FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sprdnja smo od kluba postali
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Eto ti nam recirimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:57Ne znaju ljudi sta znaci termin "pranje para" pa to etiketiraju na sve
Kad pomislis da ne mozemo biti vise napravljeni budalama od ovog sto vec jesmo, ipak uvijek postoji dno novog dna.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Ako nista Elezi nece vise igrat izmisljene pozicije a Ristovski nece ni falit iskreno. Jedino dobro sto je uradio je ona intervecija protiv Rumuna ovo ostalo mlako. Ljajic doveden kao najbolji igrac Superlige ovdje kod nas blijeda kopija tog igraca a imao ubjedljivo najvecu platu u ligi. Sretno obojici po meni nece falit al eto ostaje da vidimo.
Elezi ce biti najbolji igrac lige ako mu sabahudin opet ne bude izmisljao pozicijeBordoAhbab je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:11Ako nista Elezi nece vise igrat izmisljene pozicije a Ristovski nece ni falit iskreno. Jedino dobro sto je uradio je ona intervecija protiv Rumuna ovo ostalo mlako. Ljajic doveden kao najbolji igrac Superlige ovdje kod nas blijeda kopija tog igraca a imao ubjedljivo najvecu platu u ligi. Sretno obojici po meni nece falit al eto ostaje da vidimo.
Ljajic bi svakom klubu u ex yu bio najvece pojacanje i najbolji igrac, samo kod nas to nije jer za fudbalere ne postoji gora sredina u evropi
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Znas li sa kojeg acc pises?fks74 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 16:35Idi na svoju temu fk budžetJet2Holiday je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:50Dovedes ga iz Pazara, daš mu yebenu platu i sad raskidas ugovor na stetu kluba, da bi se lik vratio u Pazar.
Za druge savjete pranja para, javite se Mirvicu
Jesi za istokzelje ili fks ?
Smrdis majstore.
Toliko se slomi da nekome dokazes da je navijac plavih, kad karma se vrati
Haj neka se zna, al nemoj ici s teme. Mirvic ne bira po boji, samo po inteligenciji.

🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Ako dotični dvojac ode to znači samo oslobađanje mnogo finansija. Sa obzirom da su njih dvojica sigurno bili minimum 30% od ukupnog iznosa plata igrača. Tako da ovo nije uopšte loše. Treba graditi ekipu sa bržim igračima i onima koji mogu odigrati 90 minuta.
Sa druge strane sami "navijači" su mjesecima govorili da nam ne trebaju stariji igrači, da treba imati mlađu ekipu. Ali eto sada kad se rješavamo tog problema ide priča o pranju para (prvo naučite šta znači oprati novac/pare). Ovo je samo jedan veliki plus za nas.
PS. 80% vas blage veze nema da je Vincent Tan napustio klub sa gubitkom od oko 20 miliona eura. Tako da ta priča kreni od nule il' sa djecom iz akademije može samo nisko inteligenta osoba napisati.
Sa druge strane sami "navijači" su mjesecima govorili da nam ne trebaju stariji igrači, da treba imati mlađu ekipu. Ali eto sada kad se rješavamo tog problema ide priča o pranju para (prvo naučite šta znači oprati novac/pare). Ovo je samo jedan veliki plus za nas.
PS. 80% vas blage veze nema da je Vincent Tan napustio klub sa gubitkom od oko 20 miliona eura. Tako da ta priča kreni od nule il' sa djecom iz akademije može samo nisko inteligenta osoba napisati.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma samo djecu ubacuj, jer nema od ovih dizelaša istrošenih ništa...makar mi nije krivo kad dijete pogriješi, samo nek trči dok grčevi ne krenu - halalosum, samo SRCE NA TEREN! A ne ovi kao Sandžokan što je igrao samo kad mu se digne...a i to rijetko...VRLO rijetko! 
E ne znam sta kazati za ovu dvojicu ako odu... U onom podcastu mamić kaze da ekipa mora imati par starijih iskusnih igraca oko kojih ce graditi ove mladje. Ti stariji su bili Ljajic, Ristovski, Gojković i sad mu od njih tri odose dvojica. Istina nisu pruzqli njih dvojica ono sto se od njih ocekivalo uz povremene bljeskove sve ostalo je bilo prosjek ili sakrivanje na terenu. Kakva je taktika, računica, o cemu se radi, jesu li nasi zbrojili dva i dva pa skontali da izuzev imena na dresu od njih konkretno slabo ima fajde na terenu pa ih pustaju ne znam. A mozda je kao i lani sve neko nagadjanje novinarsko.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Ma para se nema od odlaska Amidze, investitori nas izbjegavaju jer svi odu s milionskim minusima.. Troškovi se režu, dovode se polovnjaci, imam neki utisak da je Mamić ušao u klub samo kao veza s vanjskim tržištem, Meite je sljedeći koji ce otici u Arabiju, poslije Telalovic.. sve u svemu, mislim da ni nemamo neke velike ambicije s obzirom na pojačanja..
Investitori su zainteresovani ali shrek trazi previse.SamoIzrekno je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:31Ma para se nema od odlaska Amidze, investitori nas izbjegavaju jer svi odu s milionskim minusima.. Troškovi se režu, dovode se polovnjaci, imam neki utisak da je Mamić ušao u klub samo kao veza s vanjskim tržištem, Meite je sljedeći koji ce otici u Arabiju, poslije Telalovic.. sve u svemu, mislim da ni nemamo neke velike ambicije s obzirom na pojačanja..
Tako sam cuo od poprilicno sigurnog izvora
-
rimljanin90
- Kontakt:
n0dix je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:19Ako dotični dvojac ode to znači samo oslobađanje mnogo finansija. Sa obzirom da su njih dvojica sigurno bili minimum 30% od ukupnog iznosa plata igrača. Tako da ovo nije uopšte loše. Treba graditi ekipu sa bržim igračima i onima koji mogu odigrati 90 minuta.
PS. 80% vas blage veze nema da je Vincent Tan napustio klub sa gubitkom od oko 20 miliona eura. Tako da ta priča kreni od nule il' sa djecom iz akademije može samo nisko inteligenta osoba napisati.![]()
-
rimljanin90
- Kontakt:
No hate druze. Ne trebamo jos i mi sami sebe budalama pravit.Jet2Holiday je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:08Eto ti nam recirimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:57Ne znaju ljudi sta znaci termin "pranje para" pa to etiketiraju na sve![]()
Kad pomislis da ne mozemo biti vise napravljeni budalama od ovog sto vec jesmo, ipak uvijek postoji dno novog dna.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Ma neko nam što prije trebaTelalovic je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:38Investitori su zainteresovani ali shrek trazi previse.SamoIzrekno je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:31Ma para se nema od odlaska Amidze, investitori nas izbjegavaju jer svi odu s milionskim minusima.. Troškovi se režu, dovode se polovnjaci, imam neki utisak da je Mamić ušao u klub samo kao veza s vanjskim tržištem, Meite je sljedeći koji ce otici u Arabiju, poslije Telalovic.. sve u svemu, mislim da ni nemamo neke velike ambicije s obzirom na pojačanja..
Tako sam cuo od poprilicno sigurnog izvora
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Bolja vijest od odlaska dva preplaćena, nespremna i na terenu beskorisna igrača, koji mladim fudbalerima mogu biti samo loš primjer, se nije mogla pročitati.
100% si u pravuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:32Ja bi najsretniji bio da kazu,igrat ce nasa djeca,gradit cemo sezonu-dvije ekipu sa njima.
Tom izjavom bi imali 6-7 milja svaku tekmu.
Borba na terenu 100% ,a navijaci nebi bili razocarani,vec nabrijani da pruze podrsku.
I sigurno bi izborili europu i sa njima u 3-4 "starija".
Tako se gradi sistem,a ne svaki trener postavlja svoj sistem,dovodi svoje igrace koji nisu nista bolji od nase djece.
Koji smisao akademije ako svake sezone ne igraju 3 u 1 timu?
Sve dok se ovako ne bude radilo nikad sistema,nikad uspjeha,nikad rahatluka.
Top da ova dva idu, vec par dana pisem volio bi da ih se rijesimo. Mario je bio upravu i imao bolje rezultate bez njih na terenu. Da Bog da da smo europu igrali bez njih vrlo vjerovatno bi prosli dalje. Ali eto.
Od tako skupih igraca se ocekivala neka prevaga, neki veci nivo ali se to nije desilo. Mislim da se jednostavno nisu uklopili u sistem niti su imali saigrace. Adem je vrhunski majstor ali njemu trebaju brzi i inteligentni igraci u napadu sto mi nismo imali.BordoAhbab je napisao/la: ↑25 jul 2026, 17:11Ako nista Elezi nece vise igrat izmisljene pozicije a Ristovski nece ni falit iskreno. Jedino dobro sto je uradio je ona intervecija protiv Rumuna ovo ostalo mlako. Ljajic doveden kao najbolji igrac Superlige ovdje kod nas blijeda kopija tog igraca a imao ubjedljivo najvecu platu u ligi. Sretno obojici po meni nece falit al eto ostaje da vidimo.
Po meni Elezi nije neki kreativac vec vise ko lazna devetka. Danas se vise i ne igra sa klasicnom 10-om jer ih je sve manje na trzistu vec sa dvije sestice i osmicom i brzim krilima.
Kakvo god da je stanje u klubu nema bolje odluke od te da se puste Adem i Rile. Hvala, na malo i ćao.
Ova izjava vam može proći samo ako ste U15 kategorija. Inače bi znali da su navijači Sarajeva, konkretno istok popljuvali svakog našeg mladog igrača. Kakve samo sočne psovke je Pidro dobijao u orvom mandatu...da ne idemo plaho dalje.Bajroni je napisao/la: ↑25 jul 2026, 18:01100% si u pravuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑25 jul 2026, 15:32Ja bi najsretniji bio da kazu,igrat ce nasa djeca,gradit cemo sezonu-dvije ekipu sa njima.
Tom izjavom bi imali 6-7 milja svaku tekmu.
Borba na terenu 100% ,a navijaci nebi bili razocarani,vec nabrijani da pruze podrsku.
I sigurno bi izborili europu i sa njima u 3-4 "starija".
Tako se gradi sistem,a ne svaki trener postavlja svoj sistem,dovodi svoje igrace koji nisu nista bolji od nase djece.
Koji smisao akademije ako svake sezone ne igraju 3 u 1 timu?
Sve dok se ovako ne bude radilo nikad sistema,nikad uspjeha,nikad rahatluka.![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nije tacno. Zrinjski ima najbolju i organizovaniju upravu sto nama fali da budemo najjjaci. Ovo je ocigledno jedan proces koji treba izdurati. Razumijem frustraciju ali znas onu "gdje si Juka kad je muka...". Ja se iskreno nadam da ce ZZ i ZM napraviti nesto novo i gledljivije.