Vicario and Zion Suzuki
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Italijanski fudbal je tu gdje jeste jer klubovi razmisljaju destruktivno i kratkorocno. Evo Milan razmislja o posudbi Camarde i Commota u Parmu pa u Italiji si mlad tek sa 25 prije nema sanse da dobijes priliku, a tek cigancenja oko transefa za 3 4 miliona kao Atalanta za Kerima...
#CarsijaOdjebi
Možeš ti razmišljati kako hoćeš kad nemaš dovoljno prihoda da se možeš nositi sa Englezima. Zato vode računa o svakom milionu. Nama izgleda smiješno natezanje za par milion eura ali to je realnost italijanskog fudbala. Imidž lige, sponzori, TV prava, loša infrastruktura, to su sve faktori koji su doveli do manjka prihoda Italijanima a bez prihoda nema ni trošenja.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2026, 12:41Italijanski fudbal je tu gdje jeste jer klubovi razmisljaju destruktivno i kratkorocno. Evo Milan razmislja o posudbi Camarde i Commota u Parmu pa u Italiji si mlad tek sa 25 prije nema sanse da dobijes priliku, a tek cigancenja oko transefa za 3 4 miliona kao Atalanta za Kerima...
Nece oni njih posudjivati, vjerujem da ce obadva dobiti dovoljno sanse kod Amorima pogotovo u EL. A tamo nam oni trebaju da mozes listu sastaviti kao HG player.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2026, 12:41Italijanski fudbal je tu gdje jeste jer klubovi razmisljaju destruktivno i kratkorocno. Evo Milan razmislja o posudbi Camarde i Commota u Parmu pa u Italiji si mlad tek sa 25 prije nema sanse da dobijes priliku, a tek cigancenja oko transefa za 3 4 miliona kao Atalanta za Kerima...
Nego Como sve dog sa Chelsea za Chalobah. Znam da ga je Inter htio pa eto i ovo im propade. Uze im Como Nico Paza, pa Palestra ode u Chelsea i sad i ovaj.
Samo Como fino trosi pare, pokazuju da imaju pare i da im to nije problem. Oni bi mogli biti fina prica i osvjezenje u Italiji.
Samo Como fino trosi pare, pokazuju da imaju pare i da im to nije problem. Oni bi mogli biti fina prica i osvjezenje u Italiji.
Haman Como i Milan samo imaju gengi, ostalo gola bijeda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16