Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zna li se išta, je li jablanica, drežnica, kokošinjac ili pak klub navijaća vrapćićana, dokle su sa prićama, hoće li se oglasati kajan i bise
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
Kako ce biti otet novac koji je državni? Ili ga dali Livnu ili Tuzli,isti qurac.. To sto ti mislis da je Sarajevo glavni grad svijeta je nesto drugo..svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 16:20Brutalna istina je - da je to novac otet od pondera 2rishovski je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:56Pa jest,ali ako ljetuješ u Olovu i sunčaš se kraj Stupčanicesvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:16
Pa polako - u Ze - do kantonu je tek polovinom avgusta - kolovoza a tad je već ljeto prošlo
![]()
P.S.
I Čelik je na pripremama na Kupresu od tog novca
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Adem Ljajic prelazi u Borac? Ima li istine u tome?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa da mu Misimovic premije uzima
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Što se tiče Sarajeva to je klub projektiran ne za titule i trofeje kao Zrinjski i Borac nego kao klub kao podloga za promociju i prodaju igrača. Fokus je na novcu investitora a ne prvom mjestu i zadovoljstvu navijača. Ove godine imaju možda i najslabiju i najjeftiniju ekipu zadnjih 10 godina i iskreno me ni bod protiv ovog Sarajeva ne bi zadovoljio na Bilinom polju.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovo vam je Truhlo... ovo mu je drugi acc tako da ovakve izjave zanemarite taj ako nema s kim da se svađa posvađa se sam sa sobomPLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:08Što se tiče Sarajeva to je klub projektiran ne za titule i trofeje kao Zrinjski i Borac nego kao klub kao podloga za promociju i prodaju igrača. Fokus je na novcu investitora a ne prvom mjestu i zadovoljstvu navijača. Ove godine imaju možda i najslabiju i najjeftiniju ekipu zadnjih 10 godina i iskreno me ni bod protiv ovog Sarajeva ne bi zadovoljio na Bilinom polju.
#CarsijaOdjebi
Mirna budi fukarešćinotuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:12Ovo vam je Truhlo... ovo mu je drugi acc tako da ovakve izjave zanemarite taj ako nema s kim da se svađa posvađa se sam sa sobomPLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:08Što se tiče Sarajeva to je klub projektiran ne za titule i trofeje kao Zrinjski i Borac nego kao klub kao podloga za promociju i prodaju igrača. Fokus je na novcu investitora a ne prvom mjestu i zadovoljstvu navijača. Ove godine imaju možda i najslabiju i najjeftiniju ekipu zadnjih 10 godina i iskreno me ni bod protiv ovog Sarajeva ne bi zadovoljio na Bilinom polju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Napišeš normalan post bez ružne riječi dolazi tuzlanska fukara ničim izazvana da nešto objašnjava, pravda se i glumi istražioca i detektiva. Šta je ovo oče Makarije.? Pogodila tuzlansku fukaru izjava da je Sarajevo slabo i da su investitoru transfer i novac broj 1 a ne titula i navijači.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Najjeftinije i nikad gore Sarajevo će se opet boriti za vrh i izaći u Evropu, a Ćelik se može samo vratiti u drugu ligu. To su činjenice.PLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:08Što se tiče Sarajeva to je klub projektiran ne za titule i trofeje kao Zrinjski i Borac nego kao klub kao podloga za promociju i prodaju igrača. Fokus je na novcu investitora a ne prvom mjestu i zadovoljstvu navijača. Ove godine imaju možda i najslabiju i najjeftiniju ekipu zadnjih 10 godina i iskreno me ni bod protiv ovog Sarajeva ne bi zadovoljio na Bilinom polju.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sezona je pred nama. Najavljivan je I festival fudbalskih evropskih noći na Koševu. Jedna utakmica, 8000 ljudi. GAME OVER!
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Bio je festival na Koševu, 15.000 ljudi protiv neatraktivnog protivnika u pravo turbulentom periodu za klub. Opet najposjećeniji od svih utakmica u KL. S druge strane, Ćelik vjerovatno nikad nije napunio svoj stadion kapaciteta desetak hiljada gledalaca i tu priča završava.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ovakorishovski je napisao/la: ↑25 jul 2026, 16:59Kako ce biti otet novac koji je državni? Ili ga dali Livnu ili Tuzli,isti qurac.. To sto ti mislis da je Sarajevo glavni grad svijeta je nesto drugo..svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 16:20Brutalna istina je - da je to novac otet od pondera 2
P.S.
I Čelik je na pripremama na Kupresu od tog novca![]()
Razlog zašto je Kanton Sarajevo uopće prvobitno dobio veći ponder je taj što se ispostavilo da se u ovom kantonu naplaćuje daleko više poreza nego u ostalima te su se kroz veći ponder nastojale ispraviti ove nepravde.
SDA prednjačila
Tako, primjerice, prema budžetu Tuzlanskog kantona za 2021. godinu, prihodi od indirektnih poreza (PDV) iznose 202.322.368 KM, a prema nacrtu budžeta Kantona Sarajevo za 2021. godinu, prihodi od indirektnih poreza iznose 441.238.469 KM, dakle više nego dvostruko u korist Sarajeva.
