FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jel se Ghorzi ovdje prizeljkuje ili fkt ima sanse da dodje?
Realno opasan igrac i valjo bi zivotom
Realno opasan igrac i valjo bi zivotom
Dajte ljudi dragi jeste li gledami Ghorzija i u jednim drugim utakmicama? Čovjek veze nema, najgore krilo lige. Za njega je mali Mehmedović Garrincha.James1987 je napisao/la: ↑25 jul 2026, 22:22Ghorzi pojacanje 100% a Saric po meni nije trebao dolaziti bolje da se na krilo gura mali Mehmedovic.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2026, 22:14Ovaj je neki fazon Mico Kuzmanovic/Aladin Sisic ali po onome sto sam upratio korektan igrac i mogao bi nam valjati.
Ghorzi sto se spominje je brutalan 1 na 1,bas ono sto nam fali u zadnje vrijeme i nije bezveze bio u timu sezone
Pidro saric su igraci koji odgovaraju stilu fudbala koji ZZ preferira.
Al treba tu jos 3 igraca
Adem out RAHMANOVIC IN
CIMIROT out- onaj ludjak sto igra u velezu sto je doso iz tc il slobode sto se htio tuc, sto je prgav
I dovest onog spanca sto je igrao u PRIJEDORU prosle sezone broj 21 je nosio.
Al treba tu jos 3 igraca
Adem out RAHMANOVIC IN
CIMIROT out- onaj ludjak sto igra u velezu sto je doso iz tc il slobode sto se htio tuc, sto je prgav
I dovest onog spanca sto je igrao u PRIJEDORU prosle sezone broj 21 je nosio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kako moze biti los igrac koji je izabran u kristalnih 11?
Ako ne valja Ghorzi dovedite nam Diomandea iz Lajpciga
Ako ne valja Ghorzi dovedite nam Diomandea iz Lajpciga
Od kuda sada priča o Ghorziju ?
Tek sam stigao sa odmora, evo čitam ove igračke promjene. Volio bi da je Ljajić odigrao bar pola sezone pod ZZ,al šta se može. Ako želi ići,neka ide. Ono što po mom mišljenju nedostaje jedan pravi napadač. Al šef bolje vidi od nas i zna šta nam treba. Imam potpuno povjerenje u ZZ. PS: Hvala braci koja su mi poslali link za tekmu protiv Intera dok sam bio na odmoru.
- Kockoglavi
ZZ nije ni trebao vracati se, nama negine borba oko petog sestog mjesta.
Tačno ti nick odgovara.Kockoglavi je napisao/la: ↑26 jul 2026, 09:15ZZ nije ni trebao vracati se, nama negine borba oko petog sestog mjesta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nekako čovjek vjeruje da su ovo sve neke špekulacije kao ono za Partizan što je bilo. Bogami ne znam na osnovu čega pojedinci misle da ćemo proigrat ako Adema ne bude u ekipi, možda nekad nije bio na nivou kojem smo oćekivali ali davao je ogromman doprinos našoj igri za razliku od Ristovskog i Cimirota, bezveze ga se trpa u isti koš sa ovom dvojicom.
Otkud je uopšte ovoliko blizak sa Ristovskim, jel se oni znaju od ranije ili du se tek ovde spajdašili, nekako mi djeluje da je Rile ovde kolovođa nije bezveze njega Boban prvog nogiro.
Vjerujem da će okrenuti na dobro..
Otkud je uopšte ovoliko blizak sa Ristovskim, jel se oni znaju od ranije ili du se tek ovde spajdašili, nekako mi djeluje da je Rile ovde kolovođa nije bezveze njega Boban prvog nogiro.
Vjerujem da će okrenuti na dobro..
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Kome traka? Renato, Beganović, Banić možda?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne mislim ja da su se riješili njih dvojice radi finansija jer da je tako riješili bi ih se na početku priprema. Ja mislim da je Zekić bio uvjeren da će mu pomoći, da će iz njih izvući maksimum i da će to biti dobro. Međutim, vidi u kakvom su stanju, koliko se trude i koliko ne doprinose, plus još ovo ispadanja od Turkua i tu je vidio da je to misija propala.
Podržavam odluku jer njih dvojica sad u Pazaru mogu glumiti neke kurcinaše. Mislio sam da će zablistati pod Zekom, ali to su neozbiljni momci svakako.
Hvala i doviđenja, vjerujem da će ekipa prodisati i da će biti više timska igra. Drago mi je jer će i Elezi biti gurnut naprijed.
Podržavam odluku jer njih dvojica sad u Pazaru mogu glumiti neke kurcinaše. Mislio sam da će zablistati pod Zekom, ali to su neozbiljni momci svakako.
Hvala i doviđenja, vjerujem da će ekipa prodisati i da će biti više timska igra. Drago mi je jer će i Elezi biti gurnut naprijed.
Ovaj stručnjak galileo je govorio i za Guliashvilia da nas guši i da ga se trebamo riješiti, tako da me ne čudi da i Adema pljuje.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Guliashvilija se trebalo "riješiti" na način na koji je riješen, nemamo mi luksuz da odbijamo 3 miliona za igrača koji je znao uvezati 20 utakmica s učinkom od jednog gola, 3 promašena penala i 5 žutih kartona. Da je otišao za 300.000 k'o Mlinarić bila bi greška jer je pokazao da vrijedi više ali on je Sarajevu dao svoj maksimum a i Sarajevo njemu.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ghorzi pojacanje,jeste ali na Hedija Stadium.
To sto je uletio u tim sezone ne govori koliko je on dobar nego koliko je liga slaba.
Ova sezona ce biti jos gora niko nista doveo nije da kazes top pojacanje.
Pali smo qrcu za usi kolektivno kao liga.
Borac opet najjaci,Zrinjski igra i kad ne igra.
Ovo ostalo buranija samo takva.
Tjeracemo se sa nikakvim Velezom i gledati kako dobiti listicu,a oni kao takvi ce nam praviti zasigurno probleme.
Ovo ostalo nije vrijedno pomena,a nije da necemo i s nekim od njih imati problema.
To sto je uletio u tim sezone ne govori koliko je on dobar nego koliko je liga slaba.
Ova sezona ce biti jos gora niko nista doveo nije da kazes top pojacanje.
Pali smo qrcu za usi kolektivno kao liga.
Borac opet najjaci,Zrinjski igra i kad ne igra.
Ovo ostalo buranija samo takva.
Tjeracemo se sa nikakvim Velezom i gledati kako dobiti listicu,a oni kao takvi ce nam praviti zasigurno probleme.
Ovo ostalo nije vrijedno pomena,a nije da necemo i s nekim od njih imati problema.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Koliko djeluje nelogično i besmisleno dovođenje nekih igrača u ovom prelaznom roku, toliko je logično i tjeranje ovog dvojca. Obojica su bili starteri u evropskim utakmicama, a ekipa je poprilično podbacila. Kola su se slomila na njima kao najodgovornijim, najkvalitetnijim, najiskusnijim i vjerovatno najplaćenijim. Kome ovaj potez treba nešto posebno objašnjavati, taj i nije za ovog foruma. Hrabra odluka trenera, a za ishod ćemo sačekati početak sezone.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jako dobar potez za ovu dvojicu.
Previse uzimaju u odnosu koliko su davali.
Ristovski posebno. Ljajic kao da nema volje za zivot kamoli za fudbal.
Vjerovatno bi svako od nas na njihovom mjestu bio isti i isto se ponasao.
Razumijem,zato hvala i dovidjenja!
Previse uzimaju u odnosu koliko su davali.
Ristovski posebno. Ljajic kao da nema volje za zivot kamoli za fudbal.
Vjerovatno bi svako od nas na njihovom mjestu bio isti i isto se ponasao.
Razumijem,zato hvala i dovidjenja!
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
E jest tesko sabrat dva i dva, vidis da ne ide ovdje to tako, mora se osloboditi miliona za godinu dana, vidis da nema para i da placa ove igrace( nikakva ni steta nije jer nista doprinijeli nisu) postqli smo fabrika za izvoz i prodaju igraca i to je to, stabilni smo odavno, a sportiski uspjeh nije prioritet i to je to..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Bing [Bot], BordoAhbab, rimljanin90 i 28 gostiju.