Mico I Subasic nijedan posjed nisu odbranili---
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pivac ce biti bombica,visina,duzina,skok,trcanje
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Joj ovaj Pivac je top profil, da mu je samo jos 3-4 cm
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakva bol u kur.cu ovog Milovanovica, pegla loptu po 10 sekundi, masi otvorene suteve, ne igra odbrane nikako
Preldzic,Pivac i Tomic jedino igraju,ostali ganjaju samo statistiku + debeli
ćomi se vraca na svoje standardne procente i postaje masina za izgubljene lopte
subasic je ovdje klasa iznad ostalih...sam sebi kreira sut kad pozeli
subasic je ovdje klasa iznad ostalih...sam sebi kreira sut kad pozeli
sutnuli ga iz srbije, pa se vrnuo da preko zemlje rodjenja napravi karijerumarlostanf1eld je napisao/la: ↑24 jul 2026, 19:19Kakva bol u kur.cu ovog Milovanovica, pegla loptu po 10 sekundi, masi otvorene suteve, ne igra odbrane nikako
ima jaka ledja pa ga forsiraju, dovoljno da nas upropasti kad bude najbitnije (dal u 1/4, 1/2, svejedno)
Pivac se moze isprofilisati u centra slicnog Kamenjasu, jer ni on ne zna za sut, a s penala je i losiji od Kamenog. Duzi je i pokretljiviji, ali i fizicki nejjaci i samim tim je upitno koliko moze biti opasan s niskog posta.
Cim je Preldzic izasao, odbrana vanjskih igraca se totalno raspala. Skalonjic je ne igra ko ni Milovanovic. Meni je Subasic poezija od igraca, prehvalio sam ga proslog ljeta, ali bi u odbrani morao biti malo angazovaniji.
Tesko ce se ovdje izgleda do pobjede...
Cim je Preldzic izasao, odbrana vanjskih igraca se totalno raspala. Skalonjic je ne igra ko ni Milovanovic. Meni je Subasic poezija od igraca, prehvalio sam ga proslog ljeta, ali bi u odbrani morao biti malo angazovaniji.
Tesko ce se ovdje izgleda do pobjede...
Razbiše ih mađari... alej-apove im izvode
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Raspad omladinske bh kosarke, nece nikoga dobiti u ovoj grupi. Sto je najgore ova Madjarska nema 2 igraca da valjaju, al igraju timsku kosarku, nasi ganjaju licnu statistiku.
Nista ni od ovih razigravanje 9-16 mjesta standardno.
Basket kosarka gdje 3,4 rudare dok ostali gledaju svoje statistike i highlights poteze.
Upravu je kolega Kylian bio za Tinjka,smjesan trener u Arabiji....
Basket kosarka gdje 3,4 rudare dok ostali gledaju svoje statistike i highlights poteze.
Upravu je kolega Kylian bio za Tinjka,smjesan trener u Arabiji....
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 24 jul 2026, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Preldzic, Pivac, Tomic i Subasic.
Ostali ganjaci licne statistike i antitalenti.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema od ove ekipa ništa, osim Subašića ostali nemaju nikakav kvalitet. Mađari nam lekciju očitaše, ljudi znaju šta hoće i šta treba da rade dok naši nemaju pojma.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sa ćomijem nijedna ekipa ne moze igrati pobjednicku kosarku...dovoljno mu je vidjet onu seljacku facu. Da ne bude da samo njega pljujem ocito je ovaj hodovic "projekat" bh basket portala.
sta je ono gluho bilo
Okrecemo se ka U16 turniru
ovo je vec gotovo
Okrecemo se ka U16 turniru
Sto je najgoire najtalentovaniju nam generaciju u16 vodi trener Zenske kosarke jbt 
Utakmica gotovo preslikana onoj U20 reprezentacije protiv Portugala. Ohladise nas, a prvenstvo nije ni pocelo kako treba...
Jedini utisak koji imam na kraju je da ovaj nas trener ne zna jel poso il doso...
Jedini utisak koji imam na kraju je da ovaj nas trener ne zna jel poso il doso...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Gledam tog malog Hodovica od u14, nikad nista nije pokazao, a svako malo BHBasket nas filuje sa clancima “buducnost bh. kosarke”
Čini mi se da se i Mađarska čudi što nas je pobijedila. Do danas je FIBA-ina međusobna statistika u U18 bila 6:2 za BiH, a sada je 6:3. To pokazuje da Mađarska nije bila protivnik od kojeg smo trebali gubiti.
Ja sam od početka imao određenu rezervu prema ovoj selekciji zbog Tinjakove nestrucnosti, svega što se ranije dešavalo oko izbora i formiranja ekipe. Istina, malo ste me ovdje uvjerili da možda ipak nije tako i da ova generacija može napraviti nešto dobro. Ali nakon ove utakmice imam osjećaj da me onaj moj prvi utisak ipak nije varao. Ovo nije loše, ovo je nestvarno lose. Ja još ne vjerujem šta sam gledao
Ja sam od početka imao određenu rezervu prema ovoj selekciji zbog Tinjakove nestrucnosti, svega što se ranije dešavalo oko izbora i formiranja ekipe. Istina, malo ste me ovdje uvjerili da možda ipak nije tako i da ova generacija može napraviti nešto dobro. Ali nakon ove utakmice imam osjećaj da me onaj moj prvi utisak ipak nije varao. Ovo nije loše, ovo je nestvarno lose. Ja još ne vjerujem šta sam gledao
I eto mi 4, a oni nas pobijediše sa 2 igrača.marlostanf1eld je napisao/la: ↑24 jul 2026, 19:37Preldzic, Pivac, Tomic i Subasic.
Šta će biti sa Švedskom?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Morali smo dobiti Madjarsku jer ih je Nurkic rasuo u B diviziji prije 15 godinaKylian je napisao/la: ↑24 jul 2026, 19:54Čini mi se da se i Mađarska čudi što nas je pobijedila. Do danas je FIBA-ina međusobna statistika u U18 bila 6:2 za BiH, a sada je 6:3. To pokazuje da Mađarska nije bila protivnik od kojeg smo trebali gubiti.
-
costacurta08
- Kontakt:
Smijem li ja napisat koju? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.