Ipak, postavlja se pitanje zbog čega je, gotovo deset godina od početka takve inicijative, tek sada u 2022. usvojena odluka o smanjenju pondera Sarajevu. Mnogi to tumače kroz činjenicu da SDA, u godinama u kojima je vladala Sarajevom, nije željela smanjivati budžetska sredstva ovom kantonu, dok su sada, nakon gubitka vlasti, odlučili da se osvećuju glavnom gradu. U tome je nedvosmislen bio i zastupnik SDA Zildžić, koji je doslovno rekao:
- Mi smo ovo uradili kako bismo zaustavili rapidan rast Kantona Sarajevo.
Kome je najviše bilo u interesu da u ovom trenutku dođe do oduzimanja Kantonu Sarajevo oko 90 miliona KM, koliko će godišnje izgubiti smanjenjem pondera, pokazuje i činjenica da je od 14 zastupnika koji su predložili izmjene njih čak osam iz SDA.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja samo doso upoznat raju sa kakvom bagrom pisu da zna svjet da si trol obicni...PLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:29Napišeš normalan post bez ružne riječi dolazi tuzlanska fukara ničim izazvana da nešto objašnjava, pravda se i glumi istražioca i detektiva. Šta je ovo oče Makarije.? Pogodila tuzlansku fukaru izjava da je Sarajevo slabo i da su investitoru transfer i novac broj 1 a ne titula i navijači.
#CarsijaOdjebi
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovaj Svrakino je zakon na forumu 

kakvi postovi aerozagadjenje ,komunalije,ekologija,zeljeznicki drumski saobracaj do SDA i ostalih bilmeza iz politike 

Gledam ovu srbijansku ligu pa igra li iko na domacem stadionu ,ja ne znam ni sto igraju ligu neki klubovi ako si uvjek gost ,pa mi smo od njih po posjeti argentinci.
Gledam ovu srbijansku ligu pa igra li iko na domacem stadionu ,ja ne znam ni sto igraju ligu neki klubovi ako si uvjek gost ,pa mi smo od njih po posjeti argentinci.
Jos Spahica platiti i eto pola Veleza u Sarajevu.
Babic je preskup, najbolji DM lige.
Babic je preskup, najbolji DM lige.
Jesi DOŠO, jesi upoznao? A Bogami i uvredi ti prvi. Ja bagra jel? Fukso tuzlanska, sisaču sarajevskih qrčeva sad odyebi na dio predviđen za niželigaše.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:44Ja samo doso upoznat raju sa kakvom bagrom pisu da zna svjet da si trol obicni...PLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:29Napišeš normalan post bez ružne riječi dolazi tuzlanska fukara ničim izazvana da nešto objašnjava, pravda se i glumi istražioca i detektiva. Šta je ovo oče Makarije.? Pogodila tuzlansku fukaru izjava da je Sarajevo slabo i da su investitoru transfer i novac broj 1 a ne titula i navijači.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Opet se ljutis sto sam te otkrio? I samo mala korekcija nije prvi put da te vrijeđam i na toj kako kazes nizeligaskoj temi sam te prije par dana al i ti si se iznerviro kad te otkri pred svima...PLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 21:01Jesi DOŠO, jesi upoznao? A Bogami i uvredi ti prvi. Ja bagra jel? Fukso tuzlanska, sisaču sarajevskih qrčeva sad odyebi na dio predviđen za niželigaše.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:44Ja samo doso upoznat raju sa kakvom bagrom pisu da zna svjet da si trol obicni...PLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:29Napišeš normalan post bez ružne riječi dolazi tuzlanska fukara ničim izazvana da nešto objašnjava, pravda se i glumi istražioca i detektiva. Šta je ovo oče Makarije.? Pogodila tuzlansku fukaru izjava da je Sarajevo slabo i da su investitoru transfer i novac broj 1 a ne titula i navijači.
a kad sam te vec "uvredio" da nisi ti sisač beogradskih kvarceva...
#CarsijaOdjebi
Sta je ovo u fk sarajevo više katolika nego u sirokom. Golemo metropolo, golemo 
Dize se prasina ⚫️🔴
Ti me otkrio i ja se iznervirao jel'?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2026, 21:11Opet se ljutis sto sam te otkrio? I samo mala korekcija nije prvi put da te vrijeđam i na toj kako kazes nizeligaskoj temi sam te prije par dana al i ti si se iznerviro kad te otkri pred svima...PLFukare je napisao/la: ↑25 jul 2026, 21:01Jesi DOŠO, jesi upoznao? A Bogami i uvredi ti prvi. Ja bagra jel? Fukso tuzlanska, sisaču sarajevskih qrčeva sad odyebi na dio predviđen za niželigaše.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2026, 20:44Ja samo doso upoznat raju sa kakvom bagrom pisu da zna svjet da si trol obicni...
a kad sam te vec "uvredio" da nisi ti sisač beogradskih kvarceva...
Dijete uspjelo u životu. Jesi happy? Jesi rekao babi i mami šta si postigao danas
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.