Ma sta pricas to kako nisu dobili priliku jel Ristic dobio 3 poluvremena?Jel Mehmedovic usao 2 puta na pripremnim?Ne znam sta hoce vise nije im ovo Celik da igraju dok ne prorade,a cuj onoga dole pametnjakovica kaze Letu nije niko medijski gurao ahahahahahah e nemogu da vjerujem on umislio ovo Engleska,pa haj sve da mi nismo tog Drecu gledali zimus i odusevili se svi od reda,al nema veze kao da su i Dreca i Leto bitni treba da igra Adem setac ipak je on nasa buducnosthazarder je napisao/la: ↑24 jul 2026, 20:39Mišljenja sam da Mehmedović kao ni Ristić nisu dobili dovoljno prostora da bilo šta pokažu. Kod Mehmedovića su izgleda razlozi nefudbalske prirode ako je slušati mahalu. Smatram da smo zadnjih 5 kola u kojima nam nije bila ugroženo 3. mjesto morali vidjeti ima li kuveta u ovih par juniora koji su navodno zalog za budućnost. Osim toga ne slažem se s tobom da su 132 minute za dvadesetogodišnjaka dovoljne da se vidi zna li ili ne.rimljanin90 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 20:33A cekaj kako se taj mehmedovic onda pokazao kao igracina na osnovu dvije PRIJATELJSKE utakmice. Ne negiram kvalitete ristica ali sada se samo priziva zato sto ste vidjeli da je zabio gol protiv nas u PRIJATELJSKOJ. A uopce ga niste prizivali da ulazi cesce s klupe kada je bio kod nas. Koristite samo priliku nakon ispadanja u evropi da nesto priserete jos i aktuelno trazite takve situacije!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Juniori jucer od Zelje 2:1 izgubili...
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Ovo je strašno šta se radi od kluba i akademije,i opet su dežurni ublehaši tu da brane sav kriminal.
Jest upravu su danas prvi tim 2 2 morankic ode iz kluba raspad sistemaSamoTi4000 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 21:31Ovo je strašno šta se radi od kluba i akademije,i opet su dežurni ublehaši tu da brane sav kriminal.
Ne smatraju čak ni potrebnim objaviti ko je novi trener U19 .eto koliko im je taj tim važan.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ima li kakakva izjava sa današnje utakmice, bilo šta..??
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Još prije nekoliko mjeseci pojavila se vijest da nam se pridružio taj hrvatski trener, ali nikada nisam vidio nikakvu našu zvaničnu objavu o tome niti bilo šta slično.
Ko će biti u21
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da Bog da svaki koncert bila kiša i oluja, ebo mu ja mater i koncert
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nisu danas igrali adem,ristovski i cimirot ...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako je pametan zahvalit ce im se i saopstiti da su slobodni u izboru novog kluba dok jos traje rok.Nek nadju klub uzmu papire i cao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
I Gojkovića bih dodao,al onda ostadosmo na pojačanjima iz hnl-a.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jul 2026, 22:45Ako je pametan zahvalit ce im se i saopstiti da su slobodni u izboru novog kluba dok jos traje rok.Nek nadju klub uzmu papire i cao
Daj ba ljudi previše je negative.Ne znamo mi kako decki treniraju, kako se ponasaju...Ono sto mi gledamo nama je ok(mehmedović,dizdarević...), ali postoji trener koji odlucuje.Zekic nije glup i nece sigurno raditi na stetu kluba.
Uništili ga dok su binu postavljali ? Majko mila, kad nagrne 200k ljudi izroviće do kostiju Bogumila.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jul 2026, 22:10Da Bog da svaki koncert bila kiša i oluja, ebo mu ja mater i koncert
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Evo malo sam se pozabavio našim sastavima iz posljednje 3 evropske sezone.
Od utakmice sa Trnavom i utakmice sa Interom mi u sastavu imamo samo dva ista igrača, a to su Beganović i Kyeremeh.
A ako pogledamo proslu sezonu to je 5, odnosno 6, jer je Elezi usao sa klupe.
I mislim da je to veliki minus i problem, sto se iz godinu u godinu mijenja sve iznova, a ne dovodi se nista aman bolje. I ako pogledamo toga Beganovića koji se uzeo na zub, jedino su on i Kyeremeh ti neki starosjedioci.
Okej nisu najbolji bek lige, niti najbolje krilo lige, ali sasvim okej opcije da budu tu na duze staze, tako isto mislim i za Banića, jer nam treba golman u kontinuitetu.
Jer on nije ništa pretjerano bolji od Rogića, naravno nije ni lošiji, ali da bar ne mijenjamo kompletnu odbranu svake sezone.
Od utakmice sa Trnavom i utakmice sa Interom mi u sastavu imamo samo dva ista igrača, a to su Beganović i Kyeremeh.
A ako pogledamo proslu sezonu to je 5, odnosno 6, jer je Elezi usao sa klupe.
I mislim da je to veliki minus i problem, sto se iz godinu u godinu mijenja sve iznova, a ne dovodi se nista aman bolje. I ako pogledamo toga Beganovića koji se uzeo na zub, jedino su on i Kyeremeh ti neki starosjedioci.
Okej nisu najbolji bek lige, niti najbolje krilo lige, ali sasvim okej opcije da budu tu na duze staze, tako isto mislim i za Banića, jer nam treba golman u kontinuitetu.
Jer on nije ništa pretjerano bolji od Rogića, naravno nije ni lošiji, ali da bar ne mijenjamo kompletnu odbranu svake sezone.
-
Laganini1986
- Kontakt:
Hary Styles **** 12 za redom rasprodatih koncerata na Vembliju i? Jel unistena trava? Jel ko A rekao? Jel se to po svijetu inace koncerti ne odrzavaju na stadionima? Mi samo nismo navikli na koncerte izvan kafana i mislimo da se stadion pravi od plate od 2000 maraka. Je be na mentalna zatucanost!Zeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 23:18Uništili ga dok su binu postavljali ? Majko mila, kad nagrne 200k ljudi izroviće do kostiju Bogumila.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jul 2026, 22:10Da Bog da svaki koncert bila kiša i oluja, ebo mu ja mater i koncert
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.