FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod nas da nešto nije u redu, SIPA bi upala kod nas prvo, od svih klubova u ligi. I češljali na tenane. Čisto sumnjam da postoje krupne stvari, jer sitne postoje u svakom klubu, u Realu, Milanu, Liverpoolu, Barceloni, Bayernu, Juventusu itd., svaki klub posluje malo u krivo. Borac bi trebao da odgovra za sve malverzacije zadnih godina koje su dešavale na terenima i mimo njih, također i zbog politike koja se umiješala dubiko i čak orvoreno, da imamo državu kako treba, mnogi bi ljudi bi bili isključeni trajno iz našeg fudbala.
Ne postoji klub u našoj ligi s čistim i urednim poslovanjem. Ja sam za to da svi zavrćemo pa ko više i bolje uspije al' sam protiv toga da se busamo nekim poštenjem kad dobro znamo da smo daleko od meleka.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 15:18Kod nas da nešto nije u redu, SIPA bi upala kod nas prvo, od svih klubova u ligi. I češljali na tenane. Čisto sumnjam da postoje krupne stvari, jer sitne postoje u svakom klubu, u Realu, Milanu, Liverpoolu, Barceloni, Bayernu, Juventusu itd., svaki klub posluje malo u krivo. Borac bi trebao da odgovra za sve malverzacije zadnih godina koje su dešavale na terenima i mimo njih, također i zbog politike koja se umiješala dubiko i čak orvoreno, da imamo državu kako treba, mnogi bi ljudi bi bili isključeni trajno iz našeg fudbala.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Valjda budu danas bar sastavi i rezultat u vezi ove prijateljske.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Maroon1946
- Kontakt:
Prije 2 sedmice ti je Magoda objasnio kako smo odustali od cistke u nasem savezu i kako smo bili ucijenjeni od istog, sigurno nije zato sto smo mi preposteni.nokee je napisao/la: ↑24 jul 2026, 14:59Pa kako ti znas da nije čisto kod nas, ne kontam?hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:33Đ. moj dragi, da ti probam približit' svoj stav mada je veća šansa da me ova šolja kafe u koju gledam shvati nego ti. Sve do onog momenta kad je klub siguran da posluje 100% u skladu sa zakonom, kada svaki fening, potpis i pečat imaju pokriće mi ne treba da se radujemo pretresima kod bilo koga. One sekunde kad smo čisti i sigurni treba da svima drugima šaljemo, dojavljujemo i orgijamo, dotada tišma.
Sve dok neko ne dokaze suprotno, mi smo cisti da cisci ne mozemo biti.
Sve ostalo su insinuacije i lupetanja kao i famozno "pranje para" al ne zna ni objasniti kako to peremo i kako se uopste peru pare.
E sad optužiti klub bez bilo kakvog razloga i dokaza je ravno onom saopstenju unfks.
Jel misli neko da se nama nije upadalo i pretraživalo?
Valjda će ovi naši bar sastav za tekmu objavit.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Povalio ih Ibričić pa se na kraju još Vici izvinjavali,sve ratove prekinuli i kamp dali reprezentaciji na raspolaganje.Maroon1946 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 15:29Prije 2 sedmice ti je Magoda objasnio kako smo odustali od cistke u nasem savezu i kako smo bili ucijenjeni od istog, sigurno nije zato sto smo mi preposteni.nokee je napisao/la: ↑24 jul 2026, 14:59Pa kako ti znas da nije čisto kod nas, ne kontam?hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:33
Đ. moj dragi, da ti probam približit' svoj stav mada je veća šansa da me ova šolja kafe u koju gledam shvati nego ti. Sve do onog momenta kad je klub siguran da posluje 100% u skladu sa zakonom, kada svaki fening, potpis i pečat imaju pokriće mi ne treba da se radujemo pretresima kod bilo koga. One sekunde kad smo čisti i sigurni treba da svima drugima šaljemo, dojavljujemo i orgijamo, dotada tišma.
Sve ostalo su insinuacije i lupetanja kao i famozno "pranje para" al ne zna ni objasniti kako to peremo i kako se uopste peru pare.
E sad optužiti klub bez bilo kakvog razloga i dokaza je ravno onom saopstenju unfks.
Nemoj samo slovo Đ napisati, napiši cijelz riječ kao inostali štrumfovi, j.bem te u usta žvaljava. Šta očekivati, kada ti ko fol navijač piše da se u klubu radi kriminal.hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 15:12Po toj logici je i Borac čist, ništa nije dokazano. Nije ti čudno što plaćamo manje poreza od Željezničara il' što Zrinjski plaća duplo više od nas? Iz razmjene s tobom sam shvatio da nisi glup ni nepismen, kako se ne zapitaš za ove naše finansijske izvještaje?nokee je napisao/la: ↑24 jul 2026, 14:59Pa kako ti znas da nije čisto kod nas, ne kontam?hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:33
Đ. moj dragi, da ti probam približit' svoj stav mada je veća šansa da me ova šolja kafe u koju gledam shvati nego ti. Sve do onog momenta kad je klub siguran da posluje 100% u skladu sa zakonom, kada svaki fening, potpis i pečat imaju pokriće mi ne treba da se radujemo pretresima kod bilo koga. One sekunde kad smo čisti i sigurni treba da svima drugima šaljemo, dojavljujemo i orgijamo, dotada tišma.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kad navijac koji glumi da je navijac Sarajeva, proziva drugog sto glumi da je navijac Sarajeva 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Pitari kao on su primili pet od Borca prošle sezone i ispadali od Kukesija, Zete, Torpedo Kutajisija, Milsamija, Inter Turkua i ostalih velikana evropskog fudbala.
Pa za mene jeste čist dok se ne dokaže suprotno. Govorim o dijelu za malverzacije poslovanja. Naravno da imamo i mi kao i svaki drugi klub svoje aferime sto se tice toga ali koji to klub nema.? Ok. Slažemo se da se ne trebamo busati sa bilo čime pa tako i poštenjem. Daleko smo od naivnih ako gledamo sa te strane. Sa strane zakona, da je nešto krupnije u pitanju davno bi nas "zatvorili"..hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 15:12Po toj logici je i Borac čist, ništa nije dokazano. Nije ti čudno što plaćamo manje poreza od Željezničara il' što Zrinjski plaća duplo više od nas? Iz razmjene s tobom sam shvatio da nisi glup ni nepismen, kako se ne zapitaš za ove naše finansijske izvještaje?nokee je napisao/la: ↑24 jul 2026, 14:59Pa kako ti znas da nije čisto kod nas, ne kontam?hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:33
Iskreno ne mislim ni da trebamo igrati pošteno, i ovako nas kolju gdje stignu. Naravno pripaziti da zakonski ispostujemo sve.
Ne vjerujem nikome ništa u klubu, od čistačice do Mirvića. Nakon svih ovih godina ofiranja kluba, strpljenja više nemam ni dan, a kamoli nešto više. Nadam se da će prosječna posjeta na Koševu ove sezone spasti na 500 duša, porijeklo im J*** svima koji su odgovorni za ovakve "rezultate" svih ovih godina.
Mi se 98% razumijemo. Ja sam za to da utajimo, zakinemo i prevarimo gdje god možemo. Ako možemo sudije završit, daj da ih završimo al' sam protiv toga da se dičimo nekim poštenjem i transparentnim poslovanjem. Ova sipa borčeva se nama može vratiti k'o bumerang samo mi nemamo političko zaleđe nit smo štand za nečiju predizbornu kampanju što nas stavlja u nepovoljan položaj. Poklopiti se i radit' svi k'o jedan, ne jesti tuđa ****.nokee je napisao/la: ↑24 jul 2026, 16:33Pa za mene jeste čist dok se ne dokaže suprotno. Govorim o dijelu za malverzacije poslovanja. Naravno da imamo i mi kao i svaki drugi klub svoje aferime sto se tice toga ali koji to klub nema.? Ok. Slažemo se da se ne trebamo busati sa bilo čime pa tako i poštenjem. Daleko smo od naivnih ako gledamo sa te strane. Sa strane zakona, da je nešto krupnije u pitanju davno bi nas "zatvorili"..hazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 15:12Po toj logici je i Borac čist, ništa nije dokazano. Nije ti čudno što plaćamo manje poreza od Željezničara il' što Zrinjski plaća duplo više od nas? Iz razmjene s tobom sam shvatio da nisi glup ni nepismen, kako se ne zapitaš za ove naše finansijske izvještaje?nokee je napisao/la: ↑24 jul 2026, 14:59
Pa kako ti znas da nije čisto kod nas, ne kontam?
Iskreno ne mislim ni da trebamo igrati pošteno, i ovako nas kolju gdje stignu. Naravno pripaziti da zakonski ispostujemo sve.
Evo ga i kolumbijac konačno u sastavu...
-
kogmagie46
- Kontakt:
Cini mi se 4-2-3-1 da je ovo
Ima li slučajno negdje prenos?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Dok bratina Lucas ne potvrdi, nije.
Allahu dragi ja šta uradiše od terena
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], propoklopac, rimljanin90, teamnorth1989 i 37 gostiju